Şimdi Ara

Hızlıal.com 6 ay önceki siparişimde fazla ıphone 6 gönderdiğini söyledi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
4.297
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smclk89

    tam olarak tanımadığınız dediğin firmadan 200 üzerinde alışveriş toplamda 25 bin tl üzerinde alışveriş yapmış durumdayım. bahsettiğiniz durum hızlıal ile direk alakalı değil. bankanız ilede alakalı bir durum. hepsiburada dan 2500 tl lik bir çekimin ardından benimde kredi kartım komple kullanıma kapatıldı hb de durduk yere siparişimi iptal etti. banka ile görüştüm kart bilgilerinizin sertifika kayıtları üzerinde görüntülenme olduğunu yani birinin eline geçmiş olabileceğine ihtimal ile kapatıldığı söylendi. yoksa ben kendi hesabımdan. onlarda farklı insanın kartları ile sipariş geçiyorum. 3d siz. kimse böyle bir şey demiyor. mutlaka başka bir sebebi vardır.

    bankayla görüştüm hiç öyle bir durumun olmadığını söylediler. kartı yenilettim sipariş verdim yine iptal ettiler. forumda binlerce lira puanı yanan kişiler var. hizlial son zamanlarda güvenlik gerekçesiyle çok kişinin canını yaktı




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf24

    Arkadaş 2 iphone u da aldı üstüne yatmaya çalışıyor izlenimi edindim konudan. Hayırlısı.

    Aynen öyle hocam bende öyle düşünüyorum. Ürünü almayan adam böyle korkmaz. Hızlıal hak iddia edebilir mi ne demek.
  • Hızlıal.com şu sıralar çok tuhaf ve ilgisiz bilgisiz müşteri hizmetlerine sahip
    ben patron olsam hepsini ışık hızıyla kovardım

    adamların aklına yeni mi gelmiş taa 6 ay önceki siparişde fazla ıphone 6 gönderdikleri
    vay da vay

    faturada kaç tane yazmışlar
    fatura elde ise fayda eder
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -K@-

    quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf24

    Arkadaş 2 iphone u da aldı üstüne yatmaya çalışıyor izlenimi edindim konudan. Hayırlısı.

    Aynen öyle hocam bende öyle düşünüyorum. Ürünü almayan adam böyle korkmaz. Hızlıal hak iddia edebilir mi ne demek.

    Yazdıklarımı okusan iyi olur. Benden yana sıkıntı yok karşı tarafa davaya haZırlanıyorum yazmışım sen ne diypsun. Okuma zahmetinde bulunmadan yazmayın!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana da böyle oldu bi keresinde, adamları arayıp geri yolladım, hiçbir şekilde farkına varmamışlar durumun, orda çalışanın cebinden çıkacaktı sayım zamanı
  • Bu kadar saçma bir konu görmedim arkadaşım sen sana kaç tane telefon gönderdiklerini bilmiyormusun ? numara yapma şimdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 10 Haziran 2015; 11:12:09 >
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Aynen büyük numara yapıyorum nasıl anladın ya bravo yakaladın beni teslim oluyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki ihtimal var, sana fazladan göndermişlerse %99 biliyorsundur ve ispat ederlerse mutlaka bir yaptırımı vardır. Sana fazladan göndermemişlerse bunu ispat edemezler, bırak istediklerini yapsınlar. Buraya konu açmana bile gerek yok, bir şey yapamazlar.

    Ama yazdıklarını okudum. Benim fikrim, Hızlıal'ın sana fazladan telefon gönderdiği ve seninde bunu aldığın yönünde. Bu durumda onların yasal olarak ne yapabileceğini merak ediyorsun. Cümlelerde kullandığın bazı kelimeler yüzünden böyle düşünüyorum :)

    Örnek olarak;

    Bu durumda hızlıal bi hak iddia edebilirmi? Hızlıal iki tane göndermiş ama siparişimde 1 adet yazıyor, hak iddia edebilir mi?

    Bi de sordum niye bu kdar geç söylüyosınız diye Önceden söyleseler iade ederdim, aradan 6 ay geçmiş, ben bile unuttum siz de unutun.

    Sonuçta ben gittigidiyor üzerinden 1 adet sipariş geçmişim Ben 1 adet sipariş verdim, GG'de 1 adet yazıyor. 2 iphone da gelse 3 de gelse beni ilgilendirmez. GG ile çözsünler.



    Tabi bunlar benim fikrim, ortada fazladan gönderilen bir telefon yoksa korkmana gerek yok. Kendime göre anlatmaya çalıştım, konu sahibi arkadaş haklı isen yorumumu dikkate alma lütfen :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GasiOr -- 10 Haziran 2015; 11:26:10 >




  • Asıl soru Hızlıal neye istinaden sana fazla iphone gönderdiğini söyleyebiliyor. Kendilerince Somut bir delil mutlaka vardır.
    Çok sayıda alım yaptığım için rasgele beni seçtiler şeklinde bir çıkarım doğru olamaz.
  • yav insan sipariş geçtiği ürün sayısını bilmezmi, eksik gelseydi bakın bakalım arkadaş ortalığı nasıl inletiyordu. Fazlaysa iade edecektin, üstüne yatma durumu varsa hoş değil tabi.
  • Çok kaba ve net bir dil ile söylüyorum,

    NAAAAHHH ALIRLAR!!! Göndermediği telefonu nasıl geri alıyormuş yav? Kaldı ki ispat edemezler, sanki silah zoruyla aldın. Gitsin Bilişim ve Teknoloji Suçları Müdürlüğü'ne şikayet etsin. O telefon sendeyse illa bir sinyal veriyor bu cihaz sonuçta, araştırıp bulsunlar nerden sinyal geliyor diye. Madem yediler bi b*k kendileri düzeltsin hiç takma kafana hiç bi b*k yiyemezler kendi s*çtıklarını yerler anca.

    Edit: 6 ay önce tikilmiş eşeğin artık muhabbeti olmaz de suratına kapat telefonu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxthon -- 10 Haziran 2015; 11:58:28 >
  • 2 liradan 40 tane taç almıştım, onu bile saymıştım.
  • gerçekten fazla bile yollamış olsalar, nasıl anlaşılacak.
    kargo tutanağında : kargonun gramajı yok ki,
    ebatları olur belki o da kendileri de biliyor kendilerinin yaptırdıkları "senin aldığın üründen daha büyük" koliler ile yolluyorlar kargoyu.
    boş iş yaparlar.
    telefonda gaza gelip ters konuşmayın versinler mahkemeye bir şey olmaz.
    verebileceklerini de sanmıyorum 6 ay önce ve kesin olmayan bir şeyden kimse böyle bir davayı açmak için uğraşmaz. komik olur.
  • Turqie kullanıcısına yanıt
    hocam bunlar zarf atıyor başka bişi değil. o tarihlerde bi açık vermişler bakıyolar aynı tarihte sipariş çok benim adıma, bana yıkmaya çalışıyorlar.

    zaten en garip durum ise ilk araddıklarında tarih 5 Haziran 16:47 idi . madem 'onlara' göre gerçekten böyle bişey var imei no verin dedim tamam dönecez dediler. o gün dönmediler.

    daha dün yani 9 haziranda döndüler ki imei no yu yine vermediler. yani böyle bişey var diyelim 6 ay sonra aradınız sonra araya 4 gün daha koydunuz bakalım sonra ki aramaları ne zaman olacak. kafalarına göre arıyorlar. onlar böyle bi r şeyin kesin olduklarını anlasalar aynı gün araştırır eder faturaları imeileri çıkarırlar ki ben de hepsi mevcut gelin karşılaştıralım dememe rağmen . tamam biz araştırıp dönecez dediler yine ses yok. ama bunun karşı davası olacak
  • alım satım faturalarını kontrol edip, boşta kalan imei hakkında suç duyurusunda bulunurlar,
    Telek.iletişim.bşk.lığına sorulur kimde ise onun hakkında dava açılır, o da satın aldığı yerin faturasını sunar, iş satan yere döner, o alım faturası gösteremezse ihale ona kalır.
    zor değil. bir şekilde hallederler.
  • 1 yıl önce hitfoni'den 50'lik bilye poşetlerinden nostalji ayağına 10 poşet almıştım. Poşeti 1 TL idi. Akşamına üşenmeyip bilyelerin tamamını saymıştım, belirtildiği gibi 500 tane çıkmıştı.

    Adam 3000 TL'lik telefondan 3-5 tane almıştım ama saymadım, fazla gelip gelmediğini bilmiyorum diyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SquallTr -- 10 Haziran 2015; 22:16:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen kimi kandiriyosun ya bizde yedik bu hikayeyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SquallTr

    1 yıl önce hitfoni'den 50'lik bilye poşetlerinden nostalji ayağına 10 poşet almıştım. Poşeti 1 TL idi. Akşamına üşenmeyip bilyelerin tamamını saymıştım, belirtildiği gibi 500 tane çıkmıştı.

    Adam 3000 TL'lik telefondan 3-5 tane almıştım ama saymadım, fazla gelip gelmediğini bilmiyorum diyor





  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmut716

    bana da böyle oldu bi keresinde, adamları arayıp geri yolladım, hiçbir şekilde farkına varmamışlar durumun, orda çalışanın cebinden çıkacaktı sayım zamanı

    buna benzer bir durumda ben yaşadım. n11 den adeti 200tl olan esse tencere takımından 2 aldım adamlar 4 adet göndermişler. kendilerini arayıp durumu izah ettiğimdede böyle birşeyin mümkün olmadığını söylediler. ben biraz ısrar edincede tamam gönderin dediler. neyseki biraz pazarlıkla fazla gönderdiklerine yarı fiyatını önerdiğimde bu mümkün değil ama dürüstlüğünüzden ötürü kabul ediyoruz dediler di zamanında :))
  • Adam fazla telefon almış hatırlamıyorum diyor
    Davan hayırlı olsun kardeş, firma ispatlarsa fazla aldığı içeri bile girebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.