Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: pckobat_78
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.012
Cevap
190
Favori
424.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • levover_psm L kullanıcısına yanıt

    Öncelikle çok teşekkür ederim. Yalnız çok iyi bir fiyat keşke bizlerinde o fiyatlara ulaşma şansımız olsa. Bende güzel bir kampanya denk gelsin diye bekliyorum yüksek ihtimal alıcam.

    Fazlasıyla yardımcı oldunuz. Aklıma takılan clash of clans oynuyorum tek oynadığım oyun budur. İlerlermemi yeni cihaza geçtiğimde play games üzerinden geri yüklüyordum. Gspace bu konuda da yardımcı olur mu? Genel olarak ben ikna oldum cihaza premium bir hissiyat verecek diye düşünüyorum.

  • Yardımcı olacaktır ama bence oyuna Facebook gibi Gmail dışında bir profille de giriş yaparsanız. Huawei cihazlar üzerinden de rahatlıkla girip kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ben o oyuna bakacağım size yazarım.

  • Ben de bugün ürünü kalem ve klavyesi ile 4150 liraya aldım. Tamamiyle KPSS ağırlıklı not alma ve pdf açma şeklinde kullanacağım. Bundan daha fazla verebilecek bütçem olmadığı için iPad alamadığım için üzülmedim esasen.

    Ürün elime ulaştığında bir süre Onenote, Evernote, Noteshelf, Samsung Notes gibi uygulamaları deneyip, deneyimlerimi burada paylaşmaya çalışırım. Başka uygulama tavsiyeniz varsa onu da deneyebilirim.
  • tolilow kullanıcısına yanıt

    Tam aradığım yorum heyecanla yorumlarınızı bekliyoruz. Not kısmı çok ihmal ediliyor.

  • tolilow kullanıcısına yanıt

    hocam ben de aynı sistem için kullanacağım telegram'dan pdf leri indirip ya da hocaların ders notlarını m-pen le üzerinde işlem yapacağım. apk. kullanırız 3.parti uygulama sıkıntısı yok. netflix bile full hd destekliyor. bence alınabilir en uygun tablet. özelden mesaj atarsanız kpss ve üretkenlik adına sohbet edebiliriz.

  • hepsiburada'dan alırsanız şu an. matepad+klavye+kalem:4311 (200 tl de harcanabilir bir bakiye veriyorlar. 4100'e gelmiş oluyor.


    huawei sitesinden alırsanız matepad+klavye+mpen+mause=4250 ye gelmiş oluyor. hani o 200 tl ye ne alacağınıza bağlı arada çok da fark yok. daha uygun bir alışveriş çözümü olan varsa önerilerinizi bekliyorum. yarına kadar sipariş geçeceğim.


    ilk izlenim: öğrenci ipad prosu diyebilirim. harmony os akıcı gözüküyor. good notes veya noteability olmaması dışında bir handikap göremiyorum. (ki çiçekli böcekli not almayı sevmem) kesinlikle 3.parti bir not uygulaması vardır. youtube dışında google servislerinin alternatifi var. youtube da vanced ile reklamsız video izlenir. şarjı da uzun giderse tamam işte benim işimi görür. office 365 ile de pdf,word işimizi görür. ben okeyim alıyorum cihazı arkadaşlar.

  • pdraskolnikov P kullanıcısına yanıt

    Hepsiburada'da şöyle bir durum var. 5000'e tamamlarsanız 500tl indirim var. 4500 ödüyorsunuz. Arada aldığınız 500 liralık ürün 200 e geliyor. Ekstra bir ihtiyaç varsa değerlendirilebilir. 200 tl harcanabilir bakiyeyi şuan vermiyor diye biliyorum. Başta mantıksız gibi gelebilir ama evde bir ihtiyaç varsa mantıklı bir hal alabilir.

  • Dün gece şöyle bir şey fark ettim. Among Us yükledim tablete, oyun açılıyor ancak tam oyun başlarken siyah ekranda kalıyor. Anladığım kadarıyla bir uyumsuzluk var ama Harmony OS ile ilgili değil. Çünkü Android yüklü olan Huawei P40'ta da aynı şekilde oluyor. Güncelleme ile düzelecektir diye düşünüyorum çünkü P40'ta eskiden çalışıyordu. Aklınızda bulunsun...

  • Klavyeli kılıfı meraktan ve belki kullanırım diye açtım ama, bana göre değil. Televizyon karşısında takılırken klavye kullanmayacağım için satacağım. Onun yerine uygun fiyatli güzel bir kılıf Çin'de dahi tek tük duruyor. Huawei'nin kendi sitesinde 300 TL'ye orijinal matepad 11 kılıfı var ama fiyatı yüksek. Kılıf bulursanız bir zahmet beni de taglerseniz sevinirim. Aynı şekilde ekran stickeri alan herkes uyumsuz demiş neredeyse. Millete matepad 11 stickeri diye başka bir şey veriyorlar herhalde.

    Bu arada %20 hepsipapel iadesi kampanyaları her gün yenileniyor ve tablet şu an o kapsamda değil. Ama takip etmekte fayda var.
  • EmuRu kullanıcısına yanıt

    huawei sitesinden sipariş geçtim bakalım hayırlısı olsun umarım hayal kırıklığı yaşamam hocam.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: pdraskolnikov

    huawei sitesinden sipariş geçtim bakalım hayırlısı olsun umarım hayal kırıklığı yaşamam hocam.

    Matepad 11'in 300 TL'lik kılıfını mi hocam?

  • evet hocam elime geçince deneyimimi aktarırım.

  • Arkadaşlar Huawei mağazasından "AB300MP11" koduyla 300 tl indirim alabilirsiniz. 50 tl de sepette düşüyor. Keşke yazdıklarınızı görseydim önce paylaşırdım.

    İlk izlenimlerime göre en iyi not uygulaması Noteshelf. Hiç fena çalışmıyor. Şimdilik eksi iki yanı; 1- Pil günü çıkarıyor ama bir tabletten daha uzun pil performansı beklerdim. 2- Tablet geceden sabaha %7-8 şarj yedi. Bu bana çok fazla geldi.
  • tolilow kullanıcısına yanıt
    Pil konusunda bence de tahminimden az gidiyor. Halbuki pil optimizasyon konusunda huawei iyidir. P40 la bir günü çok rahat çıkartıyorum. Belki yeni bir yama VS gelecek olabilir ya da ekran 120 Hz ve parlak bir de snapdragon 865'le birleşince fazla tüketiyor olabilir. Bir de, ekran amoled değil o da bir etmen olabilir.
  • tolilow kullanıcısına yanıt

    hocam sepette düşmüyor bende 4150 tl ye geliyor sizin verdiğiniz kodu yazınca. Bir de özel mesajı açamadım telefonum başka hesabımda aktifmiş. Burdan yazsanız olur mu? Yazdığınızı okuyamıyorum,

  • Tamam işte 4500 liradan 4150 liraya düşüyor. 2000 üzeri 50 lira her üründe otomatik düşüyor zaten kuponsuz. Hocam telegram nickim tolilow. Oradan yazabilirsiniz.

  • Tableti merak eden arkadaşlar için detaylı bir inceleme çektim. İzlemek isteyenler linkten ulaşabilirsiniz. Teşekkürler...


    Huawei Matepad 11 - Detaylı İnceleme (Harmony OS) - YouTubehttps://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=8kgWPxkmgSU
  • levover_psm L kullanıcısına yanıt

    Baştan sona izledim ben çok tarafsız güzel buldum incelemeyi elinize sağlık. Yatay açılmayan uygulamalar biraz sıkıntı sanki. Birde matepad proda masaüstü modu vardı. Harmony'de kaldırmışlar mı?

  • Yorumunuz için çok teşekkür ederim. İnsanlara genelde herşeyin en iyi yönlerini gösteriyorlar. Bu da bilgide dengesizlik yaratıyor. Bir şey alırken artıları ve eksileri bilmek doğru tercih için vazgeçilmez. Ben de genel olarak videolarda bunu yapmaya çalışıyorum. Benim gördüğüm kadarıyla şuanda masaüstü modu yok. İlerde gelebilir ama bilinmez tabiki.
  • aliexpress.com
    164.11TRY 53% OFF|NILLKIN ekran koruyucu için Huawei Mate Pad 11 2021 cam 9H + 2.5D ultra ince temperli cam huawei Mate ipad Pro 12.6 2021|Tablet Screen Protectors| - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/1005003064814272.html

    Arkadaşlar elimde üstte linkini paylaştığım çok kaliteli Nillkin marka ekran koruyucu mevcut. Matepad 11 2020 için kaliteli koruyucu arıyorum diyen varsa bana mesaj gönderebilir. Geldiği fiyata vereceğim. Parmak izi bırakmaz kırılmaya kaşı dayanıklıdır.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.