Şimdi Ara

İlk kazamı yaptım malesef

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar

    Bugün saat 19.46 saatlerinde tek gidiş gelişli caddemden evimin otoparkına girmek için önce sola sinyalimi ve önden ve arkadan gelenleri kontrol ettikten sonra kontrollü bir şekilde dönerken alkollü bir şahıs ben sola dönüşümü bitirmeme yakın beni sollamaya kalkarak yan taraftan fren yapmayarak bana carparak durdu.Polisler geldi ve tutanaklar tutuldu.Şahıs 120 promil alkollü çıktı ona ceza tutanağı imzalatıldı,arabası çekici ile çekildi çalışır durumda olmasına rağmen ve asayiş ekibi çagrılarak karakola götürüldü bana ise evraklarımı verip pazartesi tutanakları almam söylendi.Benim aracım kaskolu karşı tarafın sadece sigortası var acaba kusur oranı ne olur ve pazartes tutanağı aldıktan sonra serviste neler yaşayacağım yaşayan veya bilgili olanlardan yazmalarını rica ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Geçmiş olsun, alkollü olduğu için kusur onun oluyor diye biliyorum, size kusur verilmez, karşı tarafın sigortası sizin aracı yaptırır, sonra sürücüden alır parayı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim.Caddede tek gidiş gelişli yolda kimse yokken hemde sola sinyal verip hemde nerdeyse dönecekken nasıl ters şeride girip vuruyor anlamıyorum.Şahıs üstelik 10 dk sonra ben vurmadım ya siz önceden yaptınız demesi vs insanı fazlasıyla çıldırtıyor.Artık ne içtiyse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m.p.one kullanıcısına yanıt
    Aracınızı yetkili servise bırakın. Kaskodan yapılsın. İkame aracınızı alın mis gibi. Kasko karşı tarafın sigortasından masraflarını alır, ne kaskonun bozulur ne cebinizden para çıkar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun...Yapılacakları zaten arkadaşlar anlatmış...
  • Yukarıda arkadaş yazmış aynısını.
    Aracınızı kaskodan yaptırın. hem trafik sigortasını yan sanayi parça uygulamasından kurtulursunuz, hem ikame araç alırsınız, hemde kaskodan tamamen orjinal parçalar ile onarılacağı için alkol alıp direksiyona geçen şerefsize daha fazla hesap girecektir.
  • Değer kaybı davasını unutmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkol ve ehliyetsiz araç kullanmanın kusur oranlarına etkisi yoktur. Kusur oranı kazanın oluş şekillerine göre verilir. Alkollü araç kullanmak gibi durumun cezası farklı olur. Ama eleman alkollüyse suç genelde ona verilir. Bu kadarla geçmiş olsun.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim.Pazartesinden itibaren gerekli herşeyi yapacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deger kaybini mutlaka yaptirin. Onun parasini da size carpadan alirlar insallah. Alkollu araba kullanmak ne demekmis ogrensin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hypnotica kullanıcısına yanıt
    Değer kaybı davasını mutlaka açacağım normal bir kaza olsa hatalı sollama ile tek şeritli caddede şerit ihlali yapsa dahi alkollü olmasa yapmazdım kaza bu diye fakat bu adamın alkollü olması ve 4.vakasıymış 3 ay önce yine alkollü kaza yapmış buda 4.oldu.Burnundan fitil fitil getirmek gerekiyor Allah muhafaza bu adam bir canada kıyabilirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun, direk kaskonuzu devreye sokun hiçbirşeyle uğraşmayın, kasko aracınızı yapar, karşı tarafın trafik sigortasından o parayı alır, hasarsızlığınız da bozulmaz. Şahıs alkollü olduğu için de kendi trafik sigortası ondan parayı bağırta bağırta alır, artık arabasını satar öder.

    Değer kaybı davası da açın kesinlikle acımayın böyle adamlara, alkol içen içmeyen herkese eyvallah ama trafiğe çıkıyorsan bi de kaza yapıyorsan sonuçlarına katlanacaksın. Değer kaybı davasını da o şahsın trafik sigortasına açacaksınız. Polis tutanakları sonrası şahısla iletişime geçmenize de gerek kalmaz herhalde işlemler yürür gider.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: `bELa

    Kısacası karşı taraf b.ku yedi :)

    daha kısası karşı taraf alkollü olduğu için ehliyeti alınır bir dünya ceza yer. kaza ile bu kesinlikle bağdaştırılmaz. herkes hemen artılamış. pazartesi tutanağı aldığınızda bu mesajı alıntı yaparak yazarsanız, bende o artılayanlardan cevap beklerim.


    edit: kaskoyu devreye sokun evrakları alın yetkili serviste onarımını yaptırın. bırakın kasko gerisiyle uğraşsın. ikame araç talebinde bulunun. sakın sigortanın anlaşmalı yerlerine gitmeyin. haksız düştüğünüz kusur oranı içinde itirazınızı mahkemeye yapınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimsiz_kar45 -- 2 Ekim 2016; 20:40:50 >
  • Alkollü oldunmu haklıysan otomatik haksız oluyorsun. İnsanlar halen daha gerizekalı. Alkol alınca bin taksiye git arkadaş !! çok mu zor anlamıyorum.

    Değer kayıbını unutmayın. Aklı başına gelsin.
  • Ben de buna benzer bir kaza tehlikesi geçirmiştim ki şükürler olsun kaza olmadı.

    Olayı anlatayım tali yolda karşımdaki araç ters yöne girdi ve durmak yerine gitmeye devam etti ısrarla. Allahtan yol biraz genişti de kenara yaklaşıp yavaştan geçtim.
    Böyle öküzleri imha etmek lazım yemin ediyorum

    Geçmiş olsun inşallah kusurlu olan hak ettiği cezayı alır.
  • Mesajlarınız için teşekkür ederim.Bugün komşularımdan ögrendiğim kadarıyla 3 ay önce ki kazasında bir çocuğa carpmış ve yine alkollü.Aynı mahallede oturuyormuşuz buranın alkoliğiymiş.Bu adamları nasıl sokağa salıyorlar anlamıyorum.Çocugu öğlen vakti yarala geç ama hala serbestçe etrafta terör estir.Yarın tutanağı alıp servise geçeceğim eksper raporları vs. sonrasında ilk işim değer kaybı açmak olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.p.one -- 3 Ekim 2016; 0:19:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkollü olmasa böyle bir kazanın olma şekli neredeyse imkansıza yakın aklı mantığı ve azıcık trafik bilgisi olan ve ne kadar acemi olursa olsun yapmaz ama artık ne kadar içtiyse kaza yaptığını 10 dk unutup ben kaza yapmadım diyen biriydi malesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deger kaybi davasi icin ozel olarak calisan avukatlar var. Vekaletname verin onlar halletsin. Siz tek basiniza dava acarsaniz dusuk bir ucret verip hallediyorlar. Avukat itiraz edip daha yuksegini aliyor. Cunku genelde %20 komisyon ile calisiyorlar. Boylece hem siz daha fazla para alirsiniz hem de alkollu araba surene daha fazla para odetirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hypnotica kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sağolun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozbayram

    Alkol ve ehliyetsiz araç kullanmanın kusur oranlarına etkisi yoktur. Kusur oranı kazanın oluş şekillerine göre verilir. Alkollü araç kullanmak gibi durumun cezası farklı olur. Ama eleman alkollüyse suç genelde ona verilir. Bu kadarla geçmiş olsun.

    Bu nasıl çelişkili mesaj. Hem alkol kullananın, alkol aldığı için buna etkisi olmadığını, yaptığı ihlale göre ceza alacağını söylüyorsunuz. Akabinde de, alkol aldıysa her türlü suçlu diyorsunuz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.