Şimdi Ara

I phone 7 plus mı ? yoksa 1 sene daha beklemek mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iyi günler
    I phone 7 plus almayı düşünüyorum ama benim için kablosuz şarj özelliği önemli. Siz değerli ve bilgili apple kullanıcılarından nacizane isteğim bana fikir vermeniz. İlk defa iphone kullanıcak bir android kullanıcısı olarak sizce 2017 q1 i beklemelimiyim yoksa i phone 7 alsam pişman olur muyum?



  • Elinizdeki işinizi görüyorsa 7s'i bekleyin. S serisi her zaman sorunların giderildiği seri olmuştur. Farklı özellikler de eklenecektir. Yine de siz bilirsiniz. Bekleyemeyeceğinizi düşünüyorsanız 7 alın gitsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 ve yukarısı varsa kesin bekleyin yazık paranızaderim. Seneye 10. Yıl telefonu çıkarıcak diyenler var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 al geç yakın zamanda zam gelecek zaten

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben şunu anlamıyorum, 7 çıkıyor 7 mi alsam beklesem mi diyorlar, hocam maddi durum varsa alın beklemek nedir, ben bu forumda 6 çıktığından beri alcam deyip almayan hala yorum yapan insanları görüyorum, umarım şaka yapıyordur hepsi, durum varsa dediğim gibi alın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinizdeki cihazda sorun yok ise bekleyin derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinizde hangi cihaz var?6s varsa bekleyin.6 varsa alınabilir.bende 6 vardı hem şarj hemde bir sürü özelliğinden dolayı 7 plus a geçtim.biraz büyük geldi ama iyi gibi şimdilik.eğer maddi durum iyiyse geçilir hiçbirieyi beklemenin alemi yok.7s çıkıncada 8 bekleyin dicekler öyle gider.ama seneye kablosuz şarj ve hızlı şarj muhtemelen gelir.çünkü 7de eksik kaldı o şekilde tamamlamaya çalışacaklar.seneye 3 model diyolar bi normal 7s bide özel seri telefon.özel seri muhtemelen çok pahalı olur.şu anda bile dolar böyleyken bence durum müsaitse alınabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

    elinizde hangi cihaz var?6s varsa bekleyin.6 varsa alınabilir.bende 6 vardı hem şarj hemde bir sürü özelliğinden dolayı 7 plus a geçtim.biraz büyük geldi ama iyi gibi şimdilik.eğer maddi durum iyiyse geçilir hiçbirieyi beklemenin alemi yok.7s çıkıncada 8 bekleyin dicekler öyle gider.ama seneye kablosuz şarj ve hızlı şarj muhtemelen gelir.çünkü 7de eksik kaldı o şekilde tamamlamaya çalışacaklar.seneye 3 model diyolar bi normal 7s bide özel seri telefon.özel seri muhtemelen çok pahalı olur.şu anda bile dolar böyleyken bence durum müsaitse alınabilir.

    Seneye 3.500 lira civarına fakir iPhone'u ve onun 1.5 katından fazlasına da özel iPhone çıkarırlar ve iPhone'a o kadar para verilir mi tartışması, hangi iPhone alınır tartışmasına dönüşüp, her yer yangın yeri olur.




  • Mobidik kullanıcısına yanıt
    aynen dediğiniz gibi.fakat bu sefer fakir iphone u değil zengin iphone u çıkaracaklar.zaten satışlar iyi gidiyor niye ucuz çıkarayım dicek apple ve 7s in yanında dahada pahalı telefon çıkaracak.onada oled koyar tasarımla ufak oynama yapar 4500 olur.normal 7s yine 7 ye yakın fiyatta olur.yani diyeceğim konuyu açan arkadaş ihtiyacı varsa alsın şimdi yoksa beklesin.ama bu dolar kuruyla seneye ucuzluğu beklemek hayal.seneye 7s 3500 başlangıç garanti gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklemenin anlamı yok. 6s varsa bekle yoksa benleme. Çok çok 7 yi kullanır seneye 7s i beğenirsen satıp 7s i alırsın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • l L kullanıcısına yanıt
    Bu yoruma tamamen katılıyorum
    Hele 2 yıldır telefon beklemek nedir ya
    Sanki ev alacak onu bekliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7S çıkınca da 8'i mi bekleyeceksin? Al geç.
  • 1 ay önce çıkan telefonu eski model yerine koyuyorsan bu kafayla hiçbir zaman iPhone alamazsın hocam . Apple her sene çok yeni birşey sunuyormuş gibi görünüp gereksiz özellikler ekliyor. Şuan 6 almışsın 7 almışsın ne kadar fark var ki ? Bak 6s bile demedim 6 nın bile 7 den ahım şahım bir farkı yok. Şarj desen yine aynı. Özellik desen kamera hariç pek birşey yok. Ha ben de alsam 7 alırım hatta bekliyorum. Ama 7s beklemeye değecek bi cihaz olmayacak Apple hiçbir zaman çok fazla yeni özelliği birarada yeni bir modelinde kullanmıyor. Yeni bi renk eklerler . Amoled ekran falan da koymazlar 7sde, anca 8 de olur
  • 7 vardı 15gun oncr felan sıyah 7plus 128 ıle degıstırdım..kesınlıkle alınacakbır telefon..kamerası gercekten olmus..portre modu ıse neredeyse dslr kamera kadar ıyı sonuclar verıyor
  • Su cit sesi adamin kafasini bozuyo ben de almayi dusunuyorum ama korkutuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hmrkartal

    7 vardı 15gun oncr felan sıyah 7plus 128 ıle degıstırdım..kesınlıkle alınacakbır telefon..kamerası gercekten olmus..portre modu ıse neredeyse dslr kamera kadar ıyı sonuclar verıyor

    7 veya plus almayı düşünüyorum ama plus büyük mü gelir sorusu aklımda hep.Sizin plus'a geçme sebebiniz ekran küçüklüğü mü?.Ayrıca şu an 5s kullanıyorum ekran küçük olması kötü oluyor benim için.
  • Şu an aldın aldın, Apple'ın son fiyat ayarlamasından beri dolar %20 arttı. Ayrıca %7 TRT payını da apple kendisi karşılıyordu.
    Yani %27 civarı bir zam gelmek üzere bence. Al telefonu geç
  • Kesinlikle 1 sene daha beklemek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beklemeli miyim dediğine göre telefonsuz değilsin, bekle derim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s/6s plus yoksa elinde al varsa bekle derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.