Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6100ST (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
10.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arka kapağın dişleri derken??? benim kutudada hp bantı vardı kablolar pil falan heps poşetliydi sıkıntı yok orda. arka kapaktada jelatin vardı klavye arasındada bez vardı. sadece ekranlarda jelatin yoktu o da normaldir heralde.
    kardeş bios güncellemesini 2 kere yaptım ya. hatta hp support asistanı çalıştırıdm güncelleme yok dedi. hp nin kendi sitesindende yaptım güncellemeyi. 1 tane bios güncellemesi vardı zaten onu yükledim. sen nasıl yaptın.??
  • ff

     HP Pavilion DV6-6100ST
  • evet kardeş kutu bendede aynı bende o bantları açarken baya zorlanmıştım:)) sorun yok o zaman.
    ama şu bios güncellemesinide bi anlatıversen?
    ayrıca kaskoladım ürünü çok teşekkürler bilgilendirdiğin için....
  • 338 mi ben 5 mb bi dosya yükledim hepsi o kadar :))
  • http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-100034-1&cc=tr&dlc=tr&lc=tr&os=4063&product=5116358&sw_lang=


    4.69 mblık dosyaymış.adıda sp 55068 nolu dosyla. zaten bios sayfasını açınca bir tane var oda güncel olan... kasko işini ben 25.gün yaptım fakat geçersiz sanırım benimki :) sana hayırlı olsun kardeşm... bu arada belki diyorum amerikada iade edilen ürünleri tekrar sıfır kutu yapıp türkiyeye göndermiş olabilirler :)

    yada şuda var,bazı pclere ram ekleyip yeni model altında göndermişte olabilirler.

    nyse ne işte altık artık,performansı çok güzel,çatır çatır açıyor herşeyi...oyun konusunda ise kardeşim 64 bit miş kart,yani yapabilcekleri kısıtlı bir kart.sonuçta oyun pcsi bu fiyata olmaz zaten.illaki kısacaklar biryerden.. ayrıca kartta en iyisi olsa bile bu seferde işlemci i7 olması lazım ve ramda 6 -8 arası olması lazımm.. ne kadar ekmek o kadar köfte demişler :)
    fatihsen06@hotmail.com eklersen ordan hızlı devam ederiz...




  • bu arada benim fotoraf makinesinde 12 mp çektiğim resimlerin boyutu 6 - 10 mb arası değişiyor.klasöre girdiğim zaman saniyeler içinde hepsi önizlemeya alıyorum açıyor.... yani beklemek yok :) bazı laptoplar bekle allah bekle önizleme için... hızlı ürün,kasası zaten mükemmel.kablosuzu 3 3.5 m var galiba,arkadaşın casperi 2 m var yada yok :)
  • Bende bugün itibariyle sipariş verdim inşallah bi problem çıkmaz gelen ürün ile ilgili
  • kardeş ürün gelsidiğinde izlenimlerini bizimle paylaşırsın. özellikle ar kapakta koruyucu bant varmı yokmu, ekranda jelatinler varmı, hoparlör kapağı sende nasıl bide en önemlisi fan sesi sürekli varmı???
    teşekkürler....
  • evet bende merak içindeyim...
  • arkadaşlar bu kurtarma diskini oluşturmak için nasıl dvd almam gerekiyor harici hdd bağladım pc donanımınız inceleniyor dedi flash disk, dvd ve dvd lb birin seçin diye bir menü çıktı ama hiç bir şey seçmeme izin vermedi yarım saat bekledim sonra kapattım tekrar girdim yine aynısı oldu. acaba harici hdd kurtarma diski yapılamıyor mu?
  • arkadaşım normal dvd alcaksn 4 tane.kaliteli olsun princo,phlips,verbatim gibi. harici diskte ve usb belleğe olabilir fakat onların başına birşey geldiği zaman bidaha dönme şansın yok.bir darbeyle ölüyor harici diskler felan,virüs girersede bitiyor... adımları tek tek yap 1 saat kadar sürüyor cdleri yazmak.bilgisayarıma girince recovey kısmına dokunma hiç,kullanma kılavuzunda recovey cdsi nasıl yapılır yazıyor,tek hakkın var unutma,fişi takılı olsun pcnin yazarken...
  • Arkadaşlar merhaba. Ben de dün bu modelden alarak aranıza katıldım. Ama klavyemde şöyle bir sorun var. Sol üst taraftaki tuşlardan takırtı geliyor yani diğer tuşlara bastığımda çok zayıf bir ses gelirken 2-3-4-5-6-7-8, f2-f3-f4-f5-f6-f7-f8-f9, e-r-t-y tuşlarına basınca altındaki siyah kısım da hareket edip ses yapıyor. Sizde aynı sorun var mı, ne yapmamı önerirsiniz?
  • Merhaba arkadaşlar. Bana ürün geldiğinde hava karlı ve soğuktu. ilk hp siyah kutusunda sanki jelatin açılmış gibi bir hisse kapıldım çünkü hemen açıldı jelatin ve altında açılmış izleri vardı gibi. Sonra içinden ürünü çıkardım beyaz bir kabı vardı ve yine jelatin vardı fakat o jelatin hiç açılmamış çok zor açtım. Laptopu açtığımda içinde sadece siyah bir koruyucu vardı hiç biryere yapıştırılmamış öylece duruyordu. Sanırım ilk kutuyu açmalarındaki düşünce acaba içindekiler tammı batarya mevcut mu kutuda diye kontrol amaçlı açılıp bakıldığını düşünüyorum, ama laptop açılmamış hiç o konuda eminim. Sol üst köşede açıklık yok ama hoparlör kısımlarında bağlantı noktaları gözüküyor. Format cdsi yok bendede yazdırmak lazım malum. Bios güncellemesi yaptım bende. Fan sesi devamlı yok ama ısınınca başlıyor tabiki fan. Resimleride en kısa zamanda paylaşıcam arkadaşlar. Bu arada hepsiburada artık satılmıyor ürün.




  • teşekkürşer arkadaşım bilgiler için...makine güncelleme yapınca o fan sürekli çalışıyor emin ol :) ekrarnın arkasında korucuyu şeffaf film yokmuydu ? şu hoparlör kapağının sol kısmını resmini çekip koyarsan güzel olur :)
  • arkadaşlar hepsiburadadan almış olduğumuz dv6-6100 st lerde office programlarını nasıl kuracağız ben pc de yüklü olan office 2010 u kurdum ancak güvenlik anahtarı istedi internetten bir güvenlik anahtarı buldum ancak geçici olarak açtı sanırım deneme süresi süre dolunca kapanacak. orjinal güvenlik anahtarı yokmu bu makinalarda.
  • Öncelikle şunu belirteyim alete Windows 7 Ultimate yüklemeyi düşünenler ya yüklemesinler ya da çözülmesi imkansız driver sorunlarına hazır olsunlar. Denemediğim yol kalmadı ama nafile. HP yi aradım telefonla. Teknik Ekiple yaptığım konuşmada bu modelde Ultimate driver desteğinin olmadığını açıkça söylediler. Ancak ben uzun uğraşlar sonucu Parmak izi okuyucusu hariç hepsini tanıttım. Parmak izi okuyucusu kullanmaytacaksanız biraz da zamanınız varsa ultimate geçebilirsiniz. Ben ultimate den vazgeçtim. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakytu -- 28 Şubat 2012; 11:15:24 >
  • Bedir arkadaşım o fiyata o pcyi almak tam anlamıyla saçmalık... daha bir kaç hafta öncesine kadar hepsiburada o ürünü 1.500 1.600 arası satttı... o ürünün ekran kartı biraz yüksek ama orta seviye diye geçiyor... 2000 2100 arası parayı o pc ye vermektense daha üst model i7 li pcler alabilirsin.kesinlikle alma... ayrıca 4 gb ddr3 1333 1066 mhz ramların fiyatı 40 - 60 lira arası... ram taktırmak ucuz bugunun koşullarında...

    w7 premıum bence ev kullanıcısı açısından 10 numara,arkadaşın laptopta w7 basic var rahatlıkla berbat diyebilirim... ultimate bütün özellikleri açık olan sistemi sanırım yada pro olandan bir önceki... hp nin sitesinde sadece premıum 32 ve 64 bitlrin driverları var.fazla kurcalamamak lazım :)

    office programını orjinal almıcaksan arkadaşım korsan bir cd alırsın ve zaten içinde crack verirler sana,o konuda bir pc ile uğraşan dükkana gitmen yeterli olacaktır...

    Bende bir soru sormak istiyorum, şu an ram puanı 7.2 gözüküyor windows derecelendirmede. şimdi ben 4 gb daha ram alsam performans açısından bir fark görür müyüm ??? yada ekran kartının performansı artar mı dostlar ne dersiniz ???? yada gereksiz mi 4 gb neyine yetmiyor diyenlerden misiniz ? :) şu an boştayken % 37 bellek kullanımı... işlemci ise % 01...




  • bende pavilion dv6-6100st markalı bilgisayarı aldım ve parmak taramayı koydum fakat hangi siteye girsem parmagımı taramamı istiyor nasıl halledebilirim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.