Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6100ST (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
2
Favori
10.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • format cdsi felan vermiyorlar kendin yapacaksın 4 dvd alıp.bende sadece ekranı açtığımda siyah bir bez çıktı o kadar.başka birşey yoktu.seninki nasıldı ?
  • Bende de aynı şekilde siyah bir bez ve ekran çerçevesinde jelatin vardı. Format cd'sini yani recovery'sini içindeki program yardımıyla dvd'ye çekiyosun ve bu yalnızca bi defa yapılabiliyor. Kanımca fiyat - kalite oranı çok iyi olan bi marka. Bende dv6 3040 st almıştım Gkartı AMD HD 5650 DX11 destekli, en yeni ve en iyi grafiklere sahip oyunları sorunsuz, kasmadan, rahat bi şekilde oynuyorum. Yalnızca biraz ısınıyor ama rahatsız etmeyecek derecede.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz025 -- 3 Şubat 2012; 1:48:46 >
  • kardeş bu recovery diskini nero programı ilemi dvd ye yazayım yoksa kendi programı warmı_?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatihsen06

    format cdsi felan vermiyorlar kendin yapacaksın 4 dvd alıp.bende sadece ekranı açtığımda siyah bir bez çıktı o kadar.başka birşey yoktu.seninki nasıldı ?

    Bendede aynı şekildeydi hepsiburada.com'u aradım sözde bana geridönüş yapacaklardı ha yapıyorlar ha yapıyorlar:) neyse sağlık olsun güzel pc bu arada webcam görüntü kalitesi çok iyiymiş ayarlarında problem vardı hal ettim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Keremim1

    kardeş bu recovery diskini nero programı ilemi dvd ye yazayım yoksa kendi programı warmı_?

    Bilgisayarın kendine ait olan recovery manager programıyla 4 - 5 dvd'ye veya sana izin verdiği depolama birimlerinden birine recovery'ni oluşturabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deniz025

    quote:

    Orijinalden alıntı: Keremim1

    kardeş bu recovery diskini nero programı ilemi dvd ye yazayım yoksa kendi programı warmı_?

    Bilgisayarın kendine ait olan recovery manager programıyla 4 - 5 dvd'ye veya sana izin verdiği depolama birimlerinden birine recovery'ni oluşturabilirsin.

    tamam teşekkür ederim sonkez bide bu pcme xp kursam bana sorun yaratırmı? windows 7 çıktığından beri hiçsevmedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Keremim1

    quote:

    Orijinalden alıntı: deniz025

    quote:

    Orijinalden alıntı: Keremim1

    kardeş bu recovery diskini nero programı ilemi dvd ye yazayım yoksa kendi programı warmı_?

    Bilgisayarın kendine ait olan recovery manager programıyla 4 - 5 dvd'ye veya sana izin verdiği depolama birimlerinden birine recovery'ni oluşturabilirsin.

    tamam teşekkür ederim sonkez bide bu pcme xp kursam bana sorun yaratırmı? windows 7 çıktığından beri hiçsevmedim

    xp kuracaksan direk çöpe atabilirsin cihazı.. yada biriyle takasa gir.. t4200 gibi işlemcili bir bilgisayar alırsın ona kurarsın.. yoksa mavi ekran ve performans düşüklüğü kaçınılmaz.. yeniliğe açık olmak gerekir..




  • dün gece aradım demiştim hepsiburadayı cevağ şu şekilde geldi :

    Sayın Müşterimiz, Sorun olduğunu düşünüyorsanız Site üzerinden benim sayfam bölümüne girdiğinizde arıza-iade-değişim formu bulunmatadır.Bildirim formunu doldurmanızı rica ederiz bu sayede size bir kargo kodu gönderimi sağlanacaktır ve o kargo kodu ile tarafımıza ücretsiz olarak gönderim sağlayacaksınız bu sayede işlemleriniz başlatılacaktır. Saygılarımla... Siparişiniz ile illgili başka bir sorunuz varsa bize aşağıdaki linkten mail gönderebilirsiniz:http://www.hepsiburada.com/musteri.aspx?sid=1 Hepsiburada.com' u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

    bu arkadaki koruyucu bant felan ile bir açıklama yok gördüğünüz gibi,artık günahları boyunlarına ne diyim :)

    ÖNEMLİ !!!!!!!




  • pc yi aldığınızdan 15 gün içerisinde ücretsiz 1 yıl kasko yapıyorlar..yeni alan arkadaşlar bunu hemen yapın... xp konusu sıkıntılı,bende pcyi aldığım ilk hafta alışamamıştım w7 ye ama sonradan çok rahat olduğunu anladım.artık xp devri kapandı,w7 den aşağısı kurtarmıyor :) arkadaş doğru söylemiş eğer xp kurcaksan çöpe at gitsin pc yi.... ayrıca xp kurarsan pcnin driverlarını bulamazsın,çünkü hp nin sitesinde sadece w7 64 yada w7 32 bit driverları var...

    recovey olayı ise kullanım kılavuzunda yazıyor nasıl yapılacağı. bana 4 dvd istemişti. kendisi otomatik yapıyor neroya felan ihtiyaç yok... tek hakkınız oluyor yaparken aman dikkat...
  • arkadaşlar müthiş bir çözüm buldum oyun performansı için.pc otomatik olarak intelin kartını gördüğü için performasn düşüklüğü vardı. şimdi yapacağınız şey şu. pc yi kapatıp hp logoso gelince f10 basıp biosa girmek.ordan iki yada 3 kere sağ gidip dinamik yazan ekran kartı ayarı fixed yapacaksınız.sonra bilgisayarıma sağ özellikler diyip sistem puanlamasını tekrar çalıştırcaksınız. benim grafikler 5.3 idi oyun grafikleride 6.3 idi. şuan ikiside 6.5 oldu. 1.2 puanlık artış var.ve ayrıcahttp://www.systemrequirementslab.com/cyri/ sitesine girince önceleri ıntelin kartını görüyordu ve hiç bir oyun için olumlu bakmıyor idi.şuan girdim baktım bizim ekran kartı amd radon hd 6490m yi görüyor.ordan istediğiniz oyunu seçip kaldırıp kaldırmayacağını görebilirsiniz. batırfayf 3 için minimum gereksinimin üzerinde gözüküyor.cyris 2 için full oynayabilirsiniz yazıyor,yine aynı şekilde cod mw3 içinde en son ayarda oynanabilir yazıyor...cyrisi tekrar yüklicem :) nfs ruun oynanmıyor ekran kartını çok yüksek istiyor,ama nfs shift 2 yi yine son ayarda oynayabilir yazıyor... bunu kesin yapın,şimdi oyunlara girip denicem tek tek,tekrar yazarım dostlar... pc şimdi kulanmaya hazır diyebiliyorum ya süper :)




  • evet şimdi pes 2012 ve cod mw3 ü açıp denedim.pes aynı akıçılık var. ama cod mw3 ü önce tüm ayarları extra yaptım ve akışta sorun yok ama bu gölge,bide başka seçenekleri aktif yapınca çatışmalarda biraz zorluyor.ama extra da o gölgeleri kapatınca hiç kasma olmadan oynanıyor... hıgh dediğimiz yüksek seviyede ve tüm o gölge vs.ayarlar bölümündeki tüm ofları on yaptım ve hiç sıkıntı olmadan oynadım..daha önce ayarları yapmadan önce gölgeler felan kapalı orta seviyede oynuyor idim oyunu.şuan gölgeler ( shadov ) açık ve o menüdeki tüm ayarlar açık şekilde ve high seviyede oynuyorum...
    biraz önce kuaförde iken telden foruma girip kurcalıyordum ordan buldum. kesinlikle yapın dostlar. cyris 2 yüklü olan varsa ise dediğim ayaları yapıp oynarmısınız ? şimdi ben kurmakla uğraşmayım 1 saat :)
  • ya arkadaşlar akıl verin bu cihazı alıyımmı şikayet var.comda millet yağdırıyo ama kasa hoşumada gidio kararsız kaldım kullananlarda yorum yapsa çok sevinirimmmm
  • eğer ev kullanıcı isen 10 numara alet.fakat yok ben oyun oynıcam dersen ekran kartı zayıf biraz. ama şuan fiyatı dolar endeksli düştü 100 tl kadar,şu şikayet yerinin linkini verir misin.daha önceki sayfada yorum yazdık baya.uğraştırma bizi. kasası zaten bunu cezbeden unsur,oyun derdin yok ise al,pes 2012,cod mw3 oynayabılırsın.ama batırfayf felan zor.
  • ARKADAŞLAR DV6-6010ST LL044EA CİHAZDA USB 3.0 YOKMU BUGÜN İNCELEDİM İÇİ MAVİ GİRİŞ YOKTU SATICIDA YOK DEDİ AMA HIZLIAL DA VAR YAZIYOR??????
  • içi mavi olmaz ki zaten ? yükseklik olarak biraz büyük o kadar. dv6 6000 ve dv7 serilerinin hepsinde usb 3 olması lazım. olmasada ne fark eder oda ayrı bir konu.
  • f5 tuşu bunda ne işe yarıyor anlamadım. normalde sayfayı yenileme tuşu değil mi f5:)) bunda hiç bir işe yaradığını görmedim
  • ben o dediğini çoktan yaptım kardeş fixed yaptıydım zaten ama yinede kasıyor:)) tamam puanlarda artış oldu ama nafile. crysis kasıyor yine diğer oyunları denemedim daha.
    bence sıfır bir bilgisayarda ekranın kenarlarında jelatin, arka kapakta jelatin v.s mutlaka olmalı ben gerçekten şüpheliyim. iade edilen ürünü gönderdiler diyede aklımdan geçirmiyor değilim yani. çünkü malum bende fan sesi sürekli var.
    kasko olayını nasıl yaptırcaz ben alalı daha gün oldu. nereyle irtibata geçicez?
  • kardeş dediğin siteye girdim kaldırabileceği oyunlara baktım crysisi denedim bende ses kartıyla biosun yanında '' en son bios güncellemesi için buraya tıklayın'' yazıyor. '' son ses kartı sürücüleri için buraya tıklayın'' yazıyor. acaba güncel değilmi benim ki. sizdede öyle yazıyor mu bakabilirmisiniz??
  • crysis kasmamaya başladı artık güzel oynanıyor nasıl oldu bilmiyorum ama fan hiç susmuyor o oyunu oynayınca sizdede öylemi. çok aşırı ısınıyor bilgisayar
  • fn + f5 e basarsan çalışıyor o tuş ve diğer F ler...bıos güncellemesini yap bende gözükmüyor ses yada başka birşey driveri.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.