Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.082
Cevap
189
Favori
430.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de paperlike koruyucu arıyorum. Çıktı mı ürün için koruyucu? Bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Not almak,pdf uzerinde duzenleme yapmak icin tablet ariyorum.Samsun Tab s7 ile iPad Air 4den birini almayi dusunuyordum.Cocugumda ipad 8 var,ona çin işi bir kalem aldım,kalem basinc hassasiyeti disinda mukemmel calisiyor ama isinamadim iPad Os.Daha once elimde samsung kalemli tablet vardi,ayni anda birden fazla program kullanmak guzel oluyordu.Bu ozellik iPadOs da var ama ayni ekranda iki sayfa ile calisiyorsun,sayfayi istedigin gibi boyutlandiramiyorsun.Samsung kalemli tabletler ikinci sayfayi arkada calistirip istedigim kadar boyutlandirmama izin veriyordu,ayrica programlari sadece yanyana degil ekranin ust veya altina alarakda bolebiliyordu,bu ozellikler benim icin onemli.Incelemelerde MatePad 11de de bu ozelligi gördum.Ayrica kalem ,klavye ve tablet 4150 tlye geliyor,cok uygun bence.Ayni aksesuarlari iPad Air icin almaya kalksam(ki mecburen alacam) cok fazla gereksiz bir maliyet oluyor.Ayrica tablete USB ile bisi atmak uzun iş.Ama Apple storedeki not alma,pdf ve video render programlari gercekten kaliteli,hakkıni vermek lazım.Harmony Osda boyle kaliteli programlar var mı acaba?Samsung tabletlerinde oldugu gibi MatePade özel not tutma ,duzenleme programi var mi ?Diger sorunda Harmony Os gelecegi bence.Daha once Samsung Tizen,Nokia Meegoo gibi isletim sistemleri piyasaya surmeye çalisti ama basarili olamadi. Bu fiyat ve aksesuarlar kafami karistirdi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • parooksetin P kullanıcısına yanıt

    Merhaba, linkteki videoda Matepad 11' i detaylı şekilde anlattım. Oradan sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

    Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)Levover PSMyoutube
    Herkese merhaba, bu bölümde Huawei Matepad 11' i detaylı bir şekilde inceliyoruz. Başka yayınlardan farkımız, tarafsız ve özgün yorumlarımızdır. Bize destek olmak isterseniz kanala abone olup like butonuna basmanız yeterlidir. Teşekkürler... Huawei Matepad 11 Snapdragon 865 İşlemci 6gb ram 128gb depolama 120hz Tazeleme hızlı ekran 2560x1600
    https://www.youtube.com/watch?v=8kgWPxkmgSU&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • levover_psm L kullanıcısına yanıt

    Hocam guzel bir inceleme videosu hazırlamışsıniz, deneyimlerinizi samimi bir havada paylasmışsınız.Forumda olan başka bir arkadaşın videosunuda izledim.Tablete özel bir not alma düzenleme programi olmaması büyük bir eksiklik, özellikle kalemle gelmiş olmasına rağmen.Samgung kalemli tabletlerde cok iyi çalışan not programları mevcut,iPad Osda bile Apple kendisinin yaptığı video render programi mevcut ve neredeyse Macbook Airdakinden daha iyi çalışıyor. Diger tabletlerden pozitif ayrışması için bu iki ozellikleri iceren programlar olmalı, artık Apple gibi kendi işletim sistemini kullanıyor, cihaza cok daha iyi entegre edebilir. Ayrıca bir kaç inceleme videosunda bazı buglara denk geldim.Cihaz ve işletim sistemi yeni oldugu için buglar zamanla düzeltilebilir.

    Tablet mevcut olmadığı için deneyimle imkanım olmadı, size bir kaç şey sormak istiyorum.Bunlardan bahsetmişsiniz aslında ama ben biraz daha ayrıntılı birsey sormak istiyorum.İki ekran görüntüsü paylaştım.

    1-Tablet ekranında yanyana açtığımız programlari sağa sola çekerek istediğimiz kadar boyutlandirabiliyor muyuz?iPad Osda bunun Bir sınırı var,iki kez çekebiliyor sanırım, samsung kalemli tabletlerde daha fazla daraltıp genisletebiliyoruz.

    Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)



    2-Programlari yanyana açtığımız gibi ekranin üstüne ve altınada gelecek şekilde bolebiliyor muyuz?Bu iPadOsda yapılamıyor ama Samsung kalemli tabletlerde oluyor.

    Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • parooksetin P kullanıcısına yanıt

    Merhaba, yorumunuz için teşekkür ederim. Sorularınızın cevapları şu şekilde, ekrana iki program açtığınızda genişliğini ayarlayabilirsiniz ama belli bir sınırı var. Tamamen özgür değilsiniz. İkinci olarak da, ekranı ortadan alt ve üst olarak ikiye bölme diye bir seçenek bulunmuyor.

  • Merhabalar,

    Dün elime ulaştı cihaz. Ben cihazı beğendim. Öncelikle Harmony Os bana çok akıcı geldi. Özellikle önceki cihaz Tab s6 lite olunca premium cihaz kullanmak daha güzel bir deneyim oluşturdu.

    Cihaz donanım olarak iyi burada kimsenin aklında soru işareti kalmasın.

    Meşhur google servislerinde ben eksik bir şey hissetmedim. En kötü tarayıcıdan girerim diye düşünüyorum ki aktif kullandığımız bir şey yok. Youtube Vanced kurdum bir fark yok. Zaman içinde fark ettiğim bir şeyler çıkar mı bilmiyorum.

    Mesela Samsung Tab s6 lite ile donanım ve para olarak kıyaslanamaz sonuçta o 2.500 civarında bu cihaz 4.150 mutlaka bunların yansıması olacak. Ama yazılımsal olarak bir kaç husus var.

    • Samsung tablet kullanırken hep telefonumun büyüğünü kullandığımı hissederdim. Matepad'de o hissiyat yok ikonların ölçüleri klasörlendirme arayüz ben tablet kullandığımı hissettim.
    • Uygulamaların uyumlu olması için bence Samsung'dan daha fazla uğraşmışlar.
    • S-pen boyut olarak bana küçük geliyordu. Matepad kalemi tam ele oturuyor yazma hissiyatıda çok güzel.
    • Gel gelelim böyle bir cihaza bir tane düzgün note uygulaması koyulmaz mı? O kadar kalem yapmışsın Nebo for Huawei dandik kendi note uygulaması daha dandik. Samsung Notes'un çıraklığını bile yapamazlar. Ama burada mağazada 28 liraya satılan Noteshelf devreye girdi. Hemen onu aldım. Gayet başarılı bir uygulama. Klasörlemesi, şablon, planner seçenekleri Samsung Notes'tan da iyi ama yine de Notes kadar özellikle değil. İşini yapıyor mu? Evet yapıyor insanı mutlu eder. Özellikle ben bu cihazla derste not tutarım fikri varsa hemen noteshelf edinin. Birde yerleşik not uygulamalarında bile Türkçe desteği yok.

    Yukarıdaki Tab s6 Lite'la olan karşılaştırmalarım yazılımsal olarak tüm samsung vs harmony olabilecek şeyler yoksa verilen rakamlar ortada. Cihaz arayüz akıcılığı olarakta çok güzel. Özellikle bu rakama göre bana çok cazip geldi. Bu arada şarj konusunda çok hızlı tükendiğini hissediyorum özel bir süre tutmadım ama hızlı boşalıyor ona eminim.

    Bu cihazın asıl geleceğini Huawei ne kadar ciddi güncelleyecek ne kadar destek verecek bunlar belli edecek. Eğer bu hızla geliştirmeye devam ederlerse ben çok güzel noktaya gideceğini düşünüyorum.

    Umarım alacak arkadaşlara ufak bir fikirde ben verebilmişimdir.





  • pckobat_78 kullanıcısına yanıt

    Öncellikle çok güzel bir yazı hazırlamışsınız. Teşekkür ederim. Dediklerinize katılıyorum...


    1) Not konusunda doğru düzgün bir yazılım yüklü olarak gelmiyor.


    2) Alacak kişiler için genel olarak bakıldığında Google servisleri olmadan da yaşanabiliyor. Elbette bazen eksikliğini hissediyorsunuz ancak son 10 ay içerisinde Appgallery gerçekten çok fazla gelişti ve bu devam edecektir.


    3) Şarj konusunda bende şöyle bir durum oldu. Bir kaç kez full şarj edip boşaldıktan sonra pil performansı ciddi derecede yükseldi. Bunun nasıl bir açıklaması vardır bilmiyorum ama durum böyle şuanda yaklaşık 12 saat ekran süresi alıyorum ve pil hala yüzde 15 civarında oluyor. Elbette ki, yaptığınız iş bunda çok büyük bir etmen ve oyun oynarsanız bu süre fazlasıyla kısalır.


    Cihazı almak isteyen arkadaşlar yorumlarımızı göz önünde bulundurarak, kendilerine uyan cihazı seçme imkanına sahip olacaktır. Teşekkürler...








  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultiMance -- 14 Eylül 2021; 18:53:37 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • levover_psm L kullanıcısına yanıt

    Hocam asıl ben teşekkür ederim konu ve bazı sorularımı cevaplamanız sayesinde cihazı içim rahat aldım.

    Samsung cihaz kullandığım için baştan elemiştim. Air 4 ve bunun arasında çok kaldım. Keşke demek istemedim. Pişman olmaktan çekiniyordum. Diğer taraftanda kalem, tablet vs derken 7000 civarı bir tablete vermekte istemedim. Şahsım adına güzel bir karar oldu.

    • Şarj konusunda siz yazınca aklıma Harmony Os ilk verildiğinde Çin'de şarj konusunda aşırı şikayet olduğu ile ilgili bir haber okumuştum. Huawei açıklama yapmış. Bunun normal bir durum olduğunu cihaz kullanılıp verileri oturunca normale döneceğini açıklamış. Ben bu cihaz güncelleme alan değil de sıfır bir cihaz olduğu için bu durum aklıma gelmemişti ama siz söyleyince aynı durum söz konusu olabilir diye düşündüm.
    • Kalemle ilgili bir ekleme yapmak istiyorum. Kutudan 2 yedek uç çıkıyor biri kendi üstündeki gibi şeffaf diğeri gri renkte. Gri renkte olan uç yazım için daha yumuşak. Diğer biraz daha sert plastik daha kaygan bir hissiyatı var. Buda yapmacık bir his bırakıyor. Genelde yeni uçlar denenmeden kaldırılır. Kalemi olan arkadaşlar griyi mutlaka denemeli.

    Bundan sonrası kişilerin kullanım profiline göre kendi karar verecekleri bir tercih. Bende yine fark ettiğim olumsuz şeyler olursa yazarım. Yeni ürünlerde zaman geçtikçe kullanıcı deneyimi daha oturuyor. Size de tekrardan teşekkürler. Herkese hayırlı geceler diliyorum.





  • Şarj konusu gerçekten sıkıntı. Bugün %90'dayken dizi izliyim dedim 4 bölüm sonunda %18'e geldi. 4 saat olmadı bile. Acilen bir güncelleme ile optimizasyon gerekiyor. Onun harici her şeyinden memnunum tabletin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de bir şey sormak istiyorum. 3 gündür cihazı kullnıyorum ve bugün bir şey farkettim. Şarj girişinin üzerinden ekrana dokununca çıtırtı geliyor. Arka kapak değil de ekrandan geldiğini teyit ettim. Sizde de böyle bir durum var mıdır? kontrol eder misiniz?

    Bir de aslında bir şeye engel değil ama yani 3. günde bu anormal geldi bana. İleride ne olur? ses güçlü sonucta soparlorde cızırtıya kadar gider mi iş? ya da ne bileyim. yorumlarınıza göre bi görüşeyim müşteri hizmetleriyle diyorum. iyi akşamlar.

  • cingola C kullanıcısına yanıt

    Bende dediğiniz gibi bir durum bulunmuyor.

  • Kullanım kolaylığı sağlaması açısından bir süredir kılıf bakıyorum. En sonunda xundd'un bumper kılıfını almaya karar verdim.


    Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)
    Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)aliexpress.com
    132.34TRY 41% OFF|For Huawei Matepad 11 Case, Xundd Shockproof Tablet Cover For Huawei Mate Pad 11 10 8 12 6 Cover Transparent Bumper Protector|Tablets & e-Books Case| - AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/1005003051856065.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3f934c4dax2MKS

    Özellikle birkaç farklı kılıf almak isteyenler için fiyat güzel düşüyor. 30 dolar üzerine 3 dolar satıcı indirimi, 3 ürün alımına yüzde 10 indirim,coinlerle 0.58 dolar, 40 dolar üzerine 4 dolar aliexpress indirimi (başka satıcıdan 40 dolara tamamlamak için ürün ekleyip, boş kartla satın alıp o ürünü iptal ederek kullanılabilir) ile beraber 3 kılıfı toplamda 25.82 dolara almış oldum. Bu tarz bir kılıf arayan ve özellikle başka cihazlar için de kılıf almak isteyenler için güzel bir fırsat.


    Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)




  • pckobat_78 kullanıcısına yanıt

    Hocam bende İpad Air 4 ile matepad 11 arasında kaldım.Aslında ilk çıktığında kalem ve klavyeli gelmesi nedeniyle hemen sipariş verecektim.Sonra cihazda kaleme uygun özel programlar olmaması düşündürdü beni.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parooksetin P kullanıcısına yanıt
    Mağazada noteshelf var 28 TL. Ben çok memnun kaldım. O olmasa işimiz kötüydü. Ben hala iyi ki Air 4 almadığım için doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Air 4 daha iyi oturmuş bir sisteme sahiptir mağazası daha güzeldir ama arada vereceğim farkın benim için değiştireceği hiç bir şey yoktu. Benim beklentilerimin üstünde oldu. Hatta yeni telefon modelleri gelirse alıp denemek istiyorum. Benim Google servisleri ile işim yokmuş onu fark ettim. Tercih meselesi tabi iyice inceleyip alıp pişman olmamak lazım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gördüğüm üzere Huawei Matepad 11'e ciddi bir ilgi var. Genel olarak güzel bir deneyim sunuyor ve tavsiye ediyorum. Eğer olumsuz deneyimleriniz varsa lütfen burada paylaşın. Teşekkürler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,ben de huawei ve tab s7 arasında kaldım, işim gereği tablete birçok video atıp sorunsuz izlemek istiyorum.Telefonum S20+ bilgisayardan,harici hard diskten çok kolay bir şekilde telefonuma video atabiliyorum her formatta.Cihazı alanlara sorum harmony sisteminde androiddeki kadar rahat bir şekilde type c den video,resim vb. aktarımı yapabiliyor muyuz?Cihazlarınızı iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • headcoach H kullanıcısına yanıt
    Evet androidten bir farkı yok. Hatta huawei telefonunuz varsa huawei share ile kablosuz olarak da telefon ve tablet arasında veri transferini çok hızlı bir biçimde yapabilirsiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok teşekkür ederim hızlı cevap için, tableti gerçekten çok beğendim büyük ihtimal matepad 11 tercih edeceğim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • levover_psm L kullanıcısına yanıt
    Hocam şarj konusunda hala aynı sıkıntılar devam ediyor mu. Benim alma amacım not tutmak ve video izlemek olacak. Kalem deneyimi nasıl yeterli seviyede mi. Bu amaçlara için sizce ipad 8.nesil mi almalıyım yoksa matepad 11 mi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.