Şimdi Ara

Hepsiburada.com'dan alışveriş yapacak arkadaşların dikkatine.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
2
Favori
17.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hepsiburada ürünleri yollayamadığı gibi para iadesini yapmamak içinde bahane üretemeye çalışıyor. bahaneleride tutmayınca bu seferde geri ödeme için günleri geçiştiriyor. hepsiburada rezalet ötesi durumdadır. burda artık çöp dahi alınmaz. paranızla rezil olursunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: menmoli

    YAPMAYIN, YAPTIRMAYIN HEPSİBURADA DENEN YERDEN ALIŞVERİŞ. BEDAVA VERSELER BİLE YAPMAYIN. Paranızla rezil olursunuz. sürekli değişen teslim tarihleri ile uğraşırşınız. Bir cep telofonu almak gibi hata yaptım Adapazarın a 1 hafta oldu kargodan bir haberler. Hiçbir şekilde bilgi alamıyoruz. Hem hepsiJet denen lanet kargo firmaları hemde hepsiburad bilmiyor. İade edin paramı Allah b....nızı vversin dememe rağmen 2 side birbirine yönlendiriyor. Biz yapamayız diyorlar. beni resmen zarara soktular. En kısa sürede inşallah bir bakana vs çatarlarda yanlışlıkla tamamen piyasadan silinirler. Hepsi burada denen lanet firmadan ve kargo şirketlerinden uzak durun. Hergün tarih değiştiriyorlar. Müşteri hizmetleri bilerek 10--15555 dakikadan önce açmıyor 2 sininde. 3 hafta sonrasına verdiler tarihi. 2 saat uzaklıkta levente evim oysaki adapazarından. Sürekli bir bahane sürekli müşteriyi aşağılama. Demokratik kongo cumhuriyetindeki en kötü firma bile bunlardan daha iyidir. Satıcı hepsiburada kendisi ama telefonun geleceğini bile zannetmiyırum. İnternnetteki şikayetleri okuyorum kesin kullanılmış gelme ihtimali bile var telefonun. Resmen pişman ettiler telefon aldığıma. Bunlar telefonu gönderinceye kadar banka kredisi ile yeni telefon şiparişi verdim n11 den çarşamba saat 14 de bugün perşembe saat 16 da telefon geldi. E bu adamlarda yoğun aynı şekilde indirimlerden vs. Bu güne kadar internetten yaptığım en kötü alışveriş olabilir. İnstagaramdan dolandırıcı butiklerden yapsam daha fazla memnun olurdum heralde.

    Edit: iptal de etmiyorlar şiparişi. Hepsi jet hepsibuaradayı arayın onlar satış iptali yapacak diyor. Hepsi buradayı arıyorum onlara söyleyin kargoyu geri göndersinler onlar ile iptal edez edecez diyor. Tam bir çıkmaz. Gidip 5 aralıkta dava açacağım tüm dijital aldığım sms leri, müşteri hizmetleri ses kayıtları ile.
    bende ayın 21inde sipariş verdim daha bugün sakaryaya gelmiş allah bilir ne zaman dağıtıma başlayacaklar




  • 21 Kasım'da telefon aldım halen gelmedi faturasını kesmişler iade yapamıyorlarmış açıklama da yapmıyor böyle rezalet bir firma görmedim tamamen kafamda bitirdim rakipleri aynı gün kargoya çıkarıyor leş bir firma.
  • Benimde geçen hafta içi 400 lira indirimle aldığım telefon İzmit e gitmiş yanlışlıkla sonra hemen gelcek yarın elinizde derken şimdi de iade olmuş ürün. Ben ne yapayım bu insanlara
  • Hepsiburada.com'dan alışveriş yapacak arkadaşların dikkatine..
    27 Kasımda kargoya verilir 28 inde teslim edilir dendiği için satın aldım hem kargoyu 1 gün gecikmeli teslim ettiler hemde kargo verdikleri yerden çıkmıyor. Vatan bilgisayardan alsaydım şimdi sistemi kurardım. Haftaya çıkarsa oradan kargo şükür artık. Yalancı hepsiburada. Kargoların altından kalkamayacaksan müşteriyi şu tarihte teslim edeceğim yazıp yalan söyleme mağdur etme! Reklam yaparken iyi sattıktan sonra yüzüne bakan yok.




  • Valla arkadaşlar bu seneki black friday indiriminden aldığım tüm ürünleri yurt dışandan aldım kafam rahat. Kimse kusura bakmasın. Zaten kargolama süreleri bile aynı neredeyse.

    Türkiye'de hiç mi yok düzgün iş yapan firma? Var tabi ama çok az. QP, İnventus, Eksen ancak tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak çeşitlilik az tabi.

    Ülkede eskiden bir doğubank vardı millet çekinerek alışveriş yapardı şimdi de bazı uyanık geçinen firmalar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gogo57 -- 29 Kasım 2019; 18:51:4 >
  • Ulan ne alıyor bu millet ya ben bir kaç gündür bakiyorjm hiç de uygun fiyat yok hepsi aylardır aynı olan fiyatlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ya şu sitenin 1000 liralık ürüne, 1800 den düştü imajı verip 950-1100 bandına satmasına hastayım. Sanki biz malız anlamıyoruz. % 40 indirim. + % 30 da sepette, % 10 parayı tuttun çektin indirimi falan. Koskoca site buna nasıl izin veriyor hayret.

    İndirim yapmıyor mu ? evet bazen en hesaplısı hb eyvallah. Ama 50 lira indirdim de. veya p30 lita bakıyorum mesela. Vatanda teknosada türkselde 2700-2800 bandında. Hb de 2500 e satan satıcı, 3500 den 2500 e % 28 indirmiş gibi gösteriyor. Ya kardeşim 300 lira indirdim desene. en kazıkçı firmayı baz al bari.
  • menmoli kullanıcısına yanıt
    3 kuruş ucuz alcam diye internetten telefon mu alınır yahu. Gidiceksin mağazaya almadan önce paşa paşa açtırıp kontrol edeceksin öyle alcaksın. 3 kuruş kar edicem diye 5 kuruştan olmayın yazık paranıza.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hepsiburadadan telefon alacaktım.efsane cuma indirimine özel olarak 100 tl zam yapmışlar.bir daha buradan alışveriş falan yapmam bu fiyatı indirmezlerse.bu yaptıkları çok ayıp.tam alacaktım birden zam geldiğini gördüm indirim beklerken ve moralim bozuldu.
  • Allah belalarini versin . 22 kasimda siparis verdim. Halen kargoya verilmedi. Mail atiyorum umurlarinda degil

    Baska siteden de veremiyorum. Iptal edilemez diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdığına uymaması kötü bir şey fakat bunun altında yatan temel sebebin malum dönem olması da bir gerçek. Trendyol'dan Kasım ortasında Note 8 Pro almuştım, 1 hafta içerisinde gelmişti, aynı gün aldığım çay makinesi 3 günde geldi. Geçen gün aldığım kulaklıklarda ise tahmini teslimi 1 ay sonrasına kadar aralık vererek gösteriyor, bugün tedarik aşamasına geçmişler. Böylesi bir dönemde en mantıklısı, böyle 1 aya kadar aralıkla süre vermek gibi duruyor.
  • Aldığım ürün 8 gündür kargoya verilmedi. Kargoda kaç gün bekleyeceğide meçhul. Aldığım ürün halen şu kadar saat içinde sipariş verirseniz bugün kargoda yazıyor.

    Mesaj atıyorum, robot cevaplar. Aldığım gün fatura kestikleri için iptalde edemiyorum. Öyle kuzu kuzu bekliyorum.

    hepsiburada dan arada bir alışveriş yapardım artık onuda yapmayacağım.
  • Aynı durumu ben de yaşadım. 1 şeyi normal fiyatından %10 ucuza almak için 1 hafta beklemiş oldum.

    Ayrıca almak istediğim hiçbir üründe efsane cuma kapsamında gerçek bir indirim göremedim.
  • pişmanlıktır.
  • Lomax. kullanıcısına yanıt
    Hocam bana da aynısını yaptılar. Benim satıcım hb bile değildi. Mi 9 Lite aldım ve satıcı Mİ STORE. Kendi tedarikçisi yani. Türkiyede öteki firmalara ürün sağlayan satıcıı. Benimle birlikte satın alanların kargolandı benimki ve birkaç kişinin ürününü teslimat tarihi olan 6 aralıkta kargolanacağını öğrendim...

    Asıl Dönen Dümen şurada. 29 kasımda kargolanan ürünün teslimat süresi 2-3 gün olur. Yani 2 si ya da 3 ünde teslim gözükür. Aralığın 6 sı olduğunu görünce at arabasıyla mı getirecekler diye kıllanmıştım. Meğer işlemi uzatabilmek içinmiş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    O kadar doğru yazmışsın ki 👏
    Bu dönemde 3-4 gün içinde kargo beklemek hayal kurmak gibi bişey.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı sorunları ben de yaşamaktayım. 22 Kasımda birkaç ürün sipariş ettim. En geç 27 Kasımda kargoda yazıyordu. Hala kargoya verilmedi üzerinden 1 hafta geçtiği halde. Ptt kargoya verilen 1 parça ürün ise 3 gündür hala İstanbulda gözüküyor .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten indirim yok, bu kadar yoğunluk ne alaka. Sazan.avi ciddi anlamda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen yıl hepsiburadanın tedarik yalanları yüzünden tüketici mahkemesine iştirak ettik. hakem heyeti haklı görmesine rağmen mahkememiz var şubatta. ankarada olanları beklerim :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.