Şimdi Ara

Hepsiburada ve Delta Bilgisayar Rezilliği THH Kararı Çıktı Paramı Aldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Vicdansız forumdaşlar ne düşünüyorsunuz ?
  • Mutlu Son.

  • Nasılsa iade hakkım var diye ürünü alıp geri gönderiyorsunuz. Adamlar boş yere kargo masrafı ödüyor, muhasebeleri iadeymiş şuymuş buymuş boş yere vakit kaybediyor. Ondan sonra devletin mercilerini meşgul ediyorsunuz. Niye? 14 günlük iade hakkımız var çünkü. Gidersin mağazadan denersin, kontrol edersin, içine sinerse sipariş verir alırsın. Bozuk çıktıysa o zaman iade hakkım var dersin. Keyfe keder iade mi olur?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Konuya dahil olmayan adam

    Nasılsa iade hakkım var diye ürünü alıp geri gönderiyorsunuz. Adamlar boş yere kargo masrafı ödüyor, muhasebeleri iadeymiş şuymuş buymuş boş yere vakit kaybediyor. Ondan sonra devletin mercilerini meşgul ediyorsunuz. Niye? 14 günlük iade hakkımız var çünkü. Gidersin mağazadan denersin, kontrol edersin, içine sinerse sipariş verir alırsın. Bozuk çıktıysa o zaman iade hakkım var dersin. Keyfe keder iade mi olur?

    14 Günlük iade hakkı zaten online alışverişlerde geçerlidir hocam.Deneme şansımız yok ya online o yüzden var bu hak.Zaten haklı bulundum paramı da geri aldım.DH deki arkadaşlarada örnek olsun haklarını arasınlar.Bu mesajdaki amaç ne onu anlamadım yasalar beni haklı buldu siz neyi sorguluyorsunuz şuanda ?

  • esnaf olarak cok buyuk ihtimal senden aldigi parayla gidip bi kirasini bi faturasini vsvs bir sey yatirdi simdi senin iade etmen adamin işleyen çarkini bozmustur kisaca olay bu. zaten internetten alisverise yeni yeni adapte olmus bi ulkeyiz ustune bide ekonomik kriz vurunca dolar firliyor millet elektronik almiyor dogal olarak adamda iadeden mumkun mertebe kacmistir bakti care kalmadi vicdanina oynamis

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.