Şimdi Ara

Güvenli nerde HDD taktırırım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sa hocalarım konu belli gaziosmanpaşa civarlarındayım çok uzağa gidemem hdd taktıracak güvenli biryer arıyırum kendin tak demeyin kendim takamyı bilsem herhalde bende takarım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Yeni nesil laptoplarda alt kapağı açmak RAM ve HDD değiştirmek zorlaştırılmış. Adeta servise getirsinler diye zorlaştırılmış. Ama kasalı bilgisayarsa HDD veya SSD takmanın zor bir tarafı yok. YouTube'da bir kaç video seyretsen nasıl yapıldığını anlarsın. Böyle şeyleri öğrensen iyi olur. Bu işleri bilen bir arkadaşından veya arkadaşının abisinden yardım alabilirsiniz. Hem nasıl yapıldığını sen de görür öğrenirsin.


    Yok illa bilgisayarcıya götürmek istiyorsan kasayı kucaklayıp bir bilgisayarcıya götürürsün. Önce fiyat sorar, anlaşırsın. Sen oradan ayrılmadan hdd'yi takıp teslim etmesini istersin, yapıncaya kadar orada beklersin. Bilgisayarı bırak sonra alırsın derse kabul etme. Çünkü zor değil, basit bir iş. Bilgisayarı çalıştırıp HDD'nin takılı olduğunu görürsün. Bilgisayarı alır dönersin.


    Ya da bu mesajı hiç dikkate alma. Benden sonra sana güvenli bir yer tavsiye eden çıkar oraya gidersin.





  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    Kasa değil laptopum var yaparken kapakların vidaları vs kaybolur diye kendim yapamam menteşeler kırılırsa hdd den pahalı tutar ve vidaları bulmakta çok zor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • isimsizjoker İ kullanıcısına yanıt

    Eski laptoplarda alt tarafında RAM ve HDD kolay değiştirilebilsin diye kapak koyarlardı. İhtiyaç halinde iki vida açıp kolayca RAM veya HDD değiştirilebiliyordu. Yeni nesil laptopların çoğunda bu kolaylık yok. Böyle basit bir iş için bile laptopun içini açmak gerekiyor. Hatta bataryayı bile çıkarılamaz yapmışlar. Çıkarmak için laptopun içini açmak gerekiyor. Tamamen servise muhtaç hale getirmişler. Şimdi bunlara küfredilmez de ne yapılır?

  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    Hocam iş tamamen para harcatmaya bakıyor illa onlara göndericezde tajıcaklar sonrada tebrik edicez oo siz kralsınız diye iyi yorum yapıcaz ben başka sebep göremiyorum kapağa bir menteşe var çıt diye 1 i kırılsa kapat tamamen çöp vida kaybolsa stokta yok bir bilgisayarcıya gidip taktırıcam yada hiç taktırmayacağım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.