Şimdi Ara

Hoşçakal; Cassio de Souza Soares Lincoln (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
6.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • @lincoln10ever seninle aynı düşüncedeyim. bir günah keçisi aranıyordu. lincoln seçildi. adama hakaret eder gibi yedek bırakıldı. takımdan dışlandı.
    lincoln bu takıma ne vermiştir hangi maçları kazandırmıştır diyenleri allaha havale ediyorum. bu kadar kör olunur. o insanlarla sezon başından beri oynanan tüm maçları baştan sona tartışmaya hazırım. yürekleri yetiyorsa konu açsınlar. hatta bulalım maçları baştan izleyelim yorum yapalım. bunlar balık hafızalı. ya da tamamen şartlanmış insanlar. insan şöyle bi genel olarak lincolnün oynadığı ve oynamadığı maçların skorlarına baksa anlar ama ne desen boş.
    takımda ne entrikalar dönüyor, milletin haberi yok.
    bunlara uzaylı köle getirmen lazım. sezonda 50 gol 100 asist yapacak. öküz gibi koşacak ve tüm duyguları alınmış biri olacak. herşeye emredersiniz diyecek. ve para almayacak. öyle tatmin olur bunlar.
  • ya o lincoln ne yapmış diyenlere ne kadar sinir olduğumu kelimelerle ifade edemiyorum dostum. en son bitanesiyle tartışırken, baktım bana yaşımı soran çocuk çıkıyor. zaten ya bilgisiz, birikimsiz, ya kör cahile yada andaballıya anlatamazsın bazı şeyleri...

    lincoln bu sene ne yapmış diyenleri gördükçe bende yuhh diyorum dostum ya, bi bakalım belki hafızaları yerine gelir.

    2007-2008 sezonu 24 maç 8 gol 8 asist

    gelelim 2008-2009 sezonuna hazırlık maçlarında geçen sezonun etkileri hala devam ediyor gibi gözüküyordu fakat uefa grup maçında şeytanın bacağını kırdı son saniyelerde attığı gol ile uefa kupasına kalmamızı sağladı. sezon başladı ve bence verebileceği en büyük katkıyı verdi şöyle ki;

    1. hafta galatasaray 4 denizlispor 1: dakika 75' lincoln korner kullanıyor savunmadan dönen topu hakan balta gole çeviriyor. dakika 84' lincoln serbest vuruş kullanıyor barış gol atıyor. dakika 90' lincoln gol atıyor

    4.hafta galatasaray 4 kocaelispor 1: dakika 57' lincoln ceza sahası dışından nondanın önüne atıyor, nonda gol atıyor. dakika 82' lincoln no look pası ile kewella atıyor ve kewell topu ağlara yolluyor.

    5.hafta galatasaray 4 konyaspor 1: dakika 8' lincln yanındaki barosa pasını veriyor baros klas bir gol atıyor. dakika 51' lincoln gol atıyor. dakika 62' lincoln barosa uzun bir aşırtma pas veriyor baroş gol atıyor.

    7.hafta galatasaray 3 trabzonspor 0: dakika 32' lincoln korner kullanıyor seken topu servet gole çeviriyor. dakika 60' lincoln gol atıyor.

    9.hafta galatasaray 3 gaziantepspor 1: dakika 12' lincoln gol atıyor.

    10. hafta galatasaray 1 fenerbahçe 4: dakika 2' lincoln gol atıyor. dakika 15' lincoln serbest vuruştan gol atıyor fakat geçerli sayılmıyor.

    11. hafta galatasaray 2 istanbul bşb 0: dakika 39' lincoln korner kullanıyor kewell gol atıyor. dakika 83' lincoln gol atıyor.

    13. hafta galatasaray 3 hacettepe 1: dakika 58' lincoln serbest vuruş kullanıyor savunma oyuncusunun eline çarpıp penaltı oluyor, baroş gol atıyor.

    14. hafta galatasaray 3 ankaragücü 0: dakika 61' lincoln ceza sahasının içinde buluştuğu topu barosa bırakıyor ve baros gol atıyor. dakika 62' lincoln ceza sahasına dışında buluştuğu topu no look pası ile kewella bırakıyor ve kewell mükemmel bir gol atıyor. dakika 65' lincoln, kewell ile yaptığı duvar pasından sonra topu barosa ulaştırıyor ve galatasaray 3. golünü atıyor. bu golden sonra taraftar golü atan baros için değil lincoln için tezahürat yapıyor.

    15. hafta galatasaray 3 gençlerbirliği 1: dakika 26'da gençlerbirliği burhan eşer ile golü buluyor. yenilen gol sonrası lincoln kendi kalesinden topu alıp orta sahaya getiriyor ve dakika 28'de gol atıyor. dakika 39' lincoln uzun bir bölümü koşarak topla buluşuyor ve no look pası ile barosa asist yapıyor. dakika 42' lincoln cezasahasının dışında topu nonda ile buluşturuyor, arda nondadan aldığı pas ile golünü atıyor.

    16.hafta galatasaray 4 beşiktaş 2: dakika 8' lincoln ceza sahası içine yerden orta açıyor kaleciden dönen topu servet ağlarla buluşturuyor. dakika 13' lincoln topu ceza sahasına doğru ardaya atıyor arda düşürülüp penaltı oluyor, baros gol atıyor. dakika 53' lincoln ceza sahasına girip baros ile paslasıyor daha sonrasında barosa akıl dolu bir asist yapıyor. dakika 67' lincoln cezasahasında rakip oyuncuya çalım atarken düşürülüyor ve baros gol atıyor.

    17. hafta galatasaray 2 kocaelispor 5: dakika 73' lincoln gol atıyor. dakika 83' lincoln ceza sahasında düşürülüyor, baros penaltıyı gole çeviremiyor. bu maçtan sonra skibbe ve ekibi takımdan ayrılıyor.

    evet cassio de souza soares lincoln'ün lig boyunca sadece skora etki edecek şekilde yaptığı artılar bunlar. trabzonspor maçında kırmızı kart yemiş ertesi hafta eskişehirde kaybedilmişti. türkiye kupası maçında bir sakatlık geçirmiş ve yaklaşık 1 ay boyunca oynayamamıştı bu eksiklikte sivas maçı kaybedilmişti. kayserispor karşılaşmasında ise tüm türkiyenin kabul ettiği haksız bir kırmızı kart yiyerek oyundan çıkıyor ve o maç berabere bitiyor. ertesi hafta lincolnsüz gittiğimiz antalyaspor maçınıda kaybediyoruz. daha sonra futbolculuk hayatı boyunca agresif, sinirli, itiraz eden canımız ciğerimiz cesur yüreğimiz bülent korkmaz bunca zamana kadar takımı sırtlayan lincolnü her an bir hareket yapıp maçı çevirebileceği 30 dakika oynatmamak yerine oyuncu değişikli yapıyor. verdiği açıklamada kendini "takımıma katkı sağlamak istiyorum oynamak istiyordum" şeklinde savunan lincoln bu adrenalin ile hepimizin o an ettiği küfürlerin kat kat azını sadece el kol hareketi yaparak gösteriyor. nonda'ya verdiği aşırtma pası gol olsaydı keza böyle şeyler yaşanmayacaktı ne kadar komik değilmi ehehehe. fakat bizim yüksek egolu yönetici ve teknik direktörümüz bu maçta yapılan tepkiyi büyültüp büyültüp galatasaray kulübünü ve yöneticilerini aşağılama hareketi sayarak lincolnü trambzonspor maçında oynatmıyor. maç berabere bitiyor şampiyonluk yolunda darbe alınıyor. deplasman hamburg maçına aşırı motivesiz çıkan lincoln yararlı işler yapmaya çalışıyor attığımız 2. golde %50 derecede katkı sağlıyor. maç 2-0 a geldiğinde hiç bir problem yokken maç 2-2 olduğunda nedense tüm suç lincoln'e patlıyor, şerefsiz, takım hayini ilan ediliyor ve oyundan çıkarılıyor. yapılan bu değişiklik karşısında benim tek üzüldüğüm nokta gerçekleşiyor ve lincoln direk soyunma odasına gidiyor. keşke bu hareketini yapmasa diyorum ama o anda o psikolojide neler düşündüğünü hiçbirimiz bilemeyiz. gel gelelim sonuç olarak uefa ve ligte bu güne kadar gelmemizin %50 payını tek başına sırtlayan lincoln bugün 6 bavul toplayıp brezilyaya gitti giderkende "yarın ben burda" diye bir yorum yapmış 6 bavul ile bir gün geçirecek sanırım. umarım öyle olur utandırır beni ve geri döner. yoksa ben 5 gündür üzüldüğüm gibi bundan sonrada üzülmek istemiyorum.




  • MGuven20ever en güzeli bence.
  • @lincoln10ever

    emeğine yüreğine sağlık,aynı duyguları paylaşıyomuşuz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CatSK

    MGuven20ever en güzeli bence.


    Ne yaptın hocam sen.

    Benzer espriyi yapmıştım ve herkes birbirine girdi. Yöneticiler silmiş postları.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CatSK

    MGuven20ever en güzeli bence.

    Arkadaşlar o kadar kavga-gürültüden sonra, 2. sayfası ile güzel ciddi bir sohbete bürünmüş konunun içine nasıl hala edebiliyorsunuz anlamıyorum sizi.

    Sizden kullanıcı isimi tavsiyesi istediğimi hatırlamıyorum. zaten önceden belirlediğim kullanıcı adımı nasıl değiştirebilirm diye sormuşken siz gelip, saçma sapan önerilerde bulunuyorsunuz, üstelik istemediğim nhalde....

    bırakın konu seviyeli şkeilde devam etsin, cıvıklaştırmayın lütfen.
  • metinyurdaer valla haberim yok.Bi ara sabri55ever görmüştüm sonrasını bilmiyorum

    lincoln10ever kusura bakma ya.Moralin bozuk falan düzeltelim dedik
  • bu takım bitmiş oğlum

    dün akşam maç sonucunun sorduğum kardeşimin bana verdiği cevaptır "bu takım bitmiş oğlum".
    yönetim and içmiş sanki takımı bozmaya, işleyen düzene çomak sokmaya. sezon başından beri kariyeri yetersiz, galatasaray'ı taşıyamıyor denilen skibbe ayrıldığından beri sanki gizli bir el yerle bir ediyor galatasaray'ı.
    olayların seyirciye yansıması, meira'ya, zenit'ten gelen teklifle başladı. transfere haklı olarak karşı çıkan skibbe, apar topar gönderildi. takımda sezon başında 4 stoper varken, emre güngör ve servet'in sakatlıkları stoper mevkisinde rotasyonu imkansız hale getirdi. ancak yönetim 100 milyon €'luk takımı, 2 milyon € kar için resmen sabote etti. hem de sezonun en kritik maçından önce. hem skibbe gönderildi, hem de meira.
    skibbe'nin yerine getirilen isim ise emaneten "efsane kaptan, cesur yürek" bülent korkmaz oldu. ne olsuysa o günden itibaren oldu. ligin en çok atan, en etkili forvet hattı "baros, lincoln, arda, kewell" son 7 resmi maçta sadece konyaspor maçında ilk 11de sahaya çıktı ve lincoln dışındakiler oyundan alındı.
    teker teker maçlara bakacak olursak:
    1- bordeaux maçında skor 3-1 olmuşken oyuna bir orta saha oyuncusu almayan, takımın yorulduğu ekranlardan bile belliyken müdahale edemeyen bülent korkmaz'ı o maçta "duran topların saçma ismi" sabri'nin son dakika golü kurtardı.
    2- konyaspor maçı ile ilgili bir şey hatırlayan varsa bana da anlatsın. arda'nın topu kovalaması, defansın ve jeferson'un hatası ile gelen saçma bir gol, hiç bir şey olmayan maçta galibiyeti getirdi. bu maçta dikkat çeken başka bir şey de galatasaray orta sahasının pas verecek hali olmamasıydı. biz bunu o günlerde bordeaux maçının yorgunluğuna bağlamıştık.
    3- bursaspor maçında ise akıllarda kalcak olan "funny football goals" kıvamındaki ikinci gol ve baros'un kafasını kaleye yönlendiren defans oyuncusu. son dakikada bursaspor'un verilmeyen penaltısını da es geçmemek lazım.
    demek ki hakemler hep galatasaray aleyhine hata yapmıyorlarmış.
    4- hamburger sv maçı klasik bir galatasaray'ın avrupa maçı havasındaydı. skibbe'den sonra meira'nın gidişiyle tüm camia rahatlamıştı. ne de olsa "genç semih" vardı. ama bülent sahaya hakan balta'yı stoper mevkisinde başlattı. kendisine yıllar önce verilen şansı, semih kaya'ya vermedi.
    ikini yarıya iyi başlayan hamburg gol için geliyordu ve golü de erken buldu. sonrasında oyundan atılan emre, kenerda bekleyen semih, stoper'e kayan kewell çöken sağ kanat, acı, keder, ızdırap ve kurtarılan bir beraberlik.
    bülent yine yapamamıştı hamlelerini.
    5- trabzon'a yorgun giden galatasaray ilk golü yemesine rağmen öne geçti. ancak skibbe döneminden eser yoktu takımda. takım yoruluyor oyundan düşüyor, bülent korkmaz müdahale etmiyor. o ana kadar orta sahanın en iyi ismi mehmet güven oyundan çıkıyor, kanka kontenjanından hasan şaş oyuna dahil oluyor. bağıra bağıra beraberlik golü geliyor takım zaten zorda olan şampiyonluk yarışının dışında kalıyor.
    hamburg maçında oyundan çıkarken "hoca neden ben?" diyen lincoln yedek kalıyor, oyuna dahil olmuyor. bülent korkmaz ligin ilk devresinde takımı sırtlayan lincoln'e sırtını dönüyor, ona yeni yetme muamelesi yapıyor ve elleriyle puanları hediye ediyor.
    6- gelelim uefa rövanş maçına. hamburg karşısında kewell yine stoperde başladı maça. penaltıdan golünü de attı. baroş'un golü sonrası gerekli değişiklikleri her zaman olduğu gibi yine yapmayan korkmaz turu hamburg'un ellerine teslim etti. skor 2-2 iken lincoln'u oyundan alan korkmaz orta saha ile forvet'in bağlantısını da kesmiş oldu. hasan şaş değişikliği ile bizimle resmen dalga geçen "büyük kaptan", eski arkadaşı 25bin kişi tarafından ıslıklanırken neler düşünüyordu acaba. uefa hayalleri başka bahara kaldı. sanki bülent o kupayı kaldırak tek isim olarak kalmayı istiyor gibiydi.
    7- eskişehirspor maçının sadece özetlerini izleyebildim. ancak görünen o ki galatasaray evinde bile rakip eksik kalmışken, maçı alabilecek durumda değil. tüm rakiplerin puan kaybettiği haftada, kazanıp yeniden yarışa dahil olma fırsatı varken keweel- mehmet güven değişikliğini neden yaptığını umarım açıklayabilir bize. özetlerde görünen o ki eşkişehir'in golünden sonra pozisyonu yok galatasaray'ın. yazık...

    yaklaşık 20 yıldır teknik ekipte görev alan skibbe, stajyer denilerek afaroz edilirken, bir sezonda 3 takımdan kovulma başarısı gösteren bülent korkmaz'a tanınan bu şans fazla değil mi?
    7 maç yeterli değil mi? 20 yılda efsane olduğu takımda, 7 maçta kendisini hakkında bu denli soru işaretleri oluşmasını sağlayan bülent korkmaz bundan sonra ne yapacak acaba.
    takım pres yapamıyor, pas veremiyor, ne yapayacağını bilmez halde ortalıkta geziniyor.
    antremanda "hoca" diye bağırdığı için alpaslan'ı basının önünde azarlayan, lincoln'ü medyanın önüne yem olarak atan disiplin abidesi bülent korkmaz, sabri'nin hakemlere tüm maç itiraz etmesine ses çıkarmıyor.
    acaba kim "skib bıraktı" ?

    ayrıca küçük hakan ve sergen'e değinmeden olmaz. gökten taş yağsa skibbe'den bilen bu ikili, bu süreçte henüz Korkmaz hakkında olumsuz bir yorumda bulunmuş değiller. tüm fatura olduğu gibi lincoln'e kesildi yine.

    alıntıdır...




  • @lincoln10ever

  • yönetim lincoln10everi mıncıklamış sanırım 10 gün boyunca bu mıncıklamanın tadını çıkarır artık ne de olsa alan razı satan razı di mi lincoln
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Nicotinell

    Arkadaşım herşey bülent'in egosu yüzünden. Gitsin baros'u da küstürsün, kewell'ı da, sonra ne haliniz varsa görün. Bülent kendi oynasın girsin de. Sene sonu ağlayacaksınız. Sizin sayenizde fener ani bir atakla sürpriz bir şekilde şampiyon bile olabilir aragones'e rağmen. Ben fenerbahçeliyim işime gelir. Ama bu forumda fenerliler de yazabilir. Siz bizim foruma yazıyorsunuz biz sizi kovmuyoruz. Ben lincoln'ü futbolcu olarak seviyorum. Kendisini dünya gözüyle de gördüm. Gidip imza falan istemedim rahatsız olmasın diye.

    GS'deki takım ruhu hoşuma gidiyordu. Fenerli olmasam GS'li olurdum. Ben öyle GS düşmanı fanatik fenerli değilim. Arda'nın fanatikliği falan çok hoşuma gidiyor. Fener'de bile olmayan bir ruh vardı sizin takımda, en zevkli futbolu oynuyordu ligde. Şimdi ne hale geldiniz. Lincoln 1 kişi olabilir ama bazen 1 kişiyi çıkarttın mı denge bozulur futbolda.

    Adamı yedek klubesinde oturttu. Neden, "bak gör seni burda oturtuyorum, taktım sana, gününü göstericem, sensiz de kazanabiliriz". Sırf bu yüzden göz göre göre ilk 18'e aldı ve oynatmadı. Buna mobbing denir teknik tabirle. Araştırın bu kelimeyi. Ama üst üste maçlar elinde patlayınca rezil oldu. Sonra suçu sağa sola atıyor. Lincoln zaten dışlanmış hissetti, bu saatten sonra motivasyon beklemeyin pek oynasa bile. Lincoln suçlu olabilir, ama bütün suçu ona at, günah keçisi ilan et, takımdan ihrac et, sorunları çöz.

    Böyle adam harcayarak bir yere varamazsınız. Belki de ligin bitişi bu kadar yakınken skibbe'yi gönderip, bülent gibi TD likte pek parlak bir kariyeri olmayan birini getirmek hataydı en baştan. Adam işleyen sisteminizi bozdu.

    Antep maçında da yenilirseniz bakalım kaç kişi savunacak bülent korkmaz'ı merak ediyorum. Fener'le lincoln'süz karşılaşmak ise hiç hoş olmayacak sizin için.

    Bak biz aragones'i yerden yere vuruyoruz. Önemli olan FB'nin şampiyon olması. Aragones de gitsin, seneye görmek istemiyorum. İhtiyarlıktan gözünü açamıyor.

    Arkadaşım. Genel olarak yazını taktir ettim. Özellikle 3. parafta gerçekten benim düşündüklerime tercuman olmuşsun. Üzüldüğüm nokta şu. Lincoln gibi yetenekli bir oyuncunun Bülent'in kaprisleri yüzünden takımı bırakma durumuna gelmesidir.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.