Şimdi Ara

Hırsızın Çaldığı Aracımı Bana Satmak İstemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
4
Favori
14.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
460 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • abi şu rahatlığa bakar mısın aranızda birisi hakaret etsin cehennemden paket alırlar sizi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • highest in the room kullanıcısına yanıt
    Başta kızdım ama, izahı olmayan şeyin mizahı olur derler ya. O hesap

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kasko yok sanırım. Kasko olsa parayı alır ugrasmazdiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • welcome to Turkey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boyle huzurlu bir ulkede hic olmayacak birsey ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam. İnşallah aracınızı kısa sürede bulabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah sabır versin çok zor bir durum adalet bir gün herkese gerekir ama maalesef geç gelen adalette adalet değildir. Şimdi size küçük bir fikir sunacağım bir çok konuda medya kullanıldığında çözüme kavuştuğuna şahit olduk bir kaç medya kuruluşunda haber yaptırabilirseniz bir iki güne bulduğuna şahit olabilirsiniz bence çünkü medyaya çıkınca işler çok çabuk çözülüyor nedense

  • Bu çalınan araç bir savcının ya da hakimin arabası olsaydı daha kahvaltısı bitmeden bulunurdu. Normal vatandaşın aracı olunca hırsızlar aracı bir yere bırakana kadar bulunmaz maalesef. Hiç, iş yükü fazla, çok yoğunlar, polis yakalıyor savcı/hakim salıyor falan diye bahane bulmaya gerek yok, Polis istediğinde 1-2 saat içinde yakalar hele her yerde mobese, trafik kameraları, binaların güvenlik kameraları varken çok rahat bulur ama kimsenin çalışmak, uğraşmak gibi bir derdi yok maalesef.


    İşin ikinci boyutu da cezalar komik ve caydırıcı değil, her akşam haberlerde görüyoruz, bir hırsız yakalanıyor ve adamın 300-400 dosyası olduğunu görüyoruz ve bu adam hala dışarıda, Yanlış hatırlamıyorsam Amerikanın bazı eyaletlerinde 3. suç ilkesi vardı, 3. suçunun ne olduğu önemli değil, istersen bir sakız çalmış ol direk müebbet veriyorlardı. Bu Kanunun bize de getirilmesi şart, hapishaneler de tatil köyü kıvamından çıkartılmalı, öyle tüm gün yatış yeri olmamalı, günde 10 saat madenlerde, taş ocaklarında çalıştırılmalı ve bunun karşılığında da asgari ücret maaş verilmeli ama bu maaşın 4'te biri yeme-içme ve barınma bedeli olarak devlete kalacak, 4'te ikisi de mağdur ettiği, malını çaldığı kişiye borç bitene kadar ödenecek (mağdurun parası pul olmaması için de borç dolar ya da altına göre suç tarihinden çevrilip öyle ödemelerden düşecekler), kalan bir birim de kendisine verilecek. 1 milyon lira çalıp sonra 3 ay hapisle kurtulmayacaklar.





  • Allah yardımcın olsun. Umarım en kısa sürede sorunun halledilir.

  • ülkenin muz cumhuriyeti olduğunu gördüğümüz başka bir gün...

    geçmiş olsun hocam.

  • Valla çok geçmiş olsun üzüldüm kendime olmuş gibi bu işleri polis felan halletmez birinin aracılıyla mafyavari adamlar bulacan 3-5 onlara verip belki öyle alırsın ya da bulunduğun emniyet müdürlüğüne gidip olay çıkaracan basını felan oraya toplayacan belki öyle çözülür.Tekrardan çok geçmiş olsun.

  • elturco78 E kullanıcısına yanıt

    Valla bu işin başındakiler böyle fikirler sunsa canım ülkemiz böyle olmaz, tebrik ediyorum.

  • Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt
    Bu hırsız bana instagramdan ilk yazdığında baya tehdit ettim, o da sağa sola ateş ediyorlar hiçbir şey yapamazsın demişti bana instagram'dan konuştuğumuz dönemde. Hırsız konuşmalarında bir çete var ama üyesi değilim ben ayağına yatarak konuştu hep. Ayrıca aracımla yaptıkları Tuzla'daki soygunda kameraya silah gösterip, yere şırınga falan atmışlardı oradaki kişiyle konuştum o bunları söyledi. Artık sadece araba değil bizde allaha emanetiz yani gerçekten. Nasıl bir çete içlerinde kimler var, instagram'da bu paylaşımları yapan sayfalarda nasıl bu kadar rahatça insanlara ulaşıyorlar çok sıkıntılı bir durum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erturkcan2 -- 22 Şubat 2022; 13:31:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnan çok üzüldüm kardeşim.

    Bu aralar çalınan arabalardan tutun da far çalmalar lastik çalmalar, teyp çalmalar, ses sistemi çalmalar aldı başını gidiyor.

    Umarım en kısa zamanda bulunur kardeşim. Adamların mafya olmalarıda ayrı bir olay adresin yerin her şeyin var adamlarda uyuz olup sana da zarar verebilirler. Tedbirlerini en üst seviyeye çıkar bence.


    bu araç bir şekilde bulunacak muhtemelen hırsızlık olaylarında kullanacaklar kullandıkları plakada sanırım eski model para etmeyen bir aracın plakasıdır.

    bakımlarını yaptırıp kaçak şekilde binecekler çevirmede vs bi şekilde yakalanırlar. Sanırım beklemekten başka çaren yok.


    İşin kötü tarafı plakayı değiştirmiş. buda bulunmasını çok ama çok zorlaştırır.

  • Valla ülke kafayı sıyırdı çok geçmiş olsun.

  • Adamin arabasi çalınmış ve tehdit edilmis. Polis bulamıyor emniyet güçlerinin umrunda olmamış, arkadas hala wp görüşmelerini paylassam sorun olur mu diye soruyor 😂 ulan nasil bir hale getirdi bu ulke bu insanlari yahu. Oldu olacak çalanlardan hakkini helal etmesini isteyelim... 🤦🏻‍♂️ Ulan ayaklar bas baslar ayak oldu ülkede. Kufrettim de sildim. Beni de sindirdiler vay arkadaş...

    Bizim 7 yıl önce kiralamadaki araci suçta kullanmislar. Suca karışanlar coktan disarda geziyor tozuyor. Olayi unutup hayatina devam ettiler. Biz hala mahkemeligiz. Araç serhli. Satisi verilmiyor. Bagladi devlet bizi... Sucu isleyen disarda, mal sahibi olarak 7 yildir davaliyim. Adliye davaya bakmiyor. Ama dosya da kapanmıyor... Sonuc olarak araci satamiyorum. Evlat oldu...

    Böyle bir ülke iste burası...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yardımcın olsun inşallah bulunur bende esenyurtta oturuyorum bu civarlarda görürsem mutlaka yazarım resim atarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun . Bulundumu aracınız gelişme var mı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni bir gelişme oldu arkadaşlar. Çevresi geniş bir akrabama şahsın numarasını verdim. Bana geri ulaştı hırsız bana iyilik yapmak istediğini söyleyip saydırdı ekran reamini aldım. İşte devletin bizi düşürdüğü hâl budur. Devletimiz bizi hırsızlara madara etti bize sahip çıkmadı. Bu saatten sonra hırsızada yazdım sana vereceğim 40 binle gidip bakır boncuk alıp değnekle yürümen için hayatımı yakıcam. Beni bu yola iten devlettir burayada yazıyorum herkes bilsin.

    Büyükçekmece savcısıyla haftalar önce görüştm numarayı verdim bana çok sinir bozucu durum dedi sen sakin kal dedi. Haftalar oldu dalga geçiliyor bizimşe artık sakinlil kalmadı. Anam babam üzgün hırsız mikroplardaki rahatlık bu memleketin namuslu insanlarında yok. Artık bunlar kadar rahat olup gerekeni yapıcaz bizi buna iten adaleti sağlayamayan devlettir.
    Hırsızın Çaldığı Aracımı Bana Satmak İstemesi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • erturkcan2 E kullanıcısına yanıt

    geçmiş olsun


    ben olsam kendimi sizin kadar kontrol edemezdim


    cana geleceğine mala gelsin, umarım çektiğiniz çilenin karşılığını alırsınız.


    bu arada böyle sahte numaralara siber suçlar ip adresine ve kimliğine erişemiyorlar mı? instagramdan oradan buradan ulaştılar diyorsunuz hiçbirinden mi tespit yapılamıyor? gerçekten garip.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.