Şimdi Ara

İLERİ SEVİYE JQUERY ÖĞRENMEK İSTİYORUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • jquery öğrenmek istiyorum. istanbulda yaşıyorum tavsiye edebileceğiniz kurslar varmı.



  • Uzun zaman sonra DH de bi silkinip mesaj atayım dedim sana nasipmiş kardeş :)

    öncelikle salt jquery için bir kursa ihtiyaç yok güven bana. bir kitap alıp kursta öğreneceğinin fazlasını öğrenebilirsin.

    Sana tavsiyem bu tip teknoloji bazlı geliştirmeler için kitap kullan. Sonrasında aşağıdaki csystem in eğitimleri gibi bütünleşik sistem eğitimleri senin için çok daha faydalı olacaktır.

    http://www.csystem.org/duyurular/derne%C4%9Fimizde-html5-css3-jquery-ve-aspnet-mvc-ile-web-programlama-kursu-eklenmi%C5%9Ftir


    bt akademinin bu eğitimide iyi gibi duruyor ama bence kurstan eğitim alma noktasına geldiğinize emin olmanız gerekiyor..
    http://www.btakademi.com/egitim/egitimler/?id=64&egitim=asp_net_mvc_framework


    Not: kurumlarla vakti zamanında aldığım eğitimler dışında hiç bir bağım yoktur..




  • çok tşk ederim.bende 2 gün önce jquery kitabı aldım. kararsızım acaba gerçekten bu kitapla bir yerlere varılabilirmi.
  • codecademy.com seni belirli bir seviyeye getirir.
  • SevtapSevtap kullanıcısına yanıt
    http://www.w3schools.com/jquery/jquery_intro.asp
  • kitap 15 sene öncenin vazgeçilmez kaynağıydı çünkü internette kaynak yoktu bu devirde kitaptan öğreneceğin şeyi internetten çok daha kısa sürede öğreniyorsun ayrıca neden ileri seviye jquery öğrenmek istiyorsun anlamıyorum ki bu günlerde herkes jqueryden kaçmak isterken javascript öğren basic jquery öğren yeter zaten
  • angular js varken...
  • Video Tapes kullanıcısına yanıt
    Jquery yerine ne kullanılıyor hocam

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • onore O kullanıcısına yanıt
    javascript frameworkleri kullanılıyor artık animasyon, efektlerin yerini de zaten css almış durumda proje büyüdükçe jquery kodları spagetti olmaya başlıyor
  • Jquery de bir js kütüphanesi zaten.

    Ben jquery kullanmıyorum. kendi jqueryimi yazıyorum hatta open source hatta github adresi de budur diye verecekseniz saygı duyarım.

    Ama Css dediğiniz js'İn yerini alamaz. Css js ile birlikte kullanılan bir teknoloji. Javascripti JavaScript yapan hem yaklaşımı ile hem de kodlama yöntemi ile jquerydir. Js frameworkleri her biri belirli oranda jquery taklididir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Konu hortlattıysam özür dilerim. Arkadaşlar; ben uzun süre logo tasarımcılığı yaptıktan sonra, yetmediğini görüp web tasarımcılığına adım atmaya karar verdim. Tabi; öncelikle, zaten aşinalığım olan fron-end' den başladım. Ama bi süre sonra bu da yetersiz gelmeye başladı. Şimdi back-end de öğrenip full developer olmak istiyorum. Sonrası kısmet; belki mobil platform tasarıma geçerim.

    Udemy' den bi sürü kurs aldım back-end ile ilgili ama bana önerebileceğiniz sağlam bi kitap var mı? Özellikle de js ve tüm kütüphaneleri hakkında detaylı bi kitap arıyorum. Mesela deneme sitem için alışveriş sepeti tasarımını yaptım ama; bunu çalışmasının sağlayacak kodları bilmiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.