Şimdi Ara

Hızlıal.com 6 ay önceki siparişimde fazla ıphone 6 gönderdiğini söyledi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
4.290
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eğer kanıtlarlarsa ki kamera kayıtları,evrak girdi saatleri falan var kanıtlarlar. Haksız kazanç davası açarlar sana bu da senin alehine bir olay kaybedersin çünkü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkjester -- 6 Haziran 2015; 2:36:11 >
  • hukuki boyutu yok diye birşey yok. girdi çıktılarıyla, kargo sevk irsaliyesiyle vs bunu kanıtlamaları sonucunda "sebepsiz zenginleşme"ye dayanarak o telefonun parasını sizden faiziyle birlikte geri alma hakları var.http://tr.wikipedia.org/wiki/Sebepsiz_zenginle%C5%9Fme
  • Fazla gönderdiyse bile ispatlayamadığı sürece hiçbir şey yapamaz. Diyelimki dava açıldı nasıl ispat edecek? İspatın iki yolu var ya telefonu alan kişi ben 1 adet fazla aldım diyecek ya da hızlıal kargolama sürecini olduğu gibi kayda almış olacak ve bu kaydı 6 aydır saklamış olup mahkemeye sunacak ki imkansız. Dolayısıyla herşey telefonu satın alan kişide bitiyor. Evet bana gelen kargoda 1 iphone fazlaydı demediği sürece hızlıalın yapabileceği birşey yok.
  • Aradan 6 ay geçmiş ve firma yeni uyanıyor...Bana biraz saçma geldi açıkçası...Koskoca hızlıal böyle mi çalışıyor yani?...
    Bunlarda bir adet telefon açık çıktı,fazla sayıda alan müşterileri sıradan arıyorlar gibi geldi bana da...
    Canon fotoğraf makinası davasında da hemen kargo firmasını aramışlardı "teslimat yapmayın" diye...Ayrıca da milleti aradılardı "teslim almayın,alanlar da geri yollasın" diye...
  • hocam siparişi veren sizsiniz.peki kargoları teslim alan kim?iş burada bitiyor
  • bence hızlıal hiçbir şey tutturamaz. fazladan bir telefon geldiyse bile, senin peşine düşüp mahkeme masrafları vs aylarca uğraşacaklarına depocu adamın maaşından 4-6 ayda keserler. şu an sadece zarf atıyorlar geri adım atma. gidebildikleri yere kadar gitsinler. o mahkemeler öyle bir günde bitmiyor. en kötü ihtimalde sündürür götürürsün ki mahkeme aşamasına geleceğini sanmıyorum olayın.
  • Zamanında Hepsiburada'da benzeri başıma geldi. 4.500 tl civarında bir ürün aldım. Ürün direkt tedarikçiden geldi, sorunlu olduğu için hepsiburada'ya iade ettim. Para hesabıma yattı, ertesi gün kargo. Tedarikçi yeni ürün yollamış. Hem paramı iade ettiler hem elimde yeni ürün vardı. HB biz iade aldık para hesabınızda diyip duruyordu. 10-15 gün kimseye ulaşamadım. Ürüne de elimi sürmedim. Sonra da acilen yurtdışına çıktım. Kabaca 45 gün kimse arayıp sormadı. Dönünce bir şekilde tedarikçi ile iletişime geçtim. Ürünü geri yolladım. Satışçı eleman sevinçten ağlayacaktı telefonda. :) İyi niyet olarak ufak bir hediye yollamışlardı.
  • ben hızlıal ın hiç bir müşteriye atarlı konuşacağına inanmıyorum. servisten paramparça dönen bilgisayarı olduğu gibi adamlara yolladım 3 aylık cihaz. hiç itraz etmeden paramı geri verdiler. adamlara ne ana bacı küfür etmediği kaldı. kimse bana atarlanmadı. heleki 100 tane iphone siparişi geçmiş adam ile ne kadar güzel konuşacaklarına çok eminim. söylenen ihtimaller gibi sipariş geçenin haberi olmadan da yokedilebilir. kimse atarlanmaz. kamera kayıtları var depoda. bir fatura gelmedi desen bile adamlar kamera kayıtlarına bakıp öyle hareket ediyor. arkadaşın canı senaryo yazmak istemiş. yazmış. yetkili insanlar tanıyorum hızlıaldan bir sonraki aramalarımda bu konuyu mutlaka soracağım.
  • 2 ay önce n11 den 50 lira tictoc çeki ile spor ayakkabı ve 3 çift puma çorap aldım gecenin 3 ünde. sabah dokuzda evden fırça yedik sende nasıl zevk var bundan ayakkabı mı olur dediler. İptal ettim param ve çekim hemen iade edildi. ama 1 gün sonra ayakkabı kargoyla geldi. Coraplar yoktu. 2 ay geçti ne arayan var ne soran.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZ-MaViSi -- 9 Haziran 2015; 18:55:26 >
  • Bana da fazladan lg televizyon göndermişti kliksadaki akıllılar. Ben de gittigidiyor üzerinden almıştım. İşyerindeki eleman almış; ertesi gün kargoyu çağırıp geri gönderdim. Ben etik olarak kendime yakıştıramadığım için iade ettim.
    Ama isteseler emin ol; ups kargo dijital imza ile kimin aldığını fatura bilgilerini ve bütün detaylarını görürler. Yapılmayan ödeme için de mahkeme masrafları, avukat ücreti, yasal faizi ile beraber hepsini alırlar.
  • Hızlıal bugün tekrardan aradı bu kez bayan aradı. Bugün son gün para yatırmanız lazım dedi. Kardeşim bende ki faturalar meydanda gelin karşılaştıralım dedim ben emin oldum çünkü araştırmamı yaptım siparişlerimi kontrol eettim dedim. Siz başka yerden bi açık vermişssiniz bakıyosunuz benim adıma bi sürü kargo çıkmış buna bi zarf atiyim diyosunuz dedimm. İstediğin yere ver dedim. Biz size gün içinde dönecez dediler daha da dönmediler. Ben karşı tarafa dava açacam beni dolandırmaya kalktıkları için. Çünkü her şeyi kontrol ettim

    Konu benden yana kapandı ama karşo tarafa dava açacamm. Burdan benim arkamdan atanlar önuargılı arkadaşlara haber vermek istedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mesaybelf

    Hızlıal bugün tekrardan aradı bu kez bayan aradı. Bugün son gün para yatırmanız lazım dedi. Kardeşim bende ki faturalar meydanda gelin karşılaştıralım dedim ben emin oldum çünkü araştırmamı yaptım siparişlerimi kontrol eettim dedim. Siz başka yerden bi açık vermişssiniz bakıyosunuz benim adıma bi sürü kargo çıkmış buna bi zarf atiyim diyosunuz dedimm. İstediğin yere ver dedim. Biz size gün içinde dönecez dediler daha da dönmediler. Ben karşı tarafa dava açacam beni dolandırmaya kalktıkları için. Çünkü her şeyi kontrol ettim

    Konu benden yana kapandı ama karşo tarafa dava açacamm. Burdan benim arkamdan atanlar önuargılı arkadaşlara haber vermek istedim

    Sizden yana belgeler tamsa bence siz de üzerlerine gidin. Sonuç ne olacak çok merak ettim




  • hizli al dan aradiklarina eminmisiniz.

    bi dümen olmasin dikkat edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smclk89

    ben hızlıal ın hiç bir müşteriye atarlı konuşacağına inanmıyorum. servisten paramparça dönen bilgisayarı olduğu gibi adamlara yolladım 3 aylık cihaz. hiç itraz etmeden paramı geri verdiler. adamlara ne ana bacı küfür etmediği kaldı. kimse bana atarlanmadı. heleki 100 tane iphone siparişi geçmiş adam ile ne kadar güzel konuşacaklarına çok eminim. söylenen ihtimaller gibi sipariş geçenin haberi olmadan da yokedilebilir. kimse atarlanmaz. kamera kayıtları var depoda. bir fatura gelmedi desen bile adamlar kamera kayıtlarına bakıp öyle hareket ediyor. arkadaşın canı senaryo yazmak istemiş. yazmış. yetkili insanlar tanıyorum hızlıaldan bir sonraki aramalarımda bu konuyu mutlaka soracağım.

    hızlıal'ı tam olarak tanımadan konuşmamak lazım. benim adıma olan karta çalıntı diyecek kadar karaktersiz çalışanları var




  • mustafaagungor kullanıcısına yanıt
    hakkın olmayan telefonu aldıysan iade et arkadaşım her türlü çıkar senden.
  • jessica albay kullanıcısına yanıt
    hah hocam haksız kazanç demişim yanlışlıkla sen beni düzeltmissin sebepsiz zenginleşme evet kanıtlarlarsa durum cidden o.
  • mustafaagungor kullanıcısına yanıt
    tam olarak tanımadığınız dediğin firmadan 200 üzerinde alışveriş toplamda 25 bin tl üzerinde alışveriş yapmış durumdayım. bahsettiğiniz durum hızlıal ile direk alakalı değil. bankanız ilede alakalı bir durum. hepsiburada dan 2500 tl lik bir çekimin ardından benimde kredi kartım komple kullanıma kapatıldı hb de durduk yere siparişimi iptal etti. banka ile görüştüm kart bilgilerinizin sertifika kayıtları üzerinde görüntülenme olduğunu yani birinin eline geçmiş olabileceğine ihtimal ile kapatıldığı söylendi. yoksa ben kendi hesabımdan. onlarda farklı insanın kartları ile sipariş geçiyorum. 3d siz. kimse böyle bir şey demiyor. mutlaka başka bir sebebi vardır.
  • arkadaş kimseye ödeme yapma telefon dolandırıcıları olabilir. Onlardan hersey beklenir. Benim akrabalarıda arayan oluyor aveada ödenmemiş borcunuz var diyerek para istiyorlar. 2 aydır beni bir numara arıyor. 1 senelik ücretsiz sigorta yaptırmışsınız bunu devam ettirmek için ödeme yapacaksınız diyor. Sigortayı iptal edin diyorum, İptal edersek ücretsiz sigorta için ödeme yapmak zorundasınız, işyerinize icra kâğıdı göndereceğiz diyorlar. Hatta benim işyerimin adresine kadar bütün bilgileri sayıyorlar. Beni aramayında ne yapacaksanız yapın diyorum. 2 dk sonra tekrar arayıp bize küfür ettin mahkemeye vereceğiz diyorlar. Kısaca sen direk hızlıal ı ara böyle bir durum olup olmadığını öğren.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZ-MaViSi -- 10 Haziran 2015; 1:04:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakancan44

    hakkın olmayan telefonu aldıysan iade et arkadaşım her türlü çıkar senden.

    konu sahibi ile karıştırıldım heralde :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.