Şimdi Ara

HP TEKNİK SERVİSİ VE MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLE İLGİLİ YAŞADIKLARIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
11.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 24.12.2005 Tarihinde, Kozyatağı Carrefour Bimeks'ten 1699$ + KDV ücret ödeyerek HP Pavilion DV4289EA laptop aldım. Bugün ise, gidip o bilgisayarı aldığıma bin pişmanım...

    Neden mi?

    Bilgisayar, hem okuyan hem de çalışan biri olarak çoğunuzun olduğu gibi benim de hayatımda çok önemli bir yere sahip. Yazılım sektöründe çalışıyor olmam nedeniyle bu durumun benim için bir nebze daha önemli olduğu kabul edilebilir. O zamanlar bir laptopa ihtiyacım vardı, ve kaliteli olarak gördüğüm HP markasının benim tam istediğim tarzda bir modeli 100$ indirime girmişti. Ben de haliyle, ufak bir araştırma yaptıktan sonra yapılacak en mantıklı şeyin o modeli almak olduğuna karar verdim.

    Bilgisayarı aldıktan kısa süre sonra, oyun oynarken bilgisayarın çok fazla ısınmaya başladığını farkettim. “Laptop bu sonuçta, ne kadar soğutması olabilir ki?” diye düşünüp pek dert etmedim, ta ki bir süre sonra bilgisayarım bu aşırı ısınma nedeniyle kendi kendine kapanmaya başlayıncaya kadar. Dediğim gibi, bilgisayarı sürekli kullanıyordum ve bilgisayarsız kalmam benim için çok büyük bir problem olacaktı, bu nedenle bilgisayarı hemen servise vermek yerine, laptopun altına yerleştirilen bir platform olarak tasarlanmış, üzerindeki fanlardan hava üfleyen bir soğutucu alarak sorunu çözmeye karar verdim. Ancak kısa bir süre sonra o da fayda etmemeye başladı, ve 2006 yazının ortalarında, aşırı ısınma, performansta ciddi anlamda bir düşüş, dvd writer’ın yazma hızının 0.4X’in üzerine çıkmaması, çoğu zaman da hiç bir DVD ya da CD’yi okumaması ve yazmaması nedeni ile servise verdim.

    Garanti belgelerini okuyanlar ya da tüketici hakları kanunu ile ilgilenenler bilirler, 30 iş günü içerisinde onarılamayan, garanti kapsamındaki ürünler için müşteriler yeni ürün ya da para iade talep etme hakkı kazanır. Aynı hak, üründen bir kerede 5 farklı parçanın değişmesi gerekirse, ya da garanti süresi dahilinde, aynı parça 3 kez arıza yaparsa da geçerlidir.

    Ben o yaz, bilgisayarımdan tam 30 iş günü ayrı kaldım. Bu süre içerisinde her Pazartesi günü düzenli olarak HP Müşteri Hizmetleri’ni arayıp bilgisayarımın durumunu öğrenmek istedim. 29. İş gününe kadar, istisnasız her arayışımda bilgisayarımın parça beklediğini söylediler, sesimi çıkarmadım, her seferinde teşekkür edip telefonu kapattım. 29. İş günü aradığımda ise, bilgisayarımın onarılamadığı, ertesi gün yeni ürün ya da para iadesi talebinde bulunabileceğim söylendi .

    Ertesi gün, HP Yetkili Servisine gittiğimde, bilgisayarımın tamir edildiğini, bana geri verileceğini söylediler. Ben şaşırdım tabii ki, ama önemli olan benim bilgisayarımı acilen geri almamdı, o yüzden hiç itiraz etmeden bilgisayarımı alıp kullanmaya başladım. Bu arada, serviste bilgisayarımın anakart, dvd writer, speaker ve fan’ının değiştiğini söylediler. Komple yeni makine vermelerinden pek bir farkı yoktu yani.

    Aynı problemler kısa sürede tekrarlamaya başladı. Bilgisayarım yine aşırı ısınıyor, ama bu sefer kapanmak yerine İşlemci hızını yarıya düşürüyordu. Bunula birlikte birkaç ay sonra, DVD Writer kendi kendine açılmaya, kafasına göre durduk yerde içindeki diski okumaya başlayınca, yine teknik servise verdim bilgisayarımı ve bu sefer fanlardaki tozun temizlenmesi yeterli oldu ısınma problemi için. Ön tarafta hoparlörlerin olduğu ızgaradaki paslanma nedeniyle orayı da değiştirdiler, bir de DVD Writer’ım arızası nedeniyle değiştirildi. 1 ya da 2 hafta içerisinde geri aldım bilgisayarımı ve kullanmaya başladım. Zamanını tam hatırlamıyorum, ama yaklaşık olarak 2007 yazının sonları olması lazım.

    Bilgisayarı aldıktan yaklaşık 2 ay sonra DVD Writer’daki kendi kendine açılma sorunu tekrar edince,16 Ekim 2007 tarihinde bilgisayarımı 3. Kez servise verdim. 1 hafta içerisinde arızayı öğrenmek için görüştüğüm yetkililer, bana DVD Writer’ın değiştirilmesi gerektiğini söylediler. Ben de bu durum üzerine benim 3. Kez aynı parçanın arızalanması nedeniyle para iadesi talep etme hakkımın olup olmayacağını sordum. Para iadesi talebinde bulunabileceğimi söyleyip, durumun incelenip 3 iş günü içerisinde bana geri dönüş yapılacağını, iade talebim onaylanırsa onlara ulaştırmam gereken belgeleri bana bildireceklerini söylediler ve beklemeye başladım. Birkaç gün içinde HP Müşteri Hizmetleri’nden bir yetkili beni arayarak, iade talebimin onaylandığını, onlara bilgisayarın faturası ile banka hesap bilgilerimi gönderirsem paramı bankaya yatıracaklarını belirttiler. Bir de, bilgisayarın adaptörünü servise götürmemiştim, onu da yetkili servise ulaştırmamı rica ettiler. Bu görüşmeden yaklaşık 1 hafta sonra bütün belgeleri yetkili kişiye gönderdim, bilgisayarın adaptörünü de götürüp Kağıthane’de Talatpaşa Mahallesi’nde bulunan HP yetkili servisine bizzat götürüp bıraktım. Adaptörü verdiğim görevli birini (tahminen benim işlemlerimle ilgilenen kişiyi) arayarak adaptörü bıraktığımı bildirdikten sonra oradan ayrıldım.

    O günden sonra, hemen hemen her gün HP Yetkili Servisi’ni 444 03 07 no’lu telefondan arayıp işlemlerin ne zaman yapılacağını öğrenmek istedim. İade talep kaydım için bana verilen numarayı söyleyerek durum hakkında bilgi almak istiyordum, ancak sabah 10:00’dan akşam 17:00’ye kadar hizmet veren hatları, ya meşgul çalıyor ya da hiç cevap vermiyordu. Nadiren bir müşteri temsilcisine ulaşabildiğimde, benimle ilgilenmesi gereken, işlemlerimi takip eden kişinin hastalık, meşguliyet, herhangi bir nedenle şirket dışında olması vs. gibi bahanelerle telefona cevap veremeyeceğini, bana daha sonra geri dönüş yapılacağını söylediler. Bilin bakalım ne oldu? Tabii ki hiçbir zaman arayan soran olmadı, ve ben sürekli aramaya devam ettim. Bir kez benim işlemlerimle ilgilenmesi gereken bu kişiye ulaşabildim. Kendisi ücret iadesinin, talep edilmesinden sonraki 1 aydan önce kanunen yapılamayacağını belirtti. Tüketici Hakları Kanunu'nda böyle bir madde olup olmadığını bilmiyordum, hala da bilmiyorum (bilen biri varsa söyleyebilir mi? Gerçekten çok merak ediyorum) ama 1 ayın dolmasına da 1 ya da 2 hafta kalmıştı, o yüzden ben de sabredip o süre içerisinde HP’yi aramadım. Süre dolduktan sonra da bu güne kadar aramaya devam ettim ve hiç bir sonuç elde edemedim. Yine telefonlar ya meşgul, ya cevap vermiyor, ya da benimle ilgilenmesi gereken kişiye herhangi bir nedenle ulaşılamıyor.

    Çevrede yaptığım ufak bir araştırma sonucu, bu durumda bırakılan tek kişinin de ben olmadığımı öğrendikten sonra, Tüketici Hakları Mahkemesine başvurmadan önce, HP’nin uluslararası yönetimine bu mesajı İngilizce, daha resmi ve daha uygun olacak bir dille yazıp göndermeye karar verdim. Bir de bu forumda araştırma yapanlar durumdan haberdar olup ona göre karar versinler diye burada bir başlık açıp başımdan geçenleri anlatmak istedim.

    Bütün bu söylediklerimden sonra, HP’den Laptop almadan önce kendinize sormanızı tavsiye ettiğim sorular var;

    1-Bu şirketin ürünleri gerçekten de dünya çapında ün yapmış bir markaya yaraşır kalitede midir?

    2-Bu şirketin müşterileri sizce hakettiği değeri ve ödediği ücretin karşılığını alabilmekte midir?

    3-Bir müşteri hizmetleri hattı nasıl olur da çalışma saatleri dahilinde cevap vermez? Nasıl olur da meşgul çalar? Bütün operatörler dolu olduğu zaman müşteri’nin beklemeye alınması gerekmez mi? Daha önce servise verdiğim ürünle ilgili HP’yi aradığımda operatörler dolu olduğu zaman beklemeye alınırken, şimdi neden hat meşgul çıkıyor, yoksa HP kendilerine ulaşmasını istemediği müşterilerinin numaralarını engelliyor mu?

    4-Böyle bir duruma düşmeniz halinde bu tür bir davranışla karşılaşma riskini almayı mı tercih edersiniz, yoksa gerekirse biraz daha fazla para verip (kaldı ki HP’nin fiyatları öyle çok düşük de değil) hakettiğiniz muameleyi görmeyi mi?

    Bu yaşadıklarımdan sonra, ben şahsen bir daha HP’den ürün almayıp, bir şekilde paramı aldıktan sonra da HP ile uzaktan yakından en ufak bir alakam olmamasını tercih ederim. 2 sene önce, ne kadar hevesli, ne kadar mutlu, ne kadar aldığı markaya güvenen bir müşterileri vardıysa, bugün de o kadar öfkeli, ve zorlasalar bile bir daha HP’den ürün almamaya ant içmiş bir alacaklıları var.

    Yukarıda anlattıklarıma inanmıyorsanız eğer bu size kalmış birşey. Kaldı ki en ufak bir haksız hakaret, en ufak bir abartma yoktur anlattıklarımda, benim vicdanım rahat. Bilinçli bir kullanıcı olarak, benimle aynı duruma düşme ihtimali olan arkadaşları uyarmak benim görevim ve bu görevi yerine getirdiğimi düşünüyorum.

    Forumda HP ile ilgili hiçbir sorun yaşamadığını söyleyen, "HP'den çok memnunum, çok süper çok kral marka" vs diyenlerin ileride yapacakları yorumları bekliyorum, zira teknik servise ufacık bir işleri düşerse benim durumuma düşüp söylediklerinden pişman olma ihtimalleri çok yüksek, umarım düşmezler. Tabii HP çalışanları veya HP'de çalışan tanıdığı olanlar için durum farklı, çünkü maalesef ülkemizde sadece tanıdık yoluyla, haklı ya da haksız, her konuda inanılmaz işler yapılabiliyor, inanılmaz çıkarlar sağlanabiliyor.

    Bazılarımız ise tanıdıkları olmamasına rağmen işlerini hemen halledebilecek kadar şanslı tabii ki, ama donanimhaber, sikayetvar.com ve benzeri yerlere baktigimizda gorunen o ki cogunluk ciddi anlamda bu durumdan sikayetci, ve HP yöneticilerinin acilen birseyler yapmasi gerekiyor.

    Umarım sizin başınız da benimki gibi ağrımaz...P



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmduncanidaho -- 14 Aralık 2007; 2:19:09 >







  • Sabırla yazdığınız bu yazıyı sabırla okudum ve yine tüylerim diken diken oldu.Allah sabır versin nediyeyim.Umarım zararsız bir şekilde kurtulursunuz bu olaydan ama 2 yıldır çekeceğinizi çekmişsiniz.Geçmiş olsun.Bunu hpden memnun olanlar ve hpden memnun olmayanlar isimli 2 topice de yapıştırırsanız iyi olur bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asetilsalisilikasit

    Sabırla yazdığınız bu yazıyı sabırla okudum ve yine tüylerim diken diken oldu.Allah sabır versin nediyeyim.Umarım zararsız bir şekilde kurtulursunuz bu olaydan ama 2 yıldır çekeceğinizi çekmişsiniz.Geçmiş olsun.Bunu hpden memnun olanlar ve hpden memnun olmayanlar isimli 2 topice de yapıştırırsanız iyi olur bence.
    Öneriniz için teşekkür ederim, bir iki yorum geldikten sonra yapıştırmayı düşünüyordum ama hemfikir olduğunuza göre ilgili başlıklardan buraya link açmanın faydası olmalı :)
  • Benimde buna benzer durumlar başıma geldi. Şu anda ödeme bekliyoruz kaydımı alalı 10 gün oldu. Bütün evraklarımı 2. günde verdim adaptör vs de. Bakalım bekliyoruz. Ama şuna katılıyorum. HP bu şekilde devam ederse bundan 2 sene sonra anca 30$ lık yazıcılardan satar
    quote:

    Orjinalden alıntı: gmduncanidaho



    Forumda HP ile ilgili hiçbir sorun yaşamadığını söyleyen, "HP'den çok memnunum, çok süper çok kral marka" vs diyenlerin ileride yapacakları yorumları bekliyorum




    o tip mesajları zaten ben biryerde biriktiriyorum. İlerde DH ye yazdığı anda eski mesajından link vermek için.


    AYRICA geçmiş olsun




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kostebek

    Benimde buna benzer durumlar başıma geldi. Şu anda ödeme bekliyoruz kaydımı alalı 10 gün oldu. Bütün evraklarımı 2. günde verdim adaptör vs de. Bakalım bekliyoruz. Ama şuna katılıyorum. HP bu şekilde devam ederse bundan 2 sene sonra anca 30$ lık yazıcılardan satar
    quote:

    Orjinalden alıntı: gmduncanidaho



    Forumda HP ile ilgili hiçbir sorun yaşamadığını söyleyen, "HP'den çok memnunum, çok süper çok kral marka" vs diyenlerin ileride yapacakları yorumları bekliyorum




    o tip mesajları zaten ben biryerde biriktiriyorum. İlerde DH ye yazdığı anda eski mesajından link vermek için.


    AYRICA geçmiş olsun
    Türkiye' de hiçbirşeyin profesyonel yapılmadığı ve bu işin içine bir de para girdiğini düşünürsek yaşadıklarının ne kadar doğal olduğuna şaşmamak lazım. Yanlız, Toshiba servisi için de korkunç şeyler söyleniyor. İnsallah 1vl sağlam çıkar...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcftr

    Türkiye' de hiçbirşeyin profesyonel yapılmadığı ve bu işin içine bir de para girdiğini düşünürsek yaşadıklarının ne kadar doğal olduğuna şaşmamak lazım. Yanlız, Toshiba servisi için de korkunç şeyler söyleniyor. İnsallah 1vl sağlam çıkar...

    Alıntıları Göster
    1AH var bende, pek farkı yok gerçi :)
    Klavyeye Ice Tea döktüğüm için gitmek zorunda kaldım. yarım saatte klavyeyi değiştirip geri verdiler bana ama kullanıcı hatası olduğu için 160 milyonumu da aldılar.. İlk tecrübem iyi yöndeydi. HP'ye aynı nedenle gitsem aynı sürede verirler miydi acaba..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gmduncanidaho

    1AH var bende, pek farkı yok gerçi :)
    Klavyeye Ice Tea döktüğüm için gitmek zorunda kaldım. yarım saatte klavyeyi değiştirip geri verdiler bana ama kullanıcı hatası olduğu için 160 milyonumu da aldılar.. İlk tecrübem iyi yöndeydi. HP'ye aynı nedenle gitsem aynı sürede verirler miydi acaba..

    Alıntıları Göster
    vay sadece klavye değişti demek. suya dayanıklı falan diyodu da pek inanmıyodum. elektronik parçalara bişey yapmadı yani su ha?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcftr

    vay sadece klavye değişti demek. suya dayanıklı falan diyodu da pek inanmıyodum. elektronik parçalara bişey yapmadı yani su ha?

    Alıntıları Göster
    Yapmadı. Ama öyle suya dayanıklılık falan yok, direk geçirmiş sıvıyı klavyenin altına.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gmduncanidaho

    Yapmadı. Ama öyle suya dayanıklılık falan yok, direk geçirmiş sıvıyı klavyenin altına.

    Alıntıları Göster
    Bu arada, bu forumda öğrendiğim bir şey var: Yasalarda Cumartesi günleri de iş günü olarak sayılıyormuş. Bana HP Müşteri Destek Hattı ile konuştuğumda Cumartesi gününün iş günü olmadığını söylemişlerdi. Yani ilk kez servise gönderdiğimde bilgisayarım, 30. iş gününde değil 36. iş gününde bana geri verilmiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gmduncanidaho

    Yapmadı. Ama öyle suya dayanıklılık falan yok, direk geçirmiş sıvıyı klavyenin altına.

    Alıntıları Göster
    quote:

    Orjinalden alıntı: gmduncanidaho

    Yapmadı. Ama öyle suya dayanıklılık falan yok, direk geçirmiş sıvıyı klavyenin altına.


    zaten bi ara geçmişti muhabbeti forumda. dayanıklı dediği elektronik aygıtlara değmeden aşağı atması. düşünsene anakartın yüzeyinin suyla dolduğunu falan. 10 saniyeye kalmaz dumanlar cıkar bataryayı çıkarmazsan...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gmduncanidaho

    Bu arada, bu forumda öğrendiğim bir şey var: Yasalarda Cumartesi günleri de iş günü olarak sayılıyormuş. Bana HP Müşteri Destek Hattı ile konuştuğumda Cumartesi gününün iş günü olmadığını söylemişlerdi. Yani ilk kez servise gönderdiğimde bilgisayarım, 30. iş gününde değil 36. iş gününde bana geri verilmiş.

    Alıntıları Göster
    quote:

    Orjinalden alıntı: gmduncanidaho

    Bu arada, bu forumda öğrendiğim bir şey var: Yasalarda Cumartesi günleri de iş günü olarak sayılıyormuş. Bana HP Müşteri Destek Hattı ile konuştuğumda Cumartesi gününün iş günü olmadığını söylemişlerdi. Yani ilk kez servise gönderdiğimde bilgisayarım, 30. iş gününde değil 36. iş gününde bana geri verilmiş.

    Servis cumartesi günleri çalışmıyorsa cumartesileri iş günü saayılmıyormuş. HP serviside cumartesi çalışmadığını belirtirse iş gününden sayılmaz mış




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sezerbaris

    quote:

    Orjinalden alıntı: gmduncanidaho

    Bu arada, bu forumda öğrendiğim bir şey var: Yasalarda Cumartesi günleri de iş günü olarak sayılıyormuş. Bana HP Müşteri Destek Hattı ile konuştuğumda Cumartesi gününün iş günü olmadığını söylemişlerdi. Yani ilk kez servise gönderdiğimde bilgisayarım, 30. iş gününde değil 36. iş gününde bana geri verilmiş.

    Servis cumartesi günleri çalışmıyorsa cumartesileri iş günü saayılmıyormuş. HP serviside cumartesi çalışmadığını belirtirse iş gününden sayılmaz mış

    Alıntıları Göster
    Bu konu ile ilgili bir bilene danışmak lazım, yasalar ne diyor öğrenmek lazım.
    Forumdan bir arkadaş (sanırım Dokuzuncukapı) bana HP teknik servisi cumartesi günleri ürün kabul etmiyor, ancak cumartesi günü tamirat vs yapmaya devam ediyorlar, o yüzden cumartesi günü de iş günü sayılıyor gibi birşey demişti.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gmduncanidaho

    Bu konu ile ilgili bir bilene danışmak lazım, yasalar ne diyor öğrenmek lazım.
    Forumdan bir arkadaş (sanırım Dokuzuncukapı) bana HP teknik servisi cumartesi günleri ürün kabul etmiyor, ancak cumartesi günü tamirat vs yapmaya devam ediyorlar, o yüzden cumartesi günü de iş günü sayılıyor gibi birşey demişti.

    Alıntıları Göster
    şimdi benim makine dolu dvd ve cd leri boş olarak gorup formatlamak istiyo. arastırdım servise getirmeniz gerekiyo diyo. format falanmı atarlar acaba? hafızayı bosaltıyımmı? yüklediğim programlar silinir mi?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gmduncanidaho

    Bu konu ile ilgili bir bilene danışmak lazım, yasalar ne diyor öğrenmek lazım.
    Forumdan bir arkadaş (sanırım Dokuzuncukapı) bana HP teknik servisi cumartesi günleri ürün kabul etmiyor, ancak cumartesi günü tamirat vs yapmaya devam ediyorlar, o yüzden cumartesi günü de iş günü sayılıyor gibi birşey demişti.

    Alıntıları Göster
    quote:

    Orjinalden alıntı: gmduncanidaho

    Bu konu ile ilgili bir bilene danışmak lazım, yasalar ne diyor öğrenmek lazım.
    Forumdan bir arkadaş (sanırım Dokuzuncukapı) bana HP teknik servisi cumartesi günleri ürün kabul etmiyor, ancak cumartesi günü tamirat vs yapmaya devam ediyorlar, o yüzden cumartesi günü de iş günü sayılıyor gibi birşey demişti.


    Yok tamamını ben demedim ama doğru. HP müşteri hizmetlerinide arayıp sorabilirsiniz ben öyle yaptım aradım ve sordum cumartesileri iş günü olarak saydıklarını söylediler. Yani siz merak etmeyin elden teslim ettiyseniz HP gün konusunda üç kağıt yapmıyor ama kargoyla gönderirseniz vay halinize kayıttı yok ver onay yazısıydı derken istedikleri günü yazıyorlar. Kısacası cumartesi günlerinide sayın kesinlikle.

    quote:

    mcftr

    şimdi benim makine dolu dvd ve cd leri boş olarak gorup formatlamak istiyo. arastırdım servise getirmeniz gerekiyo diyo. format falanmı atarlar acaba? hafızayı bosaltıyımmı? yüklediğim programlar silinir mi?


    Verilerinin tamamını yedeklemen gerekiyor içinde önemli bir veri yoktur diye bir yazı alıyorlar senden ve her ne olursa olsun mutlaka format atılıyor. Muhtemelen dvd-rw cihazını değiştirirler şu ana kadar 2 arkadaşım dvd-rw değiştirtti HP den ikisinde de yerine düzgün takamamışlardı şansına artık.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DoKuZuNCuKaPI

    quote:

    Orjinalden alıntı: gmduncanidaho

    Bu konu ile ilgili bir bilene danışmak lazım, yasalar ne diyor öğrenmek lazım.
    Forumdan bir arkadaş (sanırım Dokuzuncukapı) bana HP teknik servisi cumartesi günleri ürün kabul etmiyor, ancak cumartesi günü tamirat vs yapmaya devam ediyorlar, o yüzden cumartesi günü de iş günü sayılıyor gibi birşey demişti.


    Yok tamamını ben demedim ama doğru. HP müşteri hizmetlerinide arayıp sorabilirsiniz ben öyle yaptım aradım ve sordum cumartesileri iş günü olarak saydıklarını söylediler. Yani siz merak etmeyin elden teslim ettiyseniz HP gün konusunda üç kağıt yapmıyor ama kargoyla gönderirseniz vay halinize kayıttı yok ver onay yazısıydı derken istedikleri günü yazıyorlar. Kısacası cumartesi günlerinide sayın kesinlikle.

    quote:

    mcftr

    şimdi benim makine dolu dvd ve cd leri boş olarak gorup formatlamak istiyo. arastırdım servise getirmeniz gerekiyo diyo. format falanmı atarlar acaba? hafızayı bosaltıyımmı? yüklediğim programlar silinir mi?


    Verilerinin tamamını yedeklemen gerekiyor içinde önemli bir veri yoktur diye bir yazı alıyorlar senden ve her ne olursa olsun mutlaka format atılıyor. Muhtemelen dvd-rw cihazını değiştirirler şu ana kadar 2 arkadaşım dvd-rw değiştirtti HP den ikisinde de yerine düzgün takamamışlardı şansına artık.

    Alıntıları Göster
    quote:

    Orjinalden alıntı: DoKuZuNCuKaPI

    Elden teslim ettiyseniz HP gün konusunda üç kağıt yapmıyor


    Ben elden teslim ettim her seferinde bilgisayarımı; Ya cumartesileri hakikaten iş günü sayılmıyor, ki sana aksini söylemişler, ya da HP üçkağıt yapmak için elden teslim, kargo falan ayırmıyor, önüne gelene geçiriyor :)
    Sen soruyu elden sormadığın için sana üçkağıt yapıp yanlış bilgi vermiş olmasınlar :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gmduncanidaho

    quote:

    Orjinalden alıntı: DoKuZuNCuKaPI

    Elden teslim ettiyseniz HP gün konusunda üç kağıt yapmıyor


    Ben elden teslim ettim her seferinde bilgisayarımı; Ya cumartesileri hakikaten iş günü sayılmıyor, ki sana aksini söylemişler, ya da HP üçkağıt yapmak için elden teslim, kargo falan ayırmıyor, önüne gelene geçiriyor :)
    Sen soruyu elden sormadığın için sana üçkağıt yapıp yanlış bilgi vermiş olmasınlar :)

    Alıntıları Göster
    quote:

    Orjinalden alıntı: gmduncanidaho


    quote:

    Orjinalden alıntı: DoKuZuNCuKaPI

    Elden teslim ettiyseniz HP gün konusunda üç kağıt yapmıyor


    Ben elden teslim ettim her seferinde bilgisayarımı; Ya cumartesileri hakikaten iş günü sayılmıyor, ki sana aksini söylemişler, ya da HP üçkağıt yapmak için elden teslim, kargo falan ayırmıyor, önüne gelene geçiriyor :)
    Sen soruyu elden sormadığın için sana üçkağıt yapıp yanlış bilgi vermiş olmasınlar :)



    Tekerleme gibi olmuş yazın dostum Ben eminim cumartesilerin iş günü sayıldığından rahat olun ama aldığı yer vasıtasıyla yada kargoyla gönderenlerin durumu vahim. İstanbul'da bir akraban yada tanıdığın olacak hp ye tek çözüm bu anlaşılan.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DoKuZuNCuKaPI

    quote:

    Orjinalden alıntı: gmduncanidaho


    quote:

    Orjinalden alıntı: DoKuZuNCuKaPI

    Elden teslim ettiyseniz HP gün konusunda üç kağıt yapmıyor


    Ben elden teslim ettim her seferinde bilgisayarımı; Ya cumartesileri hakikaten iş günü sayılmıyor, ki sana aksini söylemişler, ya da HP üçkağıt yapmak için elden teslim, kargo falan ayırmıyor, önüne gelene geçiriyor :)
    Sen soruyu elden sormadığın için sana üçkağıt yapıp yanlış bilgi vermiş olmasınlar :)



    Tekerleme gibi olmuş yazın dostum Ben eminim cumartesilerin iş günü sayıldığından rahat olun ama aldığı yer vasıtasıyla yada kargoyla gönderenlerin durumu vahim. İstanbul'da bir akraban yada tanıdığın olacak hp ye tek çözüm bu anlaşılan.

    Alıntıları Göster
    O da çözüm değil.. Hala paramı bekliyorum. 1 Haftaları kaldı, Ocak'ta gidiyorum direk tüketici hakları derneklerine




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gmduncanidaho

    O da çözüm değil.. Hala paramı bekliyorum. 1 Haftaları kaldı, Ocak'ta gidiyorum direk tüketici hakları derneklerine

    Alıntıları Göster
    oncelıkle gecmıs olsun bende hp pavilion kullanıcısıyım lcd ekran hareket ettıkce makına donuyordu servıse verdım 30 ıs gunu gectı ve yenı cıhaz talep ettım.sımdı yazdıklarını okuyunca ıcıme kotu bır hıs dutu sımdı ben yenı cıhaz alamazmıyım cevap verırsen sevıırm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exodus-79

    oncelıkle gecmıs olsun bende hp pavilion kullanıcısıyım lcd ekran hareket ettıkce makına donuyordu servıse verdım 30 ıs gunu gectı ve yenı cıhaz talep ettım.sımdı yazdıklarını okuyunca ıcıme kotu bır hıs dutu sımdı ben yenı cıhaz alamazmıyım cevap verırsen sevıırm

    Alıntıları Göster
    Yeni cihazı alırsın onda sorun çıkarmıyorlar en fazla 2 hafta sürer alman. Ama o da bozulacak neticede kronikleşmiş sorunları var dv6000'lerin. Neyse bakalım hayırlısı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DoKuZuNCuKaPI

    Yeni cihazı alırsın onda sorun çıkarmıyorlar en fazla 2 hafta sürer alman. Ama o da bozulacak neticede kronikleşmiş sorunları var dv6000'lerin. Neyse bakalım hayırlısı.

    Alıntıları Göster
    quote:

    Orjinalden alıntı: DoKuZuNCuKaPI

    Yeni cihazı alırsın onda sorun çıkarmıyorlar en fazla 2 hafta sürer alman. Ama o da bozulacak neticede kronikleşmiş sorunları var dv6000'lerin. Neyse bakalım hayırlısı.



    bugun aradılar yenı cıhaz verecekler 10 gun ıcınde dv6640et verecekler bunların neyı sorunlu bıraz acıklarmısın arkasım hevesımde kursagımda kaldı bu arada :(




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.