Şimdi Ara

İmamoğlu'na 'türbeye girerken ellerini arkadan bağladın' soruşturması! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
7.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TechVET kullanıcısına yanıt

    Gerçekten bilmeden konuşuyorsun sistemin adını değiştirirseler gene dediğin gibi olur.


    Tam başkanlık olmadı biz yarı başkanlığa tekrar geçiyor denir ve gene Güçleri biraz kısılmış başkan ve yanında bakanların üstünden bir başbakan olacak dediler diyelim bu durumda 2 dönem kuralı yeniden sıfırlanın Çünkü yeni sisteme geçmiş oluyorsun. ( Tabi bunun için tekrar referanduma gitmek lazım yani 360 vekil lazım. )


    Bak sana anlayacağın bir dilde anlatayım bir PC oyunu oynuyorsun ve 2 canın var 1 kere öldün daha sonra bu oyun sıktı ya ben yeni oyun oynayacam diyorsun yeni oyuna geçiyorsun gene 2 canın varken sana birisi gelip olmaz sen diğer oyunda ölmüştün bu oyunda 2. canın yok demek gibi bir şey bu. SİSTEM DEĞİŞTİĞİNİ İNATLA KABULLENMİYORSUNUZ.

  • Yabancı basında da haber olmuş, okuyanlar ne düşündü acaba??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni trollerimiz gelmiş görmeyeli, ya da atanmış diyelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imamoglu için Tayyip erdoğanın gecirdiği süreç işletiliyor. sıradaki cumhurbaşkanı imamoglu olması isteniyor gibi(yada kulube de bekletiliyor acil durumda başa gecmesi için). nasıl ki cumhurbasşkanı için minareler süngümüz dediği için hapse atıldı denildi, benzer şekilde imamoğlu için halkın nazarında zulme ugrasmış algısı veriliyor. yakın zamandaki imamoglunun hem iç hem dış irtibatları cumhurbaşkanının başbakan secilmeden önceki ile cok benzer.


    son secimlerde onaylı olmayan oylar ile zar zor %50nin üstüne cıkan Cumhurbaşkanı, sonraki secimleri kazanamayabilir diye yönetime birleri tarafından alternatif biri yetiştiriliyor suan. Ama sağ kesime küsmüş cogunluk için bu sefer dürüst! imajı olan sol kesimden birisi secildi sanırım. nasıl ki güçlü muhalefet, iktidar için tehlike oldugundan deniz baykalın kasetleri cıkmadan hemen önce kılıçdaroglu yetiştirildi, şişirildi ve chpnin başına pat diye oturtuldu.. şimdi de başka bir biri, yani imamoğlu için benzer çalışmalar var.


    halbuki imamoglu nun HDP ve pkk ya yakın oldugu ayyuka cıkmıs bir durum. eski belediye başkanlıgı veya suanki başkanlıgında büyük bir başarısı yok. ama suan yurtdısında mason localarından onay alınıyor, yurt içinde belli kişilerden destek alması sağlanıyor, cumhurbaşkanı ile iyi ilişkiler icinde yumusak ve naif bir portre ciziliyor. yani bir algı ve karakter çalışması durumu var.


    sag gosterip sol vurmak için suan imamoglu ülke üzerinde emelleri olan kişiler tarafından olası durum için yedek plan olarak cepte tutuluyor. anlattığım bu durumu secim yaklaştıkca daha da göreceksiniz. bu tutum ve olası olaylar secime dogru mevcuttaki cumhurbaşkanının ve dünya/ülke gündeminin nasıl ilerleyecegine göre sekil alacak gibi..


    imamogluna güvenmemenizi öneririm.





  • TechVET kullanıcısına yanıt

    Ucuz politikacı dediğin 1995 yılından beridir girdiği hiç bir seçimi kaybetmemiş...


    Senin efsane siyasetçi dediğin arkasında koştuğun kişi 10 seçim kaybetmiş. Şu ülkeden Dini çıkar ne demek ya. Senin mantığına göre bu ülkeden Atatürk'ü çıkar CHP'de yüzde 1 oy alamaz demek gibi bir şey bu. Sanki AKP damdan düştüde geldi din dedide oy aldı. 1995 te Refah Saadet partisi zamanlarında yüzde 12-15 max 20 oy alıyorlardı. Sonra AKP oldu değişim gelişim ile 35 aldı 42 aldı 48 aldı 52 aldı sürekli çalışarak oy oranını arttırdı. Her kesimden oy alabiliyor bazıları gibi zengin sahil kesimlerine tıkılı kalmadı oyları.


    Bu oy yükselişini çekemeyenler yok din ile oy alıyorlar yok makarna kömür ile alıyorlar yok halk cahil ondan oy veriyor yok oy çalıyorlar tarzı lafların arkasına sığınır oldu. ( Kendilerini hiç sorgulamadan. )


    Oyun üstünden anlatınca anladın dimi olayı :D Çaktın dimi şimdi YENİ OYUNA GEÇTİK ya yeniden 2 canı oldu...


    Not: Şehidimize Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun. ( Ucuz siyaset peşindesiniz sadece. ) Şehit cenazesine gitmeye korkanları HDP'ye sabah akşam selam çakanları desteklemeye devam et sen ne diyem...





  • CHP'li değilsen iyimiş. Sen sakın CHP'li olma. ( Böyle Ultra tarafsız kal. )

  • Çok iyi yapmışlar. Şikâyeti yapana da soruşturmayı açana da soruşturma izni veren soyluya da erdoğana da şükranlarımı sunuyorum.

    Olm çok iyi ya böyle şeylerin devamini bekliyorum. Uyandirmayin şunları bu egolarla kibirlerle devam. Helal sana akp.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En kısa zamanda görevden alınıp kayyum atanmalı bu belediyeye. Bu .... devlete meydan okuyor. Sen devletin hizmetkarısın, mafya babası değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ARCadaS

    Çok iyi yapmışlar. Şikâyeti yapana da soruşturmayı açana da soruşturma izni veren soyluya da erdoğana da şükranlarımı sunuyorum.

    Olm çok iyi ya böyle şeylerin devamini bekliyorum. Uyandirmayin şunları bu egolarla kibirlerle devam. Helal sana akp.

    ama şikayeti de imamoğlu kendi yabmış diyolla İmamoğlu'na "türbeye girerken ellerini arkadan bağladın" soruşturması! 

  • İstediği kadar ekonomi iyi olsun.Sırf bu haber bile oy vermeme nedenidir

  • şimdi böyle bir durumda soruşturma başlatma talebi kimin tarafından geliyor ise böyle soruşturma reddedilmesi gerekmezmi yargı yı meşgul etmek sayılmazmı yargıyı meşgul etmek suç değilmi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CeyKalDa

    ama şikayeti de imamoğlu kendi yabmış diyolla  



    Alıntıları Göster

    Haha. Adama suikast yapıp öldürseler, kendini bilerek öldürttü CB seçimini kazanmak için derler :)))) Evet , o kafa onu düşünür.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet Aşı derdinde biz elimizi neremize sokarız :(


    Ölen ile öldü geri kalkmaz ve kendisine bile faydası olmaz artık. :)

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.