Şimdi Ara

HP windows 10 wifi bluetooth sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 Adet HP DV6 7200ST haricen 128GB kingston SSD disk taktım. Makinama windows 10 işletim sistemi kurduğum günden beri bluetooth açtığımda wifi bağlantısı sorun salı yaşıyorum. Sürekli ünlem işareti ve ağ hatası veriyor fakat bluetooth kapalı olduğu sürece problem yaşamıyorum. Akla gelebilecek her türlü driver indirdim kurdum denedim taa yıllar öncesinin hesabı driverguide hesabımı bile günlerce aradım ((:

    Sadece aklıma takıldığı için soruyorum daha önce bu tarz bir sorun ile karşılaşan oldu mu ? (Lütfen aynı sorunu yaşayan ve/veya teknik bilgisi olan arkadaşlar yorum yapsınlar. yaş 30 olunca herşeyi kaldıramayabiliyor insan)



  • Bir dost olarak şunu söylemek istiyorum. Windows 7 kullanıyorum. En güncel sistemi kullanıyorum. Bir tek SSD eksiğim var. Windows 8.1 ssd olan makinalarda hızlı açılıyor harici için windows 7 öneriyorum. Windows 10'a gelince herkes bilir windows 7 daha hızlıdır. Öyle bir antivirüsü var ki hiç sizi rahat bırakmıyor windows 10'da. Ve çabuk çökebiliyor daha dayanıksız diğer sürümlere göre. Hala açık kodla güncllemeler alıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: direkt3d

    Bir dost olarak şunu söylemek istiyorum. Windows 7 kullanıyorum. En güncel sistemi kullanıyorum. Bir tek SSD eksiğim var. Windows 8.1 ssd olan makinalarda hızlı açılıyor harici için windows 7 öneriyorum. Windows 10'a gelince herkes bilir windows 7 daha hızlıdır. Öyle bir antivirüsü var ki hiç sizi rahat bırakmıyor windows 10'da. Ve çabuk çökebiliyor daha dayanıksız diğer sürümlere göre. Hala açık kodla güncllemeler alıyor.

    İlginiz için teşekkür ederim. windows 10'u kurduğum günden beri kullanmaktayım. Ne antivirüs programı konusunda ne de sistem yavaşlığı v.s. konularında hiç problem yaşamadım. Tek problem bluetooth ile wifi aynı anda açıkken wifi bağlantısında kopmalar yaşıyor olmam bu da windows 10'un problemi değilde bence driver geliştiren wifi ve bluetooth kartı firmasının hatalı yazılımı olabilir diye düşünüyorum.
    Diğer söylediğiniz hiç bir konuya katılmıyorum kesinlikle win 10 ON numara ((:




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.