Şimdi Ara

Hayat surekli degisiyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar bu benim kucuklugumden beri dusundugum bir sey. Hayatimiz boyunca surekli dusunuyoruz ve bazilarini yapiyoruz ancak yapmadiklarimiz var ve secim bizim elimizde. Ornek olarak : okula gidiyoruz onuzmuzde bir kac tane yol var birini secip gidiyoruz yol esnasinda gordugumuz bircok nesne bizim dusuncelerimizi etkiliyor ve o gun yapacagimiz seyler veya dusunce dunyamiz degisiyor ve dolayisiyla sonrasida. Bu konuda aciklama yapmak isteyen varsa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bilinçaltımızın etkilenmesine bağlı düşünmediğimiz olaylar.gerçi düşündüklerimizde ona bağlı.başka bi sokakdaki köpekden korkup kendi mahallemde top oynamamıştım nedense.bazı duyguların diğerlerini etkilemesinin önüne geçemiyoruz.baskuın gelen bizi kendi yoluna çekiyor
  • Aynen bide bunun bilincinde olmakda ayri bir duygu artik karar vermeden once iyice dusunmeye basladim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siberhector

    Aynen bide bunun bilincinde olmakda ayri bir duygu artik karar vermeden once iyice dusunmeye basladim

    Zaten olması gereken de o
  • ilk çağ filozoflarından beri üzerinde kafa yorulan bir konu. dünya her an bir değişim ve dönüşüm içerisinde. diyalektiğin birinci yasası değişim.
  • Aynı nehirde iki kez yıkanamazsın.

    Bu cümleyi araştırabilirsin. Kısa bir özet geçeyim burada kastedilen su sürekli aktığı için, nehrin sürekli değiştiğidir.
  • Bu sozu felsefede gormustum ve gercekten cok anlamli Heraklitos du sanirim. Dusunmek guzel sey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir" demiş Herakleitos emmi zamanında.
  • insan nesli çoğalmaya devam ettiği sürece değişim elbetteki kaçınılmaz. Çünkü yaşadığımız toplumların ve yetiştirildiğimiz çevrelerin bizi sürekli farklı karakterlere bürünmeye teşvik etmesi veya zorlaması hepimizin farklı düşüncelere sahip olmasına sebep oluyor ve buda değişimi getiriyor.Misal acaba ilk insanların devrinde hayat nekadar farklıydı ki ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saplantilii

    insan nesli çoğalmaya devam ettiği sürece değişim elbetteki kaçınılmaz. Çünkü yaşadığımız toplumların ve yetiştirildiğimiz çevrelerin bizi sürekli farklı karakterlere bürünmeye teşvik etmesi veya zorlaması hepimizin farklı düşüncelere sahip olmasına sebep oluyor ve buda değişimi getiriyor.Misal acaba ilk insanların devrinde hayat nekadar farklıydı ki ?

    Evet ancak ornek olarak: bir adam avlanmaya gidiyor kendi karari ile secimler yapiyor sonunda az bisey bulabilir , cok bulabilir ya da hic bulamaz buda daha sonraki yasamani degistirir otamatik olarak. Degisim her zaman vardi sadece yasam sartlari , kosullar, cevre vb. gibi degisikler vardi bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberhector -- 28 Şubat 2013; 13:34:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten degisim olmasaydi insanlardan,degisim yasamak icin olumu arzular. Hic bir zaman sikilmadan yapabilecegimiz bi sey yoktur. Degisim hayatimizda hem ihtiyac hem zorunluluktur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.