Şimdi Ara

H96 Pro Plus, max ve diğer S912 Box Kullanıcıları ve Yardımlaşma (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
34
Favori
89.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cihazı alalı yaklaşık 2 yıla yakın oldu.kesin 1 yılı geçti ama 2 yılı bilmiyorum.arada donuyor,kendiliginden gidiyor,her zaman açmadıgımız için arada açtıgımızda ekrana görüntü vermiyor sürekli fişi çıkarıp takıyoruz gelmesi için ve acayip ısınıyor.Bu sorunlardan birkaçı,bir süre araştırıp daha sağlıklı bir cihaz alacağım.bu arada sadece iptv için kullanıyorum(kodi,iptv extreme pro kullanıyorum)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caylak39

    Merhabalar, bendede h96 pro plus var, enerji girişini takıyorum hiçbir tepki vermiyor cihaz, ne lambası yanıyor ne görüntü veriyor.

    Adaptörü 5 v gibi bir değer enerji veriyor ama cihazın içinde nerede sıkıntı var çözemedim, nereden sıkıntı çıkma ihtimali vardır bilen bir arkadaş varsa yazarsa sevinirim.
    dostum bu cihaz çöp.bazen ışıgı mavi oluyor ama ekrana görüntü vermiyor.dışardan oynanabilir voltlu adaptör aldım 3,5,7,9 gibi degerleri olan internette gördügüm için hep 5de çalıştırıyorum fakat yine arada görüntü gelmiyor sürekli kapatıp açıyorum gelene kadar.donma sorunu da yanında cabası.alacak olan varsa h96 pro plustan uzak dursun
  • ozanisildar kullanıcısına yanıt
    Elektronik işi biraz da şans işidir. H96 Pro Plus cihazlarda adaptör ve ısı sorunu vardır; sayfayı takip edenler bilir. Aralık 2017 de aldığım H96 Pro Plus a ilk önce 3v. adaptör alıp kullanmaya başladım ve şimdiye kadar hiç bir problem yaşamadım. Problem yaşayanlar başta da yazdığım gibi genelde ısı ve adaptör nedeniyle sorun yaşarlar
  • H96 pro plus kullanıyorum, ısınma problemi haricinde sorun yaşamadım ve çok memnunum. Isınma problemi içinde USB den bir fan bağladım sıfır ısınma ve kasma şuan hiç sorunsuz kullanıyorum, cihaz günlerce kapanmadan açık kalıyor kasma yok. USB fan takmanızı tavsiye ederim sorunlarınızı çözecektir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba cihazı henüz bugün aldım fakat tv box konusunda acemiyim. Hangi uygulamaları ve eklentileri kurmamı önerirsiniz ? Ayrıca konu başlığındaki rom u yapmamı tavsiye eder misiniz ?
  • https://forum.donanimhaber.com/h96-pro-plus--138576854

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar ben tvbox da logitech k400 klavye kullaniyorum. google chrome yada firefoxda gezinti yaparken begendim bir resmi kopyalamak yada indirmek istedigimde ne yapmaliyim.sag tik yada sol tik yapma olmuyor windowsdaki gibi.cep telefonunda resmin ustune uzun basili tutunca indir kaydet gibi secenekler cikiyor.ama tvbox da bi turlu bulamadim.galerimdeki bir resmin adini nasil degistirebilirim yada dosyayi nasil silebilirim?yardimci olursaniz cok sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar harici hdd den full bluray film izleyeceğim. z5500 hoparlör setim var optik bağlantı ile gerçek 5.1 ses alabiliyormuyuz bu cihazda ?
  • Dostlar merhabalar;Piyasaya çıktığından beri H96 Max kullanmaktayım.Son 1 aydır nedenini belirleyemediğim bir problem yaşamaktayım.

    Samsung ve LG olmak üzere 2 adet televizyonum mevcut ve problem şu;Normal seyrinde iptv izlerken,youtube v.b bir platformu kullandığımda veya hiçbir işlem yapmaksızın televizyon açık ve launcher'dayken görüntü anlık gidip geliyor.Bu görüntü gidip gelmeleri şimdilik belli belirsiz veya anlık olarak gerçekleşiyor.İlerleyen zaman sürecinde nasıl bir hal alır hiç bilmiyorum.

    Farklı HDMI kabloları denememe ve çözünürlük değiştirmeme rağmen,ara ara anlık olarak bu sorunu yaşıyorum.

    Not: Bu arada her 2 televizyonu standart uydu cihazına (scart kablo ile) bağlayarak denedim.Herhangi bir problem yaşamadım.Acaba televizyonların HDMI girişlerinde mi bir sıkıntı var?

    Not2: H96 MAX'i fabrika ayarlarına getirerek ve televizyonların yazılımlarını güncelleyerek tekrar denedim.Fakat problem devam ediyor.H96 MAX'i farklı bir televizyon da denemedim henüz tabii..

    https://www.lg.com/tr/tv/lg-32LE5300-led-tv
    https://www.samsung.com/uk/support/model/LE37C530F1WXXU/

    Son olarak ise Türkiye'den ekonomik olarak satın alabileceğim USB Fan önerebilir misiniz?Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoDuR -- 9 Temmuz 2019; 9:18:26 >




  • H96 4k cihaza nasil bir rom atabiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • H96 max cihazımı uzun süredir kullanmıyordum adaptörü kaybolmuş uygun bir adaptör linki verebilicek var mı veya onun giriş kısmının ismini söyleyebilicek?
    ona uygun adaptör buldum ama kablo kısmı uygun değil H96 ya uygun kablo linki de olur yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürker.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde cihazı 12v luk bir adaptörle çalıştırmaya çalışırsak ne olur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • H96 Pro Plus boxa takılan 5V 2A'lik adaptör yetersiz geliyor. 5V - 3A'lik bir adaptör işinizi rahatlıkla görür. Bu cihaza 12V'luk bir adaptör takarsanız boxu anında yakarsınız.
  • önerdiğiniz gibi bir adaptör edindim teşekkür ederim. Birde cihaz çok ısınıyor nasıl soğutabilirim ?
    Ve arayüzü hiç güzel değil arayüzde önerebilir misimiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinal arayüzü kullanıyorum. Nasıl değişir geçmiş sayfalarda sanırım anlatıldı.
    Isınmayı engellemek için usb fan alıp cihazın yada televizyonun usb portuna takarak soğutma yapabilirsiniz. Ben boxu ters çevirdim (alt tarafı üstte duruyor) o şekilde kullanıyorum.
  • Selamünaleyküm herkese arkadaşlar h96 max 4gb/32gb bu model tv box'sa android son sürüm yazılımını atabilirmiyim atılırsa nasıl yaparım. ? tşk
  • Beyler merhaba. 64 GB hafızasıyla ve 5 GHZ wifi / USB 3.0 ile tam bir f/p cihazı olduğunu düşünüyorum.

    Önceki mesajlarda bahsedilen sorunlar var mıdır sizce fazla bunda da:

    https://banggood.com/H96-MAX-RK3318-4GB-RAM-64GB-ROM-5G-WIFI-bluetooth-4_0-Android-9_0-4K-VP9-H_265-TV-Box-p-1471897.html

    Tavsiye eder misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Temmuz 2019; 18:41:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chetaq

    Öncelikle mouse'un düzgün çalıştığından emin olmak için pillerini kontrol edin, veya farklı bir yerde deneyin.

    Adaptörün mouse'un çalışmasına etkisi olur mu bilemiyorum fakat mevcut adaptörünüzü "5V 3A" bir adaptörle değiştirmenizi öneririm.

    Örnek:
    https://urun.n11.com/adaptor/adaptor-5v-3a-universal-adaptor-polaxtor-plx-14913-P187616896

    Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba. Tavsiye edildiği gibi 3A'lık sağlam bir adaptör alırsak cihazın ısınma/donma/kasma gibi tüm sorunları ortadan kalkıyor mu şimdi?

    Linkteki ürün dışında kullandığınız başka kaliteli 3A adaptör var mı acaba online alabileceğimiz?

    H96 Max için sordum.
    https://banggood.com/H96-MAX-RK3318-4GB-RAM-64GB-ROM-5G-WIFI-bluetooth-4_0-Android-9_0-4K-VP9-H_265-TV-Box-p-1471897.html

    Selamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Benim sorunum da büyük çaresi nedir bilen olursa Mevlam yardımcısı olsun derim. H96 x2 aldım tam you tube de gezinirken launcher durdu hatası verip programdan çıkıyor bunu Diğer programlar da da yapıyor launcher kendi yüklü gelen extra bir şey de yüklemedim tam bir eziyete dönüştü bana, ne yapmalıyım hiç bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.