Şimdi Ara

İlk kez İphone alacağım YARDIM ! Bütçe 3100 (Alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • *Şarjı bir günü rahat çıkartan(müzik,instagram,facebook,twitter,whatsapp,tavla,101) ==> dışarda yaptıklarım.
    *telefonun boyutu önemli değil. performansı önemli. büyük boyutlu oyunları pek oynamam fakat oynadiğimda da verim almak isterim
    *istabul apple storedan değil de vatan yada media markt dan alsam ne fark eder ?
    *bütçemin hepsiyle telefon almak da istemiyorum.ama derseniz ki ''kardeşim iphonenun bu modelini al rahat 3 sene kullanırsın ,bir problemin olmaz'' dersen veririm o parayı emin olun.paramı çöpe atmak istemiyorum sadece.
    *16 gb hafızaya sahip modeller tercihim DEĞİLDİR.
    *hangi ios sürümü daha iyi ? telefonu aldıktan sonra bu sürümde kal ,sonraki sürümler telefonu kötü hale getirdi v.s belirtir misiniz ?

    ====>> iphone SE modelini önerecek arkadaş olursa mutlaka ön kameradan bahsedebilir mi ? akşam veya az ışıkta ön kamera performansı nasıl ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi police9696 -- 3 Şubat 2017; 1:51:14 >







  • 6S Plus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s plus
  • 6S plus tavsiyesi veren arkadaşlara teşekkür ediyorum fakat benim bütçemi aşıyor (apple store online da 3700 tl )
  • Se ön kamera 5S ile aynı ve gayet güzel.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu istediklerine göre plus model almalısın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • temiz 2.el 6s+ veya 7+ diyorum.6s ten aşağısını almanı önermiyorum.
  • Plus lar çok büyük , iPhone 6 alıp ios kaçta gelirse gelsin sabit o sürümde durun yıllarca kullanın derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0 alacaksan 6s 32
  • 6s plus en ideali olucaktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s 64'lük bulamazsınız piyasada. 32'lik değil de 6s 128'lik öneririm. SE hiçbir şekilde önermem. SE alacağınıza 6s alın, daha iyi. SE'yi başta çok severdim, ama Apple'ın yeni bir cihaza eski özellik koyması (yeni cihaz olmasına rağmen ön kamera 1.2 mp. 5s ile aynı) beni bu cihazdan soğuttu. Çok para vermek istemiyorsanız ve sıfır takıntınız da yoksa maximum 1200-1300 liraya temiz, yüksek kapasiteli 5s cihaz bulmanız mümkün.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 7 32 gb bulabilirsiniz belki. 2 ay önce olsa vatan bilgisayarda falan bulurdunuz rahat. Şimdi hepsiburada da vs bulursunuz bir ihtimal. Veya 7 plus ikinci el de olabilir ama bütçeyi az daha esnetmelisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar öneriler için teşekkürler. sağolun ilginiz için. şimdi aklımda 2 seçenek var. iphone 7 ve 6s plusları eledim. hem bütçe olarak beni aşıyor hemde 6s plus epey büyük.
    6s 32 gb mı yoksa SE 64 gb mı ? iki telefonun teknik anlamda fazla farkı yok. boyut ve ön kameraları farklı 3d touch yok se de. gönlüm se 64 gb da.bir miktar param kalmış olacak hem de.
    apple stora dan değil de başa bir teknoloji mağazasından alırsam daha uyguna gelecek. neden apple store dan almalıyım ?
  • Bu zamlardan sonra telefon almayıp protesto edelim dicem ama tabi kimse dinlemicek. Ben olsam bu şartlarda 2700-2800 tlye yurtdışı sıfır kayıtlı 1 yıl garantili iphone 7 32 gb alırdım. 6s e falan 3000 lira verilmez bu saatten sonra 7 ay sonra beğenmediğiniz iphone 6 durumuna düşücek o kadar para bağlamanın bi anlamı yok hadi 3000 tl veriyim de uzun uzun yıllar kullanıyım diye bişey söz konusu değil iphone 6 nın 1 yıl ömrü kaldıysa 6s in 2 yıl kaldı seneye ios 11 ile takılmalar yavaşlamalar başlar. Paranın hepsini bağlamak istemiyosan 1700 liraya değişim cihazları var swap 6 onlardanda alınabilir. Bu durumda bilemiyorum babamada bi 6s alıcaz değişim cihazı buldum swap 2200 bu zamlarla razı olup alıcaz sanırım 16 gb 2400 düde kimse dönüp yüzüne bakmıyodu 2700 oldu şimdi.

    Apple storun tek avantajı bikaç hafta gibi belirli bir süre içinde koşulsuz iade yapabilmen. Bence gerek yok n11 den en ucuzunu al bozulursa applın kendi servisi gene bakıyo nasıl olsa. SE de alınmaz 5-6 yıllık kasa , bit kadar ekran , çamur gibi ön kamera , 2500 gibi bir fiyatı var sanırım o kadar para veripde 3d touch bile olmaması tam bir f/p sızlık ürünü 1300 liraya 5s en azından paranın hakkını verir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric... -- 1 Şubat 2017; 1:42:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cedric...

    Bu zamlardan sonra telefon almayıp protesto edelim dicem ama tabi kimse dinlemicek. Ben olsam bu şartlarda 2700-2800 tlye yurtdışı sıfır kayıtlı 1 yıl garantili iphone 7 32 gb alırdım. 6s e falan 3000 lira verilmez bu saatten sonra 7 ay sonra beğenmediğiniz iphone 6 durumuna düşücek o kadar para bağlamanın bi anlamı yok hadi 3000 tl veriyim de uzun uzun yıllar kullanıyım diye bişey söz konusu değil iphone 6 nın 1 yıl ömrü kaldıysa 6s in 2 yıl kaldı seneye ios 11 ile takılmalar yavaşlamalar başlar. Paranın hepsini bağlamak istemiyosan 1700 liraya değişim cihazları var swap 6 onlardanda alınabilir. Bu durumda bilemiyorum babamada bi 6s alıcaz değişim cihazı buldum swap 2200 bu zamlarla razı olup alıcaz sanırım 16 gb 2400 düde kimse dönüp yüzüne bakmıyodu 2700 oldu şimdi.

    Apple storun tek avantajı bikaç hafta gibi belirli bir süre içinde koşulsuz iade yapabilmen. Bence gerek yok n11 den en ucuzunu al bozulursa applın kendi servisi gene bakıyo nasıl olsa. SE de alınmaz 5-6 yıllık kasa , bit kadar ekran , çamur gibi ön kamera , 2500 gibi bir fiyatı var sanırım o kadar para veripde 3d touch bile olmaması tam bir f/p sızlık ürünü 1300 liraya 5s en azından paranın hakkını verir.

    vakit ayırıp yazdığın için teşekkur ederim. evet protesto etsek fena olmaz fakat herşey doların artışına bağlı. bide ötv kdv gibi saçma vergilerle telefonların fiyatları iyice yükseliyor. devlet baba kendine iphone 7 alacaksan bana da bi iphone 5s al diyor. sadece telefonlarda değil dışardan gelen tüm ürünler böyle. 1300 tl iphonr 5s demişsin de onun da fiyatı yükseldi. şuan 1600 lira :DD

    iphone 6 nın 1 yıl ömrü kaldı demişsin.bazı arkadaşlarımda 4s 16 gb model iphone var. hala canavar gibi. takılma sorunu yok.cihaz çıkalı kaç sene olmuş bide. başka arkadaşlarımda 5s var. onlarda iyi diyorlar.
    diyorum ki se nin 64 lük olanını alayım bi bakayım iyice. koşulsuz iade var apple store da. değişim yaparlarsa değişim yaparım 6s 32 lik ile.düşük ışıkta ön kamera ile bi bakayım iyice inceleyim. beğenmezsem 6s 32gb alırım.yok beğenirsem 400-500 lira kadar para cebimde kalır ki daa harç parası yatırıcam.
    swap cihaz almak istemiyorum. almışken 0 kutulu almak en iyisi. sağında solunda bişey çıkar falan gerek yok riske girmeye.

    EDİT : 6S lerde telefonun kapanma sorunu varmış diye okudum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi police9696 -- 1 Şubat 2017; 4:50:47 >




  • police9696 P kullanıcısına yanıt
    Kendim 6 kullanıyorum mayısda 2 yıl olucak bi 2 yıl daha gider ama ios 10 ile uygulama açılışları yavaşladı inkar edemem. 1 yıl ömrünün kalması lafın gelişi bataryasında kayıplarda başladı. 6s yada SE alsan 4 yıl daha kullanırsın bir şekilde belkide 5 yıl. Ama 5 yıl boyunca 4 inc ekranla ve çok eski kasayla geçermi onu bi düşün. N11 de 6s 32 gb 2750 civarı hala bide indirim çeki denk getirsen 2650 ye alınır aslında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin alacağın cihaz 6S 32 gb olmalı. Senelerce kullanırsın.

    n11'den ya da gittigidiyor gibi bir siteden chip para+çek vs kombinasyonu ile al. SE'ye o kadar para dökme.
  • Turkcell'in sitesinde SE fiyatları halen çok yüksek değil. Ben SE kullanıyorum ve özellikle performansından çok memnunum ancak ön kamerayı pek kullanmadığımdan -önceki telefonumda ön kamera yoktu bile- yorumlamam çok doğru olmaz. Bir teknoloji marketine gidip SE veya 5S'in ön kamerasını deneseniz daha iyi. Ben tatminkar buluyorum ancak herkes aynı yorumu yapmayabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok basit yöntemlerle 16 gb hafıza rahatlıkla yeter. Keşke şu yeter yetmez muhabbetleri gerçekten ihtiyaçlar belirlendikten sonra yapılsa. Alırsın bir kablosuz flash bellek, istediğin herşeyi ona aktarırsın. Hiç uğraşmadan telefondan anında açar izlersin, telefonunu yedeklersin vs vs. Fiyat olarakta konfor olarakta çok daha uyguna gelir. Ben resim ve videolarımı ona aktarıyorum, itunesten kurtuldum. 16 gb telefonun 8 gb a yakını boş. Çünkü uygulama o kadar yer işgal etmiyor. Resim vs de flash bellekte olduğu için sıkıntı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • police9696 P kullanıcısına yanıt
    iphone 6s 32liklerde batarya sorunu yok + 1800 mahlık batarya var

    ben iphone 6s aldım havaleyle aolden bu sabah 4 de onaylanmış yarın gelir heralde merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin bende iphone se 64 alacaktım hemde hepsiburadada 2000 tl idi sonra bi anda 2500 tlye yükseldi bende biraz daha biriktirip 6s alayım dedim 2640Tl ye aldım

    Karşılaştıracak olursak
    İşlemci performansı aynı grafik performansı SE de daha iyi (küçük ekran)
    arka kamera aynı ön kamera 6sde kat kat iyi
    ekran 6s de biraz daha başarılı sağdan ve soldan bakarken daha iyi ve kontsrat (yazımını bilmiyorum) 6sde daha iyi
    titreşim motoru 6s de daha iyimiş deneyince yazarım (taptic engine)
    TouchID 6s de daha iyi
    3D touch var 6sde (ama etrafımda 3d touchu düzgün kullanan görmedim ingilizcen varsa 3d touchla ilgili bir tartışma konusu yazabilirim)
    SE de barometre yok
    -------------------
    64GB SE 2.543,04TL (havale)
    32GB 6S 3.071,04TL (havale)

    Edit: Bende ilk kez iphone kullanacağım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akzidenz -- 1 Şubat 2017; 14:15:2 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.