Şimdi Ara

HEPSİBURADA VE KVK SERVİS AİRPODS REZİLLİĞİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
6.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkes hepsiburadaya saydırmış. Tamam o firmayı savunmuyorum ama emin olun en büyük suç KVK’nın.

    Ben Mediamarkt’tan farklı tarihlerde macbook ve viewsonic monitör aldım. İkisininde servisi KVK’ydi. Bozuk olan Macbook’a 2 ayda değişim sağlandı. Hemde fatura tarihinden 1 ay içinde göndermeme rağmen. Bunu yapabilmek için de ürünü 20. iş gününde bana gönderdiler ben Mediamarkt aracılığıyla göndermeme rağmen. Ayrıca gönderirken ürünü gönderdiklerinide söylemediler rapor gönderiyoruz dediler. Bozuk ürün birebir geldi aradım servis bir daha göndermemi söyledi bir daha gönderdim ve bu sefer 1 ay sonra ürün değişimi yapıldı.

    Viewsonic monitörümümde de durum aynı. 4 Kasım’da servise gönderdim 5 aralıkta yeni ürün gönderdiler güya. Ürün bozuk geldi açılmıyor. Ekranda su lekeleri var güç ve hdmi kablolarında kesik vs var. Ürünü aynen geri gönderdim yeni monitör 18 Ocak’ta geldi. Yani toplamda 2.5 ay da monitörsüz kaldım.

    Şimdi tüm bunlara bakınca ben ne media marktı suçlarım ne hepsiburadayı. Üç büyük suçlu var. Birincisi ve en büyü koyduğu yasaları uygulatamayan devlet. İkincisi KVK gibi rezil bir firmayla iş yapan firmalar. Üçüncüsü rezil KVK servisi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • HB borsada rezil oldu ya, hiç üzülmemiştim. Gerçekten über scam firma.

  • Gerçekten rezalet ötesi olmuş. Keşke bu gibi durumlarda thh firmanın size birde tazminat ödemesine hükmetse, böyle olursa saçma şeyler yapmayı bırakırlar bence.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Okurken içim daraldı. Yazıdan değil servisin ve Hepsiburada'nın tutumundan. Adamı bu kadar uğraştırdıktan sonra hatasını kabul edip yeni ürün gönderirler en azından. Yuh. Klişe ama Amazon'un canını yiyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazondan şaşmamak lazım. Şarj kablosu almıştım üzerinden 1 sene geçtikten sonra kablo bozuldu. Amazona bildirdim. Direk ücret iadesi yaptılar sorgu sual olmadan. Elimdeki bozuk kablo ne olacak dedim. Sizde kalsın sorun yok dediler. Ben böyle müşteri hizmetine önem veren ikinci bir firma görmedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcısı Hepsiburada olan ürünlerden uzak duruyorum ben. 2020'de telefon almıştım, yamuk gönderdiler. THH'den 3-4 ay sonra paramı alabildim. Hele bir kargo şirketleri hepsijet var ki rezalet, normal mng, aras falan bin basar bunlara. Bir arkadaşa da kullanılmış telefon yollamıştı Hepsiburada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçtiğimiz gün airpods aramalarım sırasında sarı sitede gördüğüm bir ilan üzerine ordu’da bir beyefendiyi aradım.

    Fotoğraflarını istedim, airpods kutusunda idragon yazan bir ibare olduğunu görünce kendisinden seri numarasını istedim. Nerede yazdığını bilmediğini iletti.

    Sonrasında tarif ettim, dedim karadenizli adamdan dolandırıcı olmaz diyerek , beklemeye devam ettim.

    Akşam vakitlerinde böyle bir numara yazmadığını söylemesi üzerine, internette bir bakayım dedim. İdragon ismi ile hb de 300 liraya satılan bu ürünü gördüm.

    Kendisine bu ilanı gönderdiğimde KVK’dan aldığını ve airpods olarak kendilerine satış yaptıklarını iletti.

    Ben almaktan vazgeçtim ama kendisini de yönlendirmek için durumu izah ettim. Kendisine 900 TL’ye bu ürünü KVK’nın sattığını yineledi. Bu ürünü iade edeceğini ve gerekirse hukuki süreç başlatacağını yazdı.

    Ertesi gün ne oldu diye merak ettim, tekrar yazdım para iadesi aldığını iletti.


    Şimdi bu hikayede bir gariplik var mı sizce ? Ben halen şaşkınım. İnsanlarımızı kandırıyorsanız, onlara yardımcı olabilecek bir ton insan olduğunu unutmasın kimse.

    Eğer ki ben kazıklanmak üzereysem , onu da Allah’a havale ediyorum. Kocaman idragon yazan bir ürünü de airpods diye satmaya çalışan biri var ise, ona da yazıklar olsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tam da şu sıralar HB’den satıcısı yine HB olan Airpods Pro almaya niyetliydim. Apple, Gürgençler vs internet sitelerinde 3.700 TL gösterirken HB’de nasıl 2.980 oluyor diye işkillenip biraz ertelemiştim. Sanırım iyi yapmışım. 10/10 Rezalet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer bir HB-KVK sorununu iPad’de yaşamıştım. Ekran sorunlu gelmişti, 2 ay uğraştım değişim için. Ürün 4 defa gitti geldi. En son sorunu şikayetvara yazarak çözmüştüm. Konuyu oraya taşıyınca hemen arayıp binbir özürle değişimi yaptılar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hepsiburada alışverş en son 8 sene önce falan yapmısımdır.. istedikleri kadar indirmli ürün vs satsınlar almam aldırmam.. mağduriyetim olmadı ama her önüne gelenin satış yapabildiği korsan bir yer oldu artık. .bildigin sanal pasaj oldu. hani olur ya kaçak, çakma ürünlerin satıldıgı vs... yüksek bedeller ödedigimiz ürünler için 100 200 tl kar edicem diye böyle yerlerde ugrasmayın.. 3 kurus fazla verin kafanız rahat olsun.. kafa rahatlıgı çok önemli arkadaslar her konuda

  • asertyu kullanıcısına yanıt

    Cihaz yeni olunca apple da gitsen rapor veriyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1881-1938 kullanıcısına yanıt

    Hocam beni yanıltan hepsiburadanın tutumu oldu. Siz servis raporunu alın bize ürünü gönderin biz değiştiririz dediler. Ben de inandım ve güvendim onlara. Dediğiniz gibi en doğru olanı ilk başta hakem heyetine gitmekmiş.

  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt

    Çok haklısınız hocam. 26 kasım sipariş tarihim. Bugün olmuş herhangi bir gelişme yok durumda. Bana iki aydır yaşattıkları bu olaylar için tazminat ödemeye mahkum kalsalar eminim bu şekilde davranmazlar.

  • teaproduction kullanıcısına yanıt

    Hocam 17.12.2021 tarihinde şikayetvara da yazdım ama bir sonuç alamadım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haacar -- 24 Ocak 2022; 22:21:9 >
  • ismailkaya27 İ kullanıcısına yanıt

    Çok haklısınız hocam. 100 tl için app storedan almadım kulaklığı ama çok pişman oldum işin sonunda.

  • Bugün 9.20 sularında hepsiburada tarafından arandım. Kulaklığın henüz kendilerine gelmediğini, işlemlerin devam ettiğini, sonuçlanınca bilgi vereceklerini söylemek için aramışlar. Ben de kulaklığın 19.01.2021 tarihinde kvk servis tarafından kendilerine teslim edilmiş görünüyor olduğunu söyledim. Bunun üzerine kulaklığın kendilerinde olduğunu ama ilgili departmandan bilgi gelmediğini söylediler. Bunun üzerine biraz tartıştık.


    Neyse telefonu kapattım ve yaklaşık on beş dakika sonra aras kargodan teslimatta olan bir ürünüm olduğuna dair mesaj aldım. Yaklaşık yarım saat sonra da kargo bana teslim edildi. İçini açtığımda yine başkasına ait olan ürünü hepsiburadadan bana göndermiş olduklarını gördüm. Hiçbir şey yokmuş gibi ürünü öylece bana göndermişler utanmadan.


    Servis formuna da ürünün karıştığını anlatan bir şeyler yazılmış hb tarafından. kvk da herhangi bir sorun yoktur yazmışlar.


    Şimdi sizce ne yapmalıyım arkadaşlar ?



    HEPSİBURADA VE KVK SERVİS AİRPODS REZİLLİĞİ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haacar -- 25 Ocak 2022; 11:4:52 >




  • haacar kullanıcısına yanıt
    Hocam THH'ye vermiştiniz değil mi? THH sürecini takip edin bence bu saatten sonra. Bir de KVK ve Hepsiburada firmalarına buradaki konu başlığını iletin (zaten yapmıştınız sanırım). Kepazeliği ve ahlak yoksunluğunu herkes görmeli ki (ki görüyor) onlarda gerekeni yapsınlar. Ekşi Sözlük'de bir seçenek. Maalesef %100 haklı olduğunuz halde size eziyet ediyorlar.

    Bir de şu noktayı anlamadım hocam: Siz şikayete konu kusurlu (kullanılmış) ürünü tekrar geri mi istediniz ve neden? Sıfır (yeni) başka bir ürün ve dolayısıyla başka bir seri numaralı ürün göndermiş olmaları gerekmiyor mu zaten? Ben tam anlayamadım galiba.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Ocak 2022; 11:10:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    Evet Onur Hocam tth'ye vermiştim zaten.


    Ben geri istemedim hocam. Depo ve müşteri hizmetleri arasındaki iletişimsizlikten kaynaklanıyor bence bu sorun. Önceki mesajımda da dediğim gibi, sabah aradılar durumu inceliyoruz, ilgili departman ile görüşüyoruz dediler. Meğerse kullanılmış ürünü çoktan kargoya verip bana göndermiş depo kısmı. Müşteri hizmetlerindeki kızın haberi bile yok bu durumdan.


    Kvk servisi de tth ye şikayet etsem mi acaba ? Yoksa hiç karıştırmayım olay hb nin üzerinden mi devam etsin karar veremedim.

  • Hafta sonu hb tarafından arandım. Bana yine başkasına ait olan ürünü tekrar gönderdiklerinin daha yeni farkına varmışlar ürün sizde mi diye sordular. Ben de açtım ağzımı yumdum gözümü bağırdım çağırdım ağzıma geleni söyledim. Evde hanım çocuklar filan aşırı korkmuşlar o derece bağırmışım yani. İsteğim doğrultusunda sıfır kapalı kutu ürünü göndereceklerini söylediler. Bana kargo kodu ilettiler ancak garip bir şekilde yine kargoya bir not yazmamı istemişler. Ekran görüntüsünü paylaşıyorum. Nereye not edeceğimi açıkça söylememişler. Ben de gönderdikleri mesaja cevap olarak daha açık şekilde isteklerini belirtmelerini istedim ama cevap gelmedi daha. Bugün cevap verirler diye umuyorum. Bugün kargoyu kendilerine göndermeyi düşünüyorum.


    Siz ne dersiniz arkadaşlar ne yapmalıyım sizce ?



    HEPSİBURADA VE KVK SERVİS AİRPODS REZİLLİĞİ




  • haacar kullanıcısına yanıt
    Sıfır ürün gelmeden elinizdekini yollamayın bence.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.