Şimdi Ara

HTC Dokunmatik ekran sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar HTC tocuh p3450 sahibiyim ve bir suredir ekranla ilgili sorunlarım var. Ekranın herhangi bir yerine dokununca ya sag ya da sol tarafını algılıyor telefon(1 cm felan fark var). Telefonu servise verdim 3 gunde cıktı yapıldı sandım ama 5 dk dogru durust calıstıktan sonra gene aynı sorun basladı sanırım sadece format atıp yollamıslar. Telefona dokunmatik ayarı (align screen) ayarını yapınca bir sure gene dogru durust calısıyo ama dakikalar sonra gene aynı sorun. Ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.



  • evet beyler bu sorunun bi çözümü yokmudur acaba ? yazılımdan mı kaynaklanıyor yoksa ekrandanmı cevap verirseniz hoş olur :)
  • yazılımsal olabilir Rom orjinal romumu?

    tekrar servse ver istersen 5 defa aynı sorundan dolayı servise verilen telefonlar yenisiyle değiştiriliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart.001 -- 5 Kasım 2008; 16:04:56 >
  • yazılım orjinal sanırım telefonu 2. el aldım oyuzden bilmiorm ve garanti süresi doldu değiştirmeleri olanaksız yazılımsaldır umarım wm6 ya geçtiğimde düzelir :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: smart.001

    yazılımsal olabilir Rom orjinal romumu?

    tekrar servse ver istersen 5 defa aynı sorundan dolayı servise verilen telefonlar yenisiyle değiştiriliyor



    5 değilde 3 defada değişiyor diye biliyorum...!
  • zaten garantiden aldıgımda yazılımı tekrar yukleyip vermisler. Alırkende sordum yazılımsal bir sorundu dediler ama duzelmedi hala aynı sorun. tekrar vercem sanırım telefon kullanılmıyor.

    ha birde sunu belirteyim. telefon aylardır bende. bu sorun son bir aydan beri mevcut.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_unlu_gs -- 5 Kasım 2008; 23:47:20 >
  • bende de arada bir oluyor telefonu yarım saat kullanmadıktan sonra açınca kalibre kaymış oluyor ve gerçekten deli bi durum... Sorunun asıl kaynağını bilememekte kötü bi durum tabi, bilsek ona göre bişe yapacaz ...
  • bende htc touch kullanıcısıyım bendede aynı sorun var telefonumu kvk garantili turkcell kampanyasından almıştım klonlu cıktı klonlu olunca garanti kapsamından cıkıyormuş 1 numaramla eşletirdiler. ayıplı mal olrak kabulde etmediler şimdide kalibre si kaymış durumda hard rest atınca düzeliyor 1 kaç işlemden sonra tekrar bozuluyor. wm6 nın en yeni sürümünü htc sitesinden orjinal olarak yükledim gene sorun cözülmedim sorun yazılımdan degil anladıgım kadar. sorunu cözen olursa burdan lütfen paylaşalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nedimcan -- 3 Aralık 2008; 10:08:01 >
  • quote]Orjinalden alıntı: ludovico

    Arkadaslar yaklasik 9 aydir sorunsuz bir sekilde kullandigim HTC Touch'in dun itibariyle dokunmatik ekrani her turlu parmak ve stylus dokunmalarina tepki vermemeye basladi.

    Biliyorsunuz bu telefon dokunmatik ekransiz ancak takoz niyetine kullanilir. Yurtdisindaki forumlara da baktim soft reset, sim + SD cikartip tekrar takilmasindan ve ekran koruyucu plastiginin cikartilmasindan bahsediliyor. Hepsini denedim ama nafile.

    Hard resetten once belki daha once ayni problem basina gelen vardir diye sizlere sorayim dedim.

    Yardimci olursaniz sevinirim.
  • arkadaşlar.bendede htc touch hd var. aynı şekilde align ayarını bozuyor. bir arkadaşa götürdüm. resistive touch ı değiştirirsek belki sorun düzelir dedi. sipariş verdim. gelmesini bekliyorum. değiştirince düzelirse foruma yazarım. selamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.