Şimdi Ara

HAYIRLI OLSUN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lucescu'nun indirime gitmemesi üzerine dün gece Ertuğrul Sağlam'la evinde 4 saat görüşen başkan Demirören kesin anlaşmaya vardı. Açıklama bugün.....

    Beşiktaş yönetimi, teknik direktör olarak Ertuğrul Sağlam'la anlaşmaya vardı. Demirören- Sağlam-Lucescu üçgeninde iki gündür süren heyecan verici olaylar şu şekilde gelişti... Lucescu'nun el yakan ücretini bildirmesinden sonra Sağlam ile önceki gün Antalya'da masaya oturan başkan Yıldırım Demirören, iki saatlik görüşme sonrası plan ve projelerini dinlediği genç teknik direktöre şu soruyu sordu: "Beşiktaş'ı çalıştırmaya kendini hazır hissediyor musun? Bu görevin altından kalkabilecek misin?" Kendine güvendiğini belirten Sağlam, Demirören'e, "Bu göreve hazırım. Altından da kalkarım" yanıtını verdi.

    İSTANBUL'DA YANIT BEKLE
    Bunun üzerine başkan Sağlam'a "Hayırlı olsun. Yalnız ben Lucescu ile tekrar görüşeceğim ve konuyu yönetim kuruluna getireceğim. Sen İstanbul'da bizden haber bekle" dedi. Ertuğrul ile imza dışında her konuda anlaşan Demirören, yılda primleri hariç 3 milyon 250 bin euro kazanan Lucescu'ya yıllık 2.5 milyon euro ve iki yıllık anlaşma teklifini iletti. Rumen hoca hiçbir şekilde indirime yanaşmayıp bir de, "Bana 17 Haziran'a kadar süre verin" deyince başkan Sağlam'ı resmen bitirmek için harekete geçti. Dün gece Ali Tandoğan'ın nikah şahitliğini yapan Demirören, genç çifti tebrik ederek düğünden erkenden ayrıldı.

    YILDA 1 MİLYON $ ALACAK
    Düğünden çıkar çıkmaz Ertuğrul Sağlam'ı Anadolu yakasındaki evine çağıran Demirören, Ertunç Soğancıoğlu ve Kenan Öner'e de hemen evine gelmelerini söyledi. Dörtlü bir araya geldikten sonra gecenin ilerleyen saatlerine kadar görüşmeler devam etti. 4 saatlik toplantı sonrası Sağlam ile seneliği 1 milyon dolardan 2+1 yıllık anlaşmaya varıldı.

    TASARRUF TRANSFERE...
    Sağlam'dan takımda kalmasını ve gitmesini istediği futbolcular hakkında çok acele bir rapor hazırlamasını isteyen başkan Demirören'in Lucescu yerine Sağlam'ı alarak tasarruf ettiği ciddi maliyeti de yabancı oyuncu transferinde kullanmayı düşündüğü öğrenildi. Başkan, Sağlam ile anlaştığını da bugün kamuoyuna resmen duyuracak.




    KAYNAK:http://www.sabah.com.tr/haber,5EC60BC276FB40BA8361479A95ADAC43.html







  • hayirlisi olsun.
    ertugrul kalitesini ispatlamis bir teknik direktor. zaten besiktasita oynarken de besiktasli durusnu temsil edebilmis birisi idi.
    bu saatten sonra yapilacak sey ertugrala guvenmek ve ne yaparsa yapsin sabredip deesteklemek olacaktir.
  • Medya yer Ertuğrulu, gönderir.
  • bence medyadan daha tehlikeli bir düşmanı var bjk ve ertuğrul'un: DEMİRÖREN
  • yönetim ve taraftar sabırsız davranmazsa bence Ertuğrul başarılı olur
  • Ertuğrul Sağlam: Beşiktaş ile anlaştım...

    ''İstanbul'da Beşiktaşlı yöneticiler ile görüştüm ve kendileri ile her konuda anlaşma sağladık. Bugün Beşiktaş Yönetim Kurulu toplanarak bu konuda karar alacak ve karar daha sonra kamuoyuna açıklanacak. Yönetim kurulu kararının ardından da sözleşme imzalamayı düşünüyoruz. Sözleşmenin süresi veya diğer ayrıntıları daha sonra netleştireceğiz. Şimdi sözleşmenin imzalanmasını bekliyoruz.'' Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin transfer listelerindeki gözde futbolculardan Kayserisporlu Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'un da kendisi ile birlikte siyah beyazlı takıma gitmeyi isteyebileceğini belirten Sağlam, ''İki futbolcuyu zaten Beşiktaş almak istiyor. Ancak, bu konuda Kayserispor daha önce iki futbolcuyu satmayacağını açıklamıştı. Yönetimin bu konudaki tavrını bildiğim için ısrarcı olmam'' diye konuştu.

    UEFA: Ertuğrul Sağlam gelecek vaadediyor

    Geçen sene UEFA'nın, Şampiyonlar Ligi dergisi The Champions Kayserispor'un teknik patronu Ertuğrul Sağlam'ı, gelecek vaadeden 20 teknik adam arasında göstermişti. Dergi, Kayseri'yi üçüncülüğe taşıyan genç çalıştırıcının ileride büyük işler yapabileceğini de yazmıştı.
    Kayserispor'la başarılı bir grafik çizen Ertuğrul Sağlam, takımıyla birlikte ligin ilk yarısını üçüncü sırada tamamlayınca Sam Allardyce, Falco Götz, Martin Jol gibi isimlerin arasındaki yerini almış.
    37 yaşındaki çalıştırıcı için dergide 'Lige yeni çıkan takımını Süper Lig'in üçüncü sırasına taşıyan kişi' ifadesi yer almış, Sağlam'ın 2003 yılında biten futbol kariyerine değinilen kısa tanıtımda son olarak Beşiktaş'da oynadığı ve futbolu bu takımda bıraktığı bilgisi yanlış ama olsun. Ayrıca bir golcü olarak tanınmasına karşın John Benjamin Toshack döneminde Beşiktaş'ta savunmada yer aldığı, teknik adamın ismi verilmese de tanıtıma önemli bir not olarak düşülmüş. 'Champions'ta Sağlam'ın favori dizilişi, 3-4-1-2 olarak verilirken etkili ofansif ve defansif orta saha oyuncularına dayanan bir futbolu tercih ettiği belirtilmiş. Son yorum ise eğer Kayserispor lig sonunda üçüncülüğe tutunabilirse Sağlam'ın uzun vadede daha büyük işler başarabileceği olmuştu


    http://www.milliyet.com.tr/2007/05/30/son/sonspo24.asp


    benzer topicden çok olduğu için yeni topic açmadım..saat:11:25 itibari ile geçilen haber böyle..
    hayırlı olsun




  • türkiyede en iyi imkanlara sahip kulüplerin başında, bir dediği iki edilmeyen tigana, gerets ve zico gibi teknik direktör bozuntularının oytnattıkları futbolu görünce Ertuğrul Sağlam' ın onlardan hiçbir eksiğinin olmadığını düşünüyorum..

    zaten efendi ve beyefendi biri, inşallah başarılı olacaktır..
    tekrar hayırlı olsun beşiktaşımıza..
  • hayirli olsun arkdaslartigana ya verilen sans ertugrulada verilmesi lazim.bence ne medya ne de demiroren en buyuk dusman.olay carsi da bitiyor.eger carsi arkasinda durursa hic bisey olmaz yok carsi kabullenmesse isi cok zor
  • hayırlı olsun
  • bakın buraya yazıyorum bu ertuğrul patlayacak çok başarısız olacak luce gibi tanıdığımız adam varken ne olduğu belirsiz bir adamı getirdiler yazık oldu.
  • Bence erken oldu ama hayırlı olsun..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: vendeta

    bakın buraya yazıyorum bu ertuğrul patlayacak çok başarısız olacak luce gibi tanıdığımız adam varken ne olduğu belirsiz bir adamı getirdiler yazık oldu.

    vendeta sen ne kadar mualefetçi bi insansın biz ne dersek tersini diyorsun


    ayrıca

    Ertuğrul Sağlama güvenim tam hiç değilse taraftarın beklentisini çok iyi biliyor iyi transferler yapılırsa başarılı olur(birde ya rico yu oynatsın yada delgado yu ama bana kalsa ikisinide oynatmam)
  • geçen sene 11 puandan şampiyonluğu kaptıran takımın t. direktörü kimdi?
    shaktar zengin kulüp lucenin bir dediği iki edilmiyor, bunca imkanlara rağmen başarısı tartışılır, ayrıca yaşlı denebilir..

    luce kötü demiyorum ama luce gelince de yüzde yüz beşiktaş çıkış yapacak diye de bişi yok..
    ertuğrul sağlam' a desteklemekten başka yapacak bişeyimiz yok..

    quote:

    Orjinalden alıntı: vendeta

    bakın buraya yazıyorum bu ertuğrul patlayacak çok başarısız olacak luce gibi tanıdığımız adam varken ne olduğu belirsiz bir adamı getirdiler yazık oldu.
  • fikrimi söylüyorum Türk hocalara güvenim yok özellikle rıza kabusundan sonra.
    quote:

    Orjinalden alıntı: *13*


    quote:

    Orjinalden alıntı: vendeta

    bakın buraya yazıyorum bu ertuğrul patlayacak çok başarısız olacak luce gibi tanıdığımız adam varken ne olduğu belirsiz bir adamı getirdiler yazık oldu.

    vendeta sen ne kadar mualefetçi bi insansın biz ne dersek tersini diyorsun


    ayrıca

    Ertuğrul Sağlama güvenim tam hiç değilse taraftarın beklentisini çok iyi biliyor iyi transferler yapılırsa başarılı olur(birde ya rico yu oynatsın yada delgado yu ama bana kalsa ikisinide oynatmam)
  • Ertüuğrul a yazık oldu... Çok yanlış bir karar kariyeri için bence...
  • çok erken oldu bu 1 sene daha gitti
  • İnşallah iyi olur ama benimde korkum ikinci Rıza vakası, Ertuğrul çok iyi olabilir ama daha erken. Başarısız olursa harcanıcak yazık edicek kendine. En önemli olasılık, Ertuğrul giderse başarısızlıktan, Demirörende gider artık. Son kozlarını oynuyor. Beşiktaş klübü sahipsiz değil.

    quote:

    Orjinalden alıntı: vendeta

    bakın buraya yazıyorum bu ertuğrul patlayacak çok başarısız olacak luce gibi tanıdığımız adam varken ne olduğu belirsiz bir adamı getirdiler yazık oldu.
  • hayırlı olsun. Fenerbahçeli biri olarak Ertuğrul Sağlam gibi düzgün bir insana şans verilmesini çok olumlu buluyorum. Umarım başarılı olur. Keşke Fenerbahçe de Zico ile devam edeceğine Aykut ya da Rıdvan'ı getirse başa. Ziconun ya da Tigana'nın yaptıklarının beş katını yaparlar eminim.
  • katılıyorum aykut ve rıdvanın Fbde görev yapma zamanı geldi de geçiyor bile zicoya zerre kadar güvenmiyorum keşke yol yakınken hatadan dönseydik...
    quote:

    Orjinalden alıntı: KENZ

    hayırlı olsun. Fenerbahçeli biri olarak Ertuğrul Sağlam gibi düzgün bir insana şans verilmesini çok olumlu buluyorum. Umarım başarılı olur. Keşke Fenerbahçe de Zico ile devam edeceğine Aykut ya da Rıdvan'ı getirse başa. Ziconun ya da Tigana'nın yaptıklarının beş katını yaparlar eminim.
  • Hernekadar Luce de ısrarcı olsamda Ertuğrul'un gelmesine sevindim(geldiyse).O bir Beşiktaşlı ve içimizden biri.Beşiktaşlı duruşunu bilir.Yapamazsa da istifasını verir ve dostça ayrılır.Bu yabancı teknik adamlar gibi işini sadece para için yapmıyacak.Yarın öbürgün ayrılırsa başımızı pekte ağrıtmayacak.

    Ayrıca Ertuğrul günümüz futbolunu oynatıyor.Tarzını seviyorum.Ne teknik adamlara ne umutlar bağladık da ne gördük Yine biz Beşiktaşlılara düşen örnek taraftarlığımızla Ertuğrul a güvenmek.Her tecrübesiz adam başarısız olacak diye bir kaide yok.

    Ve ben takımın başında Türk hoca olmasını daha çok istiyorum.Azçok Türkiyede neler dönüyor biliyorlar.Bu taraftarın nabzını bilen bir hoca.Ben kendisine Beşiktaşımda başarılar diliyorum ve kendisine güveniyorum.Yuvaya Hoşgeldin Ertuğrul !
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.