Şimdi Ara

Hiç kazası olmayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 sene önce sürekli araç kullanmaya başladım. Araç satın almadan önce nasıl acemiliği atacağım filan diye düşünür biraz korkardım. Ama Yeni Delhi ve Bombay'dan sonra dünyanın en pis trafiğinin olduğu İstanbul'da acemliği 15 günde attım şehirlerarası yola ise birinci ayımda çıktım. 1 sene sonra araba kiralayıp 4 Avrupa ülkesini gezdim. 2 senelik şoförlük tecrübemde 1 tek kazam olmadı. Sadece acemiik dönemimde park ederken gece vakti bir arabaya hafif sürttüm onun dışında hiç vukuatım olmadı :) Nazar denen saçmalığa inanmadığım için bunu gururla söylüyorum. (Yarın kaza yapsam yine nazara inanmam)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santorius -- 29 Ocak 2012; 18:42:39 >



  • Masallah diyorum Allah nazarlardan korusun tutututu :)
  • Allah'a şükür kazam olmadı ama aracıma olan oldu

    Kütahya - Ilıca 'ya hamamlara gitmiştim hava çok sıcak doluştuk arabaya vardık Ilıca'ya aracı park edecek yer bulamayınca sıcağın ortasında kaldı sonra biz girdik hamama . Çıkışta aracın ön camı tamamen çatlak bir vaziyette buldum. Baktığımda ise Europa'mın ön konsolunda bulunan parfümü sıcaktan patlak bir vaziyette buldum ve o basınçla ön cama çarpmış ,camın her tarafını çatlatmış.Parfüm aşağıdaki resimdeki yerdeydi. Sonra o vaziyette Eskişehir'e kadar gittik sonrada yaptırdım camı . NOT: Aracımı aldığım günden 1 hafta sonrası idi
     Hiç kazası olmayan var mı?


    Bir seferinde de benim yeğen anahtarı aracın içinde unutup kapıları kitlemiş . Köydeydim o zaman . Bende de yedek anahtar olmayınca arka kapıdaki küçük camı kırıp kapıyı açmıştım. Sonra gidip yeni cam taktırmıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lego95 -- 29 Ocak 2012; 18:47:48 >




  • Bende 5 senedir aktif olarak araç kullanırım ama şükür bu zamana kadar hiç bir kazam olmadı.
  • 3 kez kendi hatamla, 1 kez de park halindeki arabama çarpıp kaçılması sonucu 4 defa kazam oldu.. 4ünde de tek parça kaporta boyanmıştı..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E81FD3D -- 29 Ocak 2012; 18:37:01 >
  • 2 sene olacak tık yok
  • Yağmurlu havada önüme kırıp sonrada çukur gördüğü için frene asılan accente arkadan ufak bi tıklatmıştım onu saymazsak temizim :D
  • 5 yildir aktif arac kullaniyorum hic kazam yok istanbul sehir icinde

    Suanda % 60 hasarsizlik indirimim var ::)))
  • 3 Aydır hergün aralıksız kullanırım çok şükür bişey yok
  • Geçen aralık ayında arabamı sıfır aldım. Bayiden eve getirecek kadar bile bilgim olmadigi için arabayı bir tanıdık teslim aldi ve bana 1-2 saatte işin özünü gösterdi. Çok şükür 1000 kmsi şehirdışı olmak üzere Izmir trafiginde 8500 kusur kilometre geride kaldi bir vukuatim olmadi, umarım olmaz da...
  • 1 aydır araba kullanıyorum 1500 km oldu şehir içinde çok şükür kazam yok..
  • benden kaynaklanan hiç bir kaza yapmadım, onun dışında üstümden bildiğin kamyon geçti, gece şarhosun teki kapıma vurdu gittim adamdan 445 tl yi peşin aldım vs vs.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

    benden kaynaklanan hiç bir kaza yapmadım, onun dışında üstümden bildiğin kamyon geçti, gece şarhosun teki kapıma vurdu gittim adamdan 445 tl yi peşin aldım vs vs.



    ehliyetsiz araba mı kullanıyorsun 1998'lisin herhalde.
  • 23 yaşındayım
    6 yıllık tecrübem var.
    Çok kaza atlattım ve atlatmaya devam ediyorum.
  • 28 yaşındayım
    ehliyeti aldığımdan beri aktif olarak araç kullanıyorum
    10-11 yıl civarı
    istanbulda yaşıyorum
    kendi aracım varken senede 25-30000km
    şirket aracı ile son 3-4 yıldır senede 40-50000 civarı yol yapıyorum

    herhangi bir arabaya zarar vermişliğim yoktur.

    yazmak istemedim aslında , umarım nazar değmez .)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alex2017

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

    benden kaynaklanan hiç bir kaza yapmadım, onun dışında üstümden bildiğin kamyon geçti, gece şarhosun teki kapıma vurdu gittim adamdan 445 tl yi peşin aldım vs vs.



    ehliyetsiz araba mı kullanıyorsun 1998'lisin herhalde.

    Bak profilde beyaz yazıyla ne yazıyor..

    "profilime girip beni 98'li sanıp mesajlarında bunu belirten sazanlar hoş gelmişsiniz, iyi ki varsınız."
  • o değil de forum baya baya tecrübesiz aslında
  • 4 yıldır aktif trafikteyim.

    Bir kere kaldırıma sürttüm o da marşpiyeldi. İnsignia'da.

    Başka vukuatım yok çok şükür.
  • Başka bir konuya yazmıştım, buraya da aynen yapıştırayım:



    İlk kazam, su arabasıyla bir sitenin otoparkında dönüş yapıyordum. Altımdaki araç H100, biraz hızlı dönünce mavi bir Palio'ya vurmuştum. Arka tamponunun sağ köşesinde basketbol topu sığacak kadar göçük oluşmuştu ama boya bile atmamıştı. Benim araçta da tamponun tırnakları kırılmış ve tamponun arkasındaki demir yamulmuştu sadece. Yıl 2005 yanlış hatırlamıyorsam..

    Daha sonra yine aynı arabayla geri geri geliyordum. Arkamda harfiyat kamyonu park halindeydi, kasasını gördüm ve çok ince hesapla sıfır yanaştım. Ama kasa kapağının yumruk büyüklüğünde menteşesi olduğunu hesap edememiştim Arka camı orada indirdim..

    2007de Mitshubishi L300le bayağı işlek bir ana caddede ilerliyordum. Caddeye atlayan bir çocuğa vurdum, Allahtan fazla birşey olmadı velede ama sağlam bir tokat yedi benden.. Bir daha sağına soluna bakmadan hızla gelen arabaların önüne atlamaz..

    2009un sonunda, asker uğurlamasında önümdeki aracın el freni çekip ters dönmesi sonucu accentime kafan girdi.. Süren kişi de hem ehliyetsiz hemde tanıdık çıktı, 1 ay haybeye uğraştık araba yapılsın diye..

    2010un mart ayında da accentle e5de yolun iki yanındaki bariyerlere de vurmayı başararak aracı perte çıkarmıştım..

    Son olarak 2011 mayıs ayında tem de yüksek bir hızda sol şeritte giderken, önüme beyaz bir şahin kırdı. Şimdi Allahı var çok sağlam girdi makasa ama çıkamadı Bariyerlerde sol tarafını komple bıraktı şahin ve bende ona vurmamak için fren yaptım. Fren fayda etmiyordu, el frenini de çektim. Dört lastiğimden çıkan dumanı tarif edemiyorum. Araba yansa öyle duman çıkmazdı. Vuracağım bariz belliydi, bir de arkadan vurmuş sayılacaktım kesin. Direksiyonu kırıp orta şeride geçtim. Tam bir oh demiştim ki, el frenini de çekmiş olduğum için araba birden bire sağa doğru döndü. Önüme kıran araçla yarışan kırmızı bir şahine sol arka kapısından, bagajın sonuna kadar mahvetmek suretiyle vurdum. Ama tabi bu da durduramadı arabayı, en son hatırladığım sağ şeritteki beyaz tırın altına doğru gittiğimdi. Allahtan tır şoförü amca gerçek bir şoförmüş de, son anda beni altına almaktan kurtardı aracı.
    Araçtan indiğimde yolda 10 15 araba sağ şeride geçmiş bekliyordu. Ben ve vurduğum şahin yolun ortasında duruyorduk. Benim kaza yapmama sebep olan şahin ise arabanın yarısını vurduğu yerde bırakıp, o şekilde kaçmayı başarmış.
    İşin en ilginç yanı benim sadece sağ farımın üst tırnağı kırıldı, başka da hiçbirşey olmadı


    İmzamdaki ve avatarımdaki trafik canavarı boşuna değilmiş dimi




  • Nazara inanırım, yazmayacaktım ama olacağı varsa olur zaten; neredeyse 3 senedir trafikteyim Allah'a şükür kazam olmadı, kaza tehlikesi de yaşamadım..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.