Şimdi Ara

Hızlıal Banka Puanlarını Hesaba Atma (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
14
Favori
9.512
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sofist67

    Vakıfbank puanları iade işlemi denedim ve 2 gun içinde yattı, puanların süresi dolmuştu acaba axess paraf deneyen oldu mu hiç süreli puanları iptal işlemi yaptığımızda yatırırmı forumda maximum puanlar iadeleri yatmadığını okumuştum.

    Axess paraf bonus iade puan deneyimi olan cevap yazabilir mi?

    biraz önce vip müşteri temsilcisi ile görüştüm. puan kullanıldığında sonkullanma tarihine kaç gün kaldıysa geri iade olduğunda da o kadar gün kullanabilirsiniz dedi....
  • toplamda 200 lira banka puanım var.5 parça şeklinde puanı iade et seçenegi var.Yaparsam normal şartlarda silinme tarihi geçtiği için banka puana çöker mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ByLabTek

    quote:

    Orijinalden alıntı: sofist67

    Vakıfbank puanları iade işlemi denedim ve 2 gun içinde yattı, puanların süresi dolmuştu acaba axess paraf deneyen oldu mu hiç süreli puanları iptal işlemi yaptığımızda yatırırmı forumda maximum puanlar iadeleri yatmadığını okumuştum.

    Axess paraf bonus iade puan deneyimi olan cevap yazabilir mi?

    biraz önce vip müşteri temsilcisi ile görüştüm. puan kullanıldığında sonkullanma tarihine kaç gün kaldıysa geri iade olduğunda da o kadar gün kullanabilirsiniz dedi....

    Geçen senenin puanlari var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karta iade et derseniz ne olur bilmiyorum ama, ben geçen sene hafıza kartı almıştım hesaptı banka puanlarıyla. kart arıza yaptı. iade kararı çıktı. hızlı al yine hesabıma banka puanı şeklinde iade etti. hatta 2 parça puanla almıştım. yine 2 parça puan olarak iade geldi. muhtemelen iptal olan siparişlerde hesaba iade olur diye düşünüyorum
  • Finansbank puanlarının iadesini yapan tecrübe eden var mı?
  • TEB Bonus için konuşuyorum:

    Ayrı zamanlarda yatırdığım, kampanyalardan kazandığım ve son kullanma tarihi geçen 25 + 10 TL bonus vardı. İadesini istedim, 1 gün sonra kartımda bonus olarak göründü. Yatan bonusla dün yakıt aldım, herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
  • Ne güzel hizlial da puanları biriktirip lazım olunca kullanıyordum alternatif güvenli bir site var mı bildiğiniz?
  • Az önce hızlıal MH ile görüştüm bilginiz olsun arkadaşlar.

    Hızlı gönderi harici olan hiç bir ürün gönderilmiyor, tedarikçiler ürün vermiyormuş. Şu an yönetim tamamen Kayyumdaymış, MH'nin söyledikelri bunlar. Puanı olanlar hızlı gönderi seçenekleri ürünleri alabilirler. Ben altın almıştım ama maalesef 12 gün oldu şu an hala tık yok. Parayı tekrar puan olarak isteyip hızlı gönderi olan bişeyler almam gerekiyor.

    Güzel ürün ya da işe yarayacak şeyler varsa burda paylaşın lütfen.
  • Adamlardan 2 hafta önce puanlarla altın siparişi verdim hala gelecek bakalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahapurusha

    Adamlardan 2 hafta önce puanlarla altın siparişi verdim hala gelecek bakalım.

    aynen ben de 2 hafta önce aldım hala beklemedeyim. ısrarla iptal etmeyeceğim bakalım ne olacak
  • cepteteb kk puanı hızlıal a yuklesek oluyor mu, geri iade alabilen varmı.kullanım için yarın son gün.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • imhiret kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı puanları sitedeki hesabiniza yüklenir, taktiğini biliyorsaniz yuklenmeme gibi bir durum olmaz bence..
    Geri iadesi için birşey diyemicem malesef..
    Benimde bir hayli puanim bu şekilde hâlâ hesapta duruyor.
    Akbank ile bu durumu görüştüm, puan geri iade olursa silinir dedi,silinsede sikayetle vs.geri getirilir belki ama bu sekildr ugrasmaktansa hâlâ sitede bekletiyorum. Bakalim nereye kadar gidecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denizbank 36-48 saat içerisinde puan iadesi karta yansıdı. silinmeden kullandım. silinmeyebilir fakat denemek lazım. 1-2 puan olsa denerim de, 100 puanı riske atmak istemedim.
  • artakalan kullanıcısına yanıt
    hızlıal ürün tedarik edebilsele harcama yapacam, ama nerde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 10 gün önce 94 TL parafly puanımı iade istedim hala gelmedi. Sistemsel problem var dediler. Daha önce defalarca problemsiz geri aldım. 800 TL ye yakın muhtelif puanım var. Endişeliyim. Son 1 ay içerisinde puanını geri alan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devrimkaratas -- 20 Ocak 2016; 22:49:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: devrimkaratas

    Arkadaşlar 10 gün önce 94 TL parafly puanımı iade istedim hala gelmedi. Sistemsel problem var dediler. Daha önce defalarca problemsiz geri aldım. 800 TL ye yakın muhtelif puanım var. Endişeliyim. Son 1 ay içerisinde puanını geri alan var mı?

    axess- bonus sorunsuz geldi ama

    aynı gun verdiğim 10 gun oldu... World puan gelmedi geri

    hızlı mh cvp verdi, iflas erteleme oldu kimi bankalar hesapları dondurdu gibi

    ykb daha cevap vermedi

    o puanlar gitti sanırım arada
  • bir şeyler almak için zorladım ama bulduğum bi kaç ürünü de fiyatından dolayı almadım, axess ve paraf puanı iade istedim aynı anda, axess aynı gün geldi karta hatta bilgilendirmede yaptılar paraftan ise ses yok 3 gündür
  • benim başıma geleni anlatayım arkadaşlar,

    geçen hafta ayın 12 sinde mh aradım bir bisiklet için tedarik süreci 7 iş günü yazıyordu. mh bana stokta olmadığını ama firmaya siparişin iletildiği takdirde 7 iş gününde bana teslim edileceğini söyledi. 643 tl puanım vardı hızlıal da hepsini kullandım geri kalanını karttan geçtim. siparişin ertesi günü bana ürünün artık üretilmediğini söylediler.aynen böyle. ve sipariş iptal edildi.karttan çekilen ücret iade edildi.şimdi buraya kadar herşey normal.

    geçtiğimiz pazartesi günü evime bir kargo gelmiş ben evde yoktum eve bisiklet gönderilmiş benim adıma. hanım teslim almış. eve geldim baktım benim adıma benim hızlıaldan alıpta onların iptal ettiği bisiklet...

    neyse ben bunda bi iş var deyip kutuyu eve çıkardım ve açmadım. gönderen bisiklet firması beni aradı ertesi günü ve bana bir bisiklet gönderildiğini ve teslim almış olduğumu söylediler.bisikletin ücretini de hızlıaldan istemişler ama biz o siparişi iptal ettik demişler ve firma dolayısıyla benden ücretini istedi.ben de hızlıalla yaşmış olduğum sipariş macerasını anlattım ve ödemeyi hızlıal üzerinden yapabileceğimi söyledim.onlar da hızlıalı aramışlar ve durumu izah etmişler.hızlıal hem üretimi durmuş diyor o model bisikletin hemde beni görüşmüş olduğum temsilcileri farklı şey söylüyor.iptal ettikleri sipariş de nasıl olduysa firmaya gidiyor. firma bana biz onlarla alışverişi kestik diyor. ortada bariz yalanlar dönüyor ama anlamadım.

    hızlıalda bir bayan beni aradı ben de olanları anlattım bana link açın ben hem puanlarımı kullanayım hemde geri kalan ödemeyi yapayım dedim. bayan 20 dk sonra sizi arar ve link veririm dedi. bekledim ama arayan olmadı.

    tekrar bisiklet gönderen firma aradı ödemeyi bize yapacakmışsınınız dedi ben hızlıalla bu şekilde anlaşmadığımı sistemlerinde puanlarım olduğunu ve onları kullanıp geri kalanını da ödeyeceğimi söyledim. ve bayan tamam deyip biz onlarla görüşelim dedi.

    şimdi 2 gündür ne hızlıaldan nede bisiklet gönderen firmadan arayan var. evde bisiklet açılmadan bekliyor.ben sistemdeki puanları kullanıp üstünü de ödemek istiyorum. amacım bugüne kadar kullandıkları puanlarımı siparişte kullanmak.

    puanlarımın hepsi süresi geçmiş puan. geri iade et desem silincek. başka bir ürün de almak istemyorum hazır gelmiş bisikletide göndermek istemiyorum.

    2 gündür aramıyorlar,acaba diyorum kapıma avukatlamı gelecekler ? şimdilik beklemedeyim.

    siz ne olur bu durum?




  • liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    Bence bekleyin firma bir şekilde hızlıaldan parayı alır. Hızlıalda sizden alır.
  • kutukak kullanıcısına yanıt
    beklemedeyim hocam.ben ödemediğim malı kullanamam ama ortada hızlıalın bir sürü ayıbı var.

    bakalım nasıl sonuçlanacak.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.