Şimdi Ara

Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
568
Cevap
27
Favori
14.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    SX1 çıktığında buyuleciydi! Reklamini bile hatırlarım, denizde bir yat icinde geçiyordu (yanlis degilsem 😬)
    Ben o sira Sony P990 a gecis yapmıştım, sonrasinda ise Androidin gelecegini anlatmaya calisirken Sony X10 ...

    Katlanır cihazlar simdilik heves gibi görünse de benim tahminim ileride gereksinimleri bir hayli artacak..
    Mesela bi foto cekerken dahi kocaman bir ekranda cekmek ya da foto cektigim kisinin, pozunu kendisinin de görmesi icin aktif hale getirdigim dış ekran, durumu o kadar değiştiriyor ki..

    Bu gibi detayları gundelik kullanmaya alıştıkça, katlanır telefonların yeri cok farkli olacak diye düşünüyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahattintopaloglu -- 14 Nisan 2024; 12:23:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Her zaman söylerim;
    Yokluk büyük bir nimet imiş..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sert-aç kullanıcısına yanıt

    Telefonunuz devrimi cam modeli mi? Acaba kalınlık farkından olabilir mi? Farklı yerlerde de benzer yorumlar okudum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahattintopaloglu kullanıcısına yanıt

    Vay... vay.. vay..


    Eski SX1'cilerden kimler kalmış.. Ben zamanında o SX1 üzerinde 100'den fazla ebook okudum desem sanırım beni bir tek siz anlarsınız.


    O zamanlar Nokia 6600'cılarla rekabet halindeydik hatırlarsınız. Ne iddialar, tartışmalar, atışmalar..


    Pocket PC'ler duruyordu o zamanlar halen. Asus MyPal 620'ler, Sony Clie'ler.. İkisi de vardı. Hatta Palm'de vardı elimde modelini unuttum.


    İlk Windows Phone cihazım iMate Jam. Amerikadan getirtmiştim. O zaman kayıt-kuyut dertlerimiz yoktu. Ortalık yıkılmıştı, elimde cihazı görenler bırakamıyordu.


    O zamanlar o pocket pc'ler ile Anet üzerinden GoGoBaBa'nın postlarını takip ederdim. Dizi&Film arşivimiz için.. Dediğim zaman 20 küsür sene...


    Derken Android'ler geldi. İlk android'im HTC Dream. Derken HTC'den devam, ve HTC Diamond efsanesi. Konu başlığı açıp, yıllarca orada yazıştık. HTC Diamond'un DÜNYADA ilk incelemesi bu forumda tarafımdan yayınlandı. Çünkü cihaz Taiwan'da çıktığı günün ertesi günü elimdeydi, akşama başlığı açmıştım. Sabahlara kadar custom rom yazışmaları yapardık. Epeyce bir Custom Rom hazırladım Diamond için..


    Neyse.. Bu muhabbet çok gider. MSX Basic'le bu dünyaya giren, fanatik Amiga'cılıkla ısınan, internetin TR'ye ilk geldiği yıllar WWW servisi daha yokken, METU, BOUN, EGE serverlarında GOPHER, FTP kullanan adamım. Yıllarca toplama yaptım, insanların internetle ilk tanışmalarına şahit oldum yüzlerce kez, 14.4k modemlerle.. Konuşmaya başlamam için kendime kanal açmam lazım...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 14 Nisan 2024; 18:7:39 >




  • ben ilk satın alıp oynadığım oyunaları dahi anımsıyorum.

    Jaumping jack, spider hocace, pac-man, block-out, brick-out vsvs ... ama sanırım silkworm beni benden almıştı. grafikler vs ile tutulmuştum. ilk bitirdiğim oyun biraz sona gelmede maymun istahlıyom Bruce Lee idi. Diğerlerinde bölüm sonu canavarkarı kazanırdı :P , futbol herkes başkalarını söyleyecek ama benim en favorim Emilg hughes futbol ve Lothar Matthäus Super Soccer

    Mathar lethpus , decathlonda az quickshot, pyton1, apaci vs joystick kırmadım, kafa ayarrı başımın belası, leaderborad golf sanırım en uzun süre oynadığım terapi oyunum. Wolfestein3D, vs vs

    68000 makine diline sarıyordum , keşke devam edip şimdi linux çu olsaydım.

    Amiga vs oyunlarını modifiye ederdik.


    Birgün şu eski tüfekler bir buluşsak. Birde talkshow yaparız programda 4 sabit bizlerden, 2 de her hafta konuk. İFADELERİNİ ALIRDIK ANILARIN...

    Erickson t39m ve bazı nokia eski tuşlu efsane telefonlar , hani sürgülü kavisli olanlar, birçok eskipüskü hurdalık şeyleri belki değerini bilir diye yiğenime bıraktım. Ama amiga 500-500plus-600 ve 1200 lerimi elde tutmayı başaramadım. Olaydılar toplardım sizleri evde game party yapardık canlı yayın yayınlardık birinin kanalında.


    Haa evde hala orijinal Dos diskleri, orjinal windows serttifikalı kitaplı diskli cdli , IBM pc1one IBM-DOS cdler, amiga workbenchler, LotusTurboChallenge vs orjinal oyunlar, Wİİ consol vs vs duruyordu onlarıda evsiz kalınca yeğene miras bıraktım. Birde mümtaz soysalın rahmetli babama hediye ettiği daktilo, rahşan ecevitin hediyesi dikiş makinası, rahmetli babamdan kalan casio , seiko saatler, FACIT ( bilanço mizan tutturanlar anımsar)


    Amiga dünyası dergisi sinan vardı, Yazıcıoğlu , pink computer olmadsan önce grand64kemal-ayfer-selami. Haa joyTeknik vardı. Kimler kimler. Koskocaman bir aileydi Başka bir EVREN.


    yaşayan efsanelerin burda olmasına çok sevinçliyim. ANLATILMAZ YAŞANIR... İyiki o zamanları gördük, yaşadık, deneyimledik. Amiga da müzik bile yapan ben şimdi tam lamer oldum :D





  • bahattintopaloglu kullanıcısına yanıt

    en büyük zenginlik sahip olduklarının çokluğu değil, ne kadar az şeye ihitiyacın olduğu derler.

    bir alıp 3 kullanırdık. bir alıp sonuna kadar kullanmak , etinden yününden sütünden ne varsa kullanırdık. sınırları zorlardık.

    Telefon rehberli saatim var diye havalarımdan geçilmezdi. :P

    walkman ne güzel şeydi, 1 kaset satın alıp onu yüzlerce kez dinlemek. şimdi 10 saniye tammülümüz yok, hoop 5 saniyede ııh deyip geçiyoruz diğerine.


    YOKLUK dedinde, EBK da kıyma alacağız diye, gazyağı, yada mahalle çeşmesinde su bidonlarımızı dizip oyun oynarken, şimdi damacana markası beğenmiyoruz. YOKLUK çok şey öğretti, eğitti, geliştirdi bizleri. Şimdi felaket tüketim toplumuyuz, birine araba alsan bu niye hibrit değil der :P bize bisiklet değil o zaman tornet dedğimiz rulmanlardan uzay araçları sandığımız yokuşlardan leğen ile kaydığımız zamanları verseler aynı tat bulunmaz , oda ayrı bir olay. Şimdi nesil için şanslılar deniyor ya ben de tam tersini savunuyorum.


    neyse bu dediklerim yaşla alakalı değil. Yaşam tarzı, başka evren, kültür. bir kuşak...


    Saygı ve Sevgilerimle.





  • bahattintopaloglu kullanıcısına yanıt
    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdestEgeyoutube
    Siemens SX1 Cep Telefonu Reklamı 2004
    https://www.youtube.com/watch?v=2Ax3lAGhCQA
  • Katlanır telefon neymiş.



    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest




    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest


    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest


    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest


    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest


    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest


    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 14 Nisan 2024; 18:48:59 >




  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

    Bende 82 doğumluyum amiga dönemi vs hepsini aynen yaşadım. Güzel anılardı :)

    Bu arada telefon son tercih olarak Samsung Z Flip 5 sipariş ettim. Eski katlanır telefonlara olan hatıralardan honor araştırırken onu gördüm ve çok hoşuma gitti.

    Bakalım gelince umarım beğenirim ekran konusunda çok sıkıntı yaşayanlar olmuş.

    Honor ülkemizde biraz daha yaygınlaşınca ileride geçiş yapabilirimHonor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest 

  • tidus kullanıcısına yanıt

    1981-82 arası Sinclair Zx spectrum getirtmiştim ingiltereden. sonrada sinclair zx spectrum plus veya 128 idi .


    oyun salonlarına çok para kaptırınca , haftasonu uykusuz 3 günlük Atari2600 consol kartujlu oyun makinası kiralamıştım bahariyeden bir elektronikçiden. Sonra baktım ben jetonlara harcadığım para ile kıyasladım ve sahiplenmeye başladım. Çok ilginci commodore64 almak yerine reklamlarına kanıp Atari800XL almam idi. Sonra paşapaşa commodore64 ve , monitör, ve diskesürücü almıştım. Arada SVIcomputer , hatta oric atmos vs amstrad vs bulaşıp gerisin geriye Amiga 500, olus,600 ve sonra aşık olduğum Amiga1200üm. Sonrası PC dünyası.


    Şaka değil bunlara harcadığım paralar ile yazlığım evim arabama vs olurdu. Hele hele IBm PC1 one a sanırım 2.el araba parası vermiştim gibi. TeknoManyaklık işte. MITAC computer 10mb mıydı neydi kapasitesi. koskoca şirket hesaplarını tutardık.


    BBS ler zaten internetin atası. heleki o telefon ücretlerine ödediğimiz servetler ile yatımız katımız uzay gemimiz var idi şimdi.


    Hele fuarlar commodore showlar vs.. Ama biz oraya manken görmeye gitmezdik. Beleş mouse pad verirler diye giderdik sanırım.


    Yazın izmir dikiliye giderdik, orda sahildeki çay bahçelerine içinde atari2600 ve özelboz oyun konsolları getirtmişlkerdi, kullanan açabilen yok idi, beleş oyun karşılığı onlara yardım ederdim.


    Sanırım 80kuşağı son zamanlarını yaşadı bizim heyecanlarımızın. Sonrasına nasip olmadı. Çok şanslısın sende @tidus yaştan bağımsız konuşuyorum o kültürü o havayı soluklamak çok iyi deneyimler. Benden büyük veya küçük çok kişi bulaşmamış da olabiliyor ,


    Kardeşim karikatürüst, end. tas mezunu. Rahmetli Oğuz aralın gırgırından tutun her çizgi dergide sayfası dahi vardı. Şimdi ona aldığım note9 ile çiziyordu. 1 ay önce s22u yu verdim kalemi olduğunu bilmiyıormuş çok sevindi. Kendisi 70li bana abi senin aldığın zagor, conan , tommiks , texas, zevra, vs dergiler sayesinde ben bu mesleği seçtim dedi. Bende programcı olabilirdim ama maalesef. Eskiden gözüm kapalı bilgisayar toplardım çoğu arızayı kendim tespit ederdim, hayatım dos ve windows kurmakla geçti . Şimdi orjinal yüklü olsun uğraşmıyım diyorum.


    bu kadar nostalji yeter. BAYRAM beni duygusallaştırdı, konuyu kendim sabote ettim. Anılar anılar .... İstanbul kadıköy acıbadem deyim ben. Yakında 20 sene önceki buluşmalarımıza geri döneceğiz sanırım. En son Kadıköy süreyya sinamasının 30aralık 2005 son kapanş filmine KingKong(2005) e zirve uyapmıştık sonrada buluşmamıştık. Ben katlanır telefonum ile hava atacağım dermişim :P

    Volkan Ersoy yunaistana gitmeden önce çok görüşür beraber yönetmenler ile vlerde önpremier film izlerdik, levent Pekcan sanki aileden biri, Onur Ünlü öngösterim buluşmaları arkadaşım. Ve ben sinemayı hep amatör hobim gördüm. Ama bana sorsalar dizi ve sinema , festivaller hep bir heves, Ama AMIGA bir mihenk taşı. Öncesi ve sonrası. Zomie Boys kurucularınxdan Tunç "Turbo" ve Uğur "vigo" bahariye caferağa sporsalonu karşısında sakız apartmanında buluşurduk. En son Uğur"vigo"yu Bilgi üni de bilgi işlem müdürü olarak anımsıyorum. O zamnaların hevesiyle olanları hiç kopamadılar. Ben hangi işte çalşışırsam çalışayım bilgi işlemden daha çok onlar adına çalışırdım. Abi sen kendin hallet derlerdi. En son hastaneler grubumuz vodofone ile anlaşıp blackberry dağıttı bize 3 telefon taşıyordum yanımda :D birde notebook. şimdi herşey tek telefonda .

    ben FOLD yerine FLIP serisini hele hele son modellerdeki değişiklerini daha mantıklı buluyorum.


    kısaca FOLD5 yerine FLIP5 tercih edebilirdim.

    bakalım FOLD6 dan ben umudu kestim sızdırılan özelliklere bakınca, ama Flip belki gene daha mantıklı olabilecekmi.

    Samsung 'un çok daha radikal başarılı katlanırlar sunacağı dedikodusu var. Göreceğiz. O zaman samsung'a bende geri dönerim.

    Bu arada valide telefon dayandıramıyorum. Tüm eski güzel telefonlarımı bir şekilde bozmayı arızalndırmayı başardı.

    A101 den TCL 30 Se 128 olanı kampanyadaymış kaç tane mağaza dolaştım, a101 3 tane satış kanalına telefonlar açtım. hangi mağazada olduğunu öğrenemedim. Marmara ve kadıköy bmölgelerinin telefonuna ulaştım bayram öncesi hafta muhatap bulamadım. A101 ne iğrenç bir satış uyguluyor ise. Ama NFC olması, typeC portlu olması vs dedim internetten bugün sipariş geçtim 3999TL ye. Bakalım valideye ne kadar dayanacak. Bazı banka ve sitelerde parmak izi, yüz tanıma, NFC illa istenmeye başlıyacak diye masrafı göze aldım. En baba modelleri bozdu Samsunj efsane j710 ve Samsung A810 u dahi nasıl bir kitlediyse , brick etti :P açılmıyor ne yönemler denediysem yok .

    Telefon firmaları bize son modellerişni yollasın annem bozmayı başarmaz işse sağlamdır :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 14 Nisan 2024; 21:37:47 >




  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

    Her şey ulaşmanın zor ama daha keyifli olduğu zamanlar. Düşününce ben ilk telefonumu gazeteden kupon ile almıştım Nokia 5110 du.

    Şimdi iphone 15 pro var yanına iş için seçeceğim telefonu bile honor mu olsun samsung mu olsun araştırıyorum kaç gündür. Hiçbiri tatmin etmiyor.

    Bu arada flip 5 son derece emin olarak sipariş vermiştim ama az önce iptal ettim çünkü 7. ay da ekran hata verenlerin oranı çok fazla ve ağustosta yeni telefon geliyormuş. Yine başa döndüm :)

  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Maşallah epey dolmuşsunuz. Oku oku bitmiyor. 😀

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yine dönüp dolaşıp Magic Honor v2 alacağım gibi :)

  • Reason kullanıcısına yanıt
    Hatırlamam mı hocam
    Hepsi film seridi gibi geçiyor gözlerimden...
    😊

    Bu arada reklami da hakikaten doğru hatırlamışım bakar mısınız

    Hakikaten konuşsak cok uzun gider o sebepten konuyu kirletmeyeyim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Casio nun uzaktan kumandlai saati vardi bende, kahvelere gidip tv kapatirdik. Philips beko arcelik 68 nolu frekansi kullanirdi

    Sony GX 688 walkman almistim 1999 da. Tam 90 milyon vermiştim krizden hemen önce. 1 hafta sonra 180 milyon olmuştu :)

    Walkman de kasetler de hala arsivimde duruyor 😊

    Guzel hatırlatmalar oldu, teşekkür ederim.
    Film şeridi gibi...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Ne hatırlamışım ama

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunlar da böyle işte 😂


    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest


    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Beta dan haber yok. Bizi dikkate almadılar sanırım 🙂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dun gece siparis gectim bekliyorum bakalim 🙌

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tidus kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiyat arttı biraz, saat hediyesi ile 70bin. Siz hb den mi aldınız?
    Hayırlı olsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.