Şimdi Ara

HEPSİBURADA VE KVK SERVİS AİRPODS REZİLLİĞİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
6.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Azına fazlasına bakmadan alabildiğim herşeyi Amazon'dan almaya çalışıyorum. Sizede tavsiye ederim

  • Desteğiniz için teşekkür ederim hocam. Ben de yıllardır hb, n11,gg gibi sitelerden her türlü elektronik eşya alıp hiç bir sorun yaşamamıştım. Ama büyük bir ders oldu bu bana.

  • Hayır bir de anlamadığım, garanti için niye HB'ye gönderiyorsunuz ki? Araya hiçbir zaman üçüncü parti birilerini sokmayın. Onlar işlerine geldiği gibi davranacak çünkü.


    KVK benzer salaklığı bana da yapmıştı. iPhone'da ekran kalkma sorunu vardı, ki bu bariz kronik sorundu, Apple değişim yapıyordu. Ancak o zamanlar randevu muhabbeti saçmalığı olduğu için alamıyorduk. Bir arkadaşım KVK da değişim yapıyor, git başvur dedi. Başvurduk.


    Efendim telefon düşmüş de, kasa yamulmuş da, ekran o yüzden kalkmışmış, yahu diyorum bu kronik sorun, telefonun düşmesiyle alakası yok. Telefonu "sözde" inceleyen gerizekalı çalışanın biri bana paintte çizilmiş çizgilerle karşılaştırma yapmış, bakın işte orj telefonun kasası bu, sizinki böyle, yamukluk var. Garanti işlemez, onaylıyorsanız 700 TL'ye değişimini yapalım.


    Hadi lan oradan dedim, gönderin telefonu geri...


    Telefon geri geldi, o aralar Apple mağazasına erken gidince alıyorlar muhabbeti başladı, aldım gittim, ben ekranı değiştirirler diye beklerken şak diye telefonu değiştirmişlerdi...


    Ulan dedim, bi daha kvk imiş bilmemne imiş, sizinle uğraşanı, size ürün getireni bilmemne etsinler.





  • Benzer bir olayı ben de yaşadım. Hepsiburadanın satış sonrası hizmetleri berbat. Ben de sizin gibi neredeyse dolandırıcılığa benzeyen, kurumsallıktan uzak kurnaz esnaf hareketlerine maruz kaldım. Açtığım talebi iptal ederlerken sanki ben iptal etmişim gibi sisteme girdiler ve açtığım yeni talebi süreç uzayınca sanki sorun çözülmüş gibi kapatıp başka bir nedenle benim adıma yeni talep açtılar. Taleplerim sayfasında sanki bütün işlemleri ben yapmışım gibi gözüküyor ama çoğunu hepsiburada benim adıma benden habersiz yapıp altınada kendilerine uygun bir cevap yazıyor. Benim durumumda en son öyle bir noktaya geldi ki sanki teslim almadığım ürünü teslim almışım gibi gözüküyordu. Sayfada bunu reddetmek için bir girdi giremiyorsunuz. Sadece tek bir girdi hakkınız var onuda hepsibuırada kendine uygun bir şekilde sizin adınıza doldurmuş. Sanırım tüketici mahkemesine gidemeyelim diye böyle yapıyorlar. Çünkü gideyim dedim yazışmalara bir baktım sorun çözülmüş ben ürünü teslim almış ve haksız gözüküyorum.





  • Çok geçmiş olsun hocam, bizlerinde bunları görüp daha dikkatli e-ticaret siteleri seçmemiz gerekiyor.

  • Baska urunde benzer durumlar yasadim Magesafe sarj kablosu apple 20w adaptor rayban gozluk bunlarin israrla orjinal oldugunda direttiler :)

    Daha onceden 2.5 ay parasini bekledigim teslim edilmeyen ekranimi saymiyorum uzak durun bu firmadan.

    Bu yazdiklarima 20 ornek daha ekleyebilirim yasadigim sorunlara.

  • Hepsiburadayı görünce zaten okumama gerek kalmadı. Hepsiburadadan aldığım 10 teknolojik üründen 7'si kusurlu çıktı.

    Hatta reklamlarında diyorlar ya "şikayet et özelliği, ürün açıklaması kısmı ürünle uyuşmuyorsa şikayet edebilirsiniz" diye. Defalarca şikayet ettim ve bir kez olsun değişim yapılmadı, düzeltilmedi.

  • Ormanci kullanıcısına yanıt

    Aslında ilk başta apple yetkili servisine götürmüştüm ama onlar biz sadece servis raporu verebiliriz. Ürünü bu raporla aldığınız yere göndermeniz gerekiyor. Biz değişim yapamayız dediler.

  • nezihh kullanıcısına yanıt

    Ben neyse ki sürecin sonuçlanmasını beklemeden başvurmuştum tüketici hakem heyetine. tüm ümidim onlarda zaten. Bakalım ne karar çıkacak.

  • haacar kullanıcısına yanıt

    Nasıl ya, o da süper saçma işmiş. Apple mağazasına falan götürdünüz mü, öyle yapsaydınız ya da ama mağaza da her yerde yok tabi HEPSİBURADA VE KVK SERVİS AİRPODS REZİLLİĞİ 

  • Hocam zaten benim de yapmak istediğim apple mağazasına gitmekti ama ankarada apple mağazası dolayısı ile genius bar hizmeti yokmuş. araştırınca öğrendim tabi bunları. Ankarada apple mağazası olsaydı ya da İstanbulda yaşıyor olsaydım hiç uğraşmadan bire bir değişim yapabilirdim.

  • Başta Hepsiburada daha sonra da KVK ya rezalet puanım 10/10. Gerçekten uzun zamandır gördüğüm sağlam rezaletlerden. Bu ne aymazlık, iş bilmezlik, baştan savmalıktır. Sanırsın ülkenin en büyük, en köklü e-ticaret sitelerinden değil de mahallenin bir işletmesi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam. Servis değişim iade raporu olduğu halde neden uğraştırırlar anlamış değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok büyük geçmiş olsun hocam sizleri çok iyi anlıyorum aynı durumu bugün ben başarı servisi ile yaşadım yemin ederim tam dayaklık bunlar zor tuttum kendimi bağırdım çağırdım bana utanmadan sıkılmadan kasa da eğrilik var diyerek ekran sorunu bahane ettiler çıkardıkları ücret de ayrı komik vallaha sizin yapacağınız işi ... Dedim çıktım diğer servise gittim Apple kendi servisi en azından eğrilik vs gibi saçma şeyler demediler sonuç olumsuz olursa thh gideceğim elinde sonunda. Türkiye'de servis denen şey yok garantinin hiç bir önemi yok şuraya bak paramızla rezil olduk

    HEPSİBURADA VE KVK SERVİS AİRPODS REZİLLİĞİ
    HEPSİBURADA VE KVK SERVİS AİRPODS REZİLLİĞİ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çok geçmiş olsun. LinkedIn üzerinden önemli kişilere ulaşmanızı öneririm.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 21 Ocak 2022; 18:56:51 >
  • Sessiz kalmayalım Hepsiburada insanları mağdur eden bir firma.bugun ona yarın bize tepkimizi dile getirelim yazım değil mi adamla dalga geçer gibi oynuyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam, geçmiş olsun.

    Kılı kırk yaran bir insan olmama rağmen, 1-2 sene öncesinde turuncu bir siteden (diğeri) harici bir satıcıdan monitör aldım (ilk defa bir alışverişimde firmayı araştırmamıştım, nasıl unuttuğumu anlamıyorum). Aldıktan sonra satıcıyı Google'da araştırmaya başladım (malum sitede puanları 10/10) ve "paket açıldığından dolayı iade edememe" ağırlıklı şikayetler olduğunu gördüm, aynı dakika içerisinde siparişi iptal etmek istesem de veya müşteri hizmetlerine söylesem de, "sipariş iptal kısmında bir aksaklık yaşandığını ve daha sonra tekrar denemelisiniz" dedi. Sakince beklemeye başladım; o da ne firma (siparişi verildikten sonra geçen süre) 30 dakika bile olmamasına rağmen ürünü kargoya vermişti... Gelen üründe belli sıkıntılar vardı, hakkımı servis vb. yollardan direte direte alamayınca, doğru THH'ye... Firma da savunma veremedi (nasıl verebilir ki, haklı olan benim). Bilirkişi de sağ olsun halden anlıyor. Olumlu sonuçlandı. Kısaca 8 ayım gitti ama değdi.


    Diğer üyeler gibi aynı şeyi söylemek zorundayım, ürün stokta varsa Amazon, yoksa ALMAYIN hocam.

    Amazon'dan iki kez monitör değiştirdim (ölü piksel vb.), bir kez telefon DEĞİŞİMİ bir kez de telefon iadesi (ikisinde de paneli bombeli telefon geldi)... Bu firma TR'den çekilirse inanın diğer firmalar yine kanser etmeye devam eder.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BamBambigelo44 -- 21 Ocak 2022; 19:13:50 >




  • Zorunlu olmadıkça Hepsiburada gibi yerlerden almayın
    Ben amazona ürünümü peceteyle sarıp yolladım (8 aylıktı) arıza yaptığı için iade ettiler. Aynısını Hepsiburada yapar mı? Sanmam
    Sadece amazondan hızlı ve güvenli yaparım alışverişimi

    Edit: geçmiş olsun buarada
    Kulaklık lazımsa 1000xm3 öneririm gürültü engellemesi felan muazzam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayraTsu07 -- 21 Ocak 2022; 20:46:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu ülkede herşey ürünü alana kadar ondan sonra kimse seni tanımaz. Gelişmiş ülkelere bakın böyle sorunlar olmuyor koşulsuz iade alıyorlar. Arkadaşımın ablası almanyada yaşıyor laptop u masadan düşürmüş aldığı zaman üzerinden 1 yıl geçmiş faturasıyla aldığı mağazaya götürmüş düşürdüm kırıldı demiş 3 seçenek sunmuşlar parayı aynen iade edelim, bu laptop un muadili laptop verelim ya da fatura tutarı neyse onu nakit sayalım sen buradan dilediğini al ister telefon al ister tablet ne istersen eğer alacağın şey fazla tutarsa aradaki farkı öde az tutarsa aradaki farkı biz ödeyelim demişler o da yeni laptop almıştı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun. hepsiburadadan sevap bile alınmaz. mahkemeye vermekten başka çareniz yok. bunlar iyice yüssüzlüğe vermişler işi.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.