Şimdi Ara

Hepsiburada.com Telefon İadesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
12
Favori
37.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

    Hepsiburadadan cep telefonu aldık diyelim sim kartı taktık 14 günlük cayma hakkını kullanarak iade talebi oluşturduk , hepsiburada kabul etmedi tüketici hakem heyetine başvurduk , thhden sonuç 2 ay sonra gelirse bu 2 aylık sürede telefonu kullanmayacakmıyız ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi merak ettiğim bir konu var. Almış olduğum telefonda X garantili yazıyordu ama gelen telefon Y garantili çıktı. Servise yollayıp iade formu almamı istiyorlar. Sizce iade için uğraşsam mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: General.

    Son bir yılda hepsiburada 2, amazon 3, n11 1, gittigidiyor’a 1 olmak üzere 7 tane telefon iadesi yaptım. Hiçbir site bana zorluk çıkarmadı.
    Acaba alışveriş limitine göremi tolerans gösteriyorlar, çünkü yüklü alışveriş yapıyorum.
    Son bir yılda, hepsiburada 63k
    Amazon 47k
    N11 58k
    GittiGidiyor 55k alışveriş yapmışım.
    Toplam 223k ürün almışım, senin sayende merak edip hesapladım.
    Ekleme yapayım, elektronik iadelerinde kusurlu ayıplı mal diye açıklama yapmayın. Direk beğenmedim, beklentimi karşılamadığı için iade etmek istiyorum diye belirtin, iade daha kolay gerçekleşir.
    Eyvah eyvah.
    Bu kadar iadeleri düşündükçe online olarak alışveriş yapmama kararımın ne kadar da doğru bir karar olduğunu görüyorum.
    Firmalar bu kadar iadeyi sonuçta ne mi yapacaklar:
    başka birine satmaya çalışıyorlar. O siz olabilirsiniz.
    Pİyasada fiziksel mağazalardan da toplanan tüm iadeler de var tabii online satışta birilerinin belki de sizin canınızı yakacaklar.

    Online dan alınan ürünlerin sorunsuz veya sıfır olmama olasığı ne yazık ki daha çok.

    Herkesin açılmamış sıfır ürünü bir teknoloji marketinin fiziksel bir lokasyonundan satın alması en pratik çözüm herhalde




  • Ne yazık ki haklısınız hocam, dijitalleşen bu dünyanın nimetlerinden yararlanmak isterken kanunsuz firmalar yüzünden her şey zehir oluyor, olan bizim gibi insanlara oluyor işte. Para kaybı,zaman kaybı, sinir ve stresten başka bir şey değil.
  • 19 Aralık'ta oyuncak hobi isimli siteden GoPro Hero 8 Black ve şarj aletini bir de monopod aldım, satın alma sürecinde whatsapptan destek verdiler şu da gerek bu aksesuar da gerek vs diye çok yardımcı oldular, ben de önerdikleri şeylerden ancak şarj aleti ve monopod alabildim, ürün ayın 21'inde geldi kargo şubesine gidip teslim aldım ve hemen eve getirip ürün kutusunu açtım, ürünü kullanmayacağımı anlayıp, AYNI GÜN kargoya iade ettim. Araya Pazar günü girdiği için Pazartesi yola çıktı ürün. Yarın varmış olacak. Varmadan önce ilgili siteyi haberdar ettim durum böyle böyle dedim ama daha ürün ellerine geçmeden iade alamayiz diyorlar. Ya biz hepsiburada'dan Amazon'dan telefon aldık iade ettik seslerini bile çıkarmadı adamlar. Bunlar ise aynı gün iade edilen urunu almayız diyorlar. Ben de e-ticaret sektöründe çalışıyorum ilk defa öyle bir olaya rastladım. Ne yapmam gerek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Selam arkadaşlar, 20 Aralık' da Turkcell online mağazadan iphone 11 satın aldım ve 3 gün öncesi elime ulaştı. Kulaklık ve şarj kablosunu kutudan çıkarmadım. Daha önce 256 gb iPhone 8 kullanıyordum, bu ise 64 gb ve benim ihtiyaçlarımı karşılayamadı. Bu sebeple ben bu cihazı iade edebilir miyim ? Evet ise nasıl ? Sim kart taktım ve cihazı aldığım an kılıfa koydum herhangi bir sorun/kusur bulunmamakta.
  • dracarys41 D kullanıcısına yanıt
    Amazon iade konusunda en iyisi. İade konusunda hiç sorun çıkarmadı. Herkese tavsiye ederim. Üstelik iade süresi 30 gün.
  • Bu başlıkta yaşadıklarını bizimle paylaşan arkadaşa teşekkürlerimi sunarım. Şuan ben de, benzer bir durum yaşıyorum. Hepsiburada TKK’nun acik ve net olmasina ragmen, paketi acilmis urunu kullanilsin yada kullanilmasin iade almiyor. Bu siteden alisveris yaparken durumu goz onune alarak yapin. Sonbaharda aldığım bebek arabası iadesi konusunda da benzer tutumu sergilediler. THH'nin lehime verdiği karara rağmen hala iadesini kabul etmediler. Artık icra yoluyla paramı tahsil etmeye çalışacam.
  • ercaner jr. kullanıcısına yanıt
    rica ederim hocam, yararım olduysa ne mutlu bana. hepsiburada işi yokuşa sürmek için elinden geleni yapıyor böyle durumlarda. çok geçmiş olsun şimdiden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim telefonun son durumu ne oldu iade yaptılarmı

  • Birebir aynı sorunu yaşıyorum. Yaşadığınız süreçle ilgili paylaştığınız detaylı bilgiler benzer sorunu yaşayanlar için çok faydalı bir kaynak. Duyarlılığınız için teşekkürler. Tüketici, yasal haklarını bilmeli, kullanmalı ve gasp etmeye çalışan köy bakkalı zihniyetindeki şirketlerle kesinlikle mücadele etmelidir. Hepsiburada.com bitmiştir. Bu mentaliteyle batmaya mahkumdur. Kesinlikle alışveriş yapmayın yaptırmayın. Benim 3600 tl paramı gasp eden firmayı kimseye tavsiye edemem. 10 gün oldu ortada ne telefon var ne para. İlk defa böyle bir rezaletin içerisindeyim. Tüketici hakem heyetine başvurdum sonuçlanmasını bekliyorum.

  • meshuggah kullanıcısına yanıt

    Ne yazık ki ülkemizde çoğu şey gibi online alışverişlerde de vatandaşa çok büyük haksızlık yaşatılıyor hocam. Hakkın olsa bile kullanmana izin vermedikleri durumlar oluyor. Umarım sıkıntınız çözülür, paranızı geri alabilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsiburada dan önsipariş ile aldığım 8288 tl. lik asus ürün yerine ryzen 3 dell marka laptop yolladılar.


    dell inspiron 3585

    2500 tl.

    60 gündür paramın iade edilmesini bekliyorum.

    ne zaman arasam he tamam diyorlar.

  • haxal H kullanıcısına yanıt

    sizin durumunuzu asua konusunda görmüştüm hocam. hala parayı iade etmemeleei trajikomik. thhye başvuruda bulundunuz mu? şikayetvara başlık açtınız mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grimwood kullanıcısına yanıt

    Şikayetvarda da yazdım, bir sonuç alamadim, geçen hafta thh ne de başvurdum. Bekliyorum, lakin yapılan çok ama çok ayıp. Kendi paranla rezil olmak.. birdaha asla alışveriş yapmam bu firmadan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haxal H kullanıcısına yanıt

    Diğrr konuda bahsedildiği gibi ekşiden tanıdığınız varsa rezillik adı altında bir entry oluşturun hocam. bu yapılan saçmalığı olabildiğince yaymak lazım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ercaner jr.

    Bu başlıkta yaşadıklarını bizimle paylaşan arkadaşa teşekkürlerimi sunarım. Şuan ben de, benzer bir durum yaşıyorum. Hepsiburada TKK’nun acik ve net olmasina ragmen, paketi acilmis urunu kullanilsin yada kullanilmasin iade almiyor. Bu siteden alisveris yaparken durumu goz onune alarak yapin. Sonbaharda aldığım bebek arabası iadesi konusunda da benzer tutumu sergilediler. THH'nin lehime verdiği karara rağmen hala iadesini kabul etmediler. Artık icra yoluyla paramı tahsil etmeye çalışacam.

    Ne yaptınız hocam alabldniz mi iade? Yıllar evvel aynı durumu yaşadım. İcraya verip hızlı şekilde almıştım paramı. Yazıklar olsun HB ya.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ayın 3'ünde aldığım 4'ünde gelen cep telefonunu ayıplı diye iade istedim ve 15'ine kadar bekletip iade isteğimi reddettiler ve açılmayan ayıplı ürünü bana geri yolladılar. Şikayet Var sitesinden yazdım, HB İletişim'den yazdım hatta 18'inde Hakem Heyetine de başvurdum ve onlara da başvurduğumu bildirdim fakat hâlâ kimseden geri dönüş yok. Ne arayan var ne de soran. Müşterilerle dalga geçmeye hiç utanmazlar mı bunlar. Şikayet Var'dan tekrardan mesaj atacağım artık bu kadar da olmaz ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala sim kart takıldıysa almayız format atıldıysa almayız gibi şeyler var mı ? telefonu 45 dk kadar kullandım. ne olur ne olmaz diye format attım hb ye iade edeceğim tekrar

  • Vala ben telefonlarımı hep hepsiburada üzerinden almaya dikkat etmişimdir. çünkü bir garanti durumunda üzmüyorlar. ve tüketici kanununa bağlılar. gerçi şükür bir kere işim düştü o da garantiye gönderip çözdüler.

    biraz uğraştirmislar arkadaşı ama çözmüşler.

    edit : diğer yazıları okudum da anlaşılan hepsiburada da bozmuş. yazık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 29 Ekim 2020; 15:18:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.