Şimdi Ara

ibm 8203-ea4 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam, bu cihazın kurulumunu nasıl yapabilirim,
    bilgisayarda ekran kartı yok, gittim bir ekran kartı aldım taktım bilgisayar açılıyor,
    ama ekrana görüntü alamıyorum, bu cihazı kurmak istiyorum, bunun hakkında bilgisi olan varmı ?



  • ne kurulumu yapacaksiniz? ekran karti almissiniz marka model belli degil. guc kaynagina bakarak mi aldiniz aldiginiz urunu? urunde gerekli olan girisler takili mi?
  • içine Linux server kurmak istiyorum, üzerinde ekran kartı yoktu, başka bir cihazla kuruluyomuş sanırım, bende anakartın üzerindeki yuvaya uygun bir kart aldım taktım.
    2 güç girişi var ikisini de takıyorum, ama görüntü alamadım.
  • Su taktiginiz cikislari ve makinenin icinin ve disinin bir resmini alabilir miyiz? verdiginiz model numarasinda bir cok urun var hatali bir yonlendirim yapmak istemiyorum. Bu ara makineyi ne amacla kullanacaksiniz?
  • Dosya sunucusu olarak ofise düşünüyorum, resimleri gönderiyorum, arkada ekran kartı yoktu sonradan ben taktım.

    resim yüklenemiyor dh hata veriyor, bu yüzden aşağıdaki gibi attım resimleri, linkleri kopyalayıp yapıştırınca açılıyor.
    şimdiden teşekkürler.

     ibm 8203-ea4 hakkında


     ibm 8203-ea4 hakkında


     ibm 8203-ea4 hakkında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dberdi -- 27 Temmuz 2014; 11:27:28 >




  • Kasanin arka resmi var sadece... kasanin icini falanda cekeydiniz. Ofise kullanacagim dosya sunucusu olarak demissiniz bilgi islem elemani falan misiniz?
  • Evet
     ibm 8203-ea4 hakkında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam afedersin ama bu isi benim sana(makine muhendisiyim) anlatmam biraz abes... Bu forumda bilgisi ile yardim edecek kisi senin olman lazim. Bu seferlik sana yardim edecegim ama bir daha istirham ediyorum baska konu acmayin ozellikle de uzman olmaniz gereken konularda...

    İlk olarak onboardda mi goruntu devam ediyor bunun cevabini alayim. ikinci olarakta tamam kasanin icinin fotosunu istedim ama ben foto isterken hani nerde sıkıntı yasiyorsaniz oranin fotosu dememe gerek yok. bana fanlarin ve islemcilerin oldugu yerin fotosunu gondermissiniz hani ekran kartiniz dogru slotta mi slot nedir ne degildir gorebilecegim fotolar koymamissiniz biraz daha abes olmus
  • Bak guzel kardeşim ben yazılımcıyım ilk defa boyle bir sotunla karşılaştım hızlı çozum bulabilirmiyim diye mesaj yazdım. Bu cihazın farklı bir donanımla network uzerinden kurulduğunu biliyorum. Mevzu ekran kartı takılarak da kuruluyormuş bunu yapamadım. Senin makine muhendisliğin beni bağlamaz sana unvanlarımı saysam beynin tavana vurur. Fakat herkes herşeyi yapabilecek diye bir kaide yok. Bende burda takıldım fikir almak istedim.çunku kurulumu yakacak ek aparat yanımda yok.

    Hem resim falan filan bunlar ne boyle. Makinanın modelini yazmışım biliyorsan cevap ver bilmiyorsan laf kalabalığı yapma. Konu açıp açmama konusunuda sana danışacak değilim.

    Şimdi konuya vakıfsan cevap yaz değilse kalabalık etme bilenler yazsın. Bu modelde onboard vga olmaz harici olur veya olmaz. Bundada yok çunku ek aparatla kuruluyor bu cihaz. Ek aparatta yanımda yok başka bir yontem fikri olan varmı diyede konu açtım..

    O kadar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kal hoca o zaman kendi haline ve unvanlarinla. Unvanlarin sana yardim etsin. en ufak bir hakaret etmemisim yaptigin terbiyesizlige bak... Biliyosamda senin bu davranisina cevap verilir mi?
  • Bak guzel kardeşim makinenin modelini yazdım biliyorsan yaz bilmiyorsan tartışmayalım. Ben unvan yada makam meraklısı biri değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.