Şimdi Ara

Honda city 1.4es yağ seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba dostlar, evde 2009 ilk sahibi olduğumuz lpg'siz 115bin'km de bir cityimiz var ve yağ bakımı geldi araca şimdiye kadar sadece mobil 1 esp 0w40 kullanıldı fakat son bakımda sahte yağa denk geldiğimizi düşünüyorum her 3-4bin km'de 300ml civarında bir ekleme yapmak zorunda kaldım oysa 10-12bin kmde asla yağ eksiltmezdi. aracın motoru tam olarak ısınmıyor ev-iş-ev olarak günde toplamda 4 kontakta 10-12km civarı bir yol yapıyor çalıştırma sonrası motorun ısınması beklenilmiyor hemen yola çıkılıyor. bakımda araca motul eco lite 0w20 dexos1 kullanmayı düşünüyorum araç şu sıralar sesli çalışmaya başladı şimdiye kadar motora anahtar değmedi, motulun sitesinde aynı motorlu jazz'a 5w30 önerirken aynı motorlu civice 0w20 öneriyor. motor zaten ısınmasına ısınmıyor önemli olan hızlı yağlama, hafta sonu pek bir yere gittiği de yok yatıyor. buna 0w20 kullanırsam sorun yaşar mıyım diye düşünüyorum,1.6 ivtec motora veya 1.4 ivtec motora bu viskozitedeki yağı kullanan varsa ve bizleri bilgilendirirse çok sevinirim şimdiden herkese teşekkürler..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Shell ve total yağ seçicileri 0w30 öneriyor.


    Shell Helix Ultra A5/B5 0W-30 aracınız için uygundur.


    3.6 litre yağ kapasiteniz var, fazlasını koydurmayın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 2 Şubat 2023; 0:38:23 >
  • facepunchS F kullanıcısına yanıt
    evet 3.6lt alıyor, shell yerine motul kullansak nasıl olur? direkt tanıdığımdan alıyorum motul bayisinin disturbutorunden tüm adanaya bu bayiden dağıtılıyor orijinal yani.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mosasaurus kullanıcısına yanıt

    Türkiye için a1/b1, a3/b3, a5/b5 onayı istemiş kitapçığınız. Motul'da uygundur büyük ihtimalle ancak Shell'in de güvenilir satıcıları var, yağçarşısı gibi. Garanti olması bakımından Shell'i tavsiye ederim ben.

  • mosasaurus kullanıcısına yanıt

    motul econergy 5w30 uygundur

  • Kullanım kılavuzunu dikkate alınız

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • edit: dün orijinal filtre ile birlikte motul eco lite 0w20 kullandık motor daha geç ısınmaya başladı motor sesi azaldı ve eski yağa göre araç çok rahat devirlenmeye başladı genel olarak memnun kaldık 1000km sonra eksiltme olacak mı kontrol edeceğim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.