Şimdi Ara

Hücum maç kazandırır, savunma şampiyonluk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
1
Favori
2.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brandnew

    Küçük takımlar(veya kadro olarak nispeten zayıf takımlar) savunma futboluyla şampiyon olur çünkü hücum futboluyla şampiyon olmak nitelik gerektirir büyük (kadro ustunlugu olan) takımlar hücum futboluyla şampiyon olurlar. Defans futboluyla şampiyon olan 1 sezon şampiyon olur ikinci sezon dökülür. Bu hiç sekmez bir gerçektir. Barcelona real Madrid juventus bayern defans yaparak mi şampiyon oluyor. Senin takımın kâğıt ustunde ligin en değerli kadrosu ama sahada hocan diyor ki benim kadrom kötü ben anca 4 defans 3 onlibero 2 kontra atak hücum kanatçısı ve 1 stoprden bozma santraforla anca şampiyon olabilirim . FB maçlarını izlemek cidden işkence gibi ama bu futbolla fb şampiyon falan olamaz jr mourinho'nuz da sezon sonu postalanır bu defans futbolu seviciler hücum oynatacak hoca bulalım deneye başlarlar.

    juventus full atak mı oynuyor onlar da defansif oynuyor
    keza real madrid önemli maçlarda da defans yapıyor kontra oynuyor
    bayern zaten kendi liginde rakipsiz ş,liginde bu taktikleri bi yere kadar işliyor

    bu arada takımın iyi savunma yapmasına kimsenin lafı yok kötü hücum yapmasına lafı var
    santraforların arkasında oynayan naniden başka gole katkıda bulunan oyuncu yok

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Troll King kullanıcısına yanıt
    Hücum futbolu full hücum yapmak 10 santraforla oynamak mi dedim ben. Her takım tabiki defans yapar ama büyük takım uç onliboroyla oynamaz. Bu kadar basit. Uç onliboroyla atak yapabilirsin ama hücum zenginliği varyasyonları yapamazsın Fenerbahçe de yapamıyor zaten. Onun için 1-0 maç kazanıyor ama önümüzdeki 1 ayda oynayacağı takımları bu futbolla yenemez FB. Bakıp gorecez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RakiBalikKavun

    Kayseriye defans yapmak da ztkyi kazandirir galiba

    Senin kulübün batıcak. Hala gelip bizi trollüyorsun. Allah'ım ya. Kafa bir milyon.
  • lan ciddi ciddi oynadığımız oyunu kabullenenler var, ben onların aklına şaşayım.
    oynadığımız takımlar köy takımları yahu. aklınızı başınıza alın.
    siz fenerbahçe'siniz. o takımlardaki oyuncuların kariyer toplamı bir tek rvp etmez.
    ne demek 3 defansif orta saha ile oynamak.
    ne demek fenerbahçe defansla şampiyon olur demek.

    yahu bu takımın başında ismail kartal varken şampiyonluk gelir mi diyorduk.
    anlayın artık bu takımın forması şampiyonluğun en büyük adayı.
    olay pereira vasıfsızında falan değil.

    pereira vasıfsızı Türk olsa şu oynattığı oyun yerden yere vurulur, Fenerbahçe defans mı oynar diye yaygaralar koparılırdı.
    aykut kocaman defansif ve sabırlı futbol oynatıp kadıköyde rekorlar kırdığı sene tribünden ıslık sesleri gelirdi.
    volkan demirel sakinleştirirdi el hareketiyle tribünleri. işte tamda olay bu. ülkemdeki yabancı hayranlığı.
    oysa pereira vasıfsız herifin teki.

    bu pereira denen vasıfsız 3 defansif ortasaha ile işi sıkı tutup, nasılsa bende van persie, nani, diego, markovic, fernandao gibi yetenekli isimler var ben bir şekilde golü bulurum havasında çıkıyor maçlara. gol yemeyeyim de nasılsa atarım kafası. şuana kadar bu kumar tuttu. zaten rakip forvetlerde rvp veya fernandao mu var bizim kaliteli defans hattımızı zorlayacak?
    kaç tane bireysel beceri galibiyet getirdi ben sayamadım. ama gülerim gülerim bizdeki yabancı hayranlığı şu pereira denen vasıfsızı sözde sistem hocası yaptı ona gülerim.
    oysa alakası yok. taktiksel anlamda sıfır. nasıl bir hücum varyasyonu gördünüz şuana kadar takımda yazın da bilelim.

    pereira haikaten her maçta vasıfsızlığını ortaya koyuyor.
    işimiz oynatmadığı epl gol kralına, luis nani'ye, fernandao'ya kalıyor.
    kimse bu sezon pereira'ya bel bağlamasın. o yine bu saydığım yıldız futbolcularımızın bireysel becerilerinin ekmeğini yiyecek.
    sonra taraftara amigoluk yapar, top toplayıcı çocuğa sarılır.
    işi gücü şov. vasıfsız herif.




  • Aykut Kocaman ı niye yolladınız o zaman?
  • Fenerbahçe savunma yapmaz yaptırır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aykut kocaman da 2 sene defansif futbol oynatmıştı terim zamanında gördük :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

    aykut kocaman da 2 sene defansif futbol oynatmıştı terim zamanında gördük :D

    aykut kocaman'ın futbolu savunma futbolundan çok korkak futbol'du ve iyi savunma da yaptıramıyordu bir sürü pozisyon veriyorduk

    pereira'nın fenerbahçesi sistemli bir şekilde savunma yapıyor,aykut gibi stajyer hocalar ile karşılaştırmayın pereira'yı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hücum maç kazandırırsa, maç kazanarak şampiyon olunuyorsa bence hücum oynanmalı
  • Bal ise daima kazandırır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ligin en pahalı takımı, ligin en iyi hücumcularina sahip takımı, ligin en iyi beklerine sahip takımı savunma yaparak şampiyon olmaya çalışıyor. Bırakın bu mavallari artık, adamın ne taktik ne de teknik bilgisi var, takım sahada başı kesik tavuk gibi dolaşıyor utanmasaniz futbol dehası yapacaksınız başımıza bu capsizi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: high speed dirt

    Bal ise daima kazandırır

    Savunmaları gomezin kafa golune ve yenilmelerine engel olamamıştı..

    O savunmayı görücez kadıköyde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UltraFast

    quote:

    Orijinalden alıntı: high speed dirt

    Bal ise daima kazandırır

    Savunmaları gomezin kafa golune ve yenilmelerine engel olamamıştı..

    O savunmayı görücez kadıköyde.

    çekildikleri için olabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lord Joker


    quote:

    Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

    aykut kocaman da 2 sene defansif futbol oynatmıştı terim zamanında gördük :D

    aykut kocaman'ın futbolu savunma futbolundan çok korkak futbol'du ve iyi savunma da yaptıramıyordu bir sürü pozisyon veriyorduk

    pereira'nın fenerbahçesi sistemli bir şekilde savunma yapıyor,aykut gibi stajyer hocalar ile karşılaştırmayın pereira'yı

    Ben de böyle düşünüyordum ama değilmiş işte. Takımın yarısından fazlası defans yapıyor. Kaleci + Defans dörtlüsü + 3 DOS. 8 defansla çıkıyoruz oyuna. Beklerimiz ileri çıkmasına rağmen orta saha oyuncuları savunmada bekledikleri için veya hücum yönleri yetersiz olduğu içinnileriye top taşınmıyor. Hep uzun paslar deniyoruz. Pozisyonlarda ceza sahasında çoğalamadığımız için gol bulamıyoruz. Bu defans futbolu falan değil. Bu korkak futboludur. Defans futbolunda pas oyununu iyi oynar, top hakimliğini üstlenirsin. Karşı tarafa pozisyon vermezsin kolay kolay. Ama gol sıkıntısı da çekmezsin kadron kalitesiz değilse. Bu saydıklarımı biz de yapıyoruz kısmen. Ama bunda bizimle rakiplerimiz arasında kadro kalitesinin büyük olmasının payı büyük. Senin vasıfsız hocan iyi olsa biz güzel paslaşmalı bir oyun oynardık. Ama korkak hocanın korkak oyunu sonucunda hücum hattımıza uzun paslar, havadan toplarla pas verip pozisyona koymaya çalışıyoruz. İnşallah gider de kurtuluruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Büyük takım savunma felsefesiyle oynamaz. Bu oyun anlayışı geçici olur çok uzun soluklu bir oyun anlayışı değildir. Mourinho falan demişler ama Mourinho sadece über rakiplere karşı böyle futbol oynatmıştır, yoksa Moruinho savunma futbolu falan yaptırtmıyor. Koca Real Madrid savunma futbolu mu oynadı Moruinho zamanında? Büyük takımın mantığına ters savunma futbolu. Sonuçta Galatasaray ve Fenerbahçe özellikle iç saha maçlarında rakibini gol bulana kadar, oyunu rakibn sahasına yıkarlar, gol bulduktan sonra pas futboluna dönerler. Şimdi savunma futbolu oynuyorsun farzet, golü yedikten sonra ne yapacaksın?Eğer hücumun çeşitli olmazsa en kiit maçlarda istediğin sonuçları alamazsın. Vitor Pereira tabiki bunları düşünmüştür Fenerbahçe'nin teknik direktörü sonuçta.
  • Hala Aykut la Vitor u karşılaştıranlar var. Arkadaş Aykut un takımında yüreğimiz ağzımızda maç izliyorduk. Hatırlamıyor musunuz? Savunma futbolu oynamaya çalışıyor ama beceremiyorduk. Şuan savunma futbolu oynamadığımız halde iyi savunma yapıyoruz. Hücumu beceremiyoruz doğrudur. Ama en azından rahat maç izliyoruz. Hemen hemen bütün maçlarda sahada üstün olan tarafız. Ben bu sene bu takımın şampiyon olacağına inanıyorum ve bu sene şampiyonluk çok önemli. Yoksa mali olarak zaten zorda olan takımımız çok daha zor durumlara düşebilir. Bu yüzden takımını seven herkes destek olsun.
  • Pereira ile avrupanın önde gelen isimlerini karşılaştırıyolarya gülüyorum sadece. Neymiş büyük hocalarda defans futbolu oynatırmış. Sen hiç o takımların atak yapamayışını gördün mü? Bu hoca yerli olsaydı çoktan tekmelenmişti. Fenerbahçe kağıt üstünde çok iyi ama oynatılan oyun olmuyo işte. Daha doğrusu OYNATILAMAYAN OYUN ki bunun da baş mimarı Pereira dır. Şampiyon olur iseniz eğer bilin ki bunu Pereira falan yapmadı. Kıçını yırtan bir kaç oyuncunuz yapmış olucak.

    Beşiktaş'ı tuttuğum için demiyorum yada sizi kışkırtmak için de demiyorum gördüğümü söylüyorum. Bir insan büyük olarak nitelendirilen takımın maçını izlerken hele ki rakipleri 4-0 5-0 yenebileceği rakipler ise sıkılmaz. Ama her maç izliyorum atabilirsek atarız hesabı var oda zorla. Sonra yaslan geriye atarsak bi tane daha atarız aman yemeyelim. Maçı rahat izliyebiliyoruz demişsiniz ama 1-0 2-1 gibi skorlar tehlikeli skorlar nasıl rahatlıkla izliyorsunuz.




  • Aykut Kocaman da savunma oynatıyordu.

    Pereira ole Aykut Kocaman'ın farkı : Birisinin sol açığında Nani diğerinde Stoch olması, sağ açıkta birinin Markovic ve Volkan diğerinin Dia'ya sahip olması

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ra hmetli

    Aykut Kocaman da savunma oynatıyordu.

    Pereira ole Aykut Kocaman'ın farkı : Birisinin sol açığında Nani diğerinde Stoch olması, sağ açıkta birinin Markovic ve Volkan diğerinin Dia'ya sahip olması

    Ve en önemlisi biri yerli kolay postalanır öteki yabancı ne yaparsa bir bildiği vardır mantığı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.