Şimdi Ara

Hepsiburada Tüketici Hakem Heyeti İşleyişi hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gigabyte anakart aldım bozuldu 3 kere servise yolladım tamir ettik diyip yolladılar tüketici heyete gittim şubat ayında verdiğim başvuru kasım ayında neticelendi.

    Hepsiburadaya evrağı gönderdim bana bir anakart tavsiye ettiler ama benim anakartımın bir alt modeli. Bende bu muadil bir kart değil başka öneriniz var mı dedim.Bakalım edelim haber verelim dediler.


    Bir hafta beklettikten sonra aras kargo ile eski anakartımı heyet kararını fatura kimlik fotokopisi ile birlikte bize gönderin gerekeni yapacağız diyorlar. Gerekeni yapabilmemiz için anakartı yollamanız gerekiyor diyorlar. Hani başka kart önerecektiniz neden dönüş olmadı o yönde diye yazdım. Aras kargoya hala vermemişsiniz bir an önce verin diye yazmış cevap olarak.


    Bu bana bir ağız değiştirme gibi geldi. Bana ilk mesajlarında şu anakart olurmu gibi sormuşlardı. Eskisini yollamanız lazım sonra işlem yapacağız gibi birşey demedilerdi.

    Eskisini yollamadan birşey yapamıyorlarsa baştan neden istemediler acele şekilde. Bunlar benim anakartı tamir ettirip en azından deneyip bana gerimi iteleyecekler merak ediyorum.


    Normalde bu işleyiş nasıl oluyor bilmiyorum ilk defa böyle birşey yaşadım. Bu konuda tecrübesi olanlar yazabilir mi yolliyim mi anakartı ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallOfTheWild -- 20 Kasım 2023; 11:18:53 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.