Şimdi Ara

Hepsiburada.com TELEFON ve TABLETLERİ iade almıyor. Dikkat edin . Alışveriş yapmadan önce düşünün!! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
1
Favori
15.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sizce nasıl sonuç gelir
  • surfer kullanıcısına yanıt
    Birde sizinkisi nasıl oldu thh filan rapor aldım demiştiniz ??
  • Bohemian eve kullanıcısına yanıt

    Rapor aldım demedim rapor alıp tekrar iade talep edin dediler. Ancak almadım. Çünkü böyle bir yükümlülüğüm yok. THH sonucunu bekliyorum. Ona göre hareket edeceğim. Sonuç gelince paylaşacağım burada.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • surfer kullanıcısına yanıt
    Pardon ben yanlış okumuşum . Binlerce defa arayıp talep istediğimden dolayı en sonunda benden de rapor istediler . Ben size bu ürünü neden gönderdim diye baya bi kızmıştım . Apple müşteri hizmetlerini aradığımda böyle bi rapor istemelerine anlam veremediler . En son hb aradığımda size 24 saat içinde geri dönüş yapılacak dedi müşteri h. Ne arayan var ne soran . Tablet öyle kutusunda duruyor kullanmıyorum . Ürünü göndermiştim geri gönderdiler bide kutuda falçata izleri var . Allahdan ne olur olmaz diye kutuyu açmadan önce video kaydına başlamıştım . Daha sonra bunlar onuda bahane ederler .
  • Bohemian eve kullanıcısına yanıt

    Normalde iadelerde düzenlenen DOA RAPORU adında bir rapor söz konusu ama bu raporu biz almak zorunda değiliz. İade süreçlerinde arka planda satıcı firmaların yaptığı bir servis işlemi. Dolayısıyla bizim müşteri olarak böyle bir süreçte yer alma gibi bir yükümlülüğümüz yok. O nedenle ben gidip de servise bana rapor verin vs demedim. Siz süreci hızlandırır diye almışsınız, umarım işe yarar , ancak ben dediğim gibi o şekilde bir adım atmadım. THH sonucuna göre hareket etmeyi daha doğru buluyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfer -- 4 Ocak 2021; 3:29:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • surfer kullanıcısına yanıt
    Yok bende almadım 😅. İstediler dediğim gibi ama aradım dedim ben size bu ürünü neden gönderdim inceleyip bi sonuca varmanız için değil mi dedim ben niye rapor alıcakmışım diye söylenmiştim . Thh de uzun sürüyor . Birde umarım bizim lehimize sonuçlanır . Ben ürünü beğendim ama hafızası yetersiz geldi . Para iademi alabilsem direk 128 gb alacağım .
  • Bohemian eve kullanıcısına yanıt

    Tekrar alırsanız Pozitif Teknoloji'yi öneririm. Birkaç alışverişim oldu. Hem fiyatları uygun hem de iadede sorun çıkarmıyorlar. Apple Premium Reseller olarak geçiyor. En son Apple Pencil ile alımlarda indirim kampanyası vardı. Apple'ın kendi sitesinden de alabilirsiniz ama biraz daha pahalı oluyor.

  • Görüyorum instada reklamlarını ama ben apple eğitimden almayı düşünüyorum orada normalden uyguna geliyor zaten üni öğrencisiyim . Birde sütten ağzım yandı artık yoğurdu üfleyerek yiyeceğim . Sizce sonuç ne olur ? Hani beklemekten ve belirsizlikten bıktım . 100 200 tl lik bişi değil 3000 bandında bir ürün .
  • Bohemian eve kullanıcısına yanıt

    Hukukçu değilim ama mesafeli satış yönetmeliğine göre firmaların 14 gün koşulsuz iade hakkını kullandırmama gibi bir şansları olmadığını biliyoruz. Bu nedenle THH kararının tüketici lehine çıkması gerekir. Bundan sonraki süreçte satıcı firma ya THH kararını uygulayıp yerine getirir ya da işi yokuşa sürüp avukatları aracılığı ile tüketici mahkemesine gider. Mahkemeye gitmesi halinde davanın sonuçlanması 6 ayı bulabiliyor.

  • surfer kullanıcısına yanıt
    Hadi ya umarım öyle bir şey olmaz . Mahkemede farklı bir sonuç çıkabilir mi ? Çıkabilir yanii neden olmasında . Cidden şu uğraştığım içinde olduğum durum . İnsan kendi başına gelmeyince fark etmiyor tabii . Bunu yaşadıktan sonra araştırdım forumlarda şikayet var da ekşide gezindim . Kaç bin kişiyi mağdur etmişler . Şirket kisvesi altında bunlar dolandırıcı .
  • Bohemian eve kullanıcısına yanıt

    Mahkemenin sonucunu bilemeyiz. Normal şartlarda altında, ürüne zarar verilmediği takdirde 14 günlük iade hakkınızı kullanmamanız için bir neden yok. Bu şekilde düşünürsek mahkeme lehinize sonuçlanır tabi ki. Ancak önceden de bahsedildiği gibi mahkeme zaman alan bir süreç. 6 aya kadar uzayabiliyor. Umarım gerek kalmaz tabi ki.

  • surfer kullanıcısına yanıt
    Umarım kalmaz ve bizim için güzel sonuçlanır 🍀🙏🏼
  • scorn kullanıcısına yanıt

    Gelişme var mı ?

  • surfer kullanıcısına yanıt

    Aksiyon bekleniyormuş. 10 gün oldu hala hareket yok...

  • scorn kullanıcısına yanıt

    normalde 2 iş gününde sonuçlandırmaları gerekir. Arayıp hatırlat istersen

  • reddetmişler. red sebebi "cihazda bir sorun yok" :D

    valla şaka gibiler ya, üstelik anında da kargoya vermişler. ben de thh'e gidicem artık

  • scorn kullanıcısına yanıt

    Çok garip cidden. Nasıl bir firma anlaması zor. Artık gülüyorum. THH tek yol dediğiniz gibi. Yapacak bir

    şey yok.

    “Hukuk tanımıyoruz” diyor firma açıkça. Bu gidişle şikayet sayısı arttıkça ciddi cezalar alacak gibi görünüyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet üzerinden THH'ye başvursak da oluyor mu yoksa illa direkt olarak THH'ye gitmemiz mi gerek?

  • Gehinnomm kullanıcısına yanıt

    İnternetten başvuru yapabilirsiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,


    yeni bir haber var. şöyle ki, iadeyi kabul ettiler. bu işin güzel kısmı.

    ikinci kez red aldıktan sonra "zaten telefonda sorun yok, 14 gün iade hakkımı kullancam bak rapor da var" diye tekrar talep açtım. gönderin bakalım dediler, ve kabul ettiler. bir kaç gün sonra mutabakat maili geldi. sıkıntılı kısım şu ki kdv hariç bir iade demişler. neden hariç dedim, öyle yazıyor onay verince dahil ödenir dedi birisi. ama yanlış numara imiş satıcılar oradan konuşuyormuş. tekrar telefon ettim, ben müşteriyim dedim. tamam talep açalım dediler tekrardan. bakalım, kdv dahil mi olacak iade faturası mı olacak ne olacaksa öğrenicem.


    ama şimdilik iadeyi kabul ettiler diyebiliriz. sadece kdv ile ilgili anlaşmazlık var, onu çözmeye çalışıyorum (ürünü alırken şirket adına almıştık, keşke bireysel alsaydık)

  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.