Şimdi Ara

Intel HD Graphics 620 uhd kaç gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
39.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, bu kartla ilhili araştırması deneyimi olan var mı?Pes 2018-2020 oynatır mı acaba? Gta IV vs optimizasyon özürlü de en azından pes kaldırsa yeterli gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zn_volkan

    Merhabalar, bu kartla ilhili araştırması deneyimi olan var mı?Pes 2018-2020 oynatır mı acaba? Gta IV vs optimizasyon özürlü de en azından pes kaldırsa yeterli gelir.
    Bu kart dediğiniz dahili ekran kartı hocam. Oyun oynatma konusunda sınıfta kalır.
  • V1CT0RY kullanıcısına yanıt
    Eyvallah çok teşekkür ederim, bir forumda GTA V'i düşük ayarlarda oynatır yazmışta, görüntü gelse öpsün başının üstüne koysun, ikna oldum bir liste var notebook.gen sitesinde. aldanmamakta fayda var, hayırlı geceler dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zn_volkan

    Eyvallah çok teşekkür ederim, bir forumda GTA V'i düşük ayarlarda oynatır yazmışta, görüntü gelse öpsün başının üstüne koysun, ikna oldum bir liste var notebook.gen sitesinde. aldanmamakta fayda var, hayırlı geceler dilerim.
    Size de...
  • zn_volkan Z kullanıcısına yanıt
    şahsen benim laptopumda bu ekran kartı var ve gta 5i yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynuyorum yani bilip bilmeden cvp vermeyin
  • mustafakrtm M kullanıcısına yanıt
    Dikkatinizi çektiyse soruyu ben sormuşum cevabı VICTORY Arkadaş vermiş kardeşim, onu mu alıntılamalıydınız acaba?

    Kıymetli bilgi için çok çok teşekkür ederiz, değerlendirecek arkadaşlar için de bilgi paylaşılmış oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 9 Mart 2020; 9:31:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kart dahili kart ama benim intel hd 500 dahili kartım nerdeyse radeon m430 kadar performans veriyor ve düşük ayarlarda gta5 oynatıyor youtube videolarinda, kendi hafızası yoktur sistem belleğini kullanır. Düşük ayarlarda rahat oynatması gerek gta5'i,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HD Graphics 620 bellek içermez, sistem belleğini kullanır. Eğer sisteminizde harici GPU yoksa, sadece bu varsa, sistem belleğini minimum 12 GB yapmanız faydanıza olur.

    Performansı AMD Radeon R5 M420X ve NVIDIA GeForce 910M/920M seviyesindedir.

    UHD Graphics 620 ile bir tek farkları vardır. HD620 olanın "Grafik Maksimum Dinamik Frekansı" 1 GHz iken, UHD620 olanınki 1.10 GHz'dir. Diğer her şey aynıdır.

    Donanım bazında H.265/HEVC Main 10 profile, VP9 codec, HDCP 2.2 desteğine sahiptir. HDCP 2.2 desteği, Netflix 4K izleyenler için olmazsa olmaz bir şeydir.

    60Hz yenileme hızında 4K çözünürlük desteği vardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcosDH -- 14 Mart 2020; 14:13:25 >
  • Merhaba


    4 gün önce 4.600 TL'ye HP marka bir bilgisayar aldım. Özellikleri:


    İntel Core İ5. 8. nesil işlemci. 8 Çekirdekli.


    12 GB DDR4 Ram


    6 GB İntel UHD Graphic 620 ekran kartı.


    DVD ROM


    1 TB harddisk


    Ethernet girişi. USB 2.0, 3.0 ve 3.1 girişler. Kart okuyucu.


    SSD disk yok. Ama takma yeri varmış. Onu daha sonra alacağım.


    15.6 dokunmatik HD ekran




    Şimdilik bir sıkıntı yok. Oyunlarla ilgili olarak zerre ilgim yok. Oğlum oynuyor. Ara sıra oyun performansını soruyorum. Hiç bir şikayeti yok. Maşallah.

  • Bende Lenovo Thinkpad 480 İ5 var https://www.cnet.com/products/lenovo-thinkpad-e480-14-core-i5-8250u-8-gb-ram-256-gb-ssd-us-20kn0034us// linkteki ve adobe premiere hafta sonları olmak üzere çok kullanıyorum. After Effects ve Photoshop nadir kullanıyorum acaba ekran kartım zarar görür mü?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyupgucluer

    Bu kart dahili kart ama benim intel hd 500 dahili kartım nerdeyse radeon m430 kadar performans veriyor ve düşük ayarlarda gta5 oynatıyor youtube videolarinda, kendi hafızası yoktur sistem belleğini kullanır. Düşük ayarlarda rahat oynatması gerek gta5'i,

    Aldığım HP marka 2. el bilgisayarda bu ekran kartı var. 6 GB. Benim oyunlarla işim olmaz. Oğlum 1 aydır GTA5 oynuyor. Kartın performansını sordum. Yaklaşık 10 dakikada bir bir kere çok kısa bir an donar gibi oluyormuş. Hemen geçiyormuş. 1366x768 çözünürlükte oynuyor. Onu da belirteyim.


    Bundan önce kullandığım bir bilgisayar vardı. O da HP marka. İntel Core İ5. 8. nesil işlemci. 8 gb Ram. 8 GB SSD. 1 TB harddisk vardı. NVIDIA GeForce 940M 2 GB ekran kartı vardı üzerinde. Bu bilgisayarın ekranı 1920x1080 Full HD idi. Bu makine GTA5 oyununu çok akıcı şekilde oynatıyordu. Makineden gerçek anlamda çok memnunduk. Ama maalesef eve 3 hırsız girdi. Bilgisayarı çaldı şerefsizin çocukları. 


    Fakat şunu da yazmadan geçmeyeyim. Çalınan bilgisayar GTA5 oynatırken biraz ısınıyordu. Yeni aldığım bilgisayarda ise ne iş yaparsanız yapın, hiç ısınmıyor. GTA5 oynamak dahil.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.