Şimdi Ara

Hepsiburada.com TELEFON ve TABLETLERİ iade almıyor. Dikkat edin . Alışveriş yapmadan önce düşünün!! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
1
Favori
15.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • scorn kullanıcısına yanıt

    KDV sorunu firma üzerine satın aldığınız için muhtemelen sizi satıcı sanmalarından kaynaklandı. Düşünün yani müşteri ile satıcıyı bile ayırt edemiyorlar. O kadar berbat hale gelmişler. Nihayet iadenin kabulüne sevindim. KDV ile ilgili sıkıntı çözülür gibime geliyor. Önemli olan kabul etmeleri. Süreç tam bir rezalet ama.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KDV nizi alabildiniz mi ? @scorn

  • Kardeş sen gene iyisin kullandığın ürünü almıyorlar https://forum.donanimhaber.com/kilit--147586999 bu konuya bak ben kullanmadığım ürünü iade edemiom.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaLminSSaH

    Kardeş sen gene iyisin kullandığın ürünü almıyorlar https://forum.donanimhaber.com/kilit--147586999 bu konuya bak ben kullanmadığım ürünü iade edemiom.

    Öncelikle çok geçmiş olsun. Hepsiburada.com 'un bu hukuk tanımaz tavırları ne zaman son bulacak gerçekten merak ediyorum. Sanıyorum çekindikleri hiç bir şey yok.

  • surfer kullanıcısına yanıt

    merhabalar,

    iademi reddetmişler. o mutabakat başka bir şeymiş, konudan bağımsızmış. red gelmiş, açıklama yok. keşke yüz yüze konulabilecek biri olsa da derdimizi anlatabilsek. yarın gelecek telefon

  • quote:

    Orijinalden alıntı: scorn

    merhabalar,

    iademi reddetmişler. o mutabakat başka bir şeymiş, konudan bağımsızmış. red gelmiş, açıklama yok. keşke yüz yüze konulabilecek biri olsa da derdimizi anlatabilsek. yarın gelecek telefon

    Umarım hallolur. İyice zorluyorlar insanları zaten artık. Forumda yeni yeni konular var. Hiç kullanılmamış ürünleri bile iade almıyorlarmış artık. Şaka gibi.. Sanıyorum bu siteden uzak durmak lazım. @scorn




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfer -- 31 Ocak 2021; 15:56:45 >
  • surfer kullanıcısına yanıt
    Noldu sizde bir gelişme var mı ?
  • Bohemian eve kullanıcısına yanıt
    Tüketici hakem heyeti hala savunma bekliyor. Geçen hepsiburada ya yazdım. Savunmamızı gönderdik diyorlar.
  • surfer kullanıcısına yanıt
    Banada servise göndermem için kod verdilerde uğraşmıyorum dahi bende bekliyorum thh yi
  • Bohemian eve kullanıcısına yanıt

    Aynen ben de ugrasmadım. Zaten uğraşmak zorunda değiliz. Servise göndermek gibi bir yükümlülüğümüz yok. Çok istiyorlarsa kendileri teslim alıp servise inceletsinler.

  • Telefon ve tabletlerde iade yok. Servis raporu varsa değiştirilir. Bu tarz durumlarda hep kendinizi haklı çıkarmayın. Bırakın artık bu işleri. Hiçbir firma açılmış ve kullanılmış telefonu ve tableti iade almaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

    son durumda bayağı bir süre telefonu gasp ettikten sonra hiçbir bilgi vermeden telefonu geri gönderdiler. sitede "onarım??? için giden telefonun yasal süresinin olduğu ve haber verileceği" yazılıydı, ki yasal süre benim gönderdiğim tarihten itibaren geçerli. bunu bile kendilerine yontup servise gönderme zamanı demişler. tüketici hakem heyeti de savunma istendi yazıyor, ama döneceklerini hiç sanmıyorum. resmen, alenen, göz göre göre insanın aklıyla dalga geçiyorlar. telefona "sorun yok" raporu vermişler. ee? ben zaten sorun var demedim ki? 2 aydır telefonu gezdirip duruyorsunuz, 14 gün hakkımı zaten gasp ettiniz. şimdi de süre geçti derler. artık destekten cevap da vermiyorlar.

  • scorn kullanıcısına yanıt

    Merhabalar ben de durum güncellemesi ileteyim


    Hepsiburada 30 günlük savunma süresini bir hayli geçirerek nihayet THH'ye savunmasını iletti. Şu an THH'de gündeme alınmayı bekliyor. Karar geldiği zaman sonucu burada paylaşacağım. Ekran görüntüsü paylaşıyorum.


    10.12.2020'deki 23.02.2021'de THH'ye ulaştı. 30 günlük süreyi hayli hayli geçirdiler. Hatta hiç göndermeyeceklerdi de ben arada Hepsiburada'ya savunmanızı neden iletmiyorsunuz diye yazdım. Ancak ondan sonra yazıp gönderdiler. Böyle bir firma işte her şey ortada...


    Hepsiburada.com TELEFON ve TABLETLERİ iade almıyor. Dikkat edin . Alışveriş yapmadan önce düşünün!!




  • surfer kullanıcısına yanıt

    Bende de thh savunma istendi diyor, ama tabii ki bir hareket yok

  • scorn kullanıcısına yanıt

    Bende de yoktu. Şikayetvar.com a tekrar yazdım. Hepsiburada.com savunma vermiyor diye. Sonra hemen savunmamızı verdik diye mesaj geldi. Belli ki şikayetvar daki mesajdan sonra savunma göndermek zorunda kaldılar. Size de önerim şikayetvar.com a yazın hala savunma vermiyorlar diye.


    Düşünüyorum da hepsiburada.com sanıyorum bu durum üzerinden kendisine finansman sağlamaya çalışıyor ve bunu yapıyor da. Öyle ki düşünün; bir şey satıyorsunuz ancak hemen iadeyi kabul ederseniz alırsanız paranızı hemen kaybetmiş oluyorsunuz ve o parayı değerlendirme şansınız kalmıyor. Eğer işi hepsiburada.com gibi süründürürseniz 2-3 ay tüketici hakem heyetidir , mahkemesidir o parayı değerlendirme şansınız oluyor. İsterseniz altın alırsınız, isterseniz hisse senedi sonuçta değerlendirirsiniz. Herkesten 1-2 bin lira bu şekilde iade etmeyip süründürse milyonlarca para eder. Ortalama 3 ay bu parayı değerlendirme şansı bulduğunu farzedin . Hiç bir şey yapmasa şu an sadece Bankada mevduat bile yapsa %18 faiz getirisi olur.


    Benim anladığım hepsiburada.com tüketici hakem heyeti ve tüketici mahkemelerindeki süreç ve gecikmeleri hukuksuz bir finansman kaynağı haline getirmiş.


    Burada yapılması gereken şey, firmanın bu anlamda ciddi şekilde incelenmesini sağlamak ve bilinçli olarak geciktirdiği iade süreçlerine dur demek.


    Gerekli şikayetleri yapmayı düşünüyorum. Bu mesajı okuyan herkesin de bu yönde şikayette bulunması bu hukuksuzluğa son verilmesine katkı sağlayacaktır.





  • Muhakkak bir kazançları olmalı. Zira aptal değillerdir. Şu muhabbet 2 aydır sürüyor;


    -telefonda hiçbir sorun yok iademi kabul edin

    +telefonda sorun bulunamamıştır

    -ya hu zaten sorun yok, raporum da var, iade talep ediyorum

    +telefon serviste incelenmiştir, sorun bulunamamıştır


    ve ilginç yanı destek birimine yazdığım mesajları artık göremiyorum. siliyorlar mı anlamadım

  • quote:

    Orijinalden alıntı: A.J. Pacino

    Mevcut ülke düzeni, günümüzde "stockholm sendromu"nu tüm çıplaklığıyla görebileceğimiz ender yerlerden. Sosyoloji bilimi kesinlikle bu ülkeyi araştırmalı ve bu ülkedeki insan davranışları evrensel kitaplarda yer almali.

    Bir "tüketiciyi", milyon dolarlık şirketler karşısında "yasal hakkını" kullandığı için eleştiren ve linç eden zihniyetler, katiline aşık olan ve araştırmalara konu olması gereken bir olgu. Kanunda "keyfi" kelimesi geçmediği sürece herkes hakkını kullanabilir. Amerikada avrupada asyada insanlar kendilerine tanınan bu hakları rahat rahat kullanıyorlar, bu ülke insani bu hakkını kullanınca neden rahatsızlık oluyor akıl alır gibi degil gerçekten.

    Bilemiyorum aşağılık kompleksi belki de genlerimize işlemiş, dünyanın en büyük firmasi abdden gelip ülkemizde sube açıyor, belki de beni insan yerine koyan tek firma, ancak gel gor ki kraldan çok kralcilar buna bile karşı çıkıyor.

    Anlayamadığımız sey, bu firmalar mahallenizdeki bakkal gibi yönetilmiyor, bu iade kalemlerini zaten firmalar göze alarak muhasebe işlemlerini, kar zarar işlemlerini yuruturler.

    Iadelerin firmalara olan zarar-etki paradoksunu bırakın firmalar düşünsün, ticaret yapanin karına ortak degilim ki zararini düşüneyim. Hicbir tüketici bu firmalar kadar zengin değildir. Bizdeki hastalık maalesef, "büyük olan haklıdır" zihniyetinin, hayatımızda cikaramayacagimiz sekilde yer etmesidir. VW ini vwden cok savunan mi dersin, applen kendisinin kabul ettiği hatayı savunan mi dersin. Dedigim gibi, ülkedeki insan davranış kalıpları kesinlikle bilim kitaplarinda yer almayi hak edecek derecede ilginç ve komplike.

    Konuyu hayretler içerisinde okudum. Kendilerine verilmiş bir hakkın iptali için ugrasan dünya üzerinde bir tane halk var mıdır acaba? Cidden gelsin sosyologlar incelesin. Şurada iki grup var bu yorumları yapan. İlki biraz daha anlaşılabilir, n11 hepsiburada gibi sitelerde ticaret yapanlar. Çok net şekilde, bu ülkenin yasalarına göre online ticaret yapmaya maçanız yemiyorsa açın bir dükkan oradan yapın ticaretinizi, ha ben online yaparım diyorsanız da bu ülkenin yasalarını seve seve kabul etmiş sayılırsınız ve seve seve uygulamak zorundasınızç, bu kadar basit. İkinci grup burada görüyorum başka konularda " hööö hööö hükümet nerede yasalar nerde hööö magdur oluyoruz hööö" diye dolaşıp da şimdi burada tüketicileri koruyan mevcut kanunu ve yasal olarak hakkını arayan kişiyi eleştiriyorlar... Ben 27 yaşıma geldim bu ülkenin insanını anlayamadım, hiç ugrasmayın siz de anlayamazsınız, boşuna dil dökmeyin.


    Arkadaşlar bir kere yazın bu firmalara, baktınız yan çiziyorlar ugrasmayın, direk THH'ye gidin. Paranız 3 ile 6 ay arasında iade olur. Kanun çok açık. Hijyen gerektirmeyen tüm ürünleri SEBEP GÖSTERMEKSİZİN, KEYFİ şekilde iade hakkınız vardır. Bu kadar basit.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 2 Mart 2021; 17:36:52 >




  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Ben de konuyu açtığım ilk günlerde aynı şaşkınlığı yaşadım :) sizin gibi hayrete düştüm. Sonra yavaş yavaş alışıyor insan. Türkiye’nin genel halini düşününce buradaki muhabbetler de çok tuhaf gelmemeye başlıyor. Nerde yaşadığınızı hatırlayınca buradaki mesajlar da daha anlaşılabilir bir hal alıyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfer -- 4 Mart 2021; 2:57:1 >
  • AtiMX4 A kullanıcısına yanıt
    Keşke destekli atsanız belki inanan olur :) adınıza üzüldüm bilgi seviyesinde yerlerde olduğunuzu düşünüyorum .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mekatroniks

    Keşke destekli atsanız belki inanan olur :) adınıza üzüldüm bilgi seviyesinde yerlerde olduğunuzu düşünüyorum .

    Sizin bilgi seviyeniz yerlerde oldugu kesin. Kendim bu işte çalışıyorum hergun sizin gibi bilgisiz onlarca insanlarla uğraşıyorum maalesef.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.