Şimdi Ara

Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
27
Favori
14.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
83. Sırada  bugün en iyi #30
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DrB77 D kullanıcısına yanıt

    Evet o sekilde hb den aldim. Tesekkur ederim 😊

  • Bulldog B kullanıcısına yanıt

    Bugün telefoncu arkadaşımda honor magic vs vardı. Çin romu, ona da Android 14 güncellemesi gelmiş. Globale gıcıklık mı var anlamıyorum. Yani Çin romuna gelen globale niye gecikiyor. Hadi gecikti temmuz nedir yahu. Acayip acayip marka yönetimleri!

  • carman1tr kullanıcısına yanıt
    Ooo o zamanlarda da durum iyiymiş belli 😀
  • ben yanlış hesaplar yapıyorum eğer bu fiyat olasılıkları olur ise.



    https://www.teknoburada.net/honor-magic-6-pro-turkiye-fiyati-ne-olur-gelin-hesaplayalim/



    Honor Magic 6 Pro Türkiye Fiyatı Ne Olur? Gelin Hesaplayalım

    Merakla beklenen Honor Magic 6 Pro 18 Nisan tarihihde ülkemizde satışa açılıyor. Peki Honor Magic 6 Pro Türkiye fiyatı ne olacak?


     Honor Magic 6 Pro Türkiye

    Akıllı telefon pazarında amiral gemisi modellere ulaşmak her geçen gün daha da zorlaşsa da bu tarz telefonları almak uzun vadede iyi bir de yatırım olabiliyor. Kullanıcılar en iyiyi en uygun fiyata kullanmak isteseler de amiral gemisi telefonların ülkemizdeki satış fiyatları da ortada. 18 Nisan tarihinde satışa hazırlanan Honor Magic 6 Pro modeli ise amiral gemisi pazarında ciddi bir hareket kazandıracak gibi görünüyor. Peki ön sipariş süceine hazırlanan Honor Magic 6 Pro Türkiye fiyatı ne olacak?

    İşte bu soru son dönenmin de popüler sorularından birisi ve açıkçası bu soruya cevap bulabilmek için de sizi Avrupa pazarına götürmemiz gerekiyor. Bugün yani bu haberin yayına hazırlandığını an itibariyle Honor Magic 6 Pro İngiltere’de 1.099 Pound yani 44.454 TL seviyesinden ve Almanya‘da da1.299 Euro yani 45.020 TL seviyesinden satılıyor. Yani fiyatlar Avrupa için iPhone 15 Pro Max seviyesinde.


    Honor Avrupa Fiyatları

    Honor Magic 6 Pro Türkiye Fiyatı Ne Olacak?

    Şimdi durum bu ve bu fiyatlara ÖTV, KDV, TRT Bandrolü, Genel Giderler, Millileştirme Ücretleri vb birçk vergi de eklenecek. Yani sevgili okuyucular bu telefnun fiyatını Xiaomi 14 fiyatı olan 49.999 TL seviyesinden olacağını bekliyorsanız; çok beklersiniz. Zira bu telefonun fiyatı gördüğümüz kadarıyla Xiaomi 14 Ultra ve Galaxy S24 Ultra seviyesinden yani 74.999 TL seviyesinde olacaktır. Fiyatın da net olarak 69.999 TL olacağını düşünüyoruz. Bakalım bu fiyatlar ile Honor Magic 6 Pro başarılı olabilecek mi? Perşembe günü saat 17:00’da canlı yayında bu konuyu konuşacağız.


    Honor Magic 6 Pro Teknik Özellikler

    • 6,8 inç FHD+ (1280×2800 piksel) 120 Hz LTPO (1-120 Hz) dört tarfı Kavisli OLED Ekran; HDR10+, 4320Hz Yüksek Frekanslı PWM Karartma, 5.000 nit tepe parlaklık, Dolby Vision
    • Sekiz Çekirdekli Snapdragon 8 Gen 3 4nm işlemci, Adreno 750 GPU
    • 12 GB LPDDR5X RAM, 512 GB UFS 4.0 depolama alanı
    • Çift sim
    • Magic UI 8.0 (Android 14 tabanlı)
    • Arka Kameralar: 50 megapiksel Geniş Ana Kamera OmniVision OVH9000 (f/1.4-f/2.0)+2.5cm, makro çekim özelliğine sahip 50 megapiksel Ultra Geniş Açılı Kamera (f/2.0), 180 megapiksel Periskop Telefoto Kamera (f/2.6, 2.5x Optik Yakınlaştırma, 100x Dijital Yakınlaştırma), OIS, 4K video kaydını destekler; Arka tek LED flaş
    • Ön Kameralar: 50 megapiksel Ön Kamera + 3D yüz tanıma kilidini destekleyen 3D Derinlik Kamerası; 4K video kaydını destekler
    • Toza ve Suya Dayanıklılık (IP68)
    • Boyutlar: 162,5×75,8×8,9 mm; Ağırlık: 229g
    • DTS:X Ultra ses efektlerine sahip Çift Stereo Hoparlör
    • 5G SA/NSA, Çift 4G VoLTE, Wi-Fi 7 802.11be (2,4 GHz/5 GHz) 2×2 MIMO, Bluetooth 5.3, GPS / AGPS / GLONASS / BeiDou / Galileo, USB Type-C, NFC
    • 80W kablolu ve 66W kablosuz HONOR SuperCharge Desteği ile 5600mAh pil




    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 16 Nisan 2024; 17:5:27 >




  • çeşitli sızıntılar. MAGICv3 yazınca dikkatimi çekti.



    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest
    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdestteknoburada
    HONOR Magic Flip Hakkında Bazı Detaylar Paylaşıldı
    https://www.teknoburada.net/honor-magic-flip-hakkinda-bazi-detaylar-paylasildi/

    Sızıntı yapan kişi, Magic Flip’in iki yıldan fazla bir süredir geliştirildiğini ve resmi olarak bu yılın ikinci çeyreğinin sonunda piyasaya sürüleceğini iddia ediyor.

    Magic Flip, şirketin kompakt katlanabilir telefon pazarındaki ilk çıkışı olacak. Yukarıdaki görselin sızdırılmış resmi bir çizim mi yoksa gerçek cihazın temsili mi olduğu belirsizliğini koruyor. Bununla birlikte nihai ürünün görseldeki tasvire çok benzeyeceği görülüyor.


    Görüldüğü üzere Honor Magic Flip, Motorola Razr 40 Ultra gibi devasa bir kapak ekranına sahip olacak. Ayrıca dikey olarak düzenlenmiş çift kamera sistemine sahip. Alt yarısı düz deriden yapılmış gibi görünüyor.


    Raporlara göre HONOR Magic Flip, sektördeki en ince ve en hafif cihaz olmayı ve kullanıcılara gerçek bir şekerleme deneyimi sunmayı hedefliyor. Son sızıntılarda cihazın 4.500 mAh çift hücreli pil ile donatılacağı iddia edildi ancak diğer ayrıntılar gizli tutuluyor. Cihazın Çin’de yakında çıkacak olan Xiaomi Mix Flip ve Samsung Galaxy Z Flip 6 cihazlarına rakip olması bekleniyor.


    Şirketin bu yıl Magic Flip‘in yanı sıra iki katlanabilir ekranlı telefon daha piyasaya sürmesi bekleniyor.


    Bunlar arasında içe doğru katlanan tasarıma sahip Magic V3 ve dışa doğru katlanabilen tasarıma sahip V Purse 2 yer alıyor.





  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

    Magic v2 nin fiyatından daha yüksek bir fiyat tahmininde bulunan, net birşey bilmiyordur.

    Ya da magic v2 yi getirdiği fiyattan daha üst bir rakama satışa sunulursa Honor kendi ölüm fermanını yazmış olur diyelim :)

  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

    Hocam v2 1740 Euro civarları dayken 70 bine geldiği için 50 civarı çıkar ( benim şahsi düşüncem 45 civarlariydi ama sanırım fazla hayalci düşünüyordum) 50-55 üzeri bazı arkadaslarin deyimiyle ölü dogum gibi bişey Apple marka gücünü düşünürseniz o fiyata iPhone alır geçerim ( ki o kadar verme gücüm yok) seneyede elden çıkarmak isteseniz 2. Elde neredeyse zarar etmezsiniz xiami oppo Huawei ( honor olarak ele alalım) uygun fiyata iyi donanımlar şunumasiyla ün yapmışlardı şahsen aynı fiyat olursa bir çok kişi Samsung iPhone tercih eder diye düşünüyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellez78 -- 16 Nisan 2024; 18:59:30 >
  • Merhabalar, telefona bugun kavustum kurulumlari yapiyorum. On ekrandaki klavyeyi buyutme imkanimiz oluyor mu harfleri zor seciyor benim astigmat gozler 😊
  • tidus kullanıcısına yanıt

    Güzel günlerde kullanın.


    Hemen GBoard yükleyin. Hangi telefonu kullanırsam kullanayım ilk işim budur.


    Swift klavyenin default skin'i çok küçük kalıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 16 Nisan 2024; 20:12:0 >
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

    Bu kadar ağır saçmalayan birinin bir de kanalı ve sitesi var, teknoloji yorumları, incelemeler vs yapıyor.


    Türkiye'de hem Samsung hem de rekabet halindeki diğer android üreticileri yıllardır "özel fiyat" uyguluyor. Zaten amiral gemisi modellerin hemen hemen hepsi Avrupa'da 15 Pro ve 15 Pro Max düzeyindeki fiyatlara satılır. O fiyatları dümdüz Türk lirasına çevirip, üstüne bir de vergi ekleyip hesap yapan adam bu işi acilen bıraksın diyeceğim de.... Demeyeyim.. Nerede bir kalitesizlik, nerede bir bilgisizlik, nerede goygoy & boş yapma varsa kitle tuzlukla ona koşuyor. O yüzden böyle başa, böyle tarak diyorum..


    Bu üstteki malum sitede yazdığı için değil de, diyelim ki bir marka, android amiral gemisi cihazını avrupa fiyatına TL'ye güncel kurdan çevirip, vergisini ekleyip satmaya çalışırsa, o da zaten satmak için değil, getirdik demek için numunelik getirmiş demektir. Kimse dönüp bakmaz bile.. Hepsiburada satacak bunu.. Showroom'da görücüye çıkmayacak..


    Velhasıl hocam, itibar etmeyiniz. Benim tahminim (biraz iyimser olsa da) ; 54.499 TL


    Yalnız kur baskısı nedeniyle işler değişir, özel fiyat uygulaması biterse o zaman fiyatların hepsi birden yükselecek zaten..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 16 Nisan 2024; 20:37:8 >




  • Honorun bu telefonu desteklememsi sonucunda bu cihaz curuyup gidecek. Alirken en buyuk sorunum buydu. Tasarim ve teknolojisi harikasi bir cihazi zorla populer yapmamaya desteklemeyerek yapiyor. Yazilimsal eksikler var. Hemde fazlasiyla. En basidi cift hatli bir telefonda hangi numarayi hangi hattan arayacagini sabitliyemiyoruz. Android 14 konusu zaten muamma.

    En buyuk sorun ise telefona gelen cagriyi actigimda ses 1-1,5 sn ye sonra geliyor ve gidiyor. Bunu cozemedim


    Alirken bu telefonu bunlari goze almistim. Ama 2 3 sene sonra satayim desem 66 bin tl ye aldigim telefonu suandaki duruma gore 30 dan fazlaya satamayacagimin farkindayim. Fold 5 ile cok kiyasladim almadan evvel. Tv kumandasi yerine bu telefonu tercih ettim. Bu telefon beni birakana kadar benim birakmaya niyetim yok 😁
  • Reason kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler. Telefon ekranı beklediğimden büyük ve güzel memnun kaldım.

    Apple ekosistemine alışık olduğumdan hiçbir kısa yolu bilmiyorum biraz YouTube dan araştıracağım.

    Benim şansıma hali hazırda ön ekranın üzerinde gelen kaplama kabarma yaptı bunu çıkarıyor musunuz?

  • tidus kullanıcısına yanıt

    Muhtemelen iç ekranı açmaya çalışırken tırnağınız takılmış olabilir.


    Ben de öyle oldu, biraz bastırınca tekrar normal olarak yapıştı. Elimde yedek koruyucum da var ama koruyucu olmasa da ön ekran zaten öyle kolay kolay çizilmez...


    Kısayol vs gibi durumları zamanla öğrenirsiniz. IOS'dan çok daha kolaydır herşey Android dünyasında. Takıldığınız yer olursa basit vs demeden konuya da yazın, vakti olan, müsait durumda herkes cevap verecektir. Konu başlığı katılımcı arkadaşlar sayesinde verimli gidiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 16 Nisan 2024; 22:11:10 >
  • Reason kullanıcısına yanıt

    Evet aynen öyle oldu kapağı açarken tırnağım değmesiyle hemen kalktı. Bakalım zamanla alışırım. Özellikle maç veya film izlerken çok rahatlık sağlayacağı kesin.Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest 

  • Reason kullanıcısına yanıt

    Yedek koruyucuyu nereden temin ettiniz? Link verirmisiniz?

  • Reason kullanıcısına yanıt
    Bende GBoard önerecektim. Aslında genelde Samsung klavyeyle devam kararı almıştım. Ama honorun bu minnak bu klavyeyi çok önce sanırım ücretliyken dahi alıp kullanmıştım. Sonra gboard dan bazı güvenlik endişeleriyle kaçtım, ama hepsi aynı shit in lacivertiymiş. Şimdi gboard ilaç gibi geldi.

    Bu arada bana sorsalar amiral gemisi flagship olmayan hangi telefonlar favoriniz deseler

    1 GENERALMOBİLE GM1 efsane telefonum
    2 Samsung J710
    3 Honor Magic v2 Bazı iyliştirmeler ile bu listeye girecek. Bir excell tablo açtım, gözüm bayram etti iç ekranda. İyili almışım dedim.

    Bu arada bir ara çok garp garip klavyeler indirip denemiştim. Launcher larda öyle.

    Bu honor telefona ilk işim simge bulup kurmak oldu.

    Samsung u çok arar oldum bu simge ve tema vs konusunda

    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest

    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest

    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest

    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 17 Nisan 2024; 1:36:22 >




  • Ekrandaki klasorleri ozellestirebiliyor muyuz diger android telefonlardaki goremedim sormak istedim. Temalarda bulamadim
  • Sert-aç kullanıcısına yanıt
  • tidus kullanıcısına yanıt

    Klasörleri özelleştirmek derken fon-renk değişimi vs Magic OS'da yok.


    Ancak MagicOS'daki bu büyük klasör görünümü ve oradan uygulamaları direkt açmak o kadar kolaylık ki, mesela OneUI'daki özelleştirmelerin çoğundan daha güzel ve kullanıcı dostu özellik. Bir de OneUI'da asla kullanmadığım EdgePanel yerine MagicOS'daki "Çoklu Pencere" özelliğini her gün kullanıyorum. Çünkü sidepanel sadece belli bir yerden açtığı için kullanmıyordum, ama çoklu pencere her yerden açılıyor. Bu gibi basit ama günlük kullanıma fayda sağlayan ek özellikler var.


    Daha önemlisi; MagicOS'u kullandıkça ne kadar stabil olduğunu görüyorum. Bu da OneUI'daki özelleştirmelerin ve bunların olmamasının arayüze ne katıp, ne eksilttiğini de gösteriyor. Mesela OneUI'da ilginç şekilde (S24 Ultra için söylüyorum) bazı uygulamalar ilginç şekilde takılmalar yapar. Takılmalardan kastım aşağı-yukarı kaydırma hareketlerinde özellikle. Mesela Vodafone yanımda, Reddit, Ziraat Mobil vs vs gibi. Honor'da mesela bu uygulamaların hiçbirinde takılmaya rastlamadım. Yani OneUI'da çok sevsem de, MagicOS kesinlikle daha akıcı ve stabil görünüyor.





  • Reason kullanıcısına yanıt

    Evet boyle mesela cicili bicili temalar yapiyorlar klasorler cicek bocek oluyor o tarz 😊

  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.