Şimdi Ara

Huzurlarınızda 1 GHz işlemcili ve Symbian Anna işletim sistemli Nokia 500 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
1
Favori
62.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lepanto

    Anti Nokia fanatikleri basmış gene burayı. Ama ne yazık ki hiçbirinin kafası adam akıllı çalışmıyor, toplumda her konuda görüldüğü gibi, burada da bir anti Nokia popülerliği var, benim koyun vatandaşlarım da sürü psikolojisiyle bu popülerliğe katılıyorlar. Bir de bu popülerliğe katılıp Nokia'ya sövünce, kendini çok bilgili gösterdiğini falan zannedenler var. Herkeste bir havalar, koskoca şirketteki herkesten daha zeki ve bilgili bu arkadaşlar. Telefonun fiyatı 150€, parasına göre telefon işte kardeşim ne bekliyorsunuz ki? Tam bir f/p ürünü işte. Ama bu yılda Nokia alınır mı canım hiç, Symbian kullanılır mı? Siz bu kafayla gider bunun yerine aynı paraya Samsung Monte, ya da HTC Wildfire falan alırsınız. Yazık...



    Dediklerinizde haklısınız ama, İişin şu kısmı da var; Nokia sırf WP platformunu yüceltmek adına ileride çıkacak olası Symbian lı cihazlarına da benzer yapıda bir donanım koyma yolunu tercih edebilir. Bu da hiçbir getirisi olmayan gereksiz hamleler bütün olacaktır. Yoksa fiyat olarak çok iyi, ona bir sözüm yok. Bir C7, N8 devamı olarak çıkartacağı cihazlarda da donanım seçimi bu şekilde kullanırsa gerçekten yapılan eleştirinin dozu ne kadar artsa o kadar yeridir. Benim endişem bu yönde. Yani adam akıllı donanım sahip bir Symbian lı cihazı çalışırken görmek nasip olur inşallah

    @sugar, beklentiler boşa çıktı yine. Hatırlarsan, 1ghz söylentileri döndüğü zaman, Nokia gider, dandik bir işlemci tipi koyar diye muhabbet etmiştik, yanıltmadı bizi.

    @Klasör.:X:., 600 küsüre satılan c6-01 de de aynı çipset var 1000tl ye satılan N8 de de aynı. İleride daha iyi bir model yapıp da aynı çipseti koyarsa şaşırmam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al PaC -- 1 Ağustos 2011; 17:34:27 >




  • KARDAN ADAM OLUR BU NOKİA'DAN OLMAZ :D :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hayalci

    Dakika 2,57 de kadın o parmağını nasıl bastırıyor öyle. bu kadarda kötü olurmu dokunmatiği. yapsana vodafone 945 gibi dokunmatik. 400 lira tel ama dokunmatik iphone gibi hissediliyor. arkadaşta bir n8 vardı, bir bakayım dedim, ekranı diğer ekrana kaydırım dedim, ekranı kaydırdım 2 saniye sonra ekran geldi, eğer benim gibi biraz hız hissetmek istiyosanız kesinlikle n8 almayın, şahsen deli olurum, ama kamerası içinde sineye çekerim başka diyecek bişeyim yok. neden hep nokia tam anlamıyla işler yapacakken böyle işletim sistemi ağır ve ona göre donanım vermezki, tek nedeni var, ortaya bir sürü model sürüp paradan kırmak bence. tam istediklerimi karşılayacak hem ucuz hem hızlı galaxy gio aldım mutluyum :D hayırlısı.


    hocam gioyu nerden ne kadara aldığını sorabilirmiyim




  • O paraya gidilir SE X10 Mini alınır. Varsın çözünürlüğü düşük olsun. Ledli kamerası ve Android işletim sistemi yeter.
  • Nokia fanıyım ve Nokia nın symbian a yatırım yapması beni grurlandırıyor.
    Kullandığım her telefon nokia dır.
    Bundan sonra çıkacak 1.2 GHz çift çekirdekli Nokia 3310 v2 yi dört gözle bekliyorum.
    Huzurlarınızda 1 GHz işlemcili ve Symbian Anna işletim sistemli Nokia 500
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Nokia fanıyım ve Nokia nın symbian a yatırım yapması beni grurlandırıyor.
    Kullandığım her telefon nokia dır.
    Bundan sonra çıkacak 1.2 GHz çift çekirdekli Nokia 3310 v2 yi dört gözle bekliyorum.
    Huzurlarınızda 1 GHz işlemcili ve Symbian Anna işletim sistemli Nokia 500







  • 256mb ram den snrasini okumadim bile nokiaya yeni telefonlari leylekler getiriyo galiba...
  • 5 MP ve flaş yok. Bu kadar saçmalık olamaz. 5 MP kameraya Xenon flaş takamayack kadar böyle düşüncesizlik olamaz.
  • @Al PaC, dediğin gibi şaşırtmadı. Cihazı görünce benim de aklıma o muhabbet geldi. ARM 11 1 GHz. Güler misin ağlar mısın? :)

    Arkadaşlar eleştiri yaparken Symbian'ı eleştirmek doğru değil. Yok Symbian'a 1 GHz işlemci koyulmaz, israf vs. Halbuki Symbian zaten verimli bir sistem yüksek saat hızında rakiplerinden daha performanslı çalışır. Fakat tabi burada saat hızından ziyade işlemci tipi daha önemli oluyor. Keşke ARM 11 tabanlı olacağına Cortex olsaydı işte o zaman müthiş bir fark olurdu.

    Nokia artık iyice çirkefleşti. N8'deki işlemcinin aynısını koyup saat hızını artırıp güya 1 GHz işlemcili diye insanlara yutturmaya çalışıyor. Cortex olmadıktan sonra ne anladım ben o 1 GHz'den?

    Nokia zaten WP7'li cihazların arifesinde artık terkettiği ve önemsemediği bir platforma hiç Cortex işlemci koyar mı elbette koymaz. WP7'li cihazlar çıkana kadar piyasayı boş geçirmemek adına Symbian ile zamana oynamaya başladı. Cihaza bakınca bunu anlamak mümkün. Görünen köy kılavuz istemez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 1 Ağustos 2011; 21:18:41 >




  • hatun iyi ama telefon beşpara etmez
  • Symbian olduktan sonra 5ghz olsa ne işe yarar ..
  • Yılların Nokia ve symbian kullanıcısıyım. Sene 2004 de symbian işletim sistemli telefonlara program kuruyordum. Bir kaç gün önce Vadafone kampaynalı HTC Wildfire S aldım. 600 mhz işlemcisi ve Android işletim sistemli. Nokia ve symbian kullanarak bu zamana kadar boşuna işkence çekmişim. Symbian ölmüştür gebermiştir resmen.

    Nokianın yöneticilerinde de akıl olduğunu sanmıyorum. Android gibi bir işletim sistemi varken hantal işe yaramaz symbian ile ne yapmaya çalışıyorlar anlamış değilim. Symbianın kullanım alanı ancak giriş seviyesi telefonlar olabilir.

    Bundan sonra ya Android yada İOS başkasını tövbe kullanmam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ATOM ANT

    hatun iyi ama telefon beşpara etmez


    nokia telefon tanıtımlarında hep bu hatunu kullansa belki daha çok satar
  • Anna nıda al git nokia.
  • güzelim tasarımlar symbian yüzünden güme gidiyo yazık
  • Yine mi bamya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 680 Mhz 12 MP 720P Xenon Flash
    1 !!GHZ!! 5 MP VGA(15 FPS)-
    434 MHZ 5 MP VGA(30 FPS)Led Flash

    Nokia milleti kazıklamayı bırak artık.Ya adam akıllı telefon yap ya da ****** ol git telefon pazarından.
  • çöp..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: manyakurt

    ultra fast diyor, kameraya dokundu kamera hiç açılmayacak sandım...



    bu arada ben de hayır diyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

    Yılların Nokia ve symbian kullanıcısıyım. Sene 2004 de symbian işletim sistemli telefonlara program kuruyordum. Bir kaç gün önce Vadafone kampaynalı HTC Wildfire S aldım. 600 mhz işlemcisi ve Android işletim sistemli. Nokia ve symbian kullanarak bu zamana kadar boşuna işkence çekmişim. Symbian ölmüştür gebermiştir resmen.

    Nokianın yöneticilerinde de akıl olduğunu sanmıyorum. Android gibi bir işletim sistemi varken hantal işe yaramaz symbian ile ne yapmaya çalışıyorlar anlamış değilim. Symbianın kullanım alanı ancak giriş seviyesi telefonlar olabilir.

    Bundan sonra ya Android yada İOS başkasını tövbe kullanmam.


    aynen dostum. ama nedense insanlara anlatamiyorum bunu.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.