Şimdi Ara

Hıncal Uluç Hamza Hocayı yerden yere vurdu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Spor yazarı Hıncal Uluç, Sabah gazetesinde yer alan yazısında Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun eleştirdi. Hamzaoğlu'nun tercihlerini eleştiren Uluç şu değerlendirmeleri yaptı:

    Hamza Hoca dalga mı geçiyor? Kimle? Galatasaray'la ve Galatasaraylılarla.. Yahu bu dünyanın masrafı ile Avusturya kampları ne oluyor?. Bu üçüncü hazırlık maçında hâlâ, sezon boyu hiç oynamayacak, hatta takımdan yollanacak olanları izliyoruz. O zaman Avusturya'ya niye kampa gidildi?

    SNEIJDER TENEZZÜL ETMEDİ
    Melo'ların, Sneijder'lerin tenezzül buyurmadıkları antrenmanlar, Emre Çolakların kaptan olduğu takımlar, Antalya'da kampa girse, olmaz mıydı?. Antalya'da her yıl binin üstünde Avrupa takımı kamp yapıyor.

    YEDEK BİLE OLAMAZLAR
    Galatasaray'ın bu yılki esas on birinden beş tanesi henüz yan yana oynamadı, oynatılmadı.. Oyuna Emre Çolak başlıyor. Çıkıyor, yerine Yekta giriyor. İkisi de bu sezon Galatasaray'da yedek bile olmaz.. O zaman hazırlık maçını niye onlar oynuyor?. Hamza Hoca, hâlâ Emre'nin, Yekta'nın nesini merak ediyor?

    PODOLSKI ALINMIŞ...
    Podolski alınmış. Millet Podo ile Burak'ın yan yana nasıl oynayacağını merak ediyor. Merak etmeyen tek kişi Hamza Hoca.. O meğer, bu sene hiç forma şansı bulmayacak Sercan ile Umut'un yan yana nasıl oynayacağını merak ediyormuş

    G.SARAY'IN SAVUNMASI REZİL
    Galatasaray geçen yıl rezil bir savunma ile oynadı. -1 averajla lider olarak dünya futbol tarihine geçmenin sebebi, geleni gideni yiyen bu savunmaydı.

    CHEDJOU'YA HERKES BAYILIYOR
    Özellikle de, savunmanın delik deşik göbeği.. Fener medyasının bayıldığı Chedjau (Nasıl bayılmasınlar. Yenen iki golden birinde Chedjau'nun hatası vardı) ile eski günlerine dönemeyen Semih'e, Koray ve Hakan Balta eklemeleri ile geçen sezon, ortada rakip olmadığı, rakipler de, Bursa ve Beşiktaş gibi fark atacakları maçı, topu avuta attıkları için kaybettiklerinden kazanılmış maçlarla kapanmıştı.


    CELTA EN AZ 5 YAPARDI
    İşin farkında olmayan tek kişi herhalde Hamza Hocaydı ki, o rezil savunmaya takviye yapmadı. O rezil savunmanın bu sezon hali nedir, bakmaya da gerek görmedi. Celta Vigo en az beş fark yapacağı maçı kaybedince de "Kazanmak güzel" diye sevindi, üstelik.

    Bakın açık söyleyeyim. Hamza Hoca geçen yılı nasıl bir inanılmaz kısmetle kazandığını cin gibi biliyor. (Bu kısmet devam ediyor, Celta Vigo maçında gördük.) Bildiği için de, "İpliği pazara çıkar" korkusu ile esas takımı sahaya çıkarmaya korkuyor.

    G.SARAY'IN 11'İ DAHA BELLİ DEĞİL
    Şunun şurasında liglerin başlamasına üç hafta kalmış, Galatasaray'ın nasıl bir 11'le sahaya çıkacağını, hangi taktikle oynayacağını bilen yok. İlk on birin iskeleti de belli değil, oyun şekli de..


    SÜREKLİ B TAKIMI İLE
    Hazırlık maçı bunları belirlemek için yapılır. Hamza Hoca B takımı ile oynuyor durmadan.. Yani.. Galatasaray hazırlık maçlarını, göz boyamak için oynuyor.







  • Katılıyorum galatasaray bu savunmasıyla avrupada gine hüsrana uğrar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamp yaptığımız otelin kişi başı 1 gecelik en düşük masrafı 2 bin tl olduğu söyleniyor. 1 transfer kamp marafına gitmiş nerdeyse
    Herşeye denge denge diyen biri en lüks otelde kamp yapıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük totemci yine haklı söylediklerinde.
  • Aslına bakmak gerekirse neden yedeklerle oynadığımızı bende anlamadım..Git yedeklerini antremanda dene..bu adam bizi bu sene cidden çıldırtır.Digi üyeliğimi bile yenilemedim geçen yıl son 6 hafta çıldıracaktım çünkü..berbat top oynuyoruz..FT sempatizanı değilim ama o varken oynadığımız göze hoş gelen topu oynatabilen göremedim henüz..
  • A dan Z ye katiliyorum.cok dogru tespitler.bu yil butun gs taraftari ayni seyleri soyluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam haklı bence sonuna kadar.
  • şu adama hak vermek zorunda bıraktığı için bile hamza hamzaoğlu gitmeli.
  • quote:

    Bu üçüncü hazırlık maçında hâlâ, sezon boyu hiç oynamayacak, hatta takımdan yollanacak olanları izliyoruz. O zaman Avusturya'ya niye kampa gidildi?. Melo'ların, Sneijder'lerin tenezzül buyurmadıkları antrenmanlar, Emre Çolakların kaptan olduğu takımlar
    Oyuna Emre Çolak başlıyor. Çıkıyor, yerine Yekta giriyor. İkisi de bu sezon Galatasaray'da yedek bile olmaz.. O zaman hazırlık maçını niye onlar oynuyor?. Hamza Hoca, hâlâ Emre'nin, Yekta'nın nesini merak ediyor?.
    Podolski alınmış. Millet Podo ile Burak'ın yan yana nasıl oynayacağını merak ediyor. Merak etmeyen tek kişi Hamza Hoca.. O meğer, bu sene hiç forma şansı bulmayacak Sercan ile Umut'un yan yana nasıl oynayacağını merak ediyormuş.






  • Belki eksileyeceksiniz ama bize yarayan tek td fatih terim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İmam Ayıldı

    Belki eksileyeceksiniz ama bize yarayan tek td fatih terim..

    +1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pthe.

    Kamp yaptığımız otelin kişi başı 1 gecelik en düşük masrafı 2 bin tl olduğu söyleniyor. 1 transfer kamp marafına gitmiş nerdeyse
    Herşeye denge denge diyen biri en lüks otelde kamp yapıyor.

    Neden Türkiye'de kamp yapmıyoruz onuda anlamış değilim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İmam Ayıldı

    Belki eksileyeceksiniz ama bize yarayan tek td fatih terim..

    YD için bizi satan adamdan mı bahsediyoruz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İmam Ayıldı

    Belki eksileyeceksiniz ama bize yarayan tek td fatih terim..

    Yapmayın gözünüzü seveyim. Terim'i 2012-13 sezonunun ilk yarısında da gördük. Rezalet top oynuyorduk. Drogba, Sneijder ile takım ayağa kalktı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İmam Ayıldı

    Belki eksileyeceksiniz ama bize yarayan tek td fatih terim..

    hala fatih terim diyen varmış la. üstelik ultra vizyon sahibi roberto mancini varken...

     Hıncal Uluç Hamza Hocayı yerden yere vurdu..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinirli99

    Katılıyorum galatasaray bu savunmasıyla avrupada gine hüsrana uğrar.



    Gine niye uğrasın hüsrana ?

     Hıncal Uluç Hamza Hocayı yerden yere vurdu..
  • Şu adamı hiç sevmem ama baştan sona tüm tespitleri doğru adamın
  • Bazen doğru şeyler yazıyor.

    Yabancı takımların hazırlık maçlarını da izliyorum, hepsi ilk yarı as kadroya yakın bir kadro, ikinci yarı ve 60'tan sonra deneyeceği, görmek istedikleri oyuncular ile oynuyor.

    Gerçekten hala Yekta'nın, Umut'un, Sercan'ın, Olcan'ın nesini merak ediyorlar. Adam Olcan'ı merak ettiği kadar Sinan Gümüş'ü merak etmiyor. Sonra da "Yıldızları içimizden çıkarma taraftarıyım" diyor. Ulan Olcan'ın 30'undan sonra içerisinden yıldız mı çıkacak? 32 yaşındaki Bilal'in içinden Xavi mi çıkacak? Sezonun büyük kısmı yedek kalacaklar, anca sakatlık ceza durumunda ve ZTK'da oynayacaklar.

    İlk yarı as kadroya yakın bir kadro ile çık, ikinci yarı koy gençleri, koy Sinan'ı oynasın. Alt yapıdan 1-2 genç dene, kimi sorsalar "Bir görmek istiyoruz" diyorsun, alt yapıdakileri de gör. Yarı as bir kadro ile oynasınlar 45'den 70. dakikaya kadar, biz de görelim.

    Taraftar olarak biz merak ediyoruz, Yasin-Sneijder-Burak-Podolski 4lüsü acaba nasıl oynayacak, neler yapacak, daha 1 kere göremedik.




  • Bu adami destekleyecegim hic aklima gelmezdi basindan sonuna kadar durumumuzu yazmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olum toplu troll mü yapıyonuz anlamadım ki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.