Şimdi Ara

Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
27
Favori
17.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler cevap için

  • 👍
  • Açarken bir gün elimde kalacak bu alet. İnsan ufak da olsa bir çentik yapar
  • Bulldog B kullanıcısına yanıt

    Sırf açma işlemi için küçük parmağımın tırnağını bir kısım uzun bırakıp onu kullanıyorum ben de Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest 

    Tabi ben yine memnunum cihazımdan :)

  • Türkiyede açık ara Samsung FOLD ve LIP serisi ile önde diye biliyorum. ( Bu arada Huwaide eski şaşalı zamanlarına dönecek gibi pazar payıonı, yereleşmeyi, arge yi hep artırıyor. )

    Huwai de pişer Honor'a düşer  


    https://www.donanimhaber.com/samsung-cin-de-katlanabilir-telefon-pazarini-cinlilere-kaptirdi--176810


    Samsung, Çin'de katlanabilir telefon pazarını Çinlilere kaptırdı

    Katlanabilir telefonların öncülerinden olan Samsung, bir zamanlar lider olduğu Çin'de, Çinli rakipleriyle rekabet etmekte zorlanıyor. Şirket satışlarda beşinci sıraya geriledi.

    30 Nisan 2024, 16:50 (3 sa.)


    Katlanabilir telefonların öncülerinden olan ve bu form faktörünü ana akım haline getiren şirket olan Samsung, Çin'de Çinli rakipleriyle rekabet etmekte zorlanıyor. Daha önce katlanabilir cihazlarıyla Çin'de önemli pazar payına ulaşan şirket, rakiplerine büyük pazar payı kaptırmaya başladı.

    Beşinci sıraya geriledi

    Sadece birkaç yıl önce Samsung, Çin'de katlanabilir telefon piyasasında %30 pazar payıyle ilk sırada yer alıyordu. Ancak 2024'ün ilk çeyreğinde şirket %5,9 pazar payıyla beşinci sıraya geriledi. Daha geçen yıl Samsung’un pazar payı %11 seviyesindeydi. Son dönemde yeniden çıkış yakalayan Huawei, kendi ülkesinde %44,1'lik payla açık ara zirvede yer alıyor. %26,7 ile Honor ikinci sırada yer alırken, Vivo ve Oppo %12,6 ve %9 ile üçüncü ve dördüncü olarak sıralanıyor.


    Samsung'un Çin'deki bu düşüşü yalnızca Çinli üreticilerin ürün kalitesinde Samsung'u yakalamasından kaynaklanmıyor. ABD ile ticaret savaşında yer alan Çin'de tüketicilerin yerli ürünlere yönelmesine sebep olan milliyetçi bir akımın yükseldiği belirtiliyor. Dolayısıyla Samsung'un satışlarının bu jeopolitik farktörlerden etkilenmiş gözüküyor. Samsung, ülkede sadece katlanabilir telefonlarda sıkıntı yaşamıyor; şirket genel akıllı telefon pazarında da Çin'de zorlanıyor. Şirketin pazar payının %1'in altında olduğu belirtiliyor. 



    https://www.gizmochina.com/2024/04/30/samsung-foldables-come-in-last-place-in-market-share-in-china-q1-2024





  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

    Milliyetçi akım tamam ama Samsung'un kapalı haldeki ekran boyutu ve telefonun kabalığı çok büyük sebep.

    Anlaşılan fold 6 da da aynı olay olacak. Samsung bu tasarımı değiştirmeli.

    Ben de Çin'li olsam o kaba Samsung Fold serisini kullanmazdım. Gerçi Türk olarak da kullanmıyorum :))


    Bu arada Honor Magic v2 de cam mı deri mi tercih ettiniz? Neden?

  • carman1tr kullanıcısına yanıt

    +1

    yanlış yapmışım aptallık yapmışım gibi olacak cam yüzey tercih ettim kalınlığına rağmen. keşke deri seçseymişim , birkaç yabancı yerde dökülme video ve fotoları gördüm. Türkiye de hiçbir yerden honor türkiye den dahi yazıp bilgi alamadım kılıf çıkıyormuş. içinden çıkan kılıf çok iyi ama maalesewf deriarka olan daha imce , benim aldığım camyüzey tabirliler daha kalıun kılıf baskı yapıp birkaçında ekrankorucukarda cizikler deformeler kılcal çizilmeler oluşturmuş. ben hemen pencereli dediğimiz eski note larda kullandığım samsung note kılıf muadili kılıf almıştım kaopaklı ve poencereli hani poencerede saat vs arayan vs gözüküyor. arama kabul etmek kapatma olan kılıf.


    resmi olarak Türkiye de içindenm kılıf çıkacağını bilseydim daha ince deri arka olanı alırdım. kılıf bulamam diye düşündüm aldım diyelim. deri olan hem ince hemde göreceli olarak şık.





  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

    Ben de sizin deri versiyonda oluşan soyulmaları anlattığınız yorumdan sonra cam olanı almıştım.

    Aslında cam olan güzel de kılıfsız kullanmayı denedim ve çok kaygan olduğunu farkettim. 360 koruma yapıp kullanmayı düşünüyordum ama kılıf telefonu çok kaba yapmadı ve arkadaki stand olayı kullanışlı geldi. Gerçi kılıfın katlanan kısım koruması telefonun az daha kalın görünmesine sebep oluyor ama bu şekilde bile kaba görünmüyor :)

    Bu arada ekranın köşesinde oluşan çizikler bende olmadı. Deri olanda mı daha fazla oluyor yoksa cam olanda mı karıştı :)

    Yine de deri olan model biraz daha şık görünüyor. Ama soyulma ve yıpranma olayı kafa karışıklığı yapıyor. Ona mesela kılıfsız kullanayım desek, 360 koruma çeksek deriye yapışıp sökerken zarar verir mi acaba diye düşünüyorum :)

  • carman1tr kullanıcısına yanıt

    deri olan kalınlığı yanılmıyorsam 1 cm altı 0.99 idi.

    sendeki ve bendeki camımsı arka yüzey olan ise nedense 1.01 idi.

    teori şöyle diye okudum kılıflar deriye göre ayarlı olduğundan , bizimkilerde daha fazla baskı mıknatıslanma yapıp deforme yapabiliyor. bende katlanırı az kullandığımdan veya kapaklı pencereli yukarlarda linkini verdiğim adi kılıf tan dolayı olmadı yada ben çok kılcallara detaylıca bakmadım. Bazen ben farketmesem biri söylüyor, kendimden şüphe ediyorıum bakar körüm bazen diyorum.

    orjinal kurudan çıkan kılıf süpriz şekilde bende çok iyi buldum. standlı olmasıda hoş bir elitlik katmış. normal kullanan herkesin işini görür. ben kot pantalon veya askeritip pantalon kullanıyorum bazen zımba düğme vs denk geliyor diye note serisinden beri askeri düzey full korumalı kılıf getirtirim yurtdışından ucuza. bu sefer çok ani hızlı olsun diye hepsiburda global den aldım. beklediğimden pahalı ama genede idare eder buldum. penceren telefon no görüp, arayan onaylama, saat vs olan tip. Kılıfı takartakmaz kendi moduna giriyor ayar vs gerekmeden. ama mıknatıslı kılıf , birde resimlerde stand gösteriyopr ama pratilte çok iyi durmuyor bazen devriliyor, birde fotograf çekiminde önkapak koruması sebebli zor oluyor tl el . kapağı tamamen arkaya atınca kullanım iyi, ama kamera kapanıyor. koruma olarak güzel ama memnunum. ( rengi bile ben alırken sadece mor vardı. ama açöık leylak lila gibi ucuk hoş bir renk . beyaz ve siyah artık bıktım , telefonlarımı dahi renkli alırım , yada kılıfları , aksesuarları bile , cart renk telefon dahja ucuza satılsa alırdım nasılsa kılıf var alırım koyu renk vs derdim.

    son olarak çok iyi bir tamkoruma film olsa alırdım diyrdum ama bu katlanır telefonlarda biraz sıkıntılı, pratikde olmaz gibi. ama belli olmaz nano teknolojik vs birşey çıkartırlar alırız ilerde. telefonumuzun birde kamera çıkıntısı korkutuyor , birileri honor türkiyeyi sosyal medyadan topa tutmuş, YEDEK PARCA YOK diye. attıkları resimde minnacık bir çizik, buzlanma, çatlama olanlar yedekparcaya ulaşamadık diye yazmışlar, fotografları gördüm korkuttu. Kalın kılıf olsun korusun :P


    AE de ben dispute çokluğu nedeniyle tam kara listedeyim. isim, tc, tüm kredikartlarım vs akıllı tarama ile hemen yakaladı başka hesap açmalarımıda. bende başkasının tc si kredikartı ile almakda istenmedim, sen beni kara listeye aldıysan bende seni kullnmam dedim ama ucuza alma işinide bitirmiş oldum. gümrük kolaylığı hepsiburda globalde rahat ettirdi en azından kafa rahat. çokçok hızlı da geliyor gümtüğü jet hızla geçiyor 2-3 hafta teslim desede diyor 5-9 günde ulaşabiliyor aldıklarım.


    https://www.hepsiburada.com/xshine-honor-magic-v2-5g-pencere-is-telefon-kilifi-pu-deri-stand-flip-cover-yurt-disindan-p-HBCV00005B3DG0?magaza=Xshine





  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest

    Bizden çıkan kılıflar sadece Glass ile uyumlu. İngiltere de glass ve pu için ayrı kılıf var.

  • Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest
  • inferior İ kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun hepimize 🙂
  • Denk gelen umarım kaçırmamıştır alabilmiştir. Haftada 1 bazı günlerde 3-5 adet için anlık müthi,ş fırsatlar oluyor böyle.

    son durum 3Mayıs saat 02:04 de bakayım dedim. Almak isteyen kaçırmamış olur.

    Sağolsun Honor Türkiye HONOR MAGIV6PRO yu getirince VATAN da kampanyaya başlamış.

    Alma niyeti olan düşünsün değerlendirsin.


    https://www.vatanbilgisayar.com/honor-magic-v2.html


    https://www.vatanbilgisayar.com/honor-magic-v2-16-512-gb-akilli-telefon-siyah-deri.html




    FİYATI BİLDİĞİM HERYERDEN TEYİT ETMEK İÇİN BAKTIĞIMDA ALIŞVERİŞ FİYAT ROBOTLARI ARASINDA TUTARSIZLIKLARDA VAR. AYNI SAAT DAKKA da ALINTI YAPTIM.

    Dursun burda arşivlik.


    @inferior İYİ YAKALAMIŞSIN PAYLAŞMIŞSIN ALACAK OLANLAR EĞERLENDİRİ . belki KAÇIRMAZ.

    WEB 'e özel sepette %8 indirim , mağazalara sormak lazım belki yapan vardır indirim. Bu tür anlık fırsatlar çabuk bitebiliyor ben bazen haberi geç öğrenip yakalayamadım çoğunluk ile.


    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest




    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest


    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest


    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest


    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest




    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest




  • https://www.donanimhaber.com/mobil-klavyelere-dikkat--176840


    Mobil klavyelerde büyük risk: 1 milyar kullanıcı tehdit altında

    Samsung, Honor, Xiaomi gibi mobil cihaz markalarının kullandığı klavye uygulamalarında büyük bir risk ortaya çıkarıldı. Üreticiler konudan haberdar edilmiş durumda

    01 Mayıs 2024, 17:15 


    Günümüzde tamamen dokunmatik hale gelen mobil cihazlarda mobil klavye kullanımı artık zorunlu hale geldi. Bununla birlikte uygulamaların sistemle olan etkileşiminde büyük riskler bulunduğu ortaya çıktı.

    Mobil klavyelerde büyük risk

    Citizen Labs tarafından yapılan araştırmaya göre mobil uygulamalar kullanıcıların tuş hareketlerini şifrelenmemiş olarak düz metin halinde sisteme iletiyor. Bu iletim esnasında araya girerek verileri okumak mümkün olabiliyor.


    Bu açık Tencent (QQ Pinyin), Baidu (IME), iFlytek (IME), Samsung (Android Keyboard), Xiaomi (Baidu, iFlytek ve Sogou kullanıyor), OPPO, Vivo ve Honor gibi markaların mobil klavyelerinde tespit edilmiş. Bu da 1 milyardan fazla kullanıcı anlamına geliyor.


    Araştırmada sadece Huawei’nin klavyeleri güvenli bulunmuş.

    Google ve Apple klavyelerinin bulut tabanlı iletişim özellikleri olmadığı için analiz edilememiş.

    Üreticiler 1 Nisan tarihinden bu yana tehlikenin farkında.

    Honor ve Tencent yakın dönemde bir yama yayınlayacak.


    https://www.gizmochina.com/2024/04/30/android-keyboard-app-flaw-exposed-user-data-pen_spark/





  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    8 sene olmustur google nin "gboard" ını kullanalı.
    Memnunum, devam.. :)
  • selam ben 2 aydır kullanıyorum şöyle bi bakayım foruma. çok pişman edeceğini düşünöüyorum. katlanır olayına yeni geçtim. sizin kullandığını katlanır telefonlara özel uygulamalar varmı. şu makineyi daha cıngıllı hale getirelim.

  • Honor 6 Magic pro ile ankara da takaslamak isteyen olursa haberim olabilir mi :D

  • Güncelleme geldi nihayet Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehrec -- 7 Mayıs 2024; 20:2:24 >




  • Bana gelmemiş görünüyor. Cihaz yurtiçimi sizin?

  • serdar_39 kullanıcısına yanıt
    Benim cihaz Yurt dışı
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.