Şimdi Ara

HP TEKNİK SERVİSİ VE MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLE İLGİLİ YAŞADIKLARIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
11.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hp pavillion dan uzak durun...
  • +1.000.000


    quote:

    Orjinalden alıntı: Leite

    hp pavillion dan uzak durun...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gmduncanidaho

    24.12.2005 Tarihinde, Kozyatağı Carrefour Bimeks'ten 1699$ + KDV ücret ödeyerek HP Pavilion DV4289EA laptop aldım. Bugün ise, gidip o bilgisayarı aldığıma bin pişmanım...

    Neden mi?

    Bilgisayar, hem okuyan hem de çalışan biri olarak çoğunuzun olduğu gibi benim de hayatımda çok önemli bir yere sahip. Yazılım sektöründe çalışıyor olmam nedeniyle bu durumun benim için bir nebze daha önemli olduğu kabul edilebilir. O zamanlar bir laptopa ihtiyacım vardı, ve kaliteli olarak gördüğüm HP markasının benim tam istediğim tarzda bir modeli 100$ indirime girmişti. Ben de haliyle, ufak bir araştırma yaptıktan sonra yapılacak en mantıklı şeyin o modeli almak olduğuna karar verdim.

    Bilgisayarı aldıktan kısa süre sonra, oyun oynarken bilgisayarın çok fazla ısınmaya başladığını farkettim. “Laptop bu sonuçta, ne kadar soğutması olabilir ki?” diye düşünüp pek dert etmedim, ta ki bir süre sonra bilgisayarım bu aşırı ısınma nedeniyle kendi kendine kapanmaya başlayıncaya kadar. Dediğim gibi, bilgisayarı sürekli kullanıyordum ve bilgisayarsız kalmam benim için çok büyük bir problem olacaktı, bu nedenle bilgisayarı hemen servise vermek yerine, laptopun altına yerleştirilen bir platform olarak tasarlanmış, üzerindeki fanlardan hava üfleyen bir soğutucu alarak sorunu çözmeye karar verdim. Ancak kısa bir süre sonra o da fayda etmemeye başladı, ve 2006 yazının ortalarında, aşırı ısınma, performansta ciddi anlamda bir düşüş, dvd writer’ın yazma hızının 0.4X’in üzerine çıkmaması, çoğu zaman da hiç bir DVD ya da CD’yi okumaması ve yazmaması nedeni ile servise verdim.

    Garanti belgelerini okuyanlar ya da tüketici hakları kanunu ile ilgilenenler bilirler, 30 iş günü içerisinde onarılamayan, garanti kapsamındaki ürünler için müşteriler yeni ürün ya da para iade talep etme hakkı kazanır. Aynı hak, üründen bir kerede 5 farklı parçanın değişmesi gerekirse, ya da garanti süresi dahilinde, aynı parça 3 kez arıza yaparsa da geçerlidir.

    Ben o yaz, bilgisayarımdan tam 30 iş günü ayrı kaldım. Bu süre içerisinde her Pazartesi günü düzenli olarak HP Müşteri Hizmetleri’ni arayıp bilgisayarımın durumunu öğrenmek istedim. 29. İş gününe kadar, istisnasız her arayışımda bilgisayarımın parça beklediğini söylediler, sesimi çıkarmadım, her seferinde teşekkür edip telefonu kapattım. 29. İş günü aradığımda ise, bilgisayarımın onarılamadığı, ertesi gün yeni ürün ya da para iadesi talebinde bulunabileceğim söylendi .

    Ertesi gün, HP Yetkili Servisine gittiğimde, bilgisayarımın tamir edildiğini, bana geri verileceğini söylediler. Ben şaşırdım tabii ki, ama önemli olan benim bilgisayarımı acilen geri almamdı, o yüzden hiç itiraz etmeden bilgisayarımı alıp kullanmaya başladım. Bu arada, serviste bilgisayarımın anakart, dvd writer, speaker ve fan’ının değiştiğini söylediler. Komple yeni makine vermelerinden pek bir farkı yoktu yani.

    Aynı problemler kısa sürede tekrarlamaya başladı. Bilgisayarım yine aşırı ısınıyor, ama bu sefer kapanmak yerine İşlemci hızını yarıya düşürüyordu. Bunula birlikte birkaç ay sonra, DVD Writer kendi kendine açılmaya, kafasına göre durduk yerde içindeki diski okumaya başlayınca, yine teknik servise verdim bilgisayarımı ve bu sefer fanlardaki tozun temizlenmesi yeterli oldu ısınma problemi için. Ön tarafta hoparlörlerin olduğu ızgaradaki paslanma nedeniyle orayı da değiştirdiler, bir de DVD Writer’ım arızası nedeniyle değiştirildi. 1 ya da 2 hafta içerisinde geri aldım bilgisayarımı ve kullanmaya başladım. Zamanını tam hatırlamıyorum, ama yaklaşık olarak 2007 yazının sonları olması lazım.

    Bilgisayarı aldıktan yaklaşık 2 ay sonra DVD Writer’daki kendi kendine açılma sorunu tekrar edince,16 Ekim 2007 tarihinde bilgisayarımı 3. Kez servise verdim. 1 hafta içerisinde arızayı öğrenmek için görüştüğüm yetkililer, bana DVD Writer’ın değiştirilmesi gerektiğini söylediler. Ben de bu durum üzerine benim 3. Kez aynı parçanın arızalanması nedeniyle para iadesi talep etme hakkımın olup olmayacağını sordum. Para iadesi talebinde bulunabileceğimi söyleyip, durumun incelenip 3 iş günü içerisinde bana geri dönüş yapılacağını, iade talebim onaylanırsa onlara ulaştırmam gereken belgeleri bana bildireceklerini söylediler ve beklemeye başladım. Birkaç gün içinde HP Müşteri Hizmetleri’nden bir yetkili beni arayarak, iade talebimin onaylandığını, onlara bilgisayarın faturası ile banka hesap bilgilerimi gönderirsem paramı bankaya yatıracaklarını belirttiler. Bir de, bilgisayarın adaptörünü servise götürmemiştim, onu da yetkili servise ulaştırmamı rica ettiler. Bu görüşmeden yaklaşık 1 hafta sonra bütün belgeleri yetkili kişiye gönderdim, bilgisayarın adaptörünü de götürüp Kağıthane’de Talatpaşa Mahallesi’nde bulunan HP yetkili servisine bizzat götürüp bıraktım. Adaptörü verdiğim görevli birini (tahminen benim işlemlerimle ilgilenen kişiyi) arayarak adaptörü bıraktığımı bildirdikten sonra oradan ayrıldım.

    O günden sonra, hemen hemen her gün HP Yetkili Servisi’ni 444 03 07 no’lu telefondan arayıp işlemlerin ne zaman yapılacağını öğrenmek istedim. İade talep kaydım için bana verilen numarayı söyleyerek durum hakkında bilgi almak istiyordum, ancak sabah 10:00’dan akşam 17:00’ye kadar hizmet veren hatları, ya meşgul çalıyor ya da hiç cevap vermiyordu. Nadiren bir müşteri temsilcisine ulaşabildiğimde, benimle ilgilenmesi gereken, işlemlerimi takip eden kişinin hastalık, meşguliyet, herhangi bir nedenle şirket dışında olması vs. gibi bahanelerle telefona cevap veremeyeceğini, bana daha sonra geri dönüş yapılacağını söylediler. Bilin bakalım ne oldu? Tabii ki hiçbir zaman arayan soran olmadı, ve ben sürekli aramaya devam ettim. Bir kez benim işlemlerimle ilgilenmesi gereken bu kişiye ulaşabildim. Kendisi ücret iadesinin, talep edilmesinden sonraki 1 aydan önce kanunen yapılamayacağını belirtti. Tüketici Hakları Kanunu'nda böyle bir madde olup olmadığını bilmiyordum, hala da bilmiyorum (bilen biri varsa söyleyebilir mi? Gerçekten çok merak ediyorum) ama 1 ayın dolmasına da 1 ya da 2 hafta kalmıştı, o yüzden ben de sabredip o süre içerisinde HP’yi aramadım. Süre dolduktan sonra da bu güne kadar aramaya devam ettim ve hiç bir sonuç elde edemedim. Yine telefonlar ya meşgul, ya cevap vermiyor, ya da benimle ilgilenmesi gereken kişiye herhangi bir nedenle ulaşılamıyor.

    Çevrede yaptığım ufak bir araştırma sonucu, bu durumda bırakılan tek kişinin de ben olmadığımı öğrendikten sonra, Tüketici Hakları Mahkemesine başvurmadan önce, HP’nin uluslararası yönetimine bu mesajı İngilizce, daha resmi ve daha uygun olacak bir dille yazıp göndermeye karar verdim. Bir de bu forumda araştırma yapanlar durumdan haberdar olup ona göre karar versinler diye burada bir başlık açıp başımdan geçenleri anlatmak istedim.

    Bütün bu söylediklerimden sonra, HP’den Laptop almadan önce kendinize sormanızı tavsiye ettiğim sorular var;

    1-Bu şirketin ürünleri gerçekten de dünya çapında ün yapmış bir markaya yaraşır kalitede midir?

    2-Bu şirketin müşterileri sizce hakettiği değeri ve ödediği ücretin karşılığını alabilmekte midir?

    3-Bir müşteri hizmetleri hattı nasıl olur da çalışma saatleri dahilinde cevap vermez? Nasıl olur da meşgul çalar? Bütün operatörler dolu olduğu zaman müşteri’nin beklemeye alınması gerekmez mi? Daha önce servise verdiğim ürünle ilgili HP’yi aradığımda operatörler dolu olduğu zaman beklemeye alınırken, şimdi neden hat meşgul çıkıyor, yoksa HP kendilerine ulaşmasını istemediği müşterilerinin numaralarını engelliyor mu?

    4-Böyle bir duruma düşmeniz halinde bu tür bir davranışla karşılaşma riskini almayı mı tercih edersiniz, yoksa gerekirse biraz daha fazla para verip (kaldı ki HP’nin fiyatları öyle çok düşük de değil) hakettiğiniz muameleyi görmeyi mi?

    Bu yaşadıklarımdan sonra, ben şahsen bir daha HP’den ürün almayıp, bir şekilde paramı aldıktan sonra da HP ile uzaktan yakından en ufak bir alakam olmamasını tercih ederim. 2 sene önce, ne kadar hevesli, ne kadar mutlu, ne kadar aldığı markaya güvenen bir müşterileri vardıysa, bugün de o kadar öfkeli, ve zorlasalar bile bir daha HP’den ürün almamaya ant içmiş bir alacaklıları var.

    Yukarıda anlattıklarıma inanmıyorsanız eğer bu size kalmış birşey. Kaldı ki en ufak bir haksız hakaret, en ufak bir abartma yoktur anlattıklarımda, benim vicdanım rahat. Bilinçli bir kullanıcı olarak, benimle aynı duruma düşme ihtimali olan arkadaşları uyarmak benim görevim ve bu görevi yerine getirdiğimi düşünüyorum.

    Forumda HP ile ilgili hiçbir sorun yaşamadığını söyleyen, "HP'den çok memnunum, çok süper çok kral marka" vs diyenlerin ileride yapacakları yorumları bekliyorum, zira teknik servise ufacık bir işleri düşerse benim durumuma düşüp söylediklerinden pişman olma ihtimalleri çok yüksek, umarım düşmezler. Tabii HP çalışanları veya HP'de çalışan tanıdığı olanlar için durum farklı, çünkü maalesef ülkemizde sadece tanıdık yoluyla, haklı ya da haksız, her konuda inanılmaz işler yapılabiliyor, inanılmaz çıkarlar sağlanabiliyor.

    Bazılarımız ise tanıdıkları olmamasına rağmen işlerini hemen halledebilecek kadar şanslı tabii ki, ama donanimhaber, sikayetvar.com ve benzeri yerlere baktigimizda gorunen o ki cogunluk ciddi anlamda bu durumdan sikayetci, ve HP yöneticilerinin acilen birseyler yapmasi gerekiyor.

    Umarım sizin başınız da benimki gibi ağrımaz...P


    bende hp marka laptop kullanmaktayım,

    ısınma sorunu tabiki olur ısnmayan bir şey olamaz bu sorunu soğutucu ile çözülebilir,

    ben hp kullanıcısı olarak hp ürünlerinden ve müşteri hizmetlerinden mennunum.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: gokhan1900

    bende hp marka laptop kullanmaktayım,

    ısınma sorunu tabiki olur ısnmayan bir şey olamaz bu sorunu soğutucu ile çözülebilir,

    ben hp kullanıcısı olarak hp ürünlerinden ve müşteri hizmetlerinden mennunum.


    Yazdıklarımı tam anlamıyla okumamışsınız belli ki; Soğutucu kullanmamın sorunu çözmediğini söylemiştim.
    Soğutucu ile çözülmedi yazdığım gibi. Dediğim gibi, soğutucu kullanmama rağmen ısınma devam ediyordu. Zaten sorun ısınması değil ısınma nedeni ile bilgisayarın kendini kapatması ya da işlemcinin hızını düşürmesiydi. Bilgisayar çok ısındı elim yanıyor diye gitmedim yani servise :)

    Şimdi diyeceksiniz ki, Intel'in teknolojisinin bir sonucu bu, bilgisayarın zarar görmesini engellemek için işlemcinin frekansını düşürüyor. Ancak aldığınız bilgisayarın, normal kullanımda bu teknolojiyi aktifleştirmemesi gerekir. Şu an başka bir laptop kullanıyorum, yine çok zorladığımda hayli ısınıyor, ancak ne bir kapanma ne de bir yavaşlamaya neden oluyor bu ısınma.

    Yanlış hatırlamıyorsam 25 Ekim'de gerekli evrakların tümünü HP'ye gönderdim, ancak hala paramı alamadım. Önümüzdeki Cuma günü son kez HP'yi arayıp, bir gelişme olmaması halinde yasal yollardan hakkımı aramaya başlayacağım. Siz müşteri hizmetlerinden memnun olduğunuza göre ya teknik servis'e gitmemişsiniz ya da şansınıza sorununuz kısa sürede çözülmüş. Peki benim başıma gelenler sizin başınıza gelmiş olsaydı yine de müşteri hizmetlerinden memnun olur muydunuz? Benim için en ufak bir memnuniyet söz konusu değil şu durumda..




  • quote:

    Orjinalden alıntı: gmduncanidaho


    quote:

    Orjinalden alıntı: gokhan1900

    bende hp marka laptop kullanmaktayım,

    ısınma sorunu tabiki olur ısnmayan bir şey olamaz bu sorunu soğutucu ile çözülebilir,

    ben hp kullanıcısı olarak hp ürünlerinden ve müşteri hizmetlerinden mennunum.


    Yazdıklarımı tam anlamıyla okumamışsınız belli ki; Soğutucu kullanmamın sorunu çözmediğini söylemiştim.
    Soğutucu ile çözülmedi yazdığım gibi. Dediğim gibi, soğutucu kullanmama rağmen ısınma devam ediyordu. Zaten sorun ısınması değil ısınma nedeni ile bilgisayarın kendini kapatması ya da işlemcinin hızını düşürmesiydi. Bilgisayar çok ısındı elim yanıyor diye gitmedim yani servise :)

    Şimdi diyeceksiniz ki, Intel'in teknolojisinin bir sonucu bu, bilgisayarın zarar görmesini engellemek için işlemcinin frekansını düşürüyor. Ancak aldığınız bilgisayarın, normal kullanımda bu teknolojiyi aktifleştirmemesi gerekir. Şu an başka bir laptop kullanıyorum, yine çok zorladığımda hayli ısınıyor, ancak ne bir kapanma ne de bir yavaşlamaya neden oluyor bu ısınma.

    Yanlış hatırlamıyorsam 25 Ekim'de gerekli evrakların tümünü HP'ye gönderdim, ancak hala paramı alamadım. Önümüzdeki Cuma günü son kez HP'yi arayıp, bir gelişme olmaması halinde yasal yollardan hakkımı aramaya başlayacağım. Siz müşteri hizmetlerinden memnun olduğunuza göre ya teknik servis'e gitmemişsiniz ya da şansınıza sorununuz kısa sürede çözülmüş. Peki benim başıma gelenler sizin başınıza gelmiş olsaydı yine de müşteri hizmetlerinden memnun olur muydunuz? Benim için en ufak bir memnuniyet söz konusu değil şu durumda..


    ben zalman soğutucu kullanmaktayım masaüstünde ısnma diye bir şey kalmıyor gayet mennunum

    he notebook soğutucu üstünden aldınmı tabi ısınacak ısınmayan hangi model var acaba

    lafın kısası cihazımdan mennunum o sizin şansızlığınız diye düşünüyorum!!!!

    hp almayıp diğer üründe alsanız aynı sorunlarla karşılaşmayacağınız garantimi???

    bir marka üzerinde ön yargılı olup yok hp şöyle böyle demek yanlış

    ben hp avukatı değilim ama olaylara objektif bakmaktayım,

    kolay gelsin!!!!

    not bu sözlerim sade size değil bu forumda yazan diğer arkadaşlarada!!!!!!




  • quote:

    Orjinalden alıntı: gokhan1900

    ben zalman soğutucu kullanmaktayım masaüstünde ısnma diye bir şey kalmıyor gayet mennunum
    he notebook soğutucu üstünden aldınmı tabi ısınacak ısınmayan hangi model var acaba
    lafın kısası cihazımdan mennunum o sizin şansızlığınız diye düşünüyorum!!!!
    hp almayıp diğer üründe alsanız aynı sorunlarla karşılaşmayacağınız garantimi???
    bir marka üzerinde ön yargılı olup yok hp şöyle böyle demek yanlış
    ben hp avukatı değilim ama olaylara objektif bakmaktayım,
    kolay gelsin!!!!
    not bu sözlerim sade size değil bu forumda yazan diğer arkadaşlarada!!!!!!



    Söylediklerimi tam anlatamadım galiba...
    Notebook, soğutucunun üzerinde iken aşırı ısınıp kapanıyordu. Soğutucu da çalışır durumdaydı. Soğutucu işini yapıyordu yani, ama notebook normalden çok çok fazla ısındığı için bu tür problemler oluyordu.
    Daha önce de söylediğim gibi, notebook ısınır, normaldir, soğutma sistemleri çok fazla değildir, ancak kapanma ya da yavaşlama olması anormal bir durum olması anlamına gelir. Kaldı ki benim HP ile ilgili yakındığım nokta da bu değil, konuyu saptırmayalım lütfen. Ben teknik servis ve müşteri hizmetlerinin kalitesizliğinden yakınıyorum, ürünün değil. İsterse dünyanın en iyi markası olsun, aynı şeyler başıma gelirse yine aynı tavrı takınırım.
    Önyargılya falan da alakası yok yazdıklarımın. Önyargılı olsaydım HP laptop almazdım en başta. Ben tecrübelerime ve çevremde gördüklerime dayanarak HP'nin teknik servis ve müşteri hizmetlerinin kalitesinin düşük olduğu sonucuna vardım. Hatta, sizin sadece kendi tecrübelerinize dayanarak bizim düşüncelerimize karşı önyargılı yaklaştığınızı düşünüyorum. Yasal hakkım olan para iadesini 2 aydır alamıyorum, telefonlarıma çıkılmıyor, durumdan haberdar edilmiyorum, ve siz beni yaşadıklarımı çevremle paylaştığım için önyargılı olmakla suçluyorsunuz. Bence, güvendiğim bir markadan beklediğim kalitenin çok çok altında bir hizmet görüyorsam, bunu dile getirmem benim en doğal hakkım. Aynı şey bu forumdaki bütün kullanıcılar için geçerli.
    Objektif mi olduğunuzu düşünüyorsunuz? O zaman biraz araştırma yapıp müşterilerinin HP ile ilgili yazdıklarını okuyun, ya da uğraşmayın hiç, direk sikayetvar.com a girip markaların şikayet oranlarına bir bakıp tekrar bir değerlendirme yapın.
    Bence yanlış olan, doğru düzgün bir araştırma yapmayıp, kendi cihazı çalışıyor ya da teknik servis/müşteri hizmetleri ile ilgili bir sorun yaşamayanların "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" mantığıyla hareket edip sorununu dile getirenlere bu tür bir yaklaşımda bulunmasıdır.




  • yok soğutucu sorunu çözer demişsiniz bu bilgisayar üretilirken bize soğutucu kullanmak zorundasınız diye bir yazı ilemi geliyor? Sonuçta arkadaş ısınmadan kapanmalara rağmen iyi niyetli davranıp gidip soğutucu almıştır.
    Sonuçta bir dizüstü alırken birdünya para veriyoruz ve kendiliğinden bu duruma geliyorsa bu firma kötüdür üzerine düştüğü zaman telefonu açmayıp okişi burada yok deyip 2 ay geçmesine rağmen de parayı iade etmemişse üstüne düşen görevini yapmıyor ise bu firma rezalettir.
    Boşuna objektif davranıyoum gibisinden laflar etmeyelim madem objektif davranıyoruz olayı herşekliyle düşünelim.
  • geçmiş olsun valla laptopumu sattım çok mutluyum çevremde de hangi marka olursa olsun servise gitmeyen kalmadı çok kullanımda aletler bozuluyo belli süre sonra o kadar da para veriyoruz en iyisi dizüstü kasamı sırtımda taşırım valla.Şaka bi yana Türkiyede normal yaşadıklarınız ne diyeyim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nzm

    yok soğutucu sorunu çözer demişsiniz bu bilgisayar üretilirken bize soğutucu kullanmak zorundasınız diye bir yazı ilemi geliyor? Sonuçta arkadaş ısınmadan kapanmalara rağmen iyi niyetli davranıp gidip soğutucu almıştır.
    Sonuçta bir dizüstü alırken birdünya para veriyoruz ve kendiliğinden bu duruma geliyorsa bu firma kötüdür üzerine düştüğü zaman telefonu açmayıp okişi burada yok deyip 2 ay geçmesine rağmen de parayı iade etmemişse üstüne düşen görevini yapmıyor ise bu firma rezalettir.
    Boşuna objektif davranıyoum gibisinden laflar etmeyelim madem objektif davranıyoruz olayı herşekliyle düşünelim.


    Hp monitörümde arıza oldu 26 gün bir sürede monitörü yeni bir monitörle değişim yaptılar

    müşteri ilişkikerindende gayet mennunum????

    bu arkadaşın ya şansıslığı yada kişilere ters tutum sergiledi ise aldığı karşlık!!!!




  • quote:

    Orjinalden alıntı: gokhan1900


    quote:

    Orjinalden alıntı: nzm

    yok soğutucu sorunu çözer demişsiniz bu bilgisayar üretilirken bize soğutucu kullanmak zorundasınız diye bir yazı ilemi geliyor? Sonuçta arkadaş ısınmadan kapanmalara rağmen iyi niyetli davranıp gidip soğutucu almıştır.
    Sonuçta bir dizüstü alırken birdünya para veriyoruz ve kendiliğinden bu duruma geliyorsa bu firma kötüdür üzerine düştüğü zaman telefonu açmayıp okişi burada yok deyip 2 ay geçmesine rağmen de parayı iade etmemişse üstüne düşen görevini yapmıyor ise bu firma rezalettir.
    Boşuna objektif davranıyoum gibisinden laflar etmeyelim madem objektif davranıyoruz olayı herşekliyle düşünelim.


    Hp monitörümde arıza oldu 26 gün bir sürede monitörü yeni bir monitörle değişim yaptılar

    müşteri ilişkikerindende gayet mennunum????

    bu arkadaşın ya şansıslığı yada kişilere ters tutum sergiledi ise aldığı karşlık!!!!



    Ya arkadaşım yalvarırım gözlerinle bak şu yazılanlara..Sen forumu ve burada yazılanları hiç okumuyor musun? Arkadaşın derdi ürün değişimi değil PARA İADESİ!!!! Bunu anlayamıyor musun??? Ürün değişiminde zaten pek problem yapmıyorlar. Ama arkadaşın problemi para iadesi alamadığı gibi üstüne üstlük bir de hiçbir cevap alamıyor olması!!!!!!

    Ne zamandır sabrediyorum sana ama dayanamadım artık..Kusura bakma

    Sen dua et de elindeki Pavilion bozulmasın




  • Ya arkadaşlar artık şu hp savunanlara cevap vermeyelim lütfen ben bıraktım artık. Boş verin ya burada onlarca sikayetvar.com da bin küsür kişi hp den dert yanıyor bir kaç kişi gelmiş hp servisi iyi demiş hemde tartışma başlatmaya çalışıyor. Ne yani servisten mağdur olunca yada bir yerden şikayetimiz olunca yazmayalım mı? Ne diyelim tamir olduktan sonrada bozulan sonra yine tamir olup yine bozulan tamirde klavyesini bile düzgün oturtamayan bir teknik servise sahip markaya iyimi diyelim? Herkes görüşünü söylemekte özgür. Kişilere binlerce kişi ters tutum sergilemiş ki hp de böyle cezalandırıyor saçma sapan bir yazı keşke ignore seçeneği olsa forumda da böyle arkadaşların yazılarını engellesem. Hp avukatı değilim demişsin ama besbelli olmadığın. Objektif baksaydın biraz forumda araştırma yapıp bakardın hp ile ilgili şikayetlere ondan sonrada böyle konuşmazdın tabi objektif olursan diyorum ki böyle olmadığın besbelli. Marka sempatizanı olmuş gitmişsin yada hp den çıkarın var kötülenmesine dayanamıyorsun Burada bir sürü kişi sorun yaşamış paşamız hiç zorun yaşamamış mış ta servis iyimiş. Birde noktalama işaretlerine dikkat et lütfen görüntü kirliliği oluyor kaç tane soru işareti var yazında öyle? Paragraf düzenin nerede? Hadi bakalım bu sana yazdığım ilk ve son yazı gokhan1900 arkadaşlar sizlerde yazmayın görmemezlikten gelin gitsin ya boşverin.

    Bu arada hp den 2 hafta demişlerdi 3 hafta oldu para yatmadı aradım noel tatilindeymiş HP HP Almanya'dan geliyormuş para iadesi. İade bekleyen arkadaşlara duyrulur Almanya'da 1-1.5 hafta christmas tatili var anlaşılan 1 yada 2 ocakta gönderirler dediler. Bakalım bekliyoruz HP gibi teknik servisi berbat aradığında muhatap bulamadığın sırf dış görünüş olarak güzel ama aslında içi boş olan bir dizüstünden kurtuldum ya varsın 3 ayda göndersinler




  • Benim için bu gün servis açıldı para iadesi için. 3 iş günü işerisinde bana döneceklermiş. 3 gün olmadan bern ararsam bilgi alamazmışım. Doğrumu?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: omer1990

    Benim için bu gün servis açıldı para iadesi için. 3 iş günü işerisinde bana döneceklermiş. 3 gün olmadan bern ararsam bilgi alamazmışım. Doğrumu?


    Sabret bakalım 3 gün, ne olacak
  • quote:

    Orjinalden alıntı: omer1990

    Benim için bu gün servis açıldı para iadesi için. 3 iş günü işerisinde bana döneceklermiş. 3 gün olmadan bern ararsam bilgi alamazmışım. Doğrumu?

    Sallamasınlar Ben kayıt açtırdım numara verdiler ertesi sabah aradım dedim ben kayıt açtırdım para iadesiyle ilgili bilgi almak istiyorum dedim. Bana kaydı kimin açtığını sordular daha sonra ona bağladılar konuştum O da bir müşteri temsilcisine yönlendirdi hala daha onu arıyorum o ilgileniyor Benim durumum farklıydı 30 iş günü dolduğunda iade istedim senin ki okuduğum kadarıyla biraz daha farklı bir durum. İstersen yara arayıp bilgi almak istiyorum de en azından şansını denersin.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: gokhan1900


    quote:

    Orjinalden alıntı: gmduncanidaho


    quote:

    Orjinalden alıntı: gokhan1900

    bende hp marka laptop kullanmaktayım,

    ısınma sorunu tabiki olur ısnmayan bir şey olamaz bu sorunu soğutucu ile çözülebilir,

    ben hp kullanıcısı olarak hp ürünlerinden ve müşteri hizmetlerinden mennunum.


    Yazdıklarımı tam anlamıyla okumamışsınız belli ki; Soğutucu kullanmamın sorunu çözmediğini söylemiştim.
    Soğutucu ile çözülmedi yazdığım gibi. Dediğim gibi, soğutucu kullanmama rağmen ısınma devam ediyordu. Zaten sorun ısınması değil ısınma nedeni ile bilgisayarın kendini kapatması ya da işlemcinin hızını düşürmesiydi. Bilgisayar çok ısındı elim yanıyor diye gitmedim yani servise :)

    Şimdi diyeceksiniz ki, Intel'in teknolojisinin bir sonucu bu, bilgisayarın zarar görmesini engellemek için işlemcinin frekansını düşürüyor. Ancak aldığınız bilgisayarın, normal kullanımda bu teknolojiyi aktifleştirmemesi gerekir. Şu an başka bir laptop kullanıyorum, yine çok zorladığımda hayli ısınıyor, ancak ne bir kapanma ne de bir yavaşlamaya neden oluyor bu ısınma.

    Yanlış hatırlamıyorsam 25 Ekim'de gerekli evrakların tümünü HP'ye gönderdim, ancak hala paramı alamadım. Önümüzdeki Cuma günü son kez HP'yi arayıp, bir gelişme olmaması halinde yasal yollardan hakkımı aramaya başlayacağım. Siz müşteri hizmetlerinden memnun olduğunuza göre ya teknik servis'e gitmemişsiniz ya da şansınıza sorununuz kısa sürede çözülmüş. Peki benim başıma gelenler sizin başınıza gelmiş olsaydı yine de müşteri hizmetlerinden memnun olur muydunuz? Benim için en ufak bir memnuniyet söz konusu değil şu durumda..


    ben zalman soğutucu kullanmaktayım masaüstünde ısnma diye bir şey kalmıyor gayet mennunum

    he notebook soğutucu üstünden aldınmı tabi ısınacak ısınmayan hangi model var acaba

    lafın kısası cihazımdan mennunum o sizin şansızlığınız diye düşünüyorum!!!!

    hp almayıp diğer üründe alsanız aynı sorunlarla karşılaşmayacağınız garantimi???

    bir marka üzerinde ön yargılı olup yok hp şöyle böyle demek yanlış

    ben hp avukatı değilim ama olaylara objektif bakmaktayım,

    kolay gelsin!!!!

    not bu sözlerim sade size değil bu forumda yazan diğer arkadaşlarada!!!!!!




    ısnmayan hangi model var demişsin de işlemcinin %100 yaptığı oyunlar hariç ısındığı falan yok benim bilgisayarımın valla




  • quote:

    Orjinalden alıntı: mrtgkce


    quote:

    Orjinalden alıntı: gokhan1900


    quote:

    Orjinalden alıntı: nzm

    yok soğutucu sorunu çözer demişsiniz bu bilgisayar üretilirken bize soğutucu kullanmak zorundasınız diye bir yazı ilemi geliyor? Sonuçta arkadaş ısınmadan kapanmalara rağmen iyi niyetli davranıp gidip soğutucu almıştır.
    Sonuçta bir dizüstü alırken birdünya para veriyoruz ve kendiliğinden bu duruma geliyorsa bu firma kötüdür üzerine düştüğü zaman telefonu açmayıp okişi burada yok deyip 2 ay geçmesine rağmen de parayı iade etmemişse üstüne düşen görevini yapmıyor ise bu firma rezalettir.
    Boşuna objektif davranıyoum gibisinden laflar etmeyelim madem objektif davranıyoruz olayı herşekliyle düşünelim.


    Hp monitörümde arıza oldu 26 gün bir sürede monitörü yeni bir monitörle değişim yaptılar

    müşteri ilişkikerindende gayet mennunum????

    bu arkadaşın ya şansıslığı yada kişilere ters tutum sergiledi ise aldığı karşlık!!!!



    Ya arkadaşım yalvarırım gözlerinle bak şu yazılanlara..Sen forumu ve burada yazılanları hiç okumuyor musun? Arkadaşın derdi ürün değişimi değil PARA İADESİ!!!! Bunu anlayamıyor musun??? Ürün değişiminde zaten pek problem yapmıyorlar. Ama arkadaşın problemi para iadesi alamadığı gibi üstüne üstlük bir de hiçbir cevap alamıyor olması!!!!!!

    Ne zamandır sabrediyorum sana ama dayanamadım artık..Kusura bakma

    Sen dua et de elindeki Pavilion bozulmasın



    DOSTUM SEN MERAK ETME KULLANMASINI BİLDİKTEN SONRA BİR ŞEY OLMAZ....

    KAFANI FAZLA YORMA!!!!




  • Bu forumdaki onlarca hp mağduru kullanmayı bilmiyor sen biliyorsun öylemi? Şansına değişim yapmışlar gelip HP yi savunuyorsun. Ayrıca bir moniyör değişimi 26 gün sürermi? Anakart vs. olsa parça beklerler tamam sürer. Ben Toshiba kullanıcısıyım ve anakart yandığında 29 iş günü içerisinde (kargo süresi dahil) elime geçti. Isınma sorunları ve ekran donması için yolladım 7 gün içerisinde elime geçti. (Kargo süresi dahil) Hergün aradığımda bana bilgi verdiler adamla oyun muhabbeti bile yaptım ve gayet kibarca konuştular. Kuzenimde Hp vardı sorun çıkardı anakart yanmıştı ve 30 iş günü içerisinde vermediler ve iade talep etti yine arkadaşa yaptıkları gibi oyalandı vs. en sonunda yetkili kişiye bağlandı(7 gün uğraştı) adam yine oyalamaya başladı ve tamam hiç oyalamaya çalışmayın yarın gidiyorum yasal işlemler için dedi bağırarak ertesi günü arayım iade işleminin onaylandığını ve k.k hesap numaranıza paranızın yatacağını söyledi.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: gokhan1900


    quote:

    Orjinalden alıntı: gmduncanidaho


    quote:

    Orjinalden alıntı: gokhan1900

    bende hp marka laptop kullanmaktayım,

    ısınma sorunu tabiki olur ısnmayan bir şey olamaz bu sorunu soğutucu ile çözülebilir,

    ben hp kullanıcısı olarak hp ürünlerinden ve müşteri hizmetlerinden mennunum.


    Yazdıklarımı tam anlamıyla okumamışsınız belli ki; Soğutucu kullanmamın sorunu çözmediğini söylemiştim.
    Soğutucu ile çözülmedi yazdığım gibi. Dediğim gibi, soğutucu kullanmama rağmen ısınma devam ediyordu. Zaten sorun ısınması değil ısınma nedeni ile bilgisayarın kendini kapatması ya da işlemcinin hızını düşürmesiydi. Bilgisayar çok ısındı elim yanıyor diye gitmedim yani servise :)

    Şimdi diyeceksiniz ki, Intel'in teknolojisinin bir sonucu bu, bilgisayarın zarar görmesini engellemek için işlemcinin frekansını düşürüyor. Ancak aldığınız bilgisayarın, normal kullanımda bu teknolojiyi aktifleştirmemesi gerekir. Şu an başka bir laptop kullanıyorum, yine çok zorladığımda hayli ısınıyor, ancak ne bir kapanma ne de bir yavaşlamaya neden oluyor bu ısınma.

    Yanlış hatırlamıyorsam 25 Ekim'de gerekli evrakların tümünü HP'ye gönderdim, ancak hala paramı alamadım. Önümüzdeki Cuma günü son kez HP'yi arayıp, bir gelişme olmaması halinde yasal yollardan hakkımı aramaya başlayacağım. Siz müşteri hizmetlerinden memnun olduğunuza göre ya teknik servis'e gitmemişsiniz ya da şansınıza sorununuz kısa sürede çözülmüş. Peki benim başıma gelenler sizin başınıza gelmiş olsaydı yine de müşteri hizmetlerinden memnun olur muydunuz? Benim için en ufak bir memnuniyet söz konusu değil şu durumda..


    ben zalman soğutucu kullanmaktayım masaüstünde ısnma diye bir şey kalmıyor gayet mennunum

    he notebook soğutucu üstünden aldınmı tabi ısınacak ısınmayan hangi model var acaba

    lafın kısası cihazımdan mennunum o sizin şansızlığınız diye düşünüyorum!!!!

    hp almayıp diğer üründe alsanız aynı sorunlarla karşılaşmayacağınız garantimi???

    bir marka üzerinde ön yargılı olup yok hp şöyle böyle demek yanlış

    ben hp avukatı değilim ama olaylara objektif bakmaktayım,

    kolay gelsin!!!!

    not bu sözlerim sade size değil bu forumda yazan diğer arkadaşlarada!!!!!!



    Bi elinde patlasın HP'in görürüm seni. Bizim okulda 5 dv6000 kullanıcısı olarak hepimizin bilg. i servise gitti ve hepimiz saç baş yolduk. Ama sende emin ol seninki de bozulacak bunun kaçarı yok. dv6000 serisi zaten sorunlu bir seri. forumu araştırırsan dv6000 leri sınırlı geri çağrım yaptıklarını da görürsün. bir karşılaştırma için diğer marka bilg.lerin şikayet ssayfasına bak bir de hp ninkine. farkı görmek kolay.




  • yenı cıhazı aldım hadı bakalım hayırlısı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eozum


    quote:

    Orjinalden alıntı: gokhan1900


    quote:

    Orjinalden alıntı: gmduncanidaho


    quote:

    Orjinalden alıntı: gokhan1900

    bende hp marka laptop kullanmaktayım,

    ısınma sorunu tabiki olur ısnmayan bir şey olamaz bu sorunu soğutucu ile çözülebilir,

    ben hp kullanıcısı olarak hp ürünlerinden ve müşteri hizmetlerinden mennunum.


    Yazdıklarımı tam anlamıyla okumamışsınız belli ki; Soğutucu kullanmamın sorunu çözmediğini söylemiştim.
    Soğutucu ile çözülmedi yazdığım gibi. Dediğim gibi, soğutucu kullanmama rağmen ısınma devam ediyordu. Zaten sorun ısınması değil ısınma nedeni ile bilgisayarın kendini kapatması ya da işlemcinin hızını düşürmesiydi. Bilgisayar çok ısındı elim yanıyor diye gitmedim yani servise :)

    Şimdi diyeceksiniz ki, Intel'in teknolojisinin bir sonucu bu, bilgisayarın zarar görmesini engellemek için işlemcinin frekansını düşürüyor. Ancak aldığınız bilgisayarın, normal kullanımda bu teknolojiyi aktifleştirmemesi gerekir. Şu an başka bir laptop kullanıyorum, yine çok zorladığımda hayli ısınıyor, ancak ne bir kapanma ne de bir yavaşlamaya neden oluyor bu ısınma.

    Yanlış hatırlamıyorsam 25 Ekim'de gerekli evrakların tümünü HP'ye gönderdim, ancak hala paramı alamadım. Önümüzdeki Cuma günü son kez HP'yi arayıp, bir gelişme olmaması halinde yasal yollardan hakkımı aramaya başlayacağım. Siz müşteri hizmetlerinden memnun olduğunuza göre ya teknik servis'e gitmemişsiniz ya da şansınıza sorununuz kısa sürede çözülmüş. Peki benim başıma gelenler sizin başınıza gelmiş olsaydı yine de müşteri hizmetlerinden memnun olur muydunuz? Benim için en ufak bir memnuniyet söz konusu değil şu durumda..


    ben zalman soğutucu kullanmaktayım masaüstünde ısnma diye bir şey kalmıyor gayet mennunum

    he notebook soğutucu üstünden aldınmı tabi ısınacak ısınmayan hangi model var acaba

    lafın kısası cihazımdan mennunum o sizin şansızlığınız diye düşünüyorum!!!!

    hp almayıp diğer üründe alsanız aynı sorunlarla karşılaşmayacağınız garantimi???

    bir marka üzerinde ön yargılı olup yok hp şöyle böyle demek yanlış

    ben hp avukatı değilim ama olaylara objektif bakmaktayım,

    kolay gelsin!!!!

    not bu sözlerim sade size değil bu forumda yazan diğer arkadaşlarada!!!!!!



    Bi elinde patlasın HP'in görürüm seni. Bizim okulda 5 dv6000 kullanıcısı olarak hepimizin bilg. i servise gitti ve hepimiz saç baş yolduk. Ama sende emin ol seninki de bozulacak bunun kaçarı yok. dv6000 serisi zaten sorunlu bir seri. forumu araştırırsan dv6000 leri sınırlı geri çağrım yaptıklarını da görürsün. bir karşılaştırma için diğer marka bilg.lerin şikayet ssayfasına bak bir de hp ninkine. farkı görmek kolay.


    SEN VE SENİN GİBİLERİN ELİNDE PATLADI DİYE BAŞKALARINDA OLACAK DİYE BİR ŞEY VARMI

    BİRAZ MANTIĞINI ÇALIŞTIR !!!!!

    BÖYLE BİR DÜŞÜNCEYE SAHİP OLDUĞUN İÇİN ÇOK İYİ OLMUŞ SENİN GİBİ DÜŞÜNENLERE YAKIŞIR!!!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1900 -- 3 Ocak 2008; 11:34:33 >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.