Şimdi Ara

GÜNCELLEME (KANITLI) Günlük Ölüm Sayısı Gerçeği Yansıtmıyor (Tecrübe ve Kanıt içerir) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
439
Cevap
23
Favori
258.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1572 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konuyu öne çıkarmak adına sayın Kılıçdaroğlu'nun bir katkısı olsun.

    https://www.youtube.com/watch?v=s4MQ31B3efo&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yayılmış +destek ölmek istemiyoruz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • realgs kullanıcısına yanıt
    Sigorta neden covid yazmasını istedi acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başınız sağolsun. Maalesef organize kötülük şahsı menfaati için hiçbir ahlaksızlıktan çekinmiyor. Yine görmüş olduk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf iki üç Rus'un keyfi için bu ülkenin yaşlısı, kronik hastalığı bulunan vatandaşı " öldürülüyor". Devletin aldığı hiç bir tedbir olmadığı gibi sayıları küçük gösterip zırcahil milleti de rahatlatıp virüsün daha hızlı yayılmasını sağlıyor. Benim bulunduğum şehirde ulaşım yasağı olduğunda 1 ay boyunca 1 tane vaka yokken, 650 bin nüfuslu şehrin nüfusu şu an 2 milyon ve her gün etrafımızdaki çoğu insana, akrabalarımıza covid bulaştığı haberini alıyoruz. Ulaşım yasağı varken Türkiye geneli 4-5 bin vaka açıklanıyordu ama şu küçük şehirde bile günlük bir sürü vaka duyarken, her yer açıkken nasılsa haftalardır binlerde dolanıyor. Sırf otelciler para kazansın, Ruslar keyif çatsın diye bu ülkenin vatandaşları göz göre göre öldürülüyor. Koah hastası babama da bir gün bulaşacak diye ödümüz kopuyor. Bir kere bu illete tutulsa sonu ölüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-4BB9945F7

    Ne istiyorsunuz vefat sayıları çok görünsün ülkenin işleri baltalanıp para akışı mı kesilsin? Öyle bir şey olursa devletler tek tek uçuşlarını keser bize sınırları kapatır vs vs. Uçuş sektöründen başlayıp en küçük sektör bile etkilenir. Diyelim az açıklanıyor fikriniz doğru çıkmış olsa bile, az açıklanıyorsa bence irdelememek lazım. Çin gibi 1 milyardan fazla insanın yaşadığı bir devlette 14 vaka asla doğru değil. Diğer ülkeler sorgulanmıyor ama Türkiye sorgulanıyor hm... Bu forumdaki çoğu kişi bu ülkede yaşıyor, anne babanızın veya sizin etkilenmemeniz mümkün değil. Bir gün işsiz kalıp açın halinden anlamaya başlayınca görürsünüz.
    Sana hak veriyorum. Çünkü tüm ülkeler aynı prosedürü uuguluyor. Avrupada günlük vakaları az gösteriyor. Çin, rusya vs saymıyorum bile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshwind -- 26 Ağustos 2020; 7:58:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mart-Nisan aylarında bir aylık sıkı yönetim ilan edilmeliydi. Ülke sınırları 2 yıl kapatılmalı, insanların evlerinden çıkmasına 1 ay boyunca ordu ve polis silahla mani olmalıydı. Bu şekilde birkaç sene turist gelmese de kalan tüm sektörler %100yle çalışıyor olurdu. Kafasız tüccarlar 1 ay dişlerini sıkamadıkları için 2-3 yıl bu belayı çekecekler artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her haberin altında o sayıları 10 ile çarpın diyorlardı. Bir saatte beş naaş yapıldıysa bir günde 15 ölüm KESİNLİKLE YALANDIR!!! Hükümetin bir açıklama yapması gerekiyor.

    Sırf ekonomi zarar görmesin sırf turizm sezonu diye yalanların arkasına saklanmayı bıraksınlar. Bir kez omurgaları olsun gerçekten.

    Konuyu açan arkadaşıma da Allah rahmet eylesin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korona olmuş,iyileşmiş ama sonuç hasarını kaldıramamış veya hastane enfeksiyonu kapmış birisi olabilir kısacası covid komplikasyonları sonucu vefat etmiş ki testi son gün negatif çıkmış ayrıca testlerdeki hata payını da unutmamak lazım

    2.iddia çok saçma ne malum bütün anadolu yakasının sancaktepeye getirilmediği (pandemi mezarlığı vb sebepler)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet kendi gücünü korumak için yalan söyler.

    Biz en başında söyledik. Ocak, şubat ayında ölenler vardı bu ülkede, hastalık yayılıyordu ama devlet mart ayında bir tane vaka var diye yalan söyledi.

    Tedbir, önlem felan hikayeydi hep. Yurtdışından gelenler karantinaya falan alınmadı, eve yollandı, evde otur dendi. Bizim millet uyarmı buna? Tabii ki uymadı. Haklıydı. Devletin insanını düşünmediği yerde başkalarımı düşünecekti?

    Ülke full show. Full yalan. Full laf.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EuphoriA E kullanıcısına yanıt
    Kayitlara gore vefat sebebi covid degil ki zaten. Neden yayinlanmayacagi gibi bir supheye dustunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhalefet bunları araştırıp bakana sorabilir neden yapmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sisteme ölüm sebebi olarak Covid19 girilmediğine dair bir kanıt sunmamışsınız. Son testin negatif çıkması birşeyi değiştirmez. Önemli olan ölüm belgesinin H kısmında sonuç olarak ne yazdıkları, onu belirtirseniz daha doğru olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turizmcileri kurtarmak için kasıtlı olarak karantina gevşetildi. Kahraman ilan ettiğiniz Sağlık Bakanı hepsine göz yumdu. Boğazına kadar pisliğe batmış bir iktidarın hatalarının bedelini daima halk olarak hepimiz ödeyeceğiz. Cehennem gibi bir sonbahar-kış bizi bekliyor. Bunlar iyi günler, tadını çıkarın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış anlamayın ama bütün dünya yalan söylüyor bu mantıkla . Fransa da 3300 vaka da 15 kişi ölmüş. Almanya 1200 de 5 kişi . Neye inanacağımı şaşırdım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlam bir ekonomimiz zaten yoktu, covid-19 tuzu biberi oldu. Yabancı yatırımcıları, turistleri, vb. ülkeye döviz getirebilecek kişileri korkutmamak için yapılan bir hamle olduğunu düşünüyorum. Temelinde yine ülkede yapılan ekonomik reformlar (!) yatıyor.

    Bunun için kanıta bile gerek yok, ufak bir gözlemle bu sonuca ulaşmak çok kolay.

    konuyu öne çıkarttım.
  • aynı kanıt bende de var mesai arkadaşımın eşi vefat etti sabah cenazenin çıkması için sıra bekliyoruz yazıp 6 tane yanyana tabutun olduğu resim atmıştı hepsi coronadan vefat etmiş..mezarlık dışına gittiğimizde cenaze arabasından 4 tabut üstüste getirip apar topar gömüp gittiler beyaz elbiseli adamlarla mezarlıktan içeri tek yakını aldılar ve resim çekmeye müsaade etmediler..

    Ve o gün 17 vefat açıkladılar. Yer Konya
  • Bunların yapacağı hiçbir ahlaksızlık şaşırtmaz artık beni zaten belli olan durum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölüm sebebi covid girilmiştir, ölüm raporları onaylanana kadar sebep açık yazmaz, bir hafta sonra açık şekline ulaşabilirsiniz. Fakat
    Doğal ölüm bulaşıcı hastalık = covid
    Doğal ölüm bulaşıcı olmayan hastalık= inme, kalp krizi vs
    Doğal olmyan ölümler ise, adli vakalar , trafik kazaları cinayetlerdir.
    Yani burda ölelim sebebi covid girilmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.