Şimdi Ara

Hukuk yatay gecis selcuk kocaeli sakarya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
4
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba dostlar. Bu sene yatay gecis yapicam. Ancak soyle bir sacmalik var. Selcuk kocaeli ve sakaryaya gecmeye calisicam. Tarihleri belli oldu bunlarin. Selcuk icin son kayit tarihi eylulun 2si. Ancak eylulun ikisinde kocaeli ve sakarya henuz sonuclari bile aciklamamis olacak.
    Diyelim selcugu kazandim. O halde bu iki okulu direkt elemek zorunda mi kalicam tarihleri catistigi icin? Ne yapmam gerek cidden anlamadim.
    Kayit tarihi gelince selcuga kaydolsam sonra diger universiteler sonuclari aciklayinca onlara kaydolma sansim tukeniyor mu?
    Universiteler neden yatay gecisler icin benzer tarihler secmiyor cildiricam! Ne halt yiyecegimi cidden bilmiyorum lutfen aydinlatin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Şimdi önce açıklanan okulu kazandığında, öğrenci işlerini arıyorsun. Diyorsun ki, ben kayıt yapacağım ama diğerlerini daha çok istiyorum. Ailem vs. oraya daha yakın oturuyor. Benim için çok önemli orada yaşamam. Acaba şimdi kaydımı buraya yaptırmaya gelsem, orası çıkarsa, silmeme yardımcı olur musunuz de. Büyük ihtimalle sorun yapmayacaklar. İlk açıklanana kaydol. Sonra diğerleri çıkarsa sildirirsin.
  • Ayrıca son kayıt tarihlerine de dikkat edin. Belki son kayıt tarihine kadar, diğerleri açıklanıyor olabilir. Ama siz zaten buna da dikkat etmişssinizdir diye düşünüyorum. İçiniz ferah olsun. İstediğiniz yeri kazanmanız dileğiyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.