Şimdi Ara

İdeal Milli Takım Kadrolarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Benimki bu =

     İdeal Milli Takım Kadrolarınız


    Onur = Volkan bu aralar çok kötü malum sakatlığı var o yüzden en iyisi bu bence.

    Hasan Ali Pas Hatası = Takımın en zayıf halkası ama napalımki elimizde daha iyisi yok. Hasan alinin iyi oynadığı zamanlar önünde onunla paslaşarak ileriye giden bir sol açık olduğuna oluyor sercan kaptırıp gitmeyi sevdiğinden iyi olamıyorlar ama arda o tip bir adam belki işe yarar

    Egemen = Genelde stoperlerden birisi ki bu genelde sol stoper olur daha vücut vücuda oynayan mücadele ve fizik gücü yüksek bir stoper olur diğer stoperde hızlı ve kesicidir. Semih hzlı stoper ve sağ ayaklı olduğundan sol da bence en iyi tercih egemen olacaktır hem hava topların da da bir etkili rakip forvetleri rahat ezer. Fb'de birazda form tutsa daha iyi olur.

    Semih = sağ ayaklı gerçekten hızlı ve iyi bir stoper bana göre milli takımda bir numara alanında şu an .

    Gökhan = Gökhan'ın en etkili olduğu zamanlar önünde onun ileri çıkışlarında yerini tutup savunma yapacak topuz gibi adamların olduğu zamanlar arda çok ofansif bir adam bunu yapamaz ama hamit milli takımda bunu yapacak yegane adamlardan birisi.

    Orta Saha Genel = Biz milli takım olarak başarılı olduğumuz zamanlar her zaman orta sahamız teknikten çok mücadeleci,çalışkan ve sahadaki en iyisini vermeye çalışan tecrübeli adamların olduğu zamanlardı. Bende bu yönde bir orta saha kurmak istedim.

    Arda = Mutlaka milli takımda olmalı ama birlikte top çevireceği top yapacağı emre ,hasan ali gibi adamlarla birlikte oynamalı.

    Emre = Herkes milli takımın eski ruhunun gittiğini söylüyor ya bu adam gerçekten bir ruh getirici fenere getirdiği akım ve ruh tartşılmaz. Ayrıca kendisi gerçek bir lider ve takımın bütün mevkilerini oyuna sokup ileriye yığacak özellikte birisi. Dün gördük andora maçında tüm hatlarımızla çok az yığıldık rakip sahaya.

    Selçuk İnan = Gerçekten orta sahanın olmazsa olmazlarından birisi emre gibi mücadeleci ve çok akıllı . Zaten milli takımın garanti bir freekickciye ihtiyacı var. Ayrıca üstteki kadronun gs'nin fatih terimle oynadığı ilk sezonki taktiğine benzer bir yapıda oynayacağı için buna yabancı değil. Zaten emrenin şu anki yaşına geldiğinde milli takım kaptanı o olacak.

    Hamit = Hamitin olması gökhanı çok rahatlatacaktır. Kendisi 2 göbekli sistemde orta sahanın ortasınada yardım edebilecek bir isim ve bizim genel sorunumuz kapalı defansı açamadığımız sıralarda geriden şutlarıyla kilidi açacak isim. Büyük maçların oyuncusu.

    Umut = Umutu çıplak gözle izleyen birisi olarak çok çalışkan bir adam yerinde durmuyor. Kafa toplarıda güzel ayağıda fena değil gerektiği şekilde beslendiğinde iyi işler yapabilir. Ama defansı karıştırıp burağa alan açabilecek yegane isimlerden birisi.

    Burak = Yani pek açıklama yapmayacağım ama Türk kimliği olan ve garanti golcü tanımına en iyi uyan adam . Kafa topları mükemmel ayağı sprinti de çok iyi . Eleştirilen ve etik olmayan tarafları da ister doğru olsun olmasın iki ayaklı maçlarda bize çok avantaj sağlayacak birşey.


    Siz ne düşünüyorsunuz ?







  • onur
    gökhan semih bekiru hasan ali
    emre topal
    xxxx selçuk arda
    burak


    4-2-3-1
  • Volkan
    Gökhan-Semih-Ömer-HAK
    Emre-Alper-Selçuk
    Burak-Umut-Arda
  • ---------burak---------
    arda----------olcan(umut)
    ------------------------
    --emre--nuri--selçuk--
    --------------------------
    hak-egmen-semih-gg
    ----volkan(onur)------
  • İlk mesajdaki kadro ideal. Biz öncelikle 4-2-3-1 gibi bir sistemi oynayamayız çünkü alex, sneijder ayarı bir 10 numaramız yok. 4-3-3 de uymuyor çünkü robben vs gibi skorer kanat oyuncumuz yok. Neredeyse tamamı iki yönlü oyunculardan oluşan bu kadronun ilacı 4-4-2. Kanatlarda arda ve hamit hem bekine hem de orta ikiliye yardım edebilecek isimler.

    Top rakipteyken burak hariç tüm ileri oyuncuları defans yapan, pres yapan iki yönlü oyuncular. Atakta da çok iyi hepsi.

    Hamit sağ kanatta en iyi alternatif. Kendisi hızlı vs olmasa bile kanadını pozisyon olarak çok iyi işletiyor. Arkasındaki beki oynatıyor. Arkasında da gökhan gibi hızlı ve hücümcu bir bek var çok iyi anlaşırlar.

    Selçuk-emre ikilisi. İkisi de hem defansı hem ofansı bilen futbolcular. Anlaştıklarında dağıtırlar ortalığı. Biri ileri çıkar biri arkasını toplar, bunu maç içinde değişmeli yapıp hem aktif dinlenirler hem rakibi şaşırtırlar. İki yönlü oyuncu çok avantajlı bir şey. Mehmet topal gibi tek yönlü bir futbolcunun 4-4-2 oynuyorsan kadroya girememesi lazım.

    Ardayı konuşmuyorum bile.

    Geri dörtlü de Semihin partneri kim olmalı karar veremiyorum.

    Kalede de bence volkan olmalı. Volkan deme sebebim ise penaltılar. Penaltı kurtarma yüzdesi bu kadar yüksek bir kaleci avantajdır. Bazen formsuzluğu çok sıkıntı yaratıyor ama napalım. Ayrıca onurun iyi görünme sebebi ts nin cepheden çok bire bir pozisyon vermesi. Onurun refleksleri iyi olduğu için o tarz pozisyonlarda şov yapıyor. Ama hem yaşı, hem de boyu dolayısıyla yan toplarda zayıf. Bu milli takım ise ts kadar pozisyon vermeyeceği için en büyük derdimiz olan yan toplarda daha iyi olan volkan oynamalı.




  • onur

    gg-semih-egemen-vederson

    selçuk-nuri-arda

    alper (fm de amc diye gözüküyo ona güvenerek buraya koydum)

    burak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bcan402

    onur

    gg-semih-egemen-vederson

    selçuk-nuri-arda

    alper (fm de amc diye gözüküyo ona güvenerek buraya koydum)

    burak

    Bu kadro 10 kişi.
    -----------------Onur-----------
    Serdar Kurtuluş-Semih Kaya-Egemen-Vederson

    ----------Selçuk-Emre B.------------
    -------------Alper-------------------
    Hamit -----------------------Arda
    ------------Burak


    Gökhan Gönülü kadroya yazmıyorum , hiçbir zaman fenerbahçede oynadığı gibi oynamadı milli takımda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesley Sneijder 14 -- 27 Mart 2013; 15:30:06 >




  • O an kim formdaysa o oynamali.ideal diye bişey olmaz.
    Burak gökhan selçuk arda mutlak olmali gerisi onemli degi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 27 Mart 2013; 20:59:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamitin yerine gökdenizi koyarsan benim kadrom olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.