Şimdi Ara

hdpli 3 belediyeye kayyum atandı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
0
Favori
39.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • werty28 W kullanıcısına yanıt
    Yenilenen İstanbul Seçimleri öncesi devletin kurumu olan TRT’ye çıkan pkk terör örgütü eski yöneticisi Osman öcalan, Ekrem İmamoglu’nu eleştiren bir röportaj verdi. Devlet kurumu TRT yayınladı :)

    İçişleri bakanlığı ve siz devletinizi sevenler neredeydiniz ?

    Bitti mi ? Hayır.

    Yine yenilenen İstanbul Seçimlerinden önce kaç yıldır sesi soluğu çıkmayan tektir örgütü liderinin mektubu okunmadı mi ? Avukatları İmralı’ya gitmedi mi ? O seçimlerden kadar “teror örgütü lideri” olan kişi bir anda “İmralı” olmadı mi ?

    Hani bana algı yapıyorsun dedin ya, taaa en başta. Algının alasını ait olduğunuz camia ile birlikte yapmaya çalışıyorsunuz. Ama onu da yapamıyorsunuz :) .

    Bu adaylar gökten zembille 1 günde inmedi. Bu isimler kaç yıldır bu ülke siyasetinde. Dün ne ise bugun de o sekildeler. Seçime engel bir durum varsa önden bahsedilir. Seçim kaybedilince bu olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • YSK iktidarın yeni seçimi kaybedeceğini bal gibi biliyordu apaçık ortadaydı... Ondan izin verdi... Eğer hükümetin güdümünde olsaydı İstanbul'daki tüm oyların sayılması talebini kabul ederdi ve AKP'nin kazanma şansı yeni seçimden daha fazla olurdu... AKP hiçbir kuruma baskı yapmıyorum demiyorum ama sözünü geçirdiği kurumlardan biri kesinlikle YSK değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: werty28

    Belediyenin kaynakları hakkında hiçbir bilgin yok, sadece devletten gelen paralar değil, kaldı ki onu da kılıfına uydururlar, zor bi iş değil..

    Alıntıları Göster
    Tabi canım maliye mezunu olarak hiç bilmem. Oraya emlak vergileri ve esnaftan alınan vergileri otopark paraları su faturasından alınan vergileri ve belediyenin şirketlerini mi yazmamışım.

    Arkadaşım vali diyorum sen ne diyorsun? O meclislerde devletin adamları yok mu? Var. Ne yapıyorlarmış orada oturup çay mı içiyorlar? Bu kurumların bütçesi onun elinden geçmiyor sanki. Tüm devlet güçleri elinde ama belediyeden şikayet ediyorsun. Vali en yetkili adamdır isterse belediyeye de karışır. O belediyeler içişleri izin vermese dışarıdan kredi bile alamaz.
    Çok şikayetçiyseniz büyükşehir yasasını çıkarıp ilçeleri büyükşehire bağlamasaydınız, il özel idare gibi devletin belediyesini kaldırmasaydınız.
    Belediye kaynaklarını ben değil sen bilmiyorsun.




  • Sadece 3 belediye mi?
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Sen şimdi bu belediyeler imkanları PKK için kullanmıyor diyebiliyorsan ben sana ne yazsam boş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    akp yanlış diye hdp doğru mu oluyor onu anlamıyorum hocam.

    oldu ozaman akp yanlışlar yapıyor diye hdp teröristcilik oynasın.

    bu nasıl bir bakış açısıdır.
  • Yalçın Ç. kullanıcısına yanıt
    He öyle. Kendi belediyen olsaydı aynısını yapsalardı mağdurum diye ağlaman 20 yıl bitmezdi. Yıllarca mağdur oldum diyerek dünyaları götürdünüz.
    Kendi vekillerin pkk cenazelerinde fink atıyor. Pkklının kardeşini belediye adayı yapan sen, açılımı yapan sen, öcalanı devlet kanalında konuşturan sen ama pkklı başkaları. Tabi yiyen olursa. Eskidi bu taktikler yemez kimse ta feto devrinden kalma.
  • Demokrasi var diye teröristlerin belediye başkanı olmasına göz yumulamaz. En başından seçime bile girmelerine izin verilmemeliydi. Yine de doğru karar.
  • suÇ kullanıcısına yanıt
    Bekle gör, hem de çok farklı olacak..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • werty28 W kullanıcısına yanıt
    Bütün oyların sayılmasının sonucu değiştirmeyeceği belliydi ve AKP bunu biliyordu. Bütün oylar sayılsaydı seçim tekrarı olmayacaktı. AKP seçimi tekrarlatarak şansını denemiş oldu. Şimdi sakın tekrar sayılan geçersiz oylardaki değişim üzerinden oran hesaplayarak AKP kazanacaktı deme, yemezler. Kaldı ki iki ilçede bütün oylar sayıldı hem de hukuksuz biçimde ama geçerli oylarda sonuç değişmedi. AKP'nin az farkla önde olduğu yerlerde niye geçersiz oylar dahi sayılmadı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozoz15

    akp yanlış diye hdp doğru mu oluyor onu anlamıyorum hocam.

    oldu ozaman akp yanlışlar yapıyor diye hdp teröristcilik oynasın.

    bu nasıl bir bakış açısıdır.
    Anlamadığınız nokta şu hocam. İnsanlar samimiyet istiyor. Benim gibi düşünenlere HDPKK demeden önce şuna cevap verin.

    AKP kadroları teröristin mektubu ile oy toplamaya çalışırken ne tepki verdiniz, ya da TRT'ye oy için terörist çıkardıklarında.

    Yoksa bu ülkeye ihanet eden herkes bence zaten idam edilmeli. HDP çoktan kapatılmalı idi.

    Ancak ben samimiyet göremiyorum. HDP yapınca, bunlar terörist. Aynısını AKP yapınca üç maymun. Görmedik, duymadık, bilmiyoruz.

    O yüzden ben AKP yetkililerinin söylediği hiçbir şeye artık inanmıyorum, onları meşru devlet yetkilisi olarak da görmüyorum.

    Terörist başının mektubunu okuyup, devlet kanalına terörist çıkaran adamlar terör hakkında ahkam kesemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • werty28 W kullanıcısına yanıt
    Sen benim dediklerime cevap veremiyorsun. Ben haklıya haksıza bakarım işin pkksına bakmam. Eğer hdp pkknın siyasal kanadı ise kapatırsın. Ben olsam seçime sokmazdım. Ta baştan. Liderlerini ver mahkemeye 5-10 yıl siyasetten yasakla. Aday gösterecek kimseyi bulamasınlar. Yapacak iş mi yok? Daha önce yapıldı.
    Kaybedince kayyum atayarak ellerinden almam. Ysk mazbatayı vermiş. Mağdur falan diyorsun kralını sen yapıyorsun. O bölgede 50 kere seçim olsa yine kazanırlar.
  • ozoz15 kullanıcısına yanıt
    Bunu tartışmam bile. Dedim zaten böyle bir şüphe bile varsa seçilmemeleri lazımdı.

    Eğer sebep gösterilen soruşturmalara bakarsan 2016, 2017, 2018 ve 2019 senelerine ait. Yeni bulgular ışığında görevden alınsalar hiç bir soru işareti olmazdı zaten. Ama bu soruşturmalar zaten geçmişten geliyor.
  • En başından teröristlerin belediye başkanlığına ve vekilliğe adaylıklarının engellenmesi gerekiyor.
    Geç alınmış bir karar ama göz yumulmasından iyidir.

    Zırlayın terörist seviciler.
  • ipekyolu37 İ kullanıcısına yanıt
    Bir tarafi yiyen ist ankaraya dokunur😌

    Aha meydan orada

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anayasal çerçevede seçilip Belediye Binalarını terör karargahına çevirirsen

    Teröristin adını şehrin cadde ve sokaklarına verirsen

    Şehit ve Gazi yakınlarının işine son verip Terör bağlantılı kişileri Belediyede işe alırsan

    Devlet buna müdahale eder belediyeye kayyım atar...
  • Peki bu "teröristler" neden belediye başkan adayları olabildiler? Açık ki aday olmasalardı oradaki CHP adayları seçimi kazanacaktı. Oysa kayyum atıp makama konup ranttan ranta koşmak varken neden belediyeyi CHP'ye bıraksınlardı ki? Forumdaki zeka kübü bordo klavyeli ergenlerin sevinç naraları atmalarına şaşırmadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortada bir suç varsa mahkeme karar vermesi gerekiyor. İçişleri bakanlığı soruşturma açtı diye kimse suçu olamaz. Mahkeme suçlu bulursa belediye başkanlığı düşer zaten. Belediye başkanı gidince yerine yenisini belediye meclisi seçer. Belediye meclisi de mi çoğunlukla suçlu? O zaman gidersin yeni seçim yaparsın. Teröre yardım ettiği için kayyum atanan belediye başkanları dışarıda dolaşıyor. Kimse de sormuyor mu bu nasıl iştir diye? Kayyum atamak ne demek? Bu şekilde PKK ile mücadele edildiğini sanmaya devam edin. Yapılan hukuksuzluklar terörü oluşturan zemini beslemeye devam eder.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JaReD22

    Ona yemez..
    o da kayyum atanan belediye başkanlarını savunmaya başladı. hiç yemez falan deme. böyle devam ederse onun işide çok zor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.