Şimdi Ara

HB araç almamalısınız kullanışlı değil (Detaylı anlatıyorum) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sedan araba sevmiyorum. Suv yada Hatchback tercihim olur daima.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yazdıklarımızın tamamı sedan araç için değil heçbek için geçerli.Söylediklerin hepsinde tam tersi geçerli.Sedan aracın arka koltuklarının arkasında bagaj ile kabini ayıran sac panel var.Koltuğu yatırsan da söksen de ne yatabilirsin ne de buzdolap koyabilirsin.Çamaşır makinası bile taşıyamazsın.Tam tersi heçbek aracın arka koltuklarını yatırıp pandizotu çıkarınca bagaj ile yolcu bölümü birleşerek hafif ticariler gibi tek bir bölüm olur.Buzdolap da taşırsın,içinde de yatarsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerekçesi güzel bir konu diye okudum fakat aracı amacı dışında yatmak için almayı planlıyorsun , bu fikre kendini inandırıyorsun ve bizlerede bu fikrine istinaden ısrarla tavsiye de bulunuyorsun.Sana en iyisi SW olur bol bol uyursun

  • HB Astra J ile 100 km boyunca buzdolabı taşıdım. Sedan araç ile taşı da görelim.

    Küresel ısınma çok hızlı şekilde vuku bulduğundan insanlar buzdolabı taşımak isteyecekler.

    Sedan araç ile taşıyamayacağın için HB araç daha kullanışlıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birgarip2019 kullanıcısına yanıt

    vito çok yakar vergi delisi eder adamı sedan ideal

  • ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt

    Benim i20 ile geçen yaz 1 salon açılır kapanır masası, 4 sandalyesi, 2 mutfak sandalyesi ve 1 masasını taşımıştım.(hepsi sökülebilir yapıda) Gardırobu da taşıyacaktım uzunlamasına yan tahtaları sığmadı(2m).

  • treyturop T kullanıcısına yanıt

    Sedanlar yolda dönmüyor. Mercedes’in yeni modelleri gibi arka tekerler direksiyona göre dönebilse bir miktar fayda eder fakat geneli dönemiyor istediğim şekilde. Birde arkadan itişli olan arabalarında aynı şekilde kontrolü çok zor. Yazın hepsi aynı gider kuru asfaltta fakat bu yolların; yağmuru var, çamuru var, karı var. Direksiyonu yönlendirdiğin yere tekerlerin itiş kuvveti sağlaması arabanın hakimiyetini arttırır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • treyturop T kullanıcısına yanıt
    Otomobil ruhsatlı olanlarında sorun yok.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • treyturop T kullanıcısına yanıt

    seni zafira life paklar hocam otomobil ruhsatlı. fiyatı da uygun.

  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

    niye jogger de 45 derece açı falan mı yapacan aracın içinde nasıl bir pozisyonda uyuyorsunuz?

  • Deprem oldu,
    Çocuklar üstlerinde pijama ile uyku sersemi şok içinde duruyorlar.
    Hemen üstünüze birşeyler alın aşağı iniyoruz dedim üstlerine hırka gibi şeyler alıyorlardı hayır dedim pijamalarinizin üstüne normal kıyafetlerinizi giyin ne kadar dışarda kalacağımız belli değil dedim . Acele bir şekilde giyindiler merdivenlerden koşarak aşağı indik.
    O gün arabamız sedan Corolla.
    Gecenin o saati Adana'da mahşeri bir trafik var bir türlü ilerleyemiyoruz çünkü guzergahiniz üzerinde yıkılan binalar var neyse bir şekilde ileledik ve kendimizi boş bir alana attık etrafimiz bizim gibi insanlardan oluşan bir araba deryası arabada eşim ve 2 çocuğum var.
    Daha gün ağarmamis olayın vehameti tam bilinmiyor ve sağanak yağış var. Depremin merkezinin Maraş olduğunu öğrenince ben durumun vehametini kestiriyorum çünkü biz bu şekilde sallandiysak depremin asıl vurduğu yerlerde taş üstünde taş kalmamıştır.

    Aklımda o kadar fazla düşünce var ki, dostlarımız, komşularımız, arkadaşlarımız ne durumda, çocukları nasıl güven altına alabiliriz, inerken gördüm 1. kat duvarlarında çatlaklar vardı acaba binaya bir daha girebilecek miyiz, bu arada telefonlar geliyor onlarla uğraşıyoruz bütün bu telase arasında aklıma Corolladan.onceki aracım geliyor 508 sw, kendi kendime neden sattın onu diyorum bak şimdi çocuklar arkada yatardı. 1_2 saat sonra yine birden kendi kendime bunu düşündüğümü fark ediyorum. Halbuki o kadar çok düşünülecek şey var ki bu nereden aklıma geliyor diye şimdi bile ara ara düşünüyorum.
    Aynı gün bir arkadaşım marasa ailesini almaya gidiyor çünkü yol tahrip olmuş onlar gelemiyorlar, Adana'da birisi den 4*4 Duster buluyorlar gerektiği yerlerde tarlalar içinden yol alıp ailesini alıp geliyorlar.
    Allah bir daha böyle şeyler kimseye yaşatmasın ama aracın işlevsel olması bazı durumlarda gerçekten çok önemli oluyor. Gönül isterki büyük geniş bir 4*4 alalım (land Cruiser gibi ) her koşulda işimizi gorelim ama ülke şartları malum.
    Yine de bundan sonraki aracımı seçerken imkanlar el verirse benim icin işlevsellik ön planda olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt

    o sınıf hikayeleri linea da ve kore araçlarının c segmenti olanlarının alman d segmenti iç hacmine ulaştığı 2005 li yıllarda sona ermişti hocam

  • Hb de falan koltukları yatırınca düz alan oluyor. Sedan da nasıl sevişeceksin mesela?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JrFuKi J kullanıcısına yanıt

    şurup ve konuları  

  • Hocam sen hiç hb araç kullanmadın sanırım. Bir önceki aracım hb idi ve içinde gardırop taşımışlığım var. Şimdiki aracım da sedan geçen gün koltukları yatırdığım halde anca fazladan iki bavul taşıyabildim. Sedan aracın bagaj girişi daha dar olduğundan büyük eşyalar zaten sığmıyor. Hb aracın bagaj ağzı geniş olduğundan büyük eşyaları rahat koyuyoruz koltuğu yatırınca sedan kadar onun da alanı oluyor ayrıca bagaj ağzı büyük oluyor yani amaç yük taşımaksa hb araç daha mantıklı ha amaç yol tutuş, konfor, dış görünüş desen tamam sedan derim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakın bir arkadaşım 3-4 ay önce golf aracıyla şehirlerarası yolculuk yaptı. fakat bagajı çoktu. bagaj malzemelerini bagaj küçük olduğu için ön koltuklara kadar doldurmak zorunda kaldı. yani sıkıntılı bir yolculuk yaptı. daha sonra kaza yaptı ve aracı pert oldu. bu sefer 2016 model jetta aldı ve aldığının ertesi günü yine aynı miktar bagajla yine şehirlerarası yolculuk yaptı. bu sefer bagaj malzemelerini jetta'nın bagajına rahatlıkla sığdırabilmişti ve arka koltukda da aile bireyleri rahat bir yolculuk yapmışlardı.

    sedan araba her zaman avantajlıdır.

  • O olursa bu olursa için yaşamıyoruz. Kişisel zevk ve ihtiyaç otomobil alımı için önemlidir.
    Yoksa koyundan ne farkımız kalır

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu nasıl mantık hocam
    Oteller torbaya mı girdi niye arabada yatıyoruz ?
    Yada taşımacılık firmaları toptan kapandı da eşyamızı kendimiz taşımak zorunda mı kalıyoruz da eşya taşımak için araba alıyoruz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatchback alacaktın sedan mı aldın

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.