Şimdi Ara

cs 1.6 win 10 tam ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
26.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar windows 10 gtx 950 ekran kartı ne yaptıysam ne denediysem tam ekran yapamadım oyunu lütfen hayrına biri çıkıp yardım etsin bana. tw ile bağlanabilirsiniz yapmak için.



  • tam ekran derkn bir ekran görüntüsü atarmisin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun orijinal ise geforce experience indir. Orda oyunlar kısmında ara ve optimize et.
  • Supreme91 S kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım cs 1.6 tahmin ettiğim eski oyunu oynuyorsan. Normalde onun tam ekran olma özelliği yok. Çünkü oyunda belli bir çözünürlükten yukarısı yoktu yanlış hatırlamıyorsam eski versiyonunda. O yüzden onun bir program ile görüntüsünü genişletiyordun. İnternette cs go geniş ekran sorunu diye arat belki bulursun. Bende yok o program şimdi. :)

    Kolay gelsin.
  • oyunun simgesini sağ tıklayıp özellikler de. uyumluluk kısmından tüm kullanıcıların ayarlarını değiştire tıkla. sonra uymluluğu win7'ye ayarla. sorun çıkarsa xp, onda da sorun çıkarsa win 98-me. mutlaka birinde oyun düzgün çalışacaktır. oyun çalıştıktan sonra ayarlar-video kısmından renderer kısmından opengl, display kısmından widescreen seç wide screen seçildikten sonra resoultion kısmından en yüksek çözünürlüğü seç. bende cs 1.8 var. win10 kullanıyorum. 1080p tam ekran oluyor. cs 1.6 da olur sanırım. Deneyebilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fire.Sword

    oyunun simgesini sağ tıklayıp özellikler de. uyumluluk kısmından tüm kullanıcıların ayarlarını değiştire tıkla. sonra uymluluğu win7'ye ayarla. sorun çıkarsa xp, onda da sorun çıkarsa win 98-me. mutlaka birinde oyun düzgün çalışacaktır. oyun çalıştıktan sonra ayarlar-video kısmından renderer kısmından opengl, display kısmından widescreen seç wide screen seçildikten sonra resoultion kısmından en yüksek çözünürlüğü seç. bende cs 1.8 var. win10 kullanıyorum. 1080p tam ekran oluyor. cs 1.6 da olur sanırım. Deneyebilirsin.

    Denemediğim çözüm yöntemi kalmadı. Belki öncesinde 1.5 oynadığımdandır ama bu sefer işe yaradı full ekran ellerine sağlık sağolasın kardeşim :)
  • Rica ederim. konu sahibi forumda en sinir olduğum şeyi yapıp, konuyu açıp kaçmış. ama mesajımın en azından başkasının işine yaramasına sevindim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.