Şimdi Ara

Hoşçakal; Cassio de Souza Soares Lincoln

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
6.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Hoşçakal; Cassio de Souza Soares Lincoln


    Elbirliğiyle bitirilmiş yıldızın hikayesi...

    Önce malum cemaat kişileri yüzünden jardel, sonra terim yüzünden felipe, sasa iliç, ribery derken şimdide hastası olduğum Lincoln.

    Öncelikle lincoln sevgimin galatasaraya gelmeseiyle başlamadığını, çoğu kişi gibi onu Türkiyede tanımadığımı belirtmek istiyorum. (kendisini delgado, tello ile falan karşılaştırıp lincoln bunlardan daha dandik diyenler bile vardı, üstelik bazıları spor yazarları adında bişeyler yapmaya çalışan dangalaklar sürüsü)

    Almanyada maçları izlerken bir futbolcu dikkatimi çekmişti. Stadda seyircileri 5 dakika yerinde oturtmayan, kendi ceza sahasından çıkardığı topla anında rakip kalaeye çalımlarla, verkaçlarla giden, aynı dakikada kendi sahasında kullanılan korneri çıkarıp, rakip ceza sahasında korner kullanan, tempolu, koşan bir 10 numara izliyordum. (rıdvan dilmen dahil, verdiği roportajda ibb nin teknik adamı avcı ve bazı spor yazarları şu cümleyi kullanıyordu, hasta oluyordum. "artık futbolda alex, lincoln, delgado gibi 10 numaralara yer yok. Yahu lincolnun bu grupta işi ne! hiç mi izlemediniz daha önceden kendisi! Bu 3 10 numaranın değişik özellikleri olduğu gibi lincolnun en büyük özelliği, koşması, pres yap*ması, top çalması. örneğin alexin özelliği skorer olması ise lincolun özelliğide temposu. Alex en iyi olduğu dönemde dahi lincolnun h.berlindeki temposunu yakalyamadı, bunlar hepsi farklı futbolcular neyse)

    Ezeli rakibimiz fenerbahçeye kadıköyde 2 gol atıp, spiklerin "almanyanın en yetenekli futbolcunu durduramadık" sözü beni daha çok sevindirmiş, kendisine daha çok sempati duymuştum.

    Daha sonra malum taraftar olayları yönetimimii bir 10 numara arayışına itti. A. sezginin dediğine göre riquelme, lincoln, jununho, d. bournetta arasından bunu seçmişiz. Duyduğumda inanmaıştım, olmazdı, ne işi vardı bu lincolnun burada. Konya, Sivas gibi iğrenç stadlarda mı oynayacaktı almanyayı bırakıp, yoksa kadrizimin son temsilcisi olan erdoğan arıca gibi hayvanların saldırısına uğrayacağı bir yere mi gelecekti!

    İnanamamıştım ama geldi. İlk 4 maçında şov yaptı. uzaktan şutları, çalımları, asistleri, taki o malum 5. haftaya kadar. O olaydan sonra o yıl lincolnu kaybettik.

    Sonraki yıl, teknik adam değişmiş, kewel, baros, lincoln ve arda gibi yldızları aynı takımda buluşturacak, muhteşem bir kadro oluşturulmuş, ama başlarına malesef skibbe gibi deneyimsiz bir adam getirip malum elenme olayını yaşamaıştık. Ama sonradan sevgi ortamında lincoln lige damgasını vurmuş, gol ve asistleri ile şov yapmıştı. üstelik avrupa dahil!

    2. yarı lanet belli başlı bazı gazetelerin nedenini anlayamadığım yayınları (burdan bir çift sözü hürrüyet gazetesine yapmak istiyorum, utanmadınız mı hergün lincoln haberi yapmaktan! dün 6 bavul, 5 gün izin adlı haberiniz bugün 10 bavul, 7 gün izin isteme haberine dönmüş, Allah belanızı versin diyorum efendim.) neyse, sonradanda malatya maçında oynatılıp sakatlanması, kırmızı kart falan derken formundan düşen takımımız o yokken puan alamamsı, hedef oklarını skibbeye doğrultmuştu.

    Aynı metalist maçında yaptığımız gibi, ligin sonuncusu kocaelisporu küçümseyip, ilk golü atmanın rehaveti ile ilk yarı iğrenç bir futbol oynadığımız, ikinci yarı kocaelinin attığı gollerle noluyoz lan diyip tek kale oynadığımız ama kontrolarla yedeğimiz maça bakalım, ilk yarı takım olarak rakibi sallmayan düzende, skibbenin kovulacağını hissettği maçada lincoln 2. yarı damgasını vurmuş;

    -Penlatı yaptırıp, Gol atmış ve asist yapmıştır en önemliside takımı rakip ceza sahasında tutmuştur...Sonra yenilgi ile beraber malum olaylar...

    Sonra yönetim olarak haklı sebebplerle teknik adamı gönderip yerine efsane kaptan ayağıyla önceden şartlanmış, gelmeden önce ben olsam ardayı hemen kaptan yapardım, "lincolnunda takıma almazdım" diyen, maçlarda köpek gibi futbolcuları ıslıklayan (bi rahat bırak be adam, oynasınlar), rakibin öne geçtiği maçlarda kewel ı çıkarıp, m. güven gibi birisini oyuna sokan, roportajlarında adam gibi cümle kuramayan bir adamı başa getiriyorsun.

    Sonra lincoln falan diyorsun, adamı ateşe atıyorsun. (ben ilk defa kewel ı geçen eskişehir maçıonda. m. güğvenin yerine çıkarken bozulduğunu farkettim) adamı bitiyiyorsunuz, helal olsun size.

    Performanı düşük olan lincolnun hamburg deplasmanına bakıyoruz. Golü attığımız pozisyonda, kendi ceza sahamızdan, adrese telim uzun pası ardaya veren lincoln, o pas yerine gitmeden rakip ceza sahasına koşup, ardaya verdiği pasa dokunup, pozisyonun gol omasını sağlayan lincoln. 10 kişi kaldığımız maçta, nondayı oyunda tutan, karanı ve hasan şaşı oyuna alıup lincolnu çıkaran burdaki hamburg maçında attığımız gollerde pozisonlarda olan lincolnu 2-2 olunca yine lanet m.güvenle değiştirip (son dakikalarda bişey yapabilecek tek oyuncu lincoln, ölsüü bile bir pas verir, uzaktan şut çeker) ajma efsane ıslıkçı kaptan oyundan alıyor...

    Diycek söz bulamıyorum. Çok üzüldüm. Adanan polattan iyi bir yönetim anlayışı bekliyordum ama bülent olayı moralimi bozdu, kendisine güvenip gitti..transferlerimize bakıyorum.

    Lincolnu, kewel ı, baros u getiren, oliveriayı almak için çabalayan haldun üstünel ile, meirayı, de santicsi falan getiren bir adan sezgin, neyse çok ağır şeyler söylerdim ama...

    El birliği ile bu benim için çok önmli futbolcuyu daha bi,tirdik galatasarayımızda. Helal olsun bize. Şimdi seni tanıdığım kadarıyla bizi haklı olarak sildin lin coln, gitceksende rusyaya gitme o soğuk havada ve kötü sahalarda yapamazsın sen. Avrupaya gitde yine izleyelim seni.

    Kullanıcı adımıda kewel10ever olarak değiştireceğim. Seni sevmediğimden değil! bu pis olayları unutmak istememden yapacağım bunu.

    Bu adamın son zamanlarda bozuk atmasının sebebi malum olaylar, dakika 60'ta yerine mehmet güven'in alınmasıdır. Doğal olarak alınmıştır o da. yani tamam hadi benden vazgeçtin de bu mu kurtacak takımı? şeklindedir bütün isyanı...

    artık kimi alırsa alsınlar yeri doldurulamayacak aslandır.

    Hoşçakal; Cassio de Souza Soares Lincoln....

    lincoln10ever - taraftar yazısı-
    (iş yerinden aceleyle yazdım, devrik cümle ve eksik harf hataları için özür dilerim....


    Birkaç arkadaşımın yazılarınıda benimkinin altına eklemek istiyorum;


     Hoşçakal; Cassio de Souza Soares Lincoln

    ------------------------------------
    adnan napıcaz, şampiyonlar ligine kalamadık, para lazım, projelerimiz patladı

    - topçu satıcaz adnan, maaşı yüksek olan, para eden topçuları satıcaz.

    - haklısın adnan. lincoln, meira elden çıkarsak yeter.

    - adnan, lincoln böyle oynarken satarsak taraftar bizi ipe çeker, uygun ortamı hazırlayalım.

    - tamam adnan, haklısın. önce, skibbe'nin istifa etmesine çalışalım, olmadı kovarız.

    - yerine, kukla niyetine kullanacağımız biri lazım. efsane birini meze yapmak lazım.

    - adnan, hagi ve bülent korkmaz dışında kimse bizi idare edemez. birini alalım.

    - alalım da adnan, hagi ben bu şartlarda bu oyuncuların satılacağını bilerek gelmem diyor.

    - o zaman bülent'e gaz verelim, evladımızsın diyelim, o varken ikisini de satarız.

    - aha bordo maçında meira ıska yaptı hemen satalım adnan.

    - adnan, tamam da lincoln için bülent'in araya girmesi lazım. söyle delirtsin, küstürsün lincoln'ü.

    - tamam adnan, iki oyundan alsın yeter zaten, o da küser, satışına taraftar oh olsun der, yırtarız.

    - lan ya uyanırlarsa adnan.

    - yok uyanmazlar, büyük kaptan derler, hagi böyle miydi derler, yırtarız rahat ol.

    koskoca galatasaray'ı yönetemeyenler, orta yerde kumpanya çeviyor. yersen diycem ama yediğin çok belli. lincoln iyi futbolcudur.
    --------------------------------------

     Hoşçakal; Cassio de Souza Soares Lincoln







  • Arkadaşlar kullnıcı adımı "kewell7ever" olarak değiştirmek için kime mesaj atmalıyım acaba! yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler, eksik olmayın.
  • Futbolcu aldığımızı sanıyordum meğer bir androidmiş!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: lincoln10ever

    Arkadaşlar kullnıcı adımı "kewell7ever" olarak değiştirmek için kime mesaj atmalıyım acaba! yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler, eksik olmayın.


    kewel ada nazar değdirirsin değiştirme o nicki
  • sabri55ever olsun senin nick.
  • her gelen 10 numarayı hagi ile kıyaslamasak sorun olmazdı baksalar bi alex,delgado her maçta mucizelermi yaratıyo..bülent konusuna değinmeye gerek yok ben hayatımda bukadar beceriksiz bi galatasaray td görmedim..
  • çok güzel yazmışsın
  • Defol lincoln. İnşallah dönüşün olmaz ve senin karakterinde biri inşallah bir daha kulübe girmez.

    lincoln10ever;
    başkasının konuna mesaj yazmaması veya senin istediğin gibi yazmasıdiye bir şey yok. burası şahsi blog değil, forumdur. kurallar çerçevesinde isteyen istediği yere istediğini yazar !
  • Nickinede, Lincolnede güle güle.
    Sana tavsiye fazla heyecan ve sinir kalbe iyi gelmez. Bu genç yaşında dikkat et.
  • Adamın umrunda da değildir açıkcası o sadece aldığı paraya bakacak. Bugüne kadar hangi maçını kurtardı bu büyük oyuncu. Ne verdi takıma? Bir ara bu sene basında oynar gibi oldu sonra yine arazi. Takımı karıştırıp huzursuzluk yaratmak büyük oyunculuğa sığar mı?
  • Lincoln10ever sus gelmiyim oraya

  • quote:

    Orjinalden alıntı: serseri

    Adamın umrunda da değildir açıkcası o sadece aldığı paraya bakacak. Bugüne kadar hangi maçını kurtardı bu büyük oyuncu. Ne verdi takıma? Bir ara bu sene basında oynar gibi oldu sonra yine arazi. Takımı karıştırıp huzursuzluk yaratmak büyük oyunculuğa sığar mı?

    ya yukarıdaki yazımı okumamışsın yada lincolnu takipip etmemisin hele hangi maçı aldı dediğin yorumun çok sıra dışı gerçekten! Bu sezon o varken ve yokken aldığımız/kaybettiğimiz maçlara bir bak istersen. ben sana bu sene değil, kötü olduğu geçen sezondan en az 3 maç sayarım onun tek golüyle 3 puanı aldığımız rize, ibb, gençlerbirliği maçlarını.

    para tabikim alacak, büyük futbolcu, bu konularda neden çenemiz düşer anlamıyorum. Adam müslüman bir kültüre, sivas, konya gibi iğrenç stadları olan bir ü-lkeye, maçları dünya tarafından takip edilmeyen bir ortama gelecek! az mı para alacak! neyse....

    Sözleyecek söz bulamıyorum msize, en iyisi en üsteki mesajımı baştan sona okuyun.




  • tutmayin kucuk enisteyi saliverin gitsin
  • lincoln10ever

    Konunu mahvetmek gibi bir isteğim yoktu. Sadece bir espri yaptım ama olayı nerelere getirdin.

    Ama anlıyorumki bu konuyu açma isteğin görüşlerini belirtmek değil insanlarla tartışma yaratmak olduğudur.

    Neyse seninle tartışmak gibi bir niyetim ve isteğim yok, olamazda zaten.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: metinyurdaer

    lincoln10ever

    Konunu mahvetmek gibi bir isteğim yoktu. Sadece bir espri yaptım ama olayı nerelere getirdin.

    Ama anlıyorumki bu konuyu açma isteğin görüşlerini belirtmek değil insanlarla tartışma yaratmak olduğudur.

    Neyse seninle tartışmak gibi bir niyetim ve isteğim yok, olamazda zaten.



    Saçmalama allahşkına ya, ne demek insanalrla tartışma yaratmak için konu açtığımı, bu açtığım konudaki hangi cümleden anlıyorsun acaba! Bide utanmadan iftira atıyorsun.

    Espiri ile saçmalamyı karıştırısan ciddi bir konuda bende buna dur derim. Gerekenleri yazarım. Zaten benimle haksızsanız tartışamazsınız buna birikiminiz yetmez ama ben haksızsam yine tartışamayız o zaman özür dileri gönül almasınıda bilirim.

    Şu konuyu fazla amacından saptırmazsanız sevinirim, birde iftira gördük ya yuh artık ya.




  • Ulan lincoln10ever. Seni severimde gazı fazla kaçırıp bizimkilere saldırdın. Bak burada fenerliler duruyor onlara kalayla aslanım. Pala var bitane bak ona yaklaş
  • Allahım yarabbim konu nereye geldi.

    Ulan nereden espri yaptık, yapmaz olaydım. Valla pişman oldum.


  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.