Şimdi Ara

İki kez 155'i aradım ikisinde de polis işlem yapmadı... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
11.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim başıma bir olay gelmişti evde otururken dışarda siren sesi duydum çıkıp baktım, bizim çapraz binaya 2 polis koşturarak çıkıyor neyse meraklıyızya izliyorum, sonra çapraz apartmanın çatısında 2 tane keko belirdi o zaman çaktım olayı tabi, bu hırsızlar yan bina çatısına ordan da onun yanına yani benim diğer çaprazıma atladılar daha sonrası olmadığı için o çatıya saklandılar bu arada ben de hafif tırsarak-belki silahı falan vardır diye- izledim uzaktan. Bu arada Sokağın 2 ucu tutuldu o binaya giren 2 polisde bu hırsızlar diğer binaya geçip saklandıkları zaman çatıya çıktılar adamlar bakıyor sağa sola yok kimse bende kendi kendime ulan ne yapsam diye düşünürken bi gaza gelip polise seslendim elimle yan binayı gösterdim bu arada hırsız sesimi duyup kafayı çıkardı biran göz göze geldik 😂😂 sonra polis yan binaya atladı bi yan taraf daha abi dedim oraya da geçti yakaladı etti. Gerisi malum güzel bi sopaladılar bunları çatıda 😂😂 neyse efendim polis bunları paketleyince altkomşu niye söyledin olum dedi neden dedim? Zaten köşeyi dönünce salacaklar senin evini, yüzünü öğrendi korkmuyor musun dedi? İşte o zaman kafada şimşekler çakıp bir aydınlanma yaşadım. 🙂 allaha şükür bir şey olmadı ama sözün özü polis yakalasa bile içeri tıkılmıyorki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yine yakın zamanda şahit olduğum bir olay anlatayım. Dibimizdeki camiye hırsız girmiş. Bizim iş yerinde de kameralar var. Sivil polis geldi incelemeye. Hırsızlar caminin kamera kayıt cihazını ve 350 TL parayı çalmışlar. Polis dedi ki suçüstü yakalarsak ancak hapse atılıyorlar. Bunları bulsak da savcı salıyor dedi. Nasıl yani adamlar hırsızlık yapmış diyorum. Gülüyor... Bu da başka bir boyut. Sanırım polisler de bıkmış. Adam nasıl olsa bir şey olmayacak diyor ihbara gitmiyor... Sonumuz hayrola...
  • İstanbul Pendik de yaşıyorum burada kocaman merkezde münübüs durakları içerisinde adam kaçak 850 metre kare dükkan yaptı ve belediye hiç bir işlem yapamıyor yaklaşık on yıldır dükkan yerinde sahibi geçen yıl çok büyük bir miktar karşılığında devir etti ve şimdi aylık 9 bin lira kira alıyor, ucuzluk pazarı gibi bir dükkan bu, komşular felan şikayet ettik kimse yıllardır bişey yapamadı, en son belediye ye gittik adam akp nin mütahit işlerini yaptığı için dokunamıyorlar mış bir memur ağzından kaçırdı bize boşuna uğraşmayın mahkeme yıkım kararı verdi yine kimse dokunamadı oraya dedi memur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruhsat işi belediyeye ait oraya şikayet et bu 1. İkincisi aracın plakasını al polis merkezinde şikayetçi ol.



    Polis ihbarı değerlendirir o hırsızın salınması savcı hakimin işi iş savcı hakim de biter. Kanun düzen böyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polis herzaman böyleydi zaten, buraya gelip vatan millet sakarya yapmayın boşuna ben elimle hırsız yakaladım TAM 2 SAAT tutmak zorunda kaldım paşalar GELMEDİ.

    Polis şu anda çok daha kötü durumda sadece protokole hizmet veriyor birde ölüm gibi bir durum olursa gelip naaşı kaldırıyor onun dışında kendinizi koruyun derim ben. Etrafta polis molis yok çünkü ha malum partili bir protokolseniz ballı börek, trafik bile size özel kesilip açık bırakılıyor bu ülkede.
  • bende 2-3 kere test ettim 60 dk geçmesine rağmen polis gelmedi.
    olay olduğunu bildiği için bilerek girmiyor.

    ankara egm'ye mail attım. " yoğun saatlerdir normaldir" diye cevap geldi.

    geçen emniyetteyim kaza için ifade vericem, herifin teki birini bıçaklamış.
    rütbeli polis bu adama bakıp "ben senin bıçakladığını görmedim, o adam geldiğinde bıçaklanmıştı. sorun yok tamam"

    geçen hastanede makam sahibi birine güvenlik yardımcı olup öncelik tanıdı.
    gittim hasta haklarına adam şöyle dedi "bende olsam yakınıma öncelik tanırım, sende tanırsın. bu böyledir, bu memleket düzelmez." (1 hafta önce avcılar murat kölük hastanesi)

    memleketin her yeri usulsüzlük her yeri yolsuzluk her yeri şerefsizlik
  • Yeni Türkiyeden memnunuz, akmaya hazır mısınız gençler :)
  • oturduğum muhitteki sokağa olduğu gibi hırsız girdi kendi evim dahil sonuç hırsızlar hala geziyor. olan kapıma oldu gittim 1300TL'ye alarm taktırdım cebime oldu.

    Neyseki ziynet eşyası bakmışlar cep delik cepken delik olduğundan altın maltın hak getire. Laptop, ipad, tv filan duruyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk


    quote:

    Orijinalden alıntı: MYılmaz4646


    quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk


    quote:

    Orijinalden alıntı: yeniuye

    Bu işte ya bi yanlışlık ya bi eksik var. Bende gördüğümü şikayet eden birisiyim. Bir defa bile işlem yapılmadığını görmedim. Bir defasında içinde çocuk yaşta bir sürücünün bulunduğu araç aşırı hız yapıyordu. Bende çocuklarımla parkta oynuyordum. Zaman zaman çocuklarda yola çıkıyordu. Canım sıkıldı aradım polisi aynı zamanda atladım arabaya farkettirmeden takıldım peşine. Az sonra polis aradı beni aracı sordu bende tam yerini bildirdim geldiler çocuk polisi görünce çılgınca sürmeye başladı. Tabi ben daha fazla takip etmedim. Tesadüfen çocuk polisi atlatmış sanırım önüme çıktı ve aceleyle aracı parkedip indi ve bir işyerine girdi. Bende yeniden arayıp geldiklerinde aracın ve çocuğun yerini gösterdim aldılar :)

    Ahahah çocuğu kaç kere yakalamışsınız en sonunda yine yakalatıp aldırmışsınız çocukta demiştir ulan o kadar kaçtım gene yakalandım nerede yanlış yaptım laa diye sorup sorup duruyordur kendine..

    Ve konuya gelince polis sayısı 400 bini geçti o yüzden polis sayısı hala yetersiz gibi görünse de eskisi gibi değil ve polis durumlarını bildiğim için hani polisi aradım gelmedi deyince hep tuhaf gelmiştir olmaz olamaz diyemem ama gelmeme ihtimali de çok düşüktür yüzbinde bir bile diyebilirim 1 ararsın gelmez 2. ararsın gelmezse ihbar genel müdürlüğe düşer genel müdürlük gereğini yapmak zorundadır yapmazsa iş müfettişe kadar gider artı bimere cimere bile gidebilir o yüzden gelmeme ihtimali tuhafıma gitmiştir..

    250 bin hocam. Sicile bakmayın sicil 430 bini geçti ama ilk 100 bin sicilde kimse kalmadı emekli oldu, 100-200 bin arası da 30 bin kişiyi geçmez onlar da emekli oluyor

    O zaman daha çok polise ihtiyaç var arkadaşımda diyor zaten mesailerim neredeyse 12 saate çıktı neredeyse diyor yer yer feto olayları çok karıştırdı ortalığı en çokta polisi vurdu çünkü polislerden çok kişi aldılar, şimdi de tsk içi temizlik yapılıyor..

    Ben de polisim. Aynen doğru söylüyor çok fazla polise ihtiyaç var. Çok ekip arabasına ihtiyaç var. 1 milyon nüfuslu yere bakan resmi ekip sayısı sadece 25. Düşünebiliyor musunuz. Polisle işi olan olduysa bilir. Olmuş bitmiş bir kavga için bile ekip 2 saat kadar uğraşmak zorunda kalıyor bazen. Evrakları, gidiş gelişi, doktor raporu, ifade.. E vatandaş aynı kavganın olduğu bölgeye ihbar veriyor araçtan şüpheleniyor. O ekip 2 saat onunla uğraşıyor malesef geç gelmek zorunda kalıyor. Lafa gelince herkes zorsa olmasın o zaman silah zoruyla mı polis yaptılar diye. Gerçekten bazı vatandaşların davranışlarını uğraştırdığı olayları görseniz sinir hastası olursunuz.



    Şöyle örnek vereyim. İhbar geliyor gürültü yapılıyor diye. Gidiyoruz adam diyor ki üst komşum gürültü yapıyor. Kapıyı çalıyoruz iyi akşamlar çok ses yapıyorsunuz komşularınız şikayet ediyor, lütfen dikkatli olalım. Adam bu sefer bize değil ortaya bağırıyor vay efendim senin ağzın yok mu gelip söylesen biz anlamaz mıyız polise şikayet etmek nedir. Al buyur burdan yak. O da ordan karşılık verirse gel de ayırmaya çalış.. Halbuki adam kapıya gidip kendisi komşum çocuklara söyler misiniz aşağıya çok ses geliyor dese adam anlamayacak mı. Ama yok polis muhattap olsun.



    Kendi çocuğunu şikayet eden gördüm. Alın götürün evden diyo. Sen terbiye veremediysen polis nereye götürsün. Öyle bir yetkim mi var benim.



    Bunların yanında malesef mesleğini kötüye kullanan polisler de var her meslekte olduğu gibi. Bizimki doğrudan halkla olduğu için fazla göze batıyor yapılan her yanlış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

    Yine yakın zamanda şahit olduğum bir olay anlatayım. Dibimizdeki camiye hırsız girmiş. Bizim iş yerinde de kameralar var. Sivil polis geldi incelemeye. Hırsızlar caminin kamera kayıt cihazını ve 350 TL parayı çalmışlar. Polis dedi ki suçüstü yakalarsak ancak hapse atılıyorlar. Bunları bulsak da savcı salıyor dedi. Nasıl yani adamlar hırsızlık yapmış diyorum. Gülüyor... Bu da başka bir boyut. Sanırım polisler de bıkmış. Adam nasıl olsa bir şey olmayacak diyor ihbara gitmiyor... Sonumuz hayrola...

    Aynen öyle hocam. Arabayla kaza tehlikesi atlatıyoruz sonra inip yaya kovalayıp ordan burdan hoplaya zıplaya yakalıyoruz sonra getirip karakola işlemini yapıyoruz o ara mutluyuz tabi. Sonra adliyeye gidiyoruz. Erteleme, tutuksuz yargılanma, adli kontrol alıyor geri çıkıyor. Emekler ne olacak demeye kalmıyor adam kelepçemi çöz de gideyim diyo mecbur çözüp bırakıyorsun ordan. O ruh halini düşünün işte. Ben kaç kere eve pantolon gömlek yırtık geldim bunları yakalayacam diye. Ama suçüstü olursa en azından hırsızlık malı falan bulunursa mağdur olan vatandaşın yüzündeki mutluluk ve "Allah razı olsun" demesi yetiyor. Zaten mesleğimizin en güzel tarafı da bu :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ver adresi kaçak düğün salonumuş da hükümet yanlısımış hangi belediye ise arkadaşlar gelip baksınlar senarist kardeŞ
  • aynı gece benim araç dahil 10 aracın lastiklerini kestiler. sabah 7'de aradım . saat 9'da umudu kesmişken polis geldi. plakaları alma zahmetinde bile bulunmadılar.
    bu işten bişey çıkmaz falan , geçen senede böyle olmuş vs. vs.
    yani sonuç sıfır.
  • Turkiye kisi basina dusen polis sayisi en yuksek ulkelerden. Buna ragmen polis sayisi az deniliyorsa ya polisler polislik disinda bir is yapiyordur, ya da polisler isini yapmiyordur.



    Polis sayisinin yeterli olmasi icin ulkenin yarisinin polis olmasi gerek anlasilan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Peki suçlu başına düşen polis sayısı kaç memleket namusuyla yaşıyan kaç kişi var ki herkes şerefsizlik dolandırıcılık peşinde

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Iste sorun o zaten.



    Bu kadar polise ragmen o kadar suclu nasil olur da elini kolunu sallaya sallaya rahat rahat dolasir, sucunu islemeye devam eder.



    Ne is yapar bu polisler? Ne is yapar bu savcilar hakimler?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ülkede polis senin değil ki neden arıyorsun? sadece, kişiye bağlı polisler.
  • Server Uraz ne güzel demiş bak:

    Bu şehirde ortalama 16 milyon içiyo' kederden
    Her biri her gece bakıp aynaya diyo': “Neden ben? Yetmedi mi ödediğim bedeller?!”
    Aradın polisi seni korumadı, isteği gebermen
    Bu kara bulutlar inmiyo' tependen, bi' gün gidece'n bok yoluna da buna devlet olur seferber
  • Türkiyede polis meslek olarak görülmüyor basit bir iş olarak görülüyor ve bu mesleğide yapanlar mesleğin getirdiği zorlukları kaldırabilecek kişiler değiller ve çok duygusallar.

    amerikan polislerinin eğitimi çok iyi ve gerçekten hakkını veriyolar mesleklerinin.
  • yeniuye Y kullanıcısına yanıt
    Ulan I cocuk benim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hükümetin polisi kim onu bir düşün? Kimler son çare polis oluyor polisin cürmünü bir düşün, hangi cemaatlerle polis oluyorlar düşün. Cevabını bulduğunda polsiliğin nasıl bir meslek olduğunu anlayacaksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.