Şimdi Ara

Hava temizleme cihazları (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.001
Cevap
147
Favori
568.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zierox kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    hepsiburada ve n11 de orjinal RFID tag li filtreleri satan satıcılara denk gelmiştim. Ben henüz yeni filtre satın almadım.

    bir de n11 de karbon sargı filtre satıyordu bir satıcı onu da ayrıca araştırmanızı tavsiye ederim. Yeni filtrenin etrafına sarılıp kullanılıyormuş, filtrenin ömrünü arttırdığını iddia ediyor.


    ** xiaomi pro dan sonra pro h ı çıkardı yeni. "pro h" modellerde filtre ömrü 14 ay.

  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt

    Evet, esans koymak için haznesi var. Üst parça komple su deposu. 2.2 Lt su alıyor ve kullanım ayarına ve süresine göre 1-2 gün gidiyor.


    https://www.hepsiburada.com/kiwi-kah-6632-ultrasonic-hava-nemlendirici-2-2l-pm-HB00000SBCH6 burada daha fazla bilgi ve yorumlar var.

  • Merhaba,

    Dyson pure hot and cool modelini 8 ağustosta mediamarkt'tan aldım,yarın ise iade edeceğim.

    Ürün kokuya karşı sıfır etkili,hava temizlemede ise dyson kalitesinden beklenmeyecek kötülükte çok uzun vadede temizlik yapıyor.

    Forumdan aldığım bilgi ile winix zero pro modelini alacağım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yasin4153

    Bugün Süreyya paşa göğüs hastalıkları Alerji bölümünden uzman doktor metin hocayla konuştum muayene oldum ve herkesin yani ulaşabildiği kadar herkese ulaştırın , doktorun söylediği kelime alerjiden yani tozdan etkileniyorsan temizlik, temizleme cihazları ile olmaz sorunu çözemezsiniz. Sorunu çözmen için uzayda fanusun içinde yaşaman gerekiyo cümlesini kullandı. Yani bu yazıyı okuyanlara söylüyorum eğer böyle bir alerjiniz varsa paranızı bu ticari aç kurtlara kaptırmayın gidin tedaviye başlayın. İnsanlara bu yazıyla yardımcı olmak istedim inşallah birilerine yardımcı olmuşumdur kafasındaki soru işaretlerini çözümünde.

    Mantıklı hocam, ben de doktora gitmeyi düşünüyorum çünkü toz olunca hapşırık başlıyor, burnum akıyor... Hangi bölüm ilgileniyor bununla?





  • Konuda hava temizleme cihazlarını öven yorumlar görünce gittim vestel aldım. Yorumlarımı detaylı olarak şu konuda yazdım:


    https://forum.donanimhaber.com/vestel-vht-402-wifi-hava-temizleyici-detayli-inceleme--150660590

  • Arkadaşlar kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama bu cihazlar yerine biraz daha koyup Robot Süpürge ve Çamaşır Kurutma Makinesi alırsanız evinizdeki hava kalitesi ve toz durumu için en iyi yatırımı yapmış olursunuz.


    Bir kere bu hava temizleyici cihazlar yapıları gereği uzun vadede temizlik yapmaktalar o da havada uçuşan minik toz duman koku partiküllerinde işe yaramakta genellikle.

    Kedi tüyü ve ağır toz partikülleri havadan yere düşüp halının üzerinde veya başka biryerde hapsolmakta. Nezamanki siz halıda o bölgeye basıp oradaki tozları tekrardan havalandırdınız ozaman bu cihazlar sensörleri sayesinde çalışıp ellerinden geldiğince havadaki tozları ve kokuyu çekmeye çalışmakta.

    Ama hiçbirisi evin içerisinde köşe bucak dolaşıp şurada da toz varmış temizliyeyim dememekte veya yan odada havada uçan tozları temizlememekte.



    -Robot süpürgeye gelince hergün çalıştırıp evdeki halılardaki parkelerdeki tüm tozları temizleyebilirsiniz. Kedi tüyü ve ağır tozları çekebilmekte. Temizlik yapması için havada uçan tozlara ihtiyacı yok havadaki tozlar eninde sonunda yere düşmekte düşen tozları ve partikülleri de bu süpürgeler güzelce temizlemekte.

    Havada asılı duran partiküller var diyeceksiniz haklısınız. Artık herkesin evinde klima bulunmakta açarsınız fan modunda az elektrik tüketerek (30-50watt) odadaki havayı klima filtresinden çevirirsiniz olur biter. Hatta eli alet tutan arkadaşlar klimaya hepa filtre de uydurabilir ucuza sadece fan modunda çalıştırmak için :)



    -Mobilyalarımızın üstündeki tozların çok büyük bir bölümü giysilerimizdeki havlardan gelmekte. Bu havları giysilerinizi çırparken ışık altında görebilirsiniz havada milyonlarca toz uçuşur bir anda. Çamaşır kurutma makinesi sayesinde bu hav ve toz partiküllerinden de anında kurtuluyorsunuz. Evet zamanla giysileri yıpratabiliyor. Evet belli bir elektrik tüketimi var (A++lar çok az yakıyor hergün çalışsa ayda 20 30tl gibi). Ama en azından işe yarıyor.



    -Nezamanki evde hergün robot süpürge çalışmaya başladı. Çamaşır kurutma makinesi ile de tüm çamaşırlardaki havlar yokoldu. Mobilyaların tozunu almamaya başladık. Bir de ince halılara geçtik evde. Bu sayede halıda gezerken uçuşan partiküllere de elveda dedik.

    İnanın evde en ufak toz tüy birşey kalmadı. Giysi odasında açık dolap sistemi kullanıyoruz. Yerlerde kovboy filmi gibi topak topak giysi havı dolaşırdı en ufak bir kalıntı kalmadı. Olanları da robot alıp götürüyor hergün üstüne de paspası atıp şarjına dönüyor.



    -Ben bu iki ürünü gözüm kapalı özellikle alerjisi olanlara öneririm. Bu işten en ufak ticari beklentim yok ihtiyacım da yok. Farkettiyseniz marka adı da anmıyorum. Ha evinizde bu iki ürün zaten vardır üstüne arayışa girmişsinizdir bu cihazlara bakıyorsunuzdur saygı duyarım. Nelere para verilmiyor. Ama şahsen bu cihazların çok fazla işe yaradığını düşünmüyorum.



    Önce bataklığı kurutmalı. Yani giysi ve nevresim takımlarındaki havları yoketmeli (kurutma makinesi) sonra yerdeki yürürken yükselen tozları engellemeli (robot süpürge veya düzenli normal süpürge ile temizlik) en son havada kalan toz duman ve koku partiküllerine müdahale etmeli.

    Bakıyorsun evin heryeri kalın tüylü halı, süper kalın perdeler, odalarda aşırı çok eşya dağılımı, Süpürgüyle temizlik ayda bir o da baştan savma yapılıyorsa o evde tabi heryerde toz olur hava tozdan geçilmez. İstediğiniz kadar hava temizleyici cihaz çalıştırın tozun kaynağını kesmedikten sonra başa çıkamazsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutu07 -- 6 Ekim 2021; 1:19:10 >




  • Çocukların odası için almayı düşünüyorum.Gerçek anlamda fayda gören varmı?

  • bilicra pure akıllı hava temizleme cihazı hakkıda bilgisi olan var mı özelliklerine bakıp yorumda yazsanız olur amaç bir odadaki (yatılan yer ) rutubet kokusu fazla
  • Bu konu niye öldü :)

  • evdeki sigara kokusu için ufak çaplı bişey önerebilir misiniz ? 1000 liraya kadar bütçem var gerekirse üstüne çıkabilirim.

  • Ben amazondan levoit 200s aldım yatak odası için 1200 gibi maloldu henüz gelmedi, ama yorumları çok iyi, olsaydı salona da 300s alacaktım. İsterseniz bir bakın

  • youcq Y kullanıcısına yanıt

    Gelince yorumlarınızı merak ediyorum.


    bende 300s bulamadım amazon da. Ayrıca filtre 6 ayda bir değişmesi gerekiyor gibi.

  • 300s amazon de de var, üstelik fiyatı da mantıklı geldi bana, 10 eur da kuponu vardı, 180-190 eura kapıya tealim yollıyorlardı bugün denedim. Belki dyson formaldehit alırım diye almadım.

  • Xiaomi 3C ile Winix Compact arasında kaldım. Xiaomi de hava kalitesini takip edebildiğim için daha iyi gibi gözüküyor. Performans olarak nasıldır? Tavsiye eder misiniz?

  • Herkese merhaba, konuya hiç hakim değilim ve araştırma yapmak için nereden başlamalıyım diye sormak istiyorum. Herhangi bir alerjim yok, hava kalitesi de çok umrumda değil :) Tek bir derdim var. Teknolojik cihazların yan yana sık sık olduğu (birden fazla bilgisayar, televizyon, oyun konsolu, led cihazlar, şarj aletleri vs vs) bir odada çalışıyorum ve bu cihazların tamamı her zaman toz çekiyor veya üretiyor. Eşyaların ve mobilyaların üzeri hemen her gün bir katman şeklinde toz oluyor. Benim isteğim daha az miktarda toz bezi ile toz almak ve tabii ki hava kalitesini de dolaylı yoldan artırmış olmak.


    Özetle, bu cihazlar eşyaların üzerinde biriken tozların azalmasında yardımcı oluyor mu? Hangi ürünü tavsiye ederdiniz?

  • Aslında bu ürünleri alıp kullanan arkadaşlar, Güncel görüş ve deneyimlerini burada paylaşsalar çok faydalı olur.

  • Bu ürünü alayım diyorum ama şüpheliyim. Sebebi ise 24 ay sonra filtresini bulabilecek miyiz ?


    Güvenemiyor insan.. Var mı yedek parça da sorun yaşatmayacak bir makine tavsiyesi verebilecek.


    https://www.hepsiburada.com/philips-ac1215-10-hava-temizleme-cihazi-pm-HB00001407F2?ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6807.dsa.elk.ev-elektronigi-sda-hava-temizleme-nem-alma&isFashion=true&ds_rl=1294343&gclid=Cj0KCQiAkZKNBhDiARIsAPsk0WjpGm3QuGuJQ3wxMnOrcNORVJ2ot0xG5I7Qmgt8E67Pal_BLCXoywcaAhhHEALw_wcB&gclsrc=aw.ds





  • Merhabalar bende Türk bir marka hava temizleme cihazı aldım yaklaşık 3 senedir kullanıyorum oldukça memnunun dokunmatik paneli olması her şeyi kendisi ayarlıyor olması özellikle ortamdaki yarattığı hava kalitesinden oldukça memnunum

    Işkın hava temizleme cihazı yazarsanız çıkar tabi ben aldığımda döviz düşüktü çok ucuza aldım şimdi fiyatı nedir bilmiyorum ama özellikle kliniğimde kullanımım sırasında fark ettim ki filtreleri oldukça etkili şekilde ortamı temizliyor

    uv lamba da bir artısı diyebilirim

    umarım faydalı olabilmişimdir.

  • Arkadaslar Winix Pro almayi dusunuyorum, winix marka veya baska bir marka kedili bir evde kullanan varsa fikir verirseniz cok sevinirim. Yeni bir eve tasindik ve3 tane kedimiz var. Kedi kumunun durdugu banyonun cami surekli acik ancak genelde evin icine dogru ufledigi icin kum kokusu tarafinda sorun yasiyoruz. Yillardir toz alerjim de oldugu icin artik paraya kiyip bir hava temizleme cihazi almak istiyorum. Ana problemimiz amerikan mutfak ve kum kokusu. Xiomi, Winix ve Mia markalarini arastirdim, xiomi pro h modeli icin filtre tarafinda hic bir bilgi vermiyor urunu alin garanti kagidinda yazan servise sorun diyorlar. Mia (Ekopor) buyuk modeli icin 7500+kdv istiyor. Winix Pro modeli 4400 filtreleri de 900 civari sanirim. Tavsiye edeceginiz baska cihazlar da varsa cok sevinirim.

  • Arkadaşlar bebeğiniz veya çocuğunuz var ise bu ürünü tavsiye ederim. Lg gerçekten başarılı bir iş çıkartmış. Üstelik oldukça da sessiz bir cihaz.

    Öyle çok fazlada yer kaplamıyor. üstündeki fan sayesinde de evin veya ofisin her bir tarafına havayı gönderiyor.

    İçerideki havanın ağırlığına yada kalitesine göre çalışıyor. İncelemenizi tavsiye ederim.



    https://www.fantilator.com/
    LG PuriCare 360 Air Purifier Single Hava Temizleme Cihazı Wi-Fi AS65GDWH0 HAVA TEMİZLEME CİHAZLARI LG
    https://www.fantilator.com/lg-air-cleaner-k
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.