Şimdi Ara

Hızlıal.com 6 ay önceki siparişimde fazla ıphone 6 gönderdiğini söyledi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
4.296
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hızlıal kadar bela bir site görmedim.tepeden tırnağa sorunlu bir site.Hepsiburadadan sürekli 3D siz işlem yaptıgım kartımla bir kere hızlıaldan 3D ile alışveriş yapayım dedim burnumdan getirdiler.Adamlar ürünü kargodan geri çağırmışlar sebeb ödemeyi teyit etmek için beni aramışlar ulaşamamışlar.Lan bana bush ulaşıyor sen nasıl ulaşamadın acaba beni telefondan aradık dedikleri de koca bir yalan ne diyeceğimi bilemedim o derece kilitlendim.kesinlikle uzak durmanız gereken bir site, sürekli çalıştığım kargo şirketi elemanlarına karşı zan altında bıraktılar beni..neyse allah korusun bir daha.sanki bir ürün onlar satıyor başka sitelerde kampanyalar olmuyor herşeyin en iyisi onlar :):)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf24

    Arkadaş 2 iphone u da aldı üstüne yatmaya çalışıyor izlenimi edindim konudan. Hayırlısı.

    maglesef... bende de aynı ön fikir oluştu.
  • Aynen hocam ya telefon açıyolr ulaşılmayınca iptal ediyoşar. Teyit alıyorlr yine iptal. Anlamadım amaçları ne
  • Telefonun üzerine yatttğımı düşünenler var. Bilip bilmeden konuşn boş insanlar var güldürdünüz beni :)

    Nese konuyu merak edenler için özet geçiyim. Bana 2 telefon göndermişler güya imei istedim. Fatura ismi bellii kontrol edecez. Kargoyu aradım tek paket diyor. Hızlıal ürünleri tek tek koyar zaten. Şu an benden yana sıkıntı yok. Gittigidiyoru da aradım herhangi bi problem yok dediler. Ben yine de olası durumda mahkeme falan uğraşmak istediğim için açmıştım konuyu.

    Şimdi yine herkes kendi fikrini yazsın. İyi geceler
  • Hızlıal ın gittigidiyor mağazası nasıl oluyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç birşey ispatlayamazlar.ispatlasalarda o senin sorunun değil hata yapan kişinin problemi.işin vicdanı boyutu var tabiki hata yapan kişilerin maaşlarından vs kesilir.ama senden birşey talep edemezler.
  • Haram şeylerden uzak durun ben çok kötü vicdan azabı çektim hala düşünüyorum nasıl hesabını vereceğim diye
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StillOwua

    Haram şeylerden uzak durun ben çok kötü vicdan azabı çektim hala düşünüyorum nasıl hesabını vereceğim diye

    Haram iphone 6 gelirse bana kargolayabilirsin. Harici 1 yıllık haramını üstlenirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzeri bir arkadaşın başına geldi. Yanlışlıkla ödemesi yapılmayan siparişi göndermiş korayspor çalışanı. Whatsapptan tehdit ediyordu mahkemeye vereceğim diye
  • Keşke öyle birşey olsa sana 5 tane iphone 6 1 tane iphone 7 önsipariş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steppa -- 6 Haziran 2015; 0:25:42 >
  • Merhaba,

    Şahsi fikrim olarak yazdığınız konudan ve korkularınızdan anladığım kadarıyla size 1 adet fazla telefon gönderilmiş ve siz bilmiyormuşunuz izlenimi yaratıyorsunuz. Siz 1 kg pirincin içinde ki fazlalık pirinci bilemezsiniz ama aldığınız 6 adet telefonun 7 adet geldiğini bilirsiniz. Bu konuda anlaşalım ve bana fazla gönderdiler bende ses çıkarmadım deyiniz.

    Size bir şey yapabilirler mi?

    Elbetteki yapabilirler, ticaret hukuku hata ihtimallerini de düşünmüştür. Siz hakkınızı objektif iyiniyet kurallarına aykırı kullanmışsınız.

    Satıcı bunu kargo desisiyle ispatlayamaz. Çünkü 1 desi olarak 2 telefon gönderilebilinir. Satıcı savcılığa vereceği envanterinde olan imei ile size suç duyurunda bulunabilir.

    İlk sinyalde arkasında dururlarsa telefon bulunur, sattıysanız alıcı bulunur ve dolayısıyla sizinle irtibata geçilir. Siz elinizde faturası bulunmayan cihazı satmaktan, hakkı dürüstlük kurallarına aykırı kullanmaktan ceza alabilirsiniz. Bunları inkar ederseniz satıcı size telefon yurtdışı faturasını gösterir ve malı çalmış gibi ilgi görürsünüz. Çünkü sizin sattığınız telefona dair bir faturanız yok.

    Hızlıal hata yapmaması gereken büyük bir firmadır. Keşke fazla gelen ürünü bildirseniz size tatmin edici bir hediye verilirdi.

    Yaptığınız hukuki ve vicdani olarak bir suçtur. 5 yıl yatarınız olmaz elbette ama telefon ücreti yasal faizi ve mahkeme giderlerini bir güzel ödersiniz. Hatadan nemalandıysanızda ödetmeleri yerinde bir karar olur.




  • soyken kullanıcısına yanıt
    şahsi fikrine saygı duyuyorum dostum. herhangi bi korkum yok ama bak ALLAH rızası için bilmeden atıp tutma be kardeşim . benim adamla ne konuştuğumu tam bilmeden atıp tutma kardeşim. gerçi burdakilerin böyle anlamasını normal karşılamak lazım sanıyorsunuz ki 3 5 tane sipariş vermişim ..

    tekrar söylüyorum çok yüksek ihtimalle bana tek ürün geldi yarın imeileri gönderdikleri zaman belli olur. ben adamlara ödemeyecem yok öyle bişi demedim .aradan 6 ay geçmiş fazla gelse aklımda kalırdı ama yine ordaki çalışanı düşündüğümden verin imeileri bakalım dedim

    yani öyle ordan yazdığınız gibi olmuyor malasef .
    benim derdim öyle birşey olmadığı halde bunlar ısrar ederse falan diye diyorum .. belki adamın başka yerden açığı vardır sistemden benim çok sipariş verdiğimi gördü o yüzden aradı.. böyle de düşünebilirsiniz. imei numaralarını 2 3 te falan istedim hadi diyelim 6 ya kadar çalışıyorlar hala dönen olmadı. zor bişi değil imei numaraları bulmak




  • mesaybelf kullanıcısına yanıt
    Bilmeden atıp tutma lafını anlayamadım?

    Ben 2014 Ekim Ayında telefon aldım ve adetini hatırlıyorum. 2 adet aldım, çünkü karıştırabileceğim bir durum yok.

    Hatırlamama gibi bir lüksüm yok. Kaç telefon geldi hatırlamıyorum demek inandırıcı değil dostum. Ya 2.872 telefon alırsın küsürünü hatırlamazsın ya Alzheimer olmuşsundur hatırlamazsın.

    "Bu durumda hızlıal bi hak iddia edebilirmi? Sonuçta ben gittigidiyor üzerinden 1 adet sipariş geçmişim. Gittigidiyorla iletişime geçmeleri gerekmez mi?
    Bi de sordum niye bu kdar geç söylüyosınız diye bizim sistemler geriden geliyor falan dedi? Böyle bişey başına gelenler varsa yardımlarınızı bekliyorum"

    Şu cümleyi kurupta atıp tutma deme lütfen. Konu açan ve yardım isteyen sensin, yoksa inan umurumda değil. Ben sana yapabileceklerini söyledim ve öncesinde şahsi fikrimi yazdım.

    İnsanların şahsi fikrini merak etmiyorsan bu sorunun muhattabı forum kullanıcıları değil, avukatlık bürosudur. Parayı bastırır yardımı alırsın.




  • soyken kullanıcısına yanıt
    :) :)
    bilmeden atıp tutma lafını sana söylemedim konu içindekilere söyledim
    tekrar söylüyorum ben o tarihten bu tarihe 150 - 200 tane ıphone almışımdır . adam ocak ayı diyince hatırlamadım sonra öyle bişey olmuşssa aklımda kalırdı dedim keesin. sora adamı da zor durumda bırakmamak için imei numaraları ayrıntıları gönderin karşılaşttıralım dedim .ben sizin gibi 2 tane telefon almıyorum sorun orda.

    buraya açma sebebimde daha önce kimsenin başına böyle bişey gelip gelmediğini merak etmem . bu kadar basit. insanlar niye hemen öküz altında buzağı arıyorlar anlamadım . burası paylaşma yardımlaşma formu. varsa böyle bişey başına gelen ne yapılmış ne konuşulmuş merak ettim bu kadar basit aslında.. burdaki insanlar alışmış sanırım kötüye yormaya

    ayrıca şahsi fikrine saygı duyduğumu en başta yazmıştım zaten

    edit: atıp tutma lafını direk sana yazmışım öyle yazmayacaktım orda yanlışlık olmuş kusura bakma. millet bilmeden sallıyorda ona ayar oldum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesaybelf -- 6 Haziran 2015; 1:14:31 >




  • neyse bu saatten sonra yazılanlara cevap vermeyeceğim boşuna uğraşıyoruz

    fazladan alsaydım aldım derdim hiçbiriniizi tanımıyorum hiçbirinizin dedikleri de umrumda olmazdı.

    benim konuyu açmamdaki amaç böyle bişeyin kimsenin başına gelip gelmediği.

    bunu özellikle belirteyim ben telefon işi yapıyorum sürekli alıyorum o tarihten bu tarihe yine söylüyorum 150-200 tane alım yapmışımdır müşteri hizmetleri ocak diyince zırt diye hatırlamıyor insan amma velakin fazla alsaydım hatırlardım beyfendi dedim. ama yine şüphe kalmasın diye gönderin imei leri dedim .. olay budur

    dünya kötü düşünen insanlarla ve Türk milletinin meşhur özelliği olan karşıdakini dinlemeyen insanlarla dolu.
    hala aldı telefonu atıp tutuyo diyenlere de cevabım he ya aldım çatır çatır ohhh olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesaybelf -- 6 Haziran 2015; 1:23:24 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mesaybelf

    :):) kredi kartı bölümünden arkadaşlardan tanıyan çıksaydı böyle yprumlar yapılmazdı ya neyse 😀
    Ayrıca bu işin ticaretini yaptığım için böyle yazdım
    Ayrıca ben fazladan aldım demedim. Çok yüksek ihtimal 1 adet aldım 2 tane gelseydi bilirdim ama 6 ay sonra açıp böyle dedikleri için kafaö karıştı acaba fazla gönderim yaptılar mı diye
    Sonuçta o tarihten bu tarihe 150 200 ıphone alınmıştır. İnsanın kafasının karışması normal

    Yurt içi kargoyu aradım takip noyu verdim 1 adet koli gönderilmiş o tarihte. Ya benü başka biriyle karıştırdılar ya da bi hata yaptılar

    Ben tanıyorum mesela, tanıyan çıkması yapılmayacağı anlamına gelmez yapan yine yapar hocam

    Bir kutuya 2 adette koyup göndermiş olabilirler sizin işlere başkası bakıyor mu? o kargoyu siz almamışta olabilirsiniz, sonuç olarak hiçbir hak iddia edemezler, Allah bilir o eleman daha kaç kişiyi aradı sizden başka. İşin bir de vicdan boyutu var ama siz hatırlamıyorsanız pek yapacak bişey yok, fazla ürün size mi gönderildi arayan kişi de bilmiyor bence




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aksoft

    Geçen 4 ayfon almışım ama nasıl alkollüyüm kafam bi milyon
    o gün ne oldu hiiiç hatırlamıyorum



    Gece gece sen beni güldürdün, Allah da seni güldürsün
  • KenanDemirali kullanıcısına yanıt
    o da doğru tanıdık da yapar :) :):)
    yok ben hatırlıyorum öyle bişey olmadı ama adam ısrar edince benimde kafam karıştı lan acaba dedim . o yüzden imeileri serileri istedim ki içimiz rahat olsun.
    yoksa benim içim rahat.
    kutuları ben açarım ve hızlıalda bi kutudan 1 telefon çıkar. ve bence ewet adam da bilmiyor bana da öyle geldi. o yüzden konuyu açtım ama farklı yöne gittiç hayırlısı bakalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesaybelf -- 6 Haziran 2015; 1:33:08 >
  • Günahını almak istemem ama 150 değil 550 tane iphone alsan yine sayarsın. Sakız mı bu saymayasın. Herkez sayar.


    Almadıysan sorun yok zaten. Aldıysan er geç hesabını da verirsin.
  • bana da teknosa 1 yerine 2 adet blender yollamışt. aradım depodaki arkadaşn hatası dediler en yakın şubeye hediye ettim. aradan net 4 ay geçtikten sonra hatayı yapan arkadaş arayıp teşekkür etti. bu tür firmalarda paketlemeler kamera önünde yapılıyor. sanırım ondan kaynaklı geriye dönük bakılarak tespit ediliyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.